اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

یونسی: شما که مردم را ردصلاحیت می‌کنید آیا به دل مردم راه دارید؟



اخبار,ردصلاحیت شورای نگهبان,علائم ظهور


اخبار سیاسی - یونسی: شما که مردم را ردصلاحیت می‌کنید آیا به دل مردم راه دارید؟/زمان فروریختن برج‌های دوقلوی آمریکا عده‌ای گفتند که این علامت ظهور امام زمان است/دروغ گویی به اسم سیاست از اخلاق های معاویه است

وزیر اسبق اطلاعات با بیان اینکه مهم‌ترین کاری که پیامبر (ص) در روزهای نخستین حکومت دینی انجام دادند تشکیل جامعه برادری بود گفت: پیامبر(ص) بزرگترین کار امنیتی را انجام داده و اسلام را برای همیشه پایدار کردند.

وزیر اسبق اطلاعات با بیان اینکه مهم‌ترین کاری که پیامبر (ص) در روزهای نخستین حکومت دینی انجام دادند تشکیل جامعه برادری بود گفت: پیامبر(ص) بزرگترین کار امنیتی را انجام داده و اسلام را برای همیشه پایدار کردند.

به گزارش تیک، حجت‌الاسلام علی یونسی دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقلیت‌های قومی و مذهبی در مراسم دهه آخر صفر در خصوص سیره سیاسی پیامبر اکرم (ص) اظهار داشت: طبق قرآن سیره و رفتار پیامبر بهترین الگو برای مسلمانان است و حیات سیاسی مسلمین ریشه در قرآن دارد که اهل بیت نیز تجسم قرآنند.

وزیر اسبق اطلاعات رحلت پیامبر (ص) و انقطاع وحی را برای بشریت فاجعه و مصیبت بزرگ عنوان کرد و گفت: البته همه تدابیر لازم در قرآن برای بشریت منظور شده است.

به نوشته ی فارس،‌ وی یکی از مسائل اساسی قرآن را روش سیاسی پیامبر (ص) عنوان کرد و در تشریح روش سیاسی آن حضرت به طرح سوالی مبنی بر اینکه آیا پیامبر(ص) برای حکومت و قدرت برنامه داشت یا خیر، پرداخت و یادآور شد: برخی افراد معتقدند شأن پیامبری نیست که برای بشر دولت بیاورد و شأن پیامبر تنها بیان امور وحیانی است.

یونسی در عین حال با بیان اینکه بنده قبول دارم که بیشتر امور سیاسی از امور عرفی است، خاطرنشان کرد: دقایق امور سیاسی با همه دنیایی بودنش به جز رجال آسمانی امکان‌پذیر نیست.

وزیر اسبق اطلاعات با بیان اینکه پیامبر(ص) در مدینه دولت اسلامی تأسیس کردند و انکار این واقعیت انکار بدیهیات است، خاطرنشان کرد: قدرت برای دفاع، نظم، امنیت، عدالت و تنظیم امور جاری مردم است.

وی بر همین اساس اظهار داشت: اگر برخی روشنفکران می‌خواهند حکومت جمهوری اسلامی و اصل حکومت دینی را انکار کنند باید بدانند که این انکار واقعیات تاریخی بوده و امری غیرممکن است از این رو این حرف از خطاهای سیاسی محسوب می‌شود.

یونسی با اشاره به استراتژی‌های سیاسی و اجتماعی پیامبر تأکید کرد: قرآن کریم پیامبر (ص) را الگوی حسنه مسلمانان معرفی می‌کند لذا آنقدر که شرایط مدینه برای ما مورد نیاز است شرایط مکه مورد نیاز نیست چرا که پیامبر در مکه با مشرکین درگیر بود و رفتار آن حضرت در مکه شبیه رفتار انقلابیون پیش از رسیدن به پیروزی بود.

دستیار ویژه رئیس‌جمهور مهم‌ترین نیاز امروز مسلمین را توجه به رفتار پیامبر در مدینه عنوان کرد و ضمن اشاره به نزول آیات سیاسی، اجتماعی در مدینه تصریح کرد: رفتار پیامبر با مخالفان خارج از حکومت دینی، ابرقدرت‌ها و مخالفان در مدینه روشن است.

وی مهم‌ترین کاری که پیامبر (ص) در روزهای نخستین حکومت دینی خود انجام دادند را تشکیل جامعه برادری برشمرد و افزود: در چنین جامعه‌ای روابط اسلامی جایگزین همه انتصابات است چرا که حکومت با قدرت و زور نمی‌تواند ادامه یابد.

یونسی با بیان اینکه اگر در جامعه‌ای روابط بر اساس ارتباطات قومی قبیله‌ای و رعب و وحشت باشد در کمترین فرصت آن جامعه ممکن است از هم می‌پاشد، تأکید کرد: بنابراین کاری که پیامبر (ص) در برقراری روابط برادرانه انجام دادند بزرگترین کار امنیتی بود که اسلام را برای همیشه پایدار کرد.

دستیار ویژه رئیس‌جمهور با اشاره به حضور مؤمنان، منافقان، جاسوسان و ستون پنجم دشمن در جامعه مسلمین در زمان پیامبر (ص) ادامه داد: پیامبر این افراد و مراتب اخلاص و ایمانشان را به صورت عادی و نه به صورت نبوت می‌شناخت.

وی خاطرنشان کرد: نوع حکومت دینی قابل تقسیم، معامله و چانه‌زنی نیست از این رو کسانی که به دنبال سهمی از حکومت دینی بودند به تحریکات زیرزمینی روی آورده و منافقین شکل گرفتند.

وی با بیان اینکه کار این منافقین تضعیف حکومت اسلامی بود، در عین حال گفت: پیامبر با آنها مماشات کرده و آنها را بازداشت نکردند، حتی هیچ محدودیتی نیز برای آنها به وجود نیاوردند تا اینکه پیامبر دستور تخریب مسجد ضرار را دادند.

یونسی با اشاره به سعه صدر حضرت رسول (ص) اظهار داشت‌: چنین تحملی در جامعه در گذشته که هیچ حتی امروز و در دنیای مدرن توسعه یافته نیز جایی وجود ندارد و کوچکترین انتقاد علیه امنیت کشور را تحمل نمی‌کنند.

دستیار ویژه رئیس‌جمهور با اشاره به التزام قلبی و التزام عملی به طرح سوالی پرداخت و گفت: شما که مردم را ردصلاحیت می‌کنید آیا به دل مردم راه دارید؟ خداوند به شما چنین اجازه‌ای نداده است.

وی افزود: امروز در دنیا فاجعه رخ داده که بشریت را تهدید می‌کنند و به اسم اسلام هر کس که برخلاف عقاید او باشد فتوای کافر بودن و واجب‌القتل بودنش را صادر می‌کنند.

وی ادامه داد: زمانی که برج‌های دوقلوی آمریکا فرو ریخت بنده در کسوت وزارت اطلاعات بودم؛ عده‌ای به من گفتند که این اتفاق علامت ظهور امام زمان است در حالی که من به آنها گفتم اینطور نیست و این علامت ظهور القاعده است.

یونسی با بیان اینکه کشتاری که امروز در سوریه، عراق و پاکستان و دنیای اسلام دیده می‌شود به نام اسلام اتفاق می‌افتد تصریح کرد: حکم این کشتار را برخی از آخوندهای جاهل صادر کرده و جاهلان نیز آن را اجرا می‌کنند از این‌رو این فاجعه مربوط به بدفهمی اسلام و خروج از روش اخلاقی اسلام است اما خوشبختانه چنین روشی در ایران اسلامی تاکنون موفق نشده است.

وی هوشیاری مردم، علمای شیعه و سازمان‌های اطلاعاتی را دلیل اصلی این ناکامی دشمن عنوان کرد و گفت: گفته شد که در شهر بوشهر جوان اهل سنت را آموزش داده‌اند تا در عسلویه عملیات انتحاری انجام دهد اما آن جواد مومن سنی گفته بود که ما چنین کاری را در ایران انجام نمی‌دهیم لذا این تنها یک نمونه از صدها نمونه است که مسلمین تحت تاثیر توطئه و تبلیغ دشمنان قرار نگرفته‌اند.

یونسی امنیت جمهوری اسلامی را بالاترین امنیتی دانست که می‌توان در منطقه مثال زد و افزود: صداقت و امانتداری برای سیاستمداران از ویژگی‌های اصلی رفتار پیامبر است از این رو سیاستمدار نباید بگوید که من با اخلاق کاری ندارم.

دستیار ویژه رئیس‌جمهور با بیان اینکه برخی به اسم سیاست به مردم دروغ می‌گویند و این از اخلاق‌های معاویه است نه اسلام، یادآور شد: کسانی که با اهانت به مقدسات اقلیت‌های مذهبی فکر می‌کنند به شیعه خدمت کرده‌اند باید بدانند که در ریختن خون شیعیان پاکستان و عراق شریک‌اند.

وی در پایان یادآور شد: اجازه دهید ایران همچنان امن بماند و همه ایرانیان را از آن خود بدانیم چرا که بین شهروندان هیچ فرقی از لحاظ عدالت و امنیت وجود ندارد.
اخبار سیاسی - تیک

 


ویدیو مرتبط :
ویندوز هشت ردصلاحیت شد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مطهری: اصولگرایان به ردصلاحیت‌ها دل بسته‌اند



اخبار,اخبار سیاسی,انتخابات مجلس


اخبار سیاسی  - اجازه نخواهند داد مجلس مستقل تشکیل شود
مطهری: اصولگرایان به ردصلاحیت‌ها دل بسته‌اند

 علی مطهری می‌گوید شورای نگهبان «اجازه» نخواهد داد مجلسی مستقل شکل بگیرد٬ و در انتخابات اخیر، اصولگرایان به رد صلاحیت‌های شورای نگهبان دل بسته بودند. خلاصه‌ای از اظهارات علی مطهری در گفتگو با «نامه نیوز» را در زیر می‌خوانید:

* با دولت قبلی یک مشکل اساسی داشتیم و آن بی‌انضباطی مالی بود. بی‌انضباطی مالی دولت گذشته باعث بسیاری از نابسامانی‌های اقتصادی شد.

* از انزوا و بستن دروازه‌های خود به روی ملل دیگر استقبال نمی‌کنیم. به نظرم در حال اصلاح سیاست خارجی خودمان هستیم. از ابتدای انقلاب نیز چنین تصمیمی نداشتیم که رابطه‌مان را با دنیا قطع کنیم.

* در دولت جدید، اصول‌گرایان به بازی گرفته نشدند و همین، مهم‌ترین عامل انتقادات آنهاست. می‌توان گفت اکنون قدرت اجرایی بیشتر در دست اصلاح‌طلبان معتدل است.

* روحانی باعث شد اصلاح‌طلبان به قدرت بازگردند و لذا بعید است که آنها قصد عبور از روحانی را داشته باشند.

* اصول‌گرایان تندرو دوست دارند دولت آقای روحانی شکست بخورد و راهی که باز شده است به نتیجه نرسد.

* ترکیب مجلس دهم به نوع رفتار شورای نگهبان بستگی دارد. اگر افراد مؤثر جریان اصلاحات یا مستقل را حذف کنند مجلس خوبی نخواهیم داشت.

* شورای نگهبان اجازه نخواهد داد یک مجلس مستقل یا اصلاح‌طلب به وجود بیاید و در مجموع ترکیبی با اکثریت اصول‌گرا و اقلیت قوی اصلاح‌طلب و مستقل ایجاد خواهد شد.

* اصول‌گرایان تلقی نادرستی از آقای هاشمی رفسنجانی داشتند که بیشتر ناشی از کینه شخصی بود.

* در هشت سال گذشته آقای هاشمی رفسنجانی خیلی مظلوم واقع شدند و به شدت به ایشان حمله می‌کردند و قصد حذف ایشان از انقلاب را داشتند. عده‌ای معتقد بودند همان‌طور که آقای منتظری حذف شد، ایشان نیز باید حذف شود. بزرگ‌ترین اشتباه آقای احمدی‌نژاد تلاش او برای حذف آقای هاشمی بود. مردم از این نوع رفتار‌ها خوششان نمی‌آید.

* بد‌ترین اتفاق سال را به شورای نگهبان برای رد صلاحیت آیت‌الله هاشمی می‌دهم. این‌ها ترسیدند که آقای هاشمی بیاید و بسیاری از رشته‌های آن‌ها در این هشت سال پنبه شود و حقایق و اسراری آشکار شود.

* عقلای اصلاح‌طلب و اصولگرا برای دفع خطر افراطی‌ها بهم نزدیک شده‌اند.

* آقای روحانی آقای خاتمی را مأمور کرد که از طرف ایران در مراسم تشییع جنازه ماندلا شرکت کند ولی به ایشان اجازه داده نشد.

* افرادی هستند که نگران ورود آقای خاتمی به اجتماع هستند؛ چون از پایگاه اجتماعی خوب ایشان آگاهی دارند و نمی‌خواهند ایشان مطرح شود. تندرو‌ها از پایگاه اجتماعی آقای خاتمی می‌ترسند و می‌خواهند فضایی که در هشت سال گذشته وجود داشته است، حفظ شود. البته آقای خاتمی باید با جسارت بیشتری عمل کند.

* فضای رعبی که در جامعه وجود دارد نمایندگان مجلس را تحت تأثیر قرار می‌دهد. آن‌ها به فکر آینده خود هستند و بسیاری قصد دارند در آینده نیز کاندیدا شوند و معتقدند که اگر حرفی بزنند رد صلاحیت خواهند شد یا از طرف برخی گروه‌های فشار تحت فشار قرار می‌گیرند.

* به این دلیل که نمایندگان احساس می‌کردند که نظر رهبری بر ماندن ایشان {احمدی‌نژاد} است؛ یعنی اگر خود نمایندگان مستقلاً تصمیم می‌گرفتند حتماً ایشان را عزل می‌کردند، ولی احساس همه این بود که رهبری به این کار راضی نیستند؛ بنابراین وارد نمی‌شدند. مقام رهبری مایل نبودند که چنین کاری انجام شود. فتنه سال ۸۸ نیز بهانه‌ای بود که نمایندگان می‌گفتند اگر رئیس جمهور عزل شود باعث تقویت آن‌ها خواهد شد.

* سخت‌گیری‌ها درباره زندانیان سیاسی و حصر آقایان باید زود‌تر به پایان می‌رسید؛ اما عده‌ای در داخل حکومت نمی‌خواهند این فضا از بین برود و همچنان می‌خواهند سوار بر موج فتنه کاسبی سیاسی و رقبا را از میدان بدر کنند.

* به نظرم مذاکرات هسته‌ای به نتیجه خواهد رسید؛ چون دو طرف اراده حل مسئله را دارند و تا زمانی که آقای اوباما هست باید این مسئله پایان یابد.

اصولگرایان به رد صلاحیت‌های شورای نگهبان دل بسته بودند
* در انتخابات اخیر، اصولگرایان خیال آسوده‌ای داشتند از این که یک کاندیدای قوی اصلاح‌طلب یا مستقل وجود ندارد و فکر می کردند رقابت بین خودشان است؛ همچنین به رد صلاحیت‌های شورای نگهبان دل بسته بودند و رقیب سرسختی را در نظر نداشتند؛ بنابراین احساس نیاز به اتحاد نمی‌کردند و در واقع خود را از پیش پیروز می‌دانستند. از طرفی چون اصلاح‌طلبان تحت فشار و از نظر تعداد کاندیدا در اقلیت بودند، به راحتی متحد شدند.

* هر کس که مظلوم واقع شود، مردم از او حمایت می‌کنند. در هشت سال گذشته آقای هاشمی رفسنجانی خیلی مظلوم واقع شدند و به شدت به ایشان حمله می‌کردند و قصد حذف ایشان از انقلاب را داشتند. عده‌ای معتقد بودند همان‌طور که آقای منتظری حذف شد، ایشان نیز باید حذف شود. بزرگ‌ترین اشتباه آقای احمدی‌نژاد تلاش او برای حذف آقای هاشمی بود.

 

مردم از این نوع رفتارها خوش‌شان نمی‌آید؛ در نتیجه کسانی که مخالف آقای هاشمی بودند، حامی ایشان شدند و وقتی ایشان ثبت‌نام کرد شور و هیجانی در کشور ایجاد شد...اینها ترسیدند که آقای هاشمی بیاید و بسیاری از رشته‌های آنها در این هشت سال پنبه شود و حقایق و اسراری آشکار شود.

* روحانی می تواند از خاتمی به عنوان نماینده ایران در رابطه با غرب، هاشمی در رابطه با اعراب و احمدی نژاد در رابطه با کشورهای آمریکای لاتین استفاده کند.

* از پایگاه اجتماعی آقای خاتمی می‌ترسند و می‌خواهند فضایی که در هشت سال گذشته وجود داشته است، حفظ شود. البته آقای خاتمی باید با جسارت بیشتری عمل کند. به نظرم خوب بود در راهپیمایی 22 بهمن در تهران شرکت می‌کرد. ممکن بود بعضی تندروها ایشان را تحت فشار قرار دهند، به نظرم اشکالی ندارد و ایشان باید به وظیفه خود عمل کند، پشت سر هم عقب‌نشینی خوب نیست.

* فضای رعبی که در جامعه وجود دارد آنها را تحت تأثیر قرار می‌دهد. آنها به فکر آینده خود هستند و بسیاری قصد دارند در آینده نیز کاندیدا شوند و معتقدند که اگر حرفی بزنند رد صلاحیت خواهند شد یا از طرف برخی گروه‌های فشار تحت فشار قرار می‌گیرند، مثلا در نماز جمعه شهرشان علیه‌شان شعار می‌دهند. این اتفاقات امروز کمتر شده ولی در دوره هشتم و زمان نزدیک به حوادث سال 88 این نوع اتفاقات زیاد بود.

 

تا کسی صحبتی می‌کرد، بلافاصله در حوزه‌ انتخابیه‌اش علیه او تظاهرات می‌کردند و شعار می‌دادند و او را بی‌بصیرت می‌نامیدند. ولی یک مقدار هم ذاتی است. افراد شخصیت‌های متفاوت دارند؛ بعضی مانند من نمی‌توانند در لفافه صحبت کنند و حرف‌شان را صریح بیان می‌کنند.

* همان زمان که احمدی نژاد گفت قانون را اجرا نمی کنم باید عزل می شد
* مشایی و احمدی نژاد یک روح در دو بدن بودند و هستند
* به دولت آقای روحانی نمره 15 می‌دهم.

با کدام یک از سیاست‌مداران رفت و آمد خانوادگی دارید؟
طبعاً با آقای لاریجانی رفت و آمد دارم؛ چون ایشان داماد ما هستند، گرچه رفت و آمد زیادی ندارم و اکثر نمایندگان بیشتر از من ایشان را می‌بینند.

البته شما در مجلس هشتم گفتید که داماد خوبی نیستند.
نه، اتفاقاً داماد خوبی هستند. آن موضوع یک مزاح بود؛ چون برای سؤال از رئیس‌جمهور مشکلاتی به وجود آوردند و مقاومت می‌کردند من در نطق استعفایم گفتم به دلیل این قضیه داماد ناخلفی است؛ ولی مزاح کردم.

اگر در سال جدید درخواست تحقیق و تفحص کنید دوست دارید از کدام سازمان یا نهادی تحقیق و تفحص صورت گیرد؟
دوست دارم از جاهایی مثل بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) که خود را در حاشیه امن می‌دانند تحقیق و تفحص صورت گیرد. رهبر انقلاب فرمودند که همه زیرمجموعه من، حتی دفتر من را حق تحقیق و تفحص دارید.

* به عملکرد علی مطهری در سال 92 نمره 14 می‌دهم.
* روی فیلم زندگی‌‌ام نام «اتلاف وقت» می‌گذارم!

معمولاً قبض تلفن همراه شما چقدر می‌آید؟
مبلغ زیادی نیست؛ چون زیاد تماس نمی‌گیرم و کلاً تلفن همراه را علی‌رغم حسن‌هایش یکی از عوامل سلب آسایش انسان‌ها می‌دانم.

آخرین لطیفه‌ای که شنیدید، چیست؟
لطیفه زیاد می‌شنوم ولی وقتی می‌خواهم نقل کنم یادم نمی‌آید.

در انتخابات به چه کسی رأی دادید؟
به آقای روحانی. دو الی سه روز قبل از انتخابات بیانیه حمایت از ایشان را صادر کردم.

به کدام یک از خواننده‌ها علاقه دارید؟
آوازهای سنتی را دوست دارم مثل آواز مرحوم بسطامی و سالار عقیلی و مختاباد و افتخاری و قربانی. آواز آقای شجریان را هم دوست دارم. آنهایی که سنتی می‌خوانند؛ چون خواندن به این سبک مشکل است. البته اظهارنظرهای سیاسی هنرمندان را نباید جدی گرفت.

بهترین و بدترین روز سال 92؟
بهترین روز، روز پیروزی آقای روحانی و بدترین آن، روز رد صلاحیت آقای هاشمی رفسنجانی. صبح روزی که آقای هاشمی رد صلاحیت شدند، عده‌ای به ایشان اصرار کردند که من را به عنوان رئیس ستاد اصول‌گرایان خود انتخاب کنند و ایشان نیز من را انتخاب کردند. من نیز جلسه گذاشتم و معاونان مشخص شدند. بعدازظهر همان روز ایشان رد صلاحیت شدند و ستاد منحل شد و ما فقط صبح تا عصر رئیس ستاد بودیم.

بهترین خبری که دوست دارید در سال 92 بشنوید، چیست؟
خبر پیروزی مردم سوریه.

نظرتان را درباره اسامی که عنوان می کنم بفرمایید؟
امام خمینی (ره): تاریخ‌ساز
مقام معظم رهبری: رسالت سنگین هدایت جامعه را تحمل می‌کنند.
شهید مطهری: اسلام شناس و خالص لله
علی لاریجانی: سیاستمدار معتدل
هاشمی رفسنجانی: دلسوز انقلاب
اسفندیار رحیم مشایی: پان‌ایرانیست
محمود احمدی‌نژاد: موجود ناشناخته
سیدمحمد خاتمی: مدافع آزادی
مهدی کوچک‌زاده: خوش قلب و احساسی
آیت‌الله مصباح یزدی: دقیق در مسائل فکری
حسن روحانی: با تدبیر
محمدجواد ظریف: ذخیره‌ای برای امروز انقلاب و البته هم مدرسه من
امام موسی صدر: پدر معنوی شیعیان لبنان
صدای ملت: حزبی بین زمین و آسمان
جبهه پایداری: جبهه‌ای ایدئولوژیک و گرفتار هوای نفس
دولت تدبیر و امید: خواست مردم
مجلس نهم: مجلسی که در شرایط ویژه شکل گرفت
اصلاحات: تیغ دو دم
سؤال از رئیس‌جمهور: برای رؤسای جمهور قانون ستیز
مذاکرات هسته‌ای: بندبازی جسورانه و مصلحانه
صحن علنی: محل شور و مشورت و کار برای خدا یا شیطان


اخبار سیاسی - نامه نیوز