اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

گاف نامزد جمهوری خواهان آمریکا درباره " جنگ با ایران "



 

 

 

گاف نامزد جمهوری خواهان آمریکا درباره

 

 

عصر ایران : پری که روز پنج شنبه در یک گردهمایی انتخاباتی در ایالت کارولینای جنوبی سخن می گفت در پاسخ به سوال یکی از مستمعین درباره دو جنگ آمریکا در منطقه ( اشاره به جنگ آمریکا در عراق و افغانستان ) به طور اشتباهی به جای عراق از واژه جنگ با ایران استفاده کرد.

 

پری در پاسخ به سوال یکی از مستمعان گفت : " او از جنگ با ایران و افغانستان سوال کرد "

در این هنگام مستمعین با صدای بلند فریاد زدند " عراق " و پری که متوجه گاف خود شده بود ، گفت : ببخشید منظورم عراق بود ."

این نخستین گاف پری نیست و وی پیش از این نیز در مصاحبه های مختلف با شبکه های تلویزیونی و یا سخنرانی های انتخاباتی گاف هایی داده بود . وی یک بار در جریان یک سخنرانی در جمع دانشجویان سن رای دادن در آمریکا را 21 سال و تاریخ انتخابات آمریکا را نیز به اشتباه 12 نوامبر اعلام کرده بود ؛  این در حالی است که حداقل  سن رای دادن در آمریکا 18 سال بوده و تاریخ انتخابات سال آینده آمریکا نیز در 6 نوامبر است .

پری پس از آن در مصاحبه با فاکس نیوز در توجیه گاف هایش گفت : ما آدمیم و جایز الخطا . اوباما هم یک بار در جریان رقابت های انتخاباتی خود اعلام کرده بود که آمریکا 57 ایالت دارد ، بالاخره آدم ممکن است موقع سخنرانی سهوا دچار خطا شود..../عصر ایران


ویدیو مرتبط :
مارکو روبیو، نامزد جمهوری خواهان برای انتخابات آمریکا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

طرح جمهوری خواهان آمریکایی برای تسهیل جنگ علیه ایران



اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

سناریوی جدید رژیم صهیونیستی و نومحافظه کاران آمریکایی:

طرح جمهوری خواهان آمریکایی برای تسهیل جنگ علیه ایران

در حالی که تنها چند روز از پایان مذاکرات ایران و 5 + 1 در قزاقستان می‌گذرد، و در حالی که روز قبل از مذاکرات، سنا طرح فشار بر ایران را در دستور کار داشت، گویا بعد از مذاکرات نیز سنای آمریکا بی کار ننشسته و دست به کار تدوین طرحی برای چراغ سبز به اسرائیل برای حمله به ایران است!

به گزارش «تابناک»، نشریه «اوپن زایان»، در مطلبی نوشته است که سناتورهای آمریکایی مشغول تهیه تصویب نامه‌ای هستند که بر اساس آن بر حمایت آمریکا از حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته‌ای ایران تاکید شده است. این تصویب نامه که توسط سناتور رابرت منندز جمهوری خواه و لیندسی گراهام دموکرات خواه تهیه و تنظیم شده است، قرار است که به امضای نمایندگان آیپک، که کنفرانس سالانه آن‌ها طی این هفته در کنگره ایالتی در واشنگتن برگزار می‌شود نیز برسد.

در همین حال و به نوشته این نشریه نمایندگان آیپک (لابی صهیونیستی آمریکا) نیز قرار است طرحی را برای تعهد آمریکا به حمایت از حمله رژیم اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای ایران ارائه کنند. حمله‌ای که به عقیده بسیاری از کارشناسان منجر به برهم خوردن کامل ثبات منطقه، وخامت بیشتر اوضاع اقتصاد جهانی و پیچیده‌تر شدن مسئله هسته‌ای ایران می‌شود.

بر اساس نسخه‌ای که از این تصویب نامه به دست نشریه اوپن زایان رسیده است، در آن ذکر شده که ایالات متحده باید به افزایش تحریم‌های شکننده بر ایران ادامه دهد و همچنین آمریکا را "وادار" کرده که در صورتی که رژیم اسرائیل قصد حمله یک جانبه به ایران را داشته باشد، ایالات متحده بایستی در کنار این رژیم قرار گرفته و حمایت‌های اقتصادی، دیپلماتیک و نظامی را از این رژیم به عمل آورد.

هرچند تهیه کنندگان این تصویب نامه در آن ذکر کرده‌اند که این طرح نباید به معنی اجبار آمریکا به اعلان جنگ بر علیه ایران تفسیر شود، اما مفاد آن به گونه‌ای تنظیم شده است که بر اساس آن ایالات متحده به محض ورود اسرائیل به جنگ با ایران اجبار به اعلان جنگ با ایران می‌شود.

در همین رابطه و در خصوص این طرح، گری سیک، استاد دانشگاه کلمبیا و از مقامات سابق کاخ سفید، متخصص در امور ایران گفته است: آغاز جنگ خطرناک‌ترین اقدامی است که یک ملت می‌تواند به آن دست یازد. این طرح به این معنی است که اختیار شروع جنگ عملاً به یک کشور دیگر واگذار می‌شود. یک چنین تصمیمی مسئولیت مستقیم برای آمریکا در بر دارد.

هرچند این‌گونه تصویب نامه‌ها به خودی خود منجر به اتخاذ سیاست نمی‌شود، اما تداوم یک رویکرد خصمانه نسبت به ایران در میان مقامات آمریکایی و افکار عمومی را در بر دارد که در نوع خود و در زمانی که مذاکرات 1+5 با ایران حاکی از نشانه‌های خوب و مساعدی بوده است، کمی تعجب برانگیز است.

این در حالی است که سال گذشته نیز یک طرح مشابه از سوی 74 سناتور جمهوری خواه در سنای آمریکا مطرح شده بود. با این تفاوت که در آن تنها بر حمایت از "حق اسرائیل" برای اقدام به هرگونه عمل لازمی تاکید شده بود.

گفته می‌شود که تاکنون هیچ سناتور دموکراتی اقدام به امضای لایحه مذکور نکرده و یکی از سناتورهای دموکرات در ایمیلی به کنایه نوشته است: دموکرات‌ها این طرح را به عنوان طرح جنگ بر علیه عراق ... -ببخشید منظورم طرح جنگ علیه ایران است- امضا نخواهند کرد!"

از سوی دیگر یکی از مقامات سابق سی آی ای، که نخواسته نامش فاش شود، در رابطه با این طرح و با اشاره به مذاکرات هسته‌ای ایران با غرب گفته است: من فکر نمی‌کنم که این تصویب نامه اثری بر پیام‌ها و تصمیماتی داشته باشد که از کاخ سفید بیرون می‌آید. تصمیمات و مذاکرات بین دولت اوباما و رژیم اسرائیل بر سر حمله احتمالی به ایران، هیچ ارتباطی با یک چنین طرح‌هایی ندارد.

این در حالی است که بدون شک، هرچند این طرح بدون امضای کاخ سفید و تصویب سنا منجر به ایجاد تعهدی برای ایالات متحده نمی‌شود، اما حاکی از یک جریان جنگ طلب در سنای آمریکا است که نکته جالب آن در این است که این طرح حتی قبل از آنکه به سنای آمریکا معرفی شود، به عنوان ابتکار عمل آیپک معرفی شده است!

نکته دیگر آنکه در جریان مراسم سوگند چاک هیگل، به عنوان وزیر جدید دفاع آمریکا یک سناتور جمهوری خواه از وی خواسته بود که یک نمونه از اقداماتی را که آمریکا به خواست و اراده لابی اسرائیلی یهودی مجبور به انجام آند شده است را نام ببرد. اگر چندی تحمل می‌کرد امروز سناتور منندز نمونه بارزی از آن را به وی نشان می‌داد!

به هر حال، این اقدام بار دیگر نشان می دهد که جریان تندرو و جنگ طلب آمریکایی که به طور خاص در قالب سنانورهای جمهوری خواه این کشور نمود می یابد، به هیچ وجه خواهان حل و فصل موضوع هسته ای ایران و یا عادی سازی روابط تهران و واشنگتن نیست و تلاش دارد به هر نحو ممکن، آتش بحران بر سر مسئله هسته ای را شعله ور نگه دارد. 

البته این موضوع به سرعت پس از پایان مذاکرات آلماتی خود را نشان داد؛ زیرا با وجود اینکه مقامات تمام کشورهای غربی، از جمله خود دولتمردان آمریکایی نسبت به روند و نتیجه مذاکرات ابراز امیدواری کردند، مقامات رژیم صهیونیستی ضمن ابراز نگرانی نسبت به این مذاکرات، به تکرار ادعاهای پیشین خود درباره برنامه هسته ای ایران روی آوردند. 

طبیعی است در چنین شرایطی این رژیم درصدد برخواهد آمد با جلب پشتیبانی حامیان آمریکایی خود (جمهوری خواهان و آیپک)، زمینه را برای بر هم زدن جو به وجود آورند تا با افزایش فشار بر دولت اوباما، دستکم وضع موجود را حفظ کرده و مانع حصول توافق هسته ای با ایران شوند.

به هر حال اکنون این وظیفه دولت اوباماست که نشان دهد تا چه به حد تغییر ادبیات اخیر مقامات خود پایبند است و آیا واقعاً با نادیده گرفتن فشارهای صهیونیست ها و جمهوری خواهان به ادعای خود مبنی بر تلاش برای عادی سازی روابط با تهران پایبند است یا خیر./تابناک