اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

چگونه استرس را از بدن خارج کنیم؟


به احتمال زیاد شما نیز تجربه استرس داشته‌اید. ما ساعات بسیاری را پشت رایانه، در خودرو و یا هواپیما سپری می‌کنیم و به خود اجازه استراحت و شادی نمی‌دهیم تا بدن از استرس و فشار راحت شود.

خبرگزاری تسنیم: به احتمال زیاد شما نیز تجربه استرس داشته‌اید. ما ساعات بسیاری را پشت رایانه، در خودرو و یا هواپیما سپری می‌کنیم و به خود اجازه استراحت و شادی نمی‌دهیم تا بدن از استرس و فشار راحت شود.

محققان آمریکایی اظهار کردند: نتیجه کار سنگین روزانه، افزایش فشار در ماهیچه‌هایی مانند پسواس و نتیجه آن افزایش نگرانی و استرس در بدن خواهد بود. این ماهیچه بزرگترین ماهیچه بدن است و در اطراف ستون فقرات قرار دارد.

به دلیل اینکه این ماهیچه در واکنش‌های اولیه جسمی و عاطفی عکس‌العمل نشان می‌دهد سفتی در آن موجب ارسال سیگنال به مغز شده که بدن در خطر قرار دارد و نتیجه آن آزاد شدن آدرنالین و کاهش سیستم ایمنی بدن است برای کاهش خطر، این ماهیچه را در حالت کشش قرار دهید. شما می‌توانید به راحتی این ماهیچه را به مدت پنج دقیقه در وضعیت کشش قرار داده تا احساس بهتری را تجربه کنید.


ویدیو مرتبط :
استرس با بدن ما چه می کند؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تاثیر استرس شدید بر عملکرد بدن



 

 

تاثیر استرس شدید بر عملکرد بدن

 

استرس سبب بروز تغییراتی در بدن می‌شود. استرس همچنین روی عواطف ما تاثیر می‌گذارد. برخی نشانه‌های استرس عبارتند از:

 

ضربان قلب سریع‌تر,سردرد,گرفتگی گردن و یا درد شانه‌ها,کمردرد,تنفس سریع,تعریق و کف دست‌های خیس,درد ناگهانی معده، تهوع و اسهال در طول زمان استرس می‌تواند روی شما این تاثیرات را داشته باشد

 

سیستم ایمنی.


استرس مداوم می‌تواند سبب شود تا اغلب اوقات احساس بیماری کنیم و اگر فردی مبتلا به بیماری‌های مزمنی نظیر ایدز باشد، استرس می‌تواند علایم را بدتر کند.

 

قلب.

 

استرس با فشارخون بالا ارتباط دارد، همچنین استرس می‌تواند سبب ضربان غیرطبیعی قلب، لخته خونی و سختی شریان شود (آترواسکلروزیس). همچنین استرس با بیماری‌های شریانی قلب، حملات قلبی و نارسایی قلبی ارتباط دارد.


عضلات.

 

تنش و استرس مداوم می‌تواند به گردن‌درد، شانه‌درد و کمردرد منجر شود. استرس حتی بیماری آرتریت روماتویید را بدتر می‌کند.

 

معده.

 

اگر دچار مشکلات معده نظیر بیماری بازگشت اسید از معده به مری هستید یا دچار زخم معده، نشانگان روده تحریک‌پذیر یا کولیت اولتراتیو هستید، استرس می‌تواند علایم شما را بدتر کند.


دستگاه تولید مثل.

 

استرس می‌تواند قدرت باروری را کاهش داده و شما را دچار مشکلات نعوظی و مشکلاتی حین بارداری کند. همچنین استرس سبب تشدید دردهای قاعدگی می‌شود.

 

ریه‌ها.

 

استرس می‌تواند علایم آسم و بیماری انسدادی مزمن ریه را تشدید کند.


پوست.

 

مشکلات پوستی نظیر آکنه و پسوریازیس با استرس بدتر می‌شوند. استرس چگونه روی عواطف و افکار تاثیر می‌گذارد؟باید توجه کنید که استرس روی تفکر، عملکرد و احساس شما اثر می‌گذارد.

احساس تشویش و عدم توانایی برای سازگاری حتی با مشکلات کوچک,احساس ناامیدی،از دست دادن احساسات اغلب اوقات و پرخاشگری بدون دلیل,احساس خستگی اکثر اوقات,اشکال در تمرکز و انجام وظایف,نگرانی بیش از حد در مورد مسایل مختلف,احساس اینکه بسیاری از چیزها و موقعیت‌ها را به دلیل اینکه سریع عکس‌العمل نشان نداده‌اید از دست داده‌اید,احساس اینکه حوادثی در شرف اتفاق هستند.

منبع : salamatiran.com