اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

کودکان را مجبور به ورزش نکنید


کودکانی که مجبور به انجام ورزش می‌شوند کمتر فعالیت می‌کنند و علاقه و انگیزه‌ آنها برای ادامه ورزش کمتر است.

خبرگزاری ایسنا: کودکانی که مجبور به انجام ورزش می‌شوند کمتر فعالیت می‌کنند و علاقه و انگیزه‌ آنها برای ادامه ورزش کمتر است.

مطالعات انجام شده در دانشگاه جورجیا نشان می‌دهد مجبور کردن کودکان و نوجوانان به ورزش اثر بدی روی آنها خواهد داشت و باعث می‌شود از فعالیت کردن دست بکشند. نتایج این مطالعات در مجله "پزشکی و علم ورزش" منتشر شده است.

افرادی که احساس می‌کنند هیچ انتخابی در نوع ورزش ندارند و احساس فشار برای انجام ورزش می‌کنند، کمتر فعالیت می‌کنند. کودکانی که احساس می‌کنند خودشان می‌توانند درباره ورزش کردن تصمیم بگیرند بیشتر گرایش به ورزش دارند.

کودکان در اواسط دوره تحصیل در مدرسه به میزان 50 درصد فعالیت خود را کم می‌کنند. در نتیجه این سن در زندگی کودکان بسیار مهم است. با اینکه فعالیت این کودکان کم می‌شود نباید آنها را مجبور به فعالیت کرد.

آموزش ورزش به کودکان در دوران ابتدایی، تشکیل دادن گروه‌ها و جوامع ورزشی برای کودکان و غیره می‌تواند به خودی خود این افراد را تشویق به ورزش کند و برای آنها احساس اجبار در ورزش کردن ایجاد نکند.

والدین و مربیان نباید احساس گناه را در کودکانی که ورزش نمی‌کنند، ایجاد کنند. ورزش باید با حس لذت و تنوع انجام شود تا انگیزه کودکان برای ادامه آن بیشتر شود.


ویدیو مرتبط :
کودکان خود را مجبور به اطلاعت امر نکنیم

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

سن مناسب ورزش کردن در کودکان




ورزش کودکان

پرداختن به ورزش مي تواند آمادگي جسماني کودکان و نوجوانان را افزايش دهد. کسب مهارت و موفقيت اعتماد به نفس آنها را افزايش مي دهد و به آنها مي آموزد که چگونه محرک هاي آني را در خود کنترل کنند که اين توانايي نه تنها در ورزش که در مناسبات اجتماعي نيز مفيد خواهد و به يافتن دوستان تازه کمک مي کند.

سن شروع ورزش

کارشـناسان ورزش و روانشـناسي کـودک توصـيه مي کننـد که کـودکان تا قـبل از رسـيدن بـه سـن 8 تـا 10 سـالگي نبايد در ورزش هاي رقـابتي سازمان يافته که آن امتياز محاسبه مي شود و به خصوص بزرگسالان در آن نقش دارند شرکت کنند چون احتمال فشار رواني و يأس ناشي از باخت در آنها زياد است.


- زير 8 سال: بايد در بازي، کشف و يادگيري مهارت هايي که از طريق پرتاب کردن و گرفتن، ضربه زدن به توپ، بالا و پائين پريدن، دويدن و شنا کردن حاصل مي شود، کاملاً آزادانه رفتار کنند و اين مهارت ها را به شادي بخش ترين روش بياموزند.

واضح است که آموختن اين موارد به آنها کمک مي کند تا با اعتماد به نفس بيشتر وارد مرحله بعد شود.

ورزش کودکان


- 8 تا 10 سال: بسته به ميزان رشد خود مي توانند در مسابقات سازمان يافته شرکت کنند مانند مسابقات داخلي در مدارس. آنها هنوز براي توسعه مهارت هاي خود به کمک نياز دارند و بايد کنار آمدن با نااميدي و شکست را بياموزند. کودکاني که بيشتر اوقات بازنده هستند بيش از ديگران مستعد کنار گذاشتن ورزش هستند. والدين و اولياي مدرسه بايد مراقب باشند که با فراهم آوردن زمينه مناسب مثلاً شرکت دادن اين کودک در مسابقه اي که در آن بيشترين توانائي را دارد موجبات برنده شدن و دلگرمي او را فراهم نمايند. اين سنين، بهترين زمان براي پرداختن به ورزش هاي مختلف و انتخاب ورزش مورد علاقه از ميان آنهاست.

- 10 تا 12 سال: کودکان و نوجوانان مي توانند از رقابت در ورزش لذت ببرند و همچنان به آموختن مهارت هاي تازه بپردازند. بعضي از کودکان در اين گروه سني استعداد و علاقه خاصي به يک ورزش بخصوص نشان مي دهند و مي توانند با داشتن مربي در اين زمينه بسيار پيشرفت نمايند.

نوجواناني که به هر دليل علاقه اي به شرکت در ورزش هاي رقابتي تيمي ندارند، مي توانند با راهنمائي مربيان و والدين خود به ورزش هايي چون اسکيت، سوارکاري، دوچرخه سواري و مانند اينها بپردازند.