دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

آنفلوآنزای معده چیست؟



 

 

آنفلوآنزای معده اساسا اصطلاح شایعی است كه برای عفونت ویروسی «گاستروآنتریت» یا همان ورم معده و روده به كار می‌رود.

به گزارش ایسنا عفونت ویروسی «گاستروآنتریت» شامل التهاب معده و روده به دلیل فعالیت ویروس‌ها در دستگاه گوارش است. یك نكته بسیار مهم در هنگام مواجه با بیماری آنفلوآنزای معده این است كه این عضو می‌تواند التهاب ویروسی خود را محدود سازد و بنابراین معمولا به خودی خود بهبود می‌یابد.

اما اگر این بیماری شما را نگران و رنجور كرده است، اولین اقدام موثر این است كه رژیم غذایی خود را تغییر دهید تا به درمان مشكل خود كمك كنید.

برای این منظور فقط كافی است مایعاتی را كه بدنتان در طول بیماری از دست داده، جایگزین كنید. به این ترتیب خواهید دید كه در طول یك مدت كوتاه بهبود خواهید یافت. همچنین باید مراقب تغذیه خود در زمان ابتلا به آنفلوآنزای معده باشید.

به گزارش پایگاه اینترنتی هیلبلاگ، هرچند برخی افراد معتقد هستند كه نوشیدن مایعات كافی برای جبران آب و الكترولیت‌های ازدست رفته به منظور بهبود این بیماری كافی است اما توجه به این نكته بسیار حیاتی است كه برخی از مواد غذایی می‌توانند این بیماری را تشدید كنند و منجر به آسیب دیدگی بیشتر معده و روده شوند. بنابراین توجه به یك برنامه تغذیه‌ای مناسب در این شرایط حائز اهمیت است.

یك قانون مهم برای فرد مبتلا به این عفونت ویروسی، استراحت دادن به روده‌ها است. البته این قانون به معنی نخوردن و گرسنه ماندن نیست بلكه منظور از آن، خوردن مواد غذایی ملایم، سبك و با هضم راحت شامل موز، برنج، سیب و نان تست است. با این نوع مواد غذایی، دستگاه گوارش هرگز دچار فشار و استرس نمی‌شود.

زمانی كه از این عفونت خلاص شدید، باید از مصرف هر غذایی كه دوباره موجب بروز این مشكل می‌شود، پرهیز كنید. پیشگیری از آنفلوآنزای معده بسیار مهم است چون ابتلا به آن خطر دی‌هیدراته شدن (از دست رفتن آب بدن) را تشدید می‌كند.... / تحلیل : عصر ایران


ویدیو مرتبط :
نمای لاپاروسکوپیک معده بعد از کارگذاری بالن معده

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اگرازبیماری زخم معده رنج می برید!!



زخم معده

ضايعات سايشي در مخاط دستگاه گوارش را اصطلاحاً زخم مي نامند و مکان زخم مشخص کننده نام آن است . اگر زخم در ناحيه ي معده باشد ، به آن زخم معده گفته مي شود . معمولاً افراد مبتلا به اين زخم ها ، به طور طبيعي عصبي و از نظر اجتماعي فعال و بسيار حساس مي باشند . اين بيماري در اثر عفونت هليکوباکترپيلوري و يا ناهنجاري هاي عصبي و شيميايي که باعث اختلال در مقاومت طبيعي مخاط معده مي شود ، به وجود مي آيد . براي درمان اين بيماري زير نظر پزشک از آنتي بيوتيک ها ، آنتي اسيد و ساير داروهاي لازم استفاده مي شود .

اگر زخم نسبتاً پيشرفته باشد ،‌بيمار بايد مدتي در خانه يا بيمارستان استراحت و برنامه ي غذايي ويژه اي را رعايت کند . توصيه مي شود افراد مبتلا ، تعداد وعده هاي غذايي خود را افزايش داده و ميزان مصرف غذا در هر وعده را کم کنند و غذاهاي پروتئيني نيز بيشتر مصرف کنند ، چرا که پروتئين ها مانع تأثير منفي اسيد معده بر ضايعات بافتي معده مي شوند . از بين همه ي غذاهاي پروتئيني ، مصرف شير در حد مناسب يکي از انتخاب هاي غذايي خوب است . در بعضي افراد مبتلا به زخم معده ، مصرف غذاهاي سرخ شده در روغن و غذاهاي غني از فيبر و الياف گياهي سخت ، باعث تشديد درد مي شود .

در مجموع توصيه مي شود افراد تحت درمان بيماري زخم معده از مصرف بعضي ادويه ها ( مثل فلفل قرمز و سياه ) ، الکل و قهوه ( کافئين دار و بدون کافئين ) اجتناب کنند و يک رژيم غذايي مناسب شامل همه ي گروههاي غذايي به مقدار کافي و لازم را رعايت نمايند و در صورت وجود کمبود مواد مغذي از مکمل هاي آن ها استفاده کنند . رعايت نظم در ساعات غذاخوردن و تعداد وعده هاي مصرفي نيز از عوامل مهم در مراقبت از بيماران مبتلا به زخم در زمان طولاني است .