اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

کنگره آمريکا:تحريم ايران نتيجه عکس دارد



 

 

 

 

تهران - "دنيس کوسينيچ" نماينده ايالت "اوهايو" در کنگره آمريکا که به لايحه موسوم به "قانون تحريم فراورده هاي پالايش شده نفتي ايران 2009" راي مخالف داده است، نتيجه اعمال چنين تحريم هايي عليه ايران را معکوس خواند.

 

 

به گزارش ايرنا، کوسينيج در بيانيه اي که در وب سايت کنگره آمريکا منتشر کرد، ضمن مخالفت شديد با اين لايحه، در ذکر دلايل اين مخالفت نوشت: "اين تحريم ها که سد راه مذاکرات جاري دولت اوباما با ايران مي شود، به منزله جنگ اقتصادي عليه ملت ايران است و ما را به رويارويي غيرضروري با ايران نزديک تر مي سازد."

 

 

کوسينيچ در بخشي از اين بيانيه تحت عنوان "تضعيف تلاش هاي ديپلماتيک دولت" نوشت: "تبصره ( C) بند 1 از بخش 2 اين لايحه تصريح مي کند، سياست آمريکا بايد اين باشد که با استفاده از روش هايي مانند پشتيباني از تلاش هاي ديپلماتيک بين المللي براي متوقف ساختن برنامه غني سازي اورانيوم ايران، از دستيابي آن کشور به تسليحات هسته اي جلوگيري نمايد."

 

 

وي افزود، "جيمز اشتاينبرگ معاون وزير خارجه در نامه مورخ 11 سپتامبر(20 آذر) به "جان کري" رئيس کميته روابط خارجي سنا، به احتمال در مدنظر قرار دادن اين لايحه در زماني که دولت اوباما به مرحل? حساسي از مذاکرات ديپلماتيک خود با ايران وارد شده است، اعتراض کرد."

 

 

اشتاينبرگ در اين نامه نوشت: "با توجه به شرايط موجود، از اين نگرانم که اين لايحه در شکل کنوني خود، ممکن است به جاي تقويت وحدت بين المللي و پشتيباني از تلاش هاي ما، آن را تضعيف نمايد." کوسينيچ در ادامه اين بيانيه خاطر نشان کرد، گرچه اين لايحه مدعي حمايت از تلاش هاي ديپلماتيک بين المللي به منظور متوقف ساختن برنام? غني سازي اورانيوم ايران است اما، عملاً اين تلاش ها را تضعيف مي کند.

 

 

به گفته وي، تصويب قانوني که رئيس جمهور را مجبور به حرکت در يک جهت مشخص مي کند، علاوه بر اينکه ابزارهاي قابل استفاده براي دولت را به طور قابل ملاحظه اي محدود مي کند و قدرت رئيس جمهور و تيم ديپلماتيک او را کاهش مي دهد، باعث ايجاد تصويري منفي از ايالات متحده در منطقه، آن هم در زماني مي گردد که براي موفق شدن در مذاکرات با ايران نيازمند پشتيباني گسترد? بين المللي است.

 

 

وي افزود، اين لايحه، اتفاق نظر نادري را نيز که شوراي امنيت سازمان ملل با تصويب چندين قطعنامه در مورد ايران از خود به نمايش گذاشت، تضعيف مي کند و به جاي آنکه ايران را در جامعه بين المللي منزوي کند، آمريکا را منزوي خواهد کرد.

 

 

در بخش بعدي اين بيانيه تحت عنوان "رجز خواني عليه ايران" آمده است: "محمد البرادعي" مدير کل پيشين آژانس بين المللي انرژي هسته اي بارها گفته است که تحريم هاي اعمال شده بر ضد ايران در وادار ساختن ايران به توقف برنام? غني سازي اورانيومش کارآيي نخواهد داشت.

 

 

البرادعي در سخنراني ماه سپتامبر در نشست شوراي حکام ، ضمن صحه گذاشتن بر حصول پيشرفت هاي مهم در رابطه با همکاري ايران با بازرس هاي آژانس گفت: "ما در يک وضعيت ترسناک به سر نمي بريم زيرا شاهد انحرافي در مواد هسته اي نبوده ايم، ما هنوز هيچ قطعه مربوط به سلاح هاي هسته اي نديده ايم ... همين هيجان بيهوده و گزارش هاي ساختگي را در رابطه با عراق تجربه کرديم. نتيجه، جنگي شد که بر توهم استوار بود نه واقعيت. صدها هزار انسان مردند تا آژانس قدرت و اعتبار بيشتري به دست آورد زيرا ما به واقعيت ها پايبند بوديم.

 

 

کوسينيچ در بخش پاياني بيانيه اش گفت: "تبصره (a) بند 1 از بخش 2 اين لايحه که مي گويد: "اقدامات هسته اي غيرقانوني حکومت ايران، علاوه بر ساخت سلاح هاي غيرمتعارف و موشک هاي بالستيک و حمايت از تروريسم بين المللي، تهديدي جدي براي امنيت آمريکا و متحدانش در اروپا، خاورميانه، و سرتاسر جهان محسوب مي شود."؛ به طرح تهمت هاي خطرناکي مي پردازد که از سوي آژانس مردود شمرده شده است و راه را براي ارتکاب همان اشتباهاتي هموار مي نمايد که قبلاً در عراق مرتکب شديم. ما ديگر قدرت پرداخت هزينه ارتکاب همان اشتباهات را نداريم

 

 

 

 


ویدیو مرتبط :
بخش عکس کنگره ملی امامزاده جعفر بن موسی الکاظم(ع)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

دهلی اعمال تحريم عليه ايران بي‌نتيجه



 

 

دهلي‌نو اعمال تحريم عليه ايران را بي‌نتيجه مي‌داند

 

منابع ديپلماتيك هندي اعلام كردند:

دهلي‌نو اعمال تحريم عليه ايران را بي‌نتيجه مي‌داند


مقام‌هاي رسمي هند با تاكيد بر لزوم حل ديپلماتيك مسئله هسته‌اي ايران، احتمال مطرح شدن اين مسئله در نشست شوراي امنيت در آينده نزديك را دور از ذهن دانستند.

ایلنا: مقام‌هاي هند با اعمال تحريم عليه ايران مخالفت كرده و خواستار حل و فصل مسئله هسته‌اي اين كشور از طريق راهكارهاي ديپلماتيك شدند.
به گزارش ايلنا به نقل از پايگاه خبري پي‌تي‌آي، منابع ديپلماتيك هندي در واكنش به تلاش آمريكا براي جلب حمايت از اعمال تحريم عليه ايران، چنين رويكردي را بي‌نتيجه خواندند.
اين منابع تاكيد كردند كه بهترين مسير براي حل مسئله هسته‌اي ايران از آژانس بين‌المللي انرژي اتمي عبور مي‌كند.
اين مقام‌هاي رسمي همچنين احتمال مطرح شدن برنامه هسته‌اي ايران در نشست شوراي امنيت در آينده نزديك را دور از ذهن دانستند.
بنا بر اين گزارش، «نيروپاما رائو»، وزير خارجه هند نيز پيش از اين درباره موضع‌گيري برخي كشورهاي غربي درباره احتمال اعمال تحريم عليه ايران گفت: «دهلي‌نو همواره معتقد است كه اعمال تحريم براي حل مسئله هسته‌اي ايران راه به‌ جايي نمي‌برد و بر حل ديپلماتيك اين مسئله تاكيد مي‌كند.»
وي ادامه داد: «با هرگونه بي‌ثباتي جديد در منطقه مخالفيم. ايران كشور مهمي در منطقه است و به‌عنوان مثال نقش بسيار مهمي در پيشبرد شرايط افغانستان دارد؛ واضح است كه تهران و دهلي‌نو روابط بسيار عميق و مستحكمي دارند.»
رائو همچنين گفت كه هند روابط تاريخي و فرهنگي عميقي با ايران دارد.
وي افزود كه مسئله هسته‌اي ايران بايد با شفافيت كامل و از طريق گفت‌وگوي معنادار با كشورهاي حاضر در مذاكرات اين كشور حل‌وفصل شود.
اين مقام هندي ادامه داد كه معتقديم ايران در قبال مسئله هسته‌اي خود از دو مسئله مهم «مسئوليت» و «حق» برخوردار است؛ مسئوليت اين كشور به دليل عضويت در پيمان منع گسترش تسليحات هسته‌اي است ولي در عين‌حال حق دارد از انرژي هسته‌اي براي مقاصد صلح‌آميز استفاده كند.
وي با بيان اين‌كه اميدوار است شرايط، پيچيده‌تر از وضعيت فعلي نشود گفت كه كشورش با گفت‌وگوهاي بيشتر براي حل مسئله هسته‌اي ايران تلاش مي‌كند...../تحلیل:خبرگزاری ایلنا