اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

کردمیهن:‌ با مهر کوبیدن به سر لاریجانی و به هم ریختن مجلس سید حسن مخالف بودیم، اما حمله به سفارت عربستان لازم بود



اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

در حالی که قریب به اتفاق مقامات ارشد کشور حمله به سفارتخانه و کنسولگری عربستان در تهران و مشهد را محکوم کردند و ائمه جمعه سراسر کشور نیز آن را کار نفوذی‌ها دانستند، در روزهای اخیر سخنرانی یک فعال فرهنگی در شبکه‌های اجتماعی منتشرشده که به توجیه تئوریک حمله به سفارت سعودی پرداخته و قاطعانه از آن دفاع می‌کند.

به گزارش خبرگزاری آنا، شیخ حسن کردمیهن که مدیریت مؤسسه فرهنگی دینی بهشت را برعهده دارد، در سخنانی در جمع جوانان مذهبی، با اشاره به اینکه «ما مخالف حمله به سفارت انگلیس بودیم. اما سفارت عربستان متفاوت است»، می‌گوید: «چون عربستان رأس‌الفتنه است. این نیست که سفارت با سفارت یکی باشد. ما با سنگ زدن و مهر کوبیدن به کله لاریجانی مخالف بودیم، ما با به‌هم ریختن مجلس سید حسن خمینی مخالف بودیم، با به‌هم ریختن مجلس احمدی‌نژاد مخالف بودیم، ما با حمله به خانه فلان مرجع مخالف بودیم، همه سیره ما را دیده‌اند. برای همه تعجب‌آور است، حق هم دارند که بگویند آقای کردمیهن از شما بعیده که حمایت کنید از این جریان. می‌گویند آقای کردمیهن آدم با استدلالیه، مطابق با منویات آقا حرکت کرده است، همیشه حرف آقا را زودتر متوجه می‌شدند. من هم می‌پذیرم تعجب شما را. من به عنوان کسی که همیشه با تندروی‌ها مخالفت کرده‌ام، دارم حمایت می‌کنم. عربستان که فسق علنی دارد مثل انگلیس و آلمان و آمریکای امروز نیست که آرام سر می‌برند مثل معاویه برخورد می‌کنند با این نمی‌توانید درگیر بشوید... اهل بیت هم این‌گونه رفتار می‌کردند. فاسقی که مثل معاویه نیست مثل یزید است برخورد دیگری را می‌طلبد. مگر سیدالشهدا با یزید کنار آمد؟»

این فعال سیاسی و فرهنگی همچنین با بی‌عزتی و کارهای گوگول فانتزی خواندن اقدامات دیپلماتیک، می‌گوید: «ما در مقابل تمام بی‌عزتی دیپلماسی صبر کردیم. در موضوع نوجوان‌ها و منا صبوری کردیم. خشم بالا آمده... حمایت ما از خشم و غیرت بود نه غارت. که اگر در برابر چنین موجودی غیرت به خرج ندهند هیچ کس امنیت ندارد تمام علما را خونشان را می‌ریزند. سفارت چیه؟ یک مشت آدمی اینجا هستند که به عزت ما می‌خندند. با بی‌احترامی باید بیرونشون کنند. دولت که کاری نمی‌کند. یک مشت جوون، غیرت به خرج می‌دهند. این شور انقلابی را که نمی‌توانید جلوش را بگیرید.»

وی می افزاید: «چون شما میدان را خالی کردید و به جای جهت‌دهی، خالی کردند و به توصیه‌های فانتزی عمل می‌کنند که اثر ندارد...‌ من حتی اگر مخالف آتش کشیدن سفارت باشم، امروز می‌گویم که حمله بچه‌ها به سفارت فواید خوبی داشته است که بسیار زیاد بوده است.»

وی همچنین از عوامل حمله به سفارت عربستان درخواستی دارد و می‌گوید: «هرکسی هم ما را می‌شناسد اگر چیزی برداشته است پس بدهد به مراجع ذی‌صلاح بدهد به پلیس ضد جاسوسی بدهد.»

کردمیهن درباره فواید حمله به سفارت عربستان می‌گوید: «نور امید در دل مستضعفان عالم تابیده است. همه دیدند که سفارت عربستان آتش کشیده شد و کسی نمی‌گوید این‌ها شعبان بی‌مخ هستند. ما داریم در دنیا با مردم حرف می‌زنیم، تماس می‌گیرند، اس ام اس می‌دهند، می‌گویند پس انقلاب اسلامی نمرده است، پس آقا تنها نیست. در جایی دیروز می‌گفتند، از مجموعه‌های سنی و شیعه اس ام اس داده‌اند که دولت جمهوری اسلامی می‌گوید برید اینها را بگیرید، برای مصلحت خارجی این کار را انجام می‌دهد. ما این برداشت را کنند، خوشحالیم. علاقه مردم داخل کشور به حزب‌الله بالا رفته است، هفتاد میلیون نفر عزتش خرد شده است، فحش دارند به حج عمره می‌دهند. میگن باز هم دم جوون‌های هیئتی گرم که دماغ بی‌همه چیز را به خاک مالیدن. دولت ما باز شل می‌گیرد باز هم عیب نداره، الحمدلله دیپلمات‌های ما برگشتن. جیبوتی را می‌خواهیم چه‌کار؟ جیبوتی تو کجایی؟ اصلا چه موج فرحی ایجاد شده است و مردم عزتمند دارند به جیبوتی و عربستان فحش می‌دهند. نطق آقای نوبخت باز شده و می‌گوید عربستان ضرر خواهد کرد؛ اگرچه کشور بزرگی مثل جیبوتی پشت آن باشد، بارک‌الله نوبخت بارک الله حسن روحانی. عربستان خریت کرد که بعد از سفارتش، قطع رابطه را شروع کرد. این کار را کرد و بحث شروع شد، اینها فواید آن شب است. شورای امنیت ما را محکوم کرد الان 37 سال است ما را محکوم کرده است. به درک که محکوم کرده است. چرا می‌گویید که بهانه دست دنیا ندهیم؟ می‌خواهید که موشکی‌مان را هم بگذاریم کنار تا بهانه دست دنیا ندهیم.»

وی در ادامه می‌گوید: «اینها فواید غارت نیست، فواید غیرت است. ... اگر روزی بدانیم که اشتباه بوده است پس می‌گیریم. من استدلال مناسب برای مخالفت پیدا نکردم والله العظیم. مردم دارند به ما بدبین می‌شوند، می‌گویند شاه در دهن اینها می‌زد. شاه عربستان دست شاه ما را می‌بوسید، الان می‌گویند که هر روز دارند توهین می‌کنند و هیچ‌کسی هیچی نمی‌گوید. »

وی مدعی شد: «پلیس ریختند سیر زدند، کله‌ها، فک‌ها شکسته است. آنها هم وظیفه امنیتی دارند، دمشون گرم نوش جون بچه‌ها که از جمهوری اسلامی کتک خوردند. شعار می‌دادند می‌خواستند برن جلو نمی‌ذاشتند. یک دفعه راه را بازگذاشتند. نمی‌گویم نفوذی بوده است، شاید یک دفعه غیرت آن نیروی انتظامی اجازه نداده است، اگر از سر غیرت بوده است بارک الله خدا پدرتان را بیامرزد.... اگر امروز دولت بیدار شده و جهان در حال گفت‌وگو در مورد عربستان است اثر غیرت بچه‌ها و خون شهید است.»

کردمیهن به سخنرانی رهبر انقلاب درباره شهادت شیخ نمر اشاره می‌کند و می‌گوید: «آقا هم فقط به موضوع عربستان و پلیدی‌های آن پرداختند. انتظار نداریم که آقا در این فضای بین‌المللی این کار را تأیید کنند ولی تقبیح نکردند. شاید آقا این استثنا بوده است، شاید هم نبوده است؛ اما غیرت و شور انقلابی، مورد اقبال آقاست. نمی‌شود که به سر رفتن غیرت اجتماعی یک جوان توهین کرد، پس تربیت نکنید این جوری جوان را و اگر در همه چیز صبر کرد در جای دیگر سر می‌رفت. در اینجا سر نمی‌رفت در کشتن زکزاکی سر می‌رفت، چون او را خواهند کشت.»

حسن کردمیهن مهندس مکانیک از دانشگاه گیلان و طلبه درس خارج فقه و اصول است. او مدیریت حوزه علمیه امام محمد باقر(ع) تهران و مؤسسه فرهنگی دینی بهشت تهران را در کارنامه خود دارد. او که سابقه حضور و فعالیت در انجمن اسلامی دانشجویان و بسیج دانشجویی را دارد، در سال‌های 1380 تا 1384 به عنوان مسئول دفتر، در دفتر آیت‌الله رضا رمضانی گیلانی امام جمعه وقت کرج فعالیت داشته است. در این مدت، کردمیهن به کسوت روحانیت درآمد و لباس روحانیت به تن کرد.

کردمیهن که مشهور به حرف‌های تند سیاسی در میان هیئتی‌هاست، هیئتی به نام سیده زینب دارد و به محمدباقر قالیباف شهردار تهران نیز نزدیک است.

اظهارات او که در این فایل صوتی، قابل شنیدن است، در حالی است که شاید تنها چهره رسمی که بعد از خسارات گسترده حمله به سفارتخانه از آن دفاع کرد، سید احمد علم‌الهدی بود. البته او نیز به فاصله کوتاهی، در خطبه‌های نماز جمعه مشهد از این موضع عقب‌نشینی کرد.

آیت‌الله علم‌الهدی امام جمعه مشهد در مراسم گرامیداشت شیخ نمر که در محل مهدیه مشهد برگزار شد، گفته بود: قطع روابط بین ایران و عربستان و برخی دیگر از کشورهای عربی جزو افتخارات ملت است و این مهم به برکت شهادت شیخ نمر و موقعیت‌شناسی مردم محقق شده است. وی افزوده بود: چرا اکنون که مردم در برابر این عمل واکنش نشان داده‌اند آنان را تندور، قانون‌شکن و افراطی می‌دانند و محکوم می‌کنند؟ از این مملکت می‌روند؟ بروند به جهنم. جامعه انقلابی ما چه نیازی به شما دارد؟ جز وزر و وبال و نکبت برای اسلام چیز دیگری نیستید.

علم‌الهدی اما بعد از این اظهارات، در خطبه‌های نماز جمعه مشهد گفت: حمله به سفارتخانه‌ها برخلاف مصالح نظام جمهوری اسلامی است. خشم انقلابی هم باید با بصیرت ارائه و نمایش داده شود و امیدوارم این مسئله برای همیشه در جمهوری اسلامی پایان یابد. از دیوار سفارت بالا رفتن و تجاوز فیزیکی و علنی به سفارتخانه‌ها تجاوز به حوزه مسئولیت نظام است.

در شرایطی که به‌رغم اعلام دستگیری 40 نفر در ماجرای حمله به سفارت، و اطلاق عباراتی چون خودسر، نفوذی و... هنوز از هویت جریانی این افراد اطلاع‌رسانی رسمی صورت نگرفته است، بررسی استدلال‌های این روحانی فعال در زمینه‌های فرهنگی، سیاسی که به توجیه تئوریک حمله به سفارت سعودی می‌پردازد، نشان می‌دهد که این رویداد پرهزینه برای کشور که بسیاری معادلات را بعد از اعدام ظالمانه شهید مظلوم شیخ نمر به سود عربستان و به زیان جمهوری اسلامی ایران تغییر داد، حامیان قدرتمندی در داخل کشور دارد که با توجیهات گوناگون از جمله شبیه‌سازی انگلیس و عربستان به دشمنان اهل بیت در صدر اسلام، در‌صدد دفاع از اینگونه اقدامات‌اند.

 

اخبار سیاسی - آنا

 


ویدیو مرتبط :
‫چه کسانی از حمله به سفارت عربستان خبر داشتند؟‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

عامل حمله به سفارت عربستان بازداشت شد/ حسن کردمیهن را بشناسید



اخبار,اخبارسیاسی,حمله به سفارت عربستان

چند هفته‌ای از حمله به سفارت عربستان می‌گذرد اما تبعات آن هنوز چه در سیاست داخلی و چه در سیاست خارجی، ادامه دارد.

به گزارش ایلنا، هرچند سخنگوی وزارت کشور سرنخی از آمر حمله به سفارت عربستان داد و از فردی گفت که در شهر کرج زندگی می‌کرده است اما هیچ مرجع رسمی نامی از کسی که دستور حمله را صادر کرده بود، نداد تا پیگیری ایلنا به نام «حسن کردمیهن» برسد؛ فردی که برای خود برو و بیایی دارد و مغز متفکر حمله به سفارت عربستان خود او بوده است؛ همان کسی که بنا به گفته مقام‌های امنیتی کشور، مدتی در ایران نبوده و بعد از ورود به ایران بازداشت شده است.

محمدرضا محسنی‌ثانی نماینده مجلس نهم به خبرنگار ایلنا می‌‌گوید: آقای کردمیهمن که برای مدتی در کشور سوریه به‌ سر می‌برده و پس از ورود به ایران توسط مقام‌های انتظامی در فرودگاه بازداشت می‌شود.

تندوری به نام موسسه‌های خیریه!
حسن کردمیهن تا چند سال پیش در کرج مشهور بود. هیات‌الرضا محفل انصار حزب‌الله کرج هست که حسن کردمیهن این هیات را سازماندهی می‌کند.

برخی منابع نیز به ایلنا می‌گویند (سیدامیر حسینی) مداح آن هیات نیز احتمالا در جریان حمله به سفارت بازداشت شده باشد اما هنوز اطلاع دقیقی از این خبر در دست نیست.

اما کردمیهن به مرور شهرتش از شهر بیرون رفت و هیاتی را هم پشت ترمینال جنوب در محله خزانه بخارائی علم کرد تا جوانان تهرانی را مجذوب خود کند. او هم روضه می‌خواند و هم واعظ است و البته مرد عمل، چنانچه سال ۹۲ وقتی مسئولان ستاد قالیباف در کرج نتوانستند رضایت او را جلب کنند، خودش آستین‌ را بالا زد و برای سردار ستادهای منظمی راه‌اندازی کرد؛ ستادهایی که موفق‌تر و پرشور‌تر از ستادهای اصلی شهردار تهران بودند.

این خطیب مشهور، با حمایت مالی برخی سازمان‌ها و نهاد‌ها، فعالیت‌های فرهنگی گسترده‌ای دارد. در کنار هیات‌های مذهبی، برنامه‌های متعدد دیگری نیز در دستور کار قرار داده تا جوانان بیشتری را جذب تفکرهای منحصر به فرد خود کند. ماجرای شش دانش‌آموز کرجی غرق‌شده در دریا که نام یکی از موسسه‌های نزدیک به کردمیهن در آن آورده می‌شد، نام او را بیشتر به رسانه‌ها کشاند. در آن زمان نایب رئیس فدراسیون نجات غریق کشور گفته بود که وقتی مربی این بچه‌ها و کسی که مسئولیت را برعهده داشته، دقت نداشته و مسئولیت‌پذیر نبوده، قطعا این حادثه تلخ پیش می‌آمده چون می‌دانسته که پرچم سیاه نصب شده و نجات غریق هم نبوده است.

اما آنچه بیش از همیشه کردمیهن را در رسانه‌ها مشهور کرده است، نقش لیدری او در حمله به سفارت عربستان بود، چنانچه وی تنها کسی بود که نه تنها این اتفاق را محکوم نکرد بلکه به توجیه آن پرداخت «حمایت ما از خشم و غیرت بود نه غارت. که اگر در برابر چنین موجودی غیرت به خرج ندهند هیچکس امنیت ندارد تمام علما را خونشان را می‌ریزند. سفارت چیه؟ یک مشت آدمی اینجا هستند که به عزت ما می‌خندند. با بی‌احترامی باید بیرونشون کنند. دولت که کاری نمی‌کند. یک مشت جوون، غیرت به خرج می‌دهند. این شور انقلابی را که نمی‌توانید جلوش را بگیرید.»

کردمیهن که حمله به سفارت عربستان را عامل تابیدن نور خورشید به دل مستضعفان خوانده بود، جای دیگر اما در نقش یک مصلح ظاهر شده بود و خطاب به کسانی که تحت فرمانش حمله کرده‌اند، گفته بود: «هرکسی هم ما را می‌شناسد اگر چیزی برداشته است پس بدهد به مراجع ذی‌صلاح بدهد به پلیس ضد جاسوسی بدهد.»

فعالیت ۱۰ ساله به نام خیریه، با حمایت دانسته یا ندانسته مسئولان!
در کنار موسسه نور معرفت، کردمیهن چندین موسسه فرهنگی دیگر نیز ثبت کرده است که ظاهرا همگی با اهداف مشترکی فعالیت می‌کنند، اهدافی که گاهی یکی از آنها حمله به سفارت عربستان می‌شود. چه آنکه در صوتی که از سخنرانی او توسط خبرگزاری آنا منتشر شده است، گفته بود که پرتاب مهر با علی لاریجانی و حمله به سیدحسن خمینی لازم نبود، اما حمله به سفارت عربستان لازم بود.

حسین ذوالفقاری معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفته بود، این افراد سازماندهی شده آمدند و بیش از ۱۰ سال است که در کرج و تهران و با محورهایی در زمینه امور خیریه و فعالیت‌های مذهبی فعالیت دارند. از مسئولان نیز عده‌ای دانسته و ندانسته از آنها حمایت کرده‌اند.

کردمیهن در کنار هیات‌های مذهبی وارد فعالیت‌های سیاسی شد و سال ۹۲ از جان برای سردار قالیباف مایه گذاشت. خودش می‌گفت که «در میان مدیران اجرایی کشور در فهم مسائل فرهنگی ، مثل قالیباف سراغ ندارم. ما نباید به ظواهر نگاه کنیم. آدم تا با کسی زندگی نکند ، نشست و برخاست نکند ، او را نمی شناسد.»

برای تبلیغ قالیباف و راه‌اندازی ستادهایش نیز می‌گفت: «افتخار می‌کنم که اگر با لباس رسول‌الله برای کسی تبلیغ می‌کنم، برای کسی تبلیغ می‌کنم که تعهد و التزامش را به ولایت فقیه و نظام مقدس جمهوری اسلامی در طول ۳۵ سربازی ولایت اثبات کرده است.»

رییس ستاد انتخابات جنجال به پا می‌کند!
جالب‌ترین واکنش به حمله به سفارت توسط کردمیهن را رسانه‌های همسو با شهرداری تهران داشتند. این رسانه‌ها که سال ۹۲ هر روز شخصیت و هویتی بالا‌تر به کردمیهن می‌دادند و او را بالا و بالا‌تر می‌بردند، به یکباره بعد از حمله به سفارت، همراهی‌ او با ستادهای انتخاباتی شهردار تهران را فراموش کردند.‌‌ چه اینکه همان شب حمله به سفارت، سایت فردانیوز نزدیک‌ترین رسانه به شهردار تهران از تیتر «واکنش شتابزده و احساسی به اعدام شیخ نمر» برای پوشش اتفاقات سفارت عربستان استفاده کرد. هفته نامه همشهری جوان نیز از تیتر «تندرو‌ها مشغول کارند» برای ترسیم اتفاقات حمله به سفارت عربستان بهره برد.

 

 اخبار   سیاسی  -  ایلنا