دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

«آنفلوانزای مردانه» سلامت مردان را تهدید می‌كند



 

 

 

آنفلوانزا

 

 

 

كارشناسان علوم پزشكی و بهداشت مردان در انگلیس می‌گویند: مشكلی كه در اصطلاح «آنفلوانزای مردانه» نامیده شده است در واقع دلیل اصلی عدم مراجعه مردان به پزشك عمومی در صورت مشاهده هر گونه علائم بیمای است.

به گزارش ایسنا، برخی از روانشناسان معتقدند كه اگر مردان در صورت بیمار شدن تصمیم می‌گیرند كه به پزشك مراجعه نكنند، این ناشی از ترس نیست بلكه از حال و هوای بچگی نشات می‌گیرد.

به گزارش روزنامه‌ دیلی میل، پزشكان تاكید می‌كنند: مردان به محض مشاهده علائم بیماری و مشكل پزشك مثل یك ناراحتی قلبی یا هر مشكل دیگری باید هر چه زودتر به پزشك متخصص مراجعه كنند تا از پیشرفت بیماری جلوگیری شود.

دكتر پیتر بیكرـ متخصص گردهمایی بهداشت مردان در این باره خاطرنشان كرد: در واقع مردان درباره ناراحتی‌ها و مشكلاتشان زیاد شكایت نمی‌كنند، اما مشكل اصلی این است كه آن‌ها تمام دوران بیماری و درد كشیدن خود را در سكوت می‌گذارنند، بدون این كه دیگران را از نگرانی‌هایشان مطلع كنند.

این بررسی آماری نشان می‌دهد كه 52 درصد از مردان از ترس این كه به بیماری خاص و جدی مبتلا باشند به پزشك مراجعه نمی‌كنند. این آمار حاصل مطالعه روی سه هزار مرد انگلیسی است...../تحلیل:ایسنا


ویدیو مرتبط :
تهدید سلامت بدن با داروهای نیروزا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

غذاهایی که سلامت كودك را تهدید می كنند!!



 

 

سلامت کودک

 

آیا می دانید بسیاری از غذاها هستند که سلامتی کودک شما را تهدید می کنند و حتی مادران از آنها آگاهی ندارند. دندان های کودک تا سن ۴ سالگی قادر نیست، مواد غذایی را کاملاً خرد کند، بنابراین مواد غذایی کوچک یا سفت را که جویدن آنها مشکل است به کودک ندهید ، زیرا ممکن است باعث خفگی او شوند.



امکان خفه شدن با مواد غذایی


دندان های کودک تا سن ۴ سالگی قادر نیست، مواد غذایی را کاملاً خرد کند، بنابراین مواد غذایی کوچک یا سفت را که جویدن آنها مشکل است به کودک ندهید ، زیرا ممکن است باعث خفگی او شوند. بسیاری از غذاها می توانند باعث خفه شدن کودک شوند، مگر اینکه شکل و ترکیب آنها را تغییر دهید. مثلاً کره بادام زمینی به تنهایی باعث خفگی خواهد شد، ولی مخلوط کردن آن با شیر و یا مالیدن آن بر روی تکه ای نان تُست نه نان معمولی ( که باعث می شود کودک خوب آن را بجَوَد ) امکان خفگی را کاهش می دهد.



سوسیس، حبه های انگور و سایر میوه ها و سبزی های خام بایستی به تکه های خیلی کوچک تقسیم شوند. تکه های گرد سوسیس ، هویج و حبه های انگور به علت گرد بودن به راحتی باعث خفگی می شوند.



کودک در هنگام غذاخوردن باید بنشیند، راه نرود یا ندود.



همیشه هنگام غذاخوردن کودک، کنار او باشید، چون در هنگام خفه شدن، کودک نمی تواند شما را صدا کند.



مواد غذایی زیر باعث خفگی می شوند، مگر اینکه شکل آنها را تغییر دهید :


سوسیس


تکه های بزرگ گوشت


ماهی استخوان دار


کره بادام زمینی


آجیل


میوه های سفت مثل سیب خام


حبه های انگور


سبزیجات سفت مثل هویج


حبوبات


آب نبات های سفت یا کوچک


آدامس


ذرت بو داده

 

 

سلامت کودک

 

 

خرابی و پوسیدگی دندان ها


غذاهای کربوهیدرات دار ( شیرین ) که به سطح دندان می چسبند ، به راحتی باعث پوسیدگی دندان می شوند. کودک بعد از مصرف اینگونه غذاها باید دهان خود را با آب بشوید یا دندان های خود را مسواک کند تا امکان خرابی دندان کاهش یابد. نگذارید کودکتان مُدام چیزی بخورد یا نوشیدنی شیرین بنوشد تا زمان تماس مواد غذایی با دندان ها کاهش پیدا کند. برای جلوگیری از پوسیدگی دندان، کودک بایستی مواد فلوراید دار استفاده کند. از ۶ ماهگی تا ۶ سالگی، اگر آب محل زندگی کودک کمتر از ۳/۰ PPM فلوراید دارد، باید یک محلول فلوراید دار اضافی مصرف کند.



یبوست


این مشکل در بین کودکان شایع است. اگر رژیم غذایی کودک دارای فیبر کافی متناسب با سن او باشد، از یبوست جلوگیری می شود. به همراه فیبر غذایی ، باید به مقدار کافی آب و مایعات نیز مصرف شود.

 


تعدادی از مواد غذایی که برای رفع یبوست مناسب هستند شامل :


آلوی پخته

 

انجیر تازه یا خیسانده در شیر یا به شکل کمپوت و مربای انجیر


خاکشیر

 

گلابی با پوست


آناناس

 

انواع برگه میوه ها مثل خیسانده برگه هلو یا زردآلو


خشکبار مثل انجیر خشک ، آلوی خشک و کشمش


آب پرتقال


انگور

 

تمشک

 

طالبی


روغن زیتون

 

پیاز پخته

 

تره


چغندر

 

گوجه فرنگی


شاه توت رسیده


توت فرنگی

 

خربزه

 

خوردن سیب با پوست به هنگام خواب و خوب جویدن آن


نان سبوس دار و حبوبات مخصوصاً لوبیا.

 

 

نان سبوس دار

 

چاقی


کاهش وزن در کودکان چاق ۲ تا ۷ ساله توصیه نمی شود، زیرا کودک برای رشد و تکامل طبیعی نیاز به دریافت کافی مواد مغذی دارد و در صورت کم خوری ممکن است دچار کمبود مواد مغذی شود. اگر کودک دچار اضافه وزن است، بایستی در همان وزن باقی بماند تا به اندازه کافی قدش رشد کند و بعد از اِتمام دوران بلوغ رژیم بگیرد. فعالیت بدنی کم، اصلی ترین عامل بروز چاقی در کودکان است. روزانه حداقل ۶۰ دقیقه تحرک بدنی برای کودک لازم می باشد.

 


برای جلوگیری از چاقی :


کودک نباید پرخوری کند.


کودک خود را وادار به غذا خوردن نکنید.


وعده های غذایی و میان وعده ها را سرساعت معین در هر روز به او بدهید.


مقدار کافی و مناسب از واحدهای غذایی را مصرف کنید.


میان وعده ها را با دقت تمام انتخاب کنید تا پرکالری و فاقد ارزش غذایی نباشند.


مصرف آب میوه ها را کاهش دهید، زیرا هر چند که دارای مواد مغذی هستند، کالری زیادی نیز دارند.


به عنوان جایزه به کودکتان مواد خوراکی پُرکالری ندهید.


کودک خود را تشویق کنید تا روزانه فعالیت بدنی داشته باشند.


سعی کنید بچه ها کمتر وقت خود را صرف تماشای تلویزیون و بازی با کامپیوتر کنند.