اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

چهار پیشنهاد احمدی‌ نژاد در روسیه


رییس‌جمهور کشورمان که به روسیه سفر کرده پیشنهادهای خود را به اجلاس کشورهای صادرکننده گاز ارائه کرد.

خبرگزاری ایسنا: رییس‌جمهور کشورمان که به روسیه سفر کرده پیشنهادهای خود را به اجلاس کشورهای صادرکننده گاز ارائه کرد.

 محمود احمدی‌نژاد با حضور در اجلاس کشورهای صادرکننده گاز که هم‌اکنون در مسکو در حال برگزاری است، اظهار کرد: ‌انرژی ارزان و ارائه آن مهم‌ترین عامل اقتصادی در جهان است و تنظیم شرایط و کنترل آن در بحث تنظیم سیاست‌های راهبردی نقش بسزایی دارد.

وی افزود: امروز گروهی که سابقه سیاه برده‌داری را یدک می‌کشند با تسلط انحصاری به مراکز تصمیم‌گیری جهان تبعیض و فقر را به اکثریت کشورها تحمیل می‌کنند و مانع رسیدن جامعه جهانی به رفاه شده‌اند و اصرار دارند که با تسلط بر معادن و منابع جهان قیمت آن را به نفع خود تعیین کنند.

احمدی‌نژاد خاطرنشان کرد: این کشورها از جنگ ارزی و فشار سیاسی نیز برای تحمیل خواسته‌های خود به بازار جهانی و ملت‌ها استفاده می‌کنند.

وی خطاب به سران کشورهای صادرکننده گاز، اظهار کرد: امروز باید با کمک یکدیگر جهان و مدیریت بخش‌های گوناگون آن از جمله اقتصاد را از انحصار خارج و زمینه مشارکت عادلانه و عمومی را فراهم کنیم.

احمدی‌نژاد همچنین با بیان این‌که بخش اصلی منابع فسیلی و گاز به ملت‌ها تعلق دارد، خاطرنشان کرد: می‌توانیم با یک مشارکت جمعی و هدفمند حقوق ملت‌های خود را استیفا کنیم. شایسته نیست خریداران انرژی بیش از صاحبان اصلی آن سود ببرند.

رییس‌جمهور با تاکید بر این‌که ما اضافه بر حق و عدالت چیزی نمی‌خواهیم، گفت: قیمت‌گذاری عادلانه بر انرژی به ویژه گاز بسیاری از نابرابری‌ها را برطرف و زمینه سلطه‌گری‌ها را از بین می‌برد.

وی با اشاره به تشکیل مجمع کشورهای صادرکننده گاز، ضمن این‌که تشکیل این مجمع را ابتکاری در جهت مشارکت عادلانه منابع و بازار جهانی دانست، به بیان پیشنهادهای خود در این رابطه پرداخت.

احمدی‌نژاد تهیه و تصویب مکانیزم‌های روشن برای قیمت‌گذاری عادلانه انواع گاز و اجرای آن از سوی این کشورها به طور مشترک را از جمله این پیشنهادها عنوان کرد.

وی همچنین تبادل تجربیات فنی و اجرایی اعضا در زمینه پالایش و تبدیل به عنوان یک بستر همکاری سازنده و مشترک و گسترش این تبادل تجربیات را از دیگر پیشنهادی خود به این مجمع عنوان کرد.

رییس‌جمهور همچنین در ادامه اظهار کرد: سرمایه‌گذاری و همکاری مشترک ، اکتشاف و بهره‌برداری بین اعضا باید گسترش پیدا کند و همچنین با ایجاد سازوکار معین فرصتی برای کمک به کشورهای ضعیف و فاقد انرژی فسیلی لازم است تا پیشنهاد شود.

وی در ادامه گفت: زندگی پرشکوه و زیبا و حاکمیت عدالت و کرامت و آزادی حق همه انسان‌ها و وعده الهی است و به لطف خداوند انسان‌ها در مسیر شکوفایی استعدادهای الهی و زیبایی‌های معنوی در حرکتند و ایمان و عشق به عدالت روزافزون است.

احمدی‌نژاد خاطرنشان کرد: استقرار کامل عدالت در جهان که با خواست و مشارکت جمعی ملت‌ها و در سایه توحید حاصل می‌شود، سرآغاز زندگی حقیقی و شایسته بشری است که با حضور صالحان و مصلح کل و انسان کامل و امام عشق و زیبایی محقق خواهد شد.

رییس‌جمهور همچنین خطاب به سران کشورهای صادرکننده گاز در این اجلاس گفت:‌بیاییم با پافشاری بر عدالت و مدیریت مشترک جهانی و با همکاری و دوستی سهمی در این رویداد بزرگ داشته باشیم.


ویدیو مرتبط :
پیشنهاد شورای نگهبان به احمدی نژاد برای انصراف از کاندیداتوری

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پاسخ اوباما به پیشنهاد گفتگوی احمدی نژاد



 

 

 

 

 

پاسخ اوباما به پیشنهاد گفتگوی احمدی نژاد

 

پاسخ اوباما به پیشنهاد گفتگوی احمدی نژاد : درباره طالبان مذاکره کنیم

وی افزود، اگر ایران اثبات کند که هدفش از برنامه های اتمی دست یابی به بمب اتم نیست ، واشنگتن مشکلی با تداوم برنامه های هسته ای صلح آمیز این کشور ندارد .

باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه در دیدار با جمعی از روزنامه نگاران آمریکایی در کاخ سفید از ایده گفتگو با ایران حمایت کرد ، اما حوزه این گفتگو را به موضوع افغانستان و بر محور طالبان محدود کرد .

به نقل از وب سایت واشنگتن پست ، رییس جمهوری آمریکا که دو روز قبل از این سخنان با پیشنهاد گفتگوی رودررو از سوی محمود احمدی نژاد رییس جمهوری اسلامی ایران مواجه شده بود ، بدون دادن پاسخی صریح به این پیشنهاد گفت : " مایلم درباره موضوعی که منافع مشترکی با ایران در آن زمینه داریم ، یعنی مبارزه با طالبان با ایران مذاکره کنیم .

وی با اشاره به تلاش های حامد کرزای رییس جمهوری افغانستان در زمینه جذب طالبان و آشتی با این گروه شبه نظامی گفت : " می خواهیم که ایران هم جزئی از طرف های منطقه ای  این مذاکرات باشد . ایران می تواند یکی از طرف های گفتگوهای صلح با طالبان باشد و می تواند نقش  سازنده ای در این روند ایفا کند ".

اوباما همچنین با تکرار دغدغه ها و نگرانی های  واشنگتن از اهداف برنامه های هسته ای ایران گفت : " این مساله بسیار مهم است که راه هایی مشخص در مقابل حکومت ایران قرار دهیم تا صلح آمیز بودن اهداف برنامه های هسته ای خود را به ما اثبات کنند ".

وی افزود، اگر ایران اثبات کند که هدفش از برنامه های اتمی دست یابی به بمب اتم نیست ، واشنگتن مشکلی با تداوم برنامه های هسته ای صلح آمیز این کشور ندارد .

رییس جمهوری آمریکا در پاسخ به سوال روزنامه نگاران آمریکایی درباره اینکه آیا برای مذاکره با ایران نامه ای محرمانه به رهبران این کشور فرستاده یا نه ؟ با تکذیب اینکه اخیرا نامه ای به رهبر یا رییس جمهوری ایران فرستاده ،افزود که مقامات ایرانی به آغاز دور جدیدی از گفتگوها با گروه 1+5 در ماه سپتامبر ابراز تمایل کرده اند .

وی همچنین ادعا کرد که تحریم های جدید  بیش از آنچه که مقامات ایرانی انتظار داشته اند ، آنها را تحت تاثیر قرار داده است ..../تحلیل:عصرایران