اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

چشم پوشی از جعل هویت ایران با عذرخواهی شفاهی یعنی خیانت



 

 

 

چشم پوشی از جعل هویت ایران با عذرخواهی شفاهی یعنی خیانت

 

آقایان این واکنش مناسبی در برابر دست اندازی به ناموس ایران نیست؛

چشم پوشی از جعل هویت ایران با عذرخواهی شفاهی یعنی خیانت

روز گذشته و در جریان مراسم افتتاحیه شانزدهمین دوره مسابقات آسیایی در گوانگجو چین اتفاقی افتاد که به یقین ساده گذشتن از کنار آن توسط مسئولین امر و مجلس شورای اسلامی  خیانت آشکار به هویت و تاریخ ملت ایران است.

به گزارش «تابناک»، روز گذشته و در مراسم افتتاحیه بازی های آسیایی، یك كشتی كه به صورت نمادین در آبهای رودخانه شهر گوانگجو ـ که بخشی از مراسم بود ـ حرکت می کرد، پس از قرار گرفتن در امواج سهمگین به جزایر مختلفی رسید كه یكباره نمایشگرهای محل برگزاری نام خلیج فارس را به شکل دیگری و در واقع جعلی نشان دادند. یعنی به عبارتی چینی ها به راحتی و در برابر دیدگان دهها هزار تماشگر حاضر و صدها میلیون بیننده تلویزیونی در سراسر جهان به راحتی به تاریخ و هویت این سرزمین که همانا ناموسش نیز محسوب می شود دست درازی کردند.

هرچند این رویداد همانند بسیاری از رویدادهایی اینچنینی از سوی رسانه ملی نه تنها سانسور بلکه نادیده گرفته شد، اما بار دیگر رسانه های مجازی و ایرانیان غیرتمند در فضای سایبر به سرعت نسبت به این واقعه تلخ واکنش نشان داده و درباره آن ضمن اطلاع رسانی جامع، بسیار نوشتند و تحلیل کردند. شاید از همین رو باشد که ما دیگر به جزئیات این رویداد نامیمون نپرداخته و تنها معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان ورزش را در برابر چند پرسش قرار می دهیم و دیگر قضاوت با مردم عزیز ایران زمین.

بر پایه این گزارش، در خبرها آمده است به دنبال این اتفاق آقای «سعیدلو»، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان ورزش و همچنین «علی آبادی» ،رئیس کمیته ملی المپیک، با دیدن چنین صحنه ای عصبانی شده و تصمیم به ترک مراسم میگیرند، البته در برخی خبرها آمده که آنها حتی برای دقایقی مراسم را ترک کرده اند، اما ادامه ماجرا تاسف بار است زیرا این دو مقام ارشد دولتی کشورمان گویا با پادرمیانی و عذرخواهی شفاهی نخست وزیر چین به مراسم بر می گردند و تا آخر مراسمی که در آن و در برابر دیدگاه میلیون ها بیننده حاضر و ناظر از سراسر قاره کهن و جهان به ناموس این آب و خاک دست اندازی شده است به احترام جناب نخست وزیر می نشینند!!1

در ادامه نیز كاروان ورزشی ایران كه بدون تردید باید به نشانه اعتراض در مراسم رژه كاروان‏های ورزشی كشورها شركت نمی كرد تا حد اقل اینگونه پیام اعتراض واضح خود را در قبال جعل این نام تاریخی به مردم جهان می رساند، با لبانی خندان در مراسم رژه شركت كرد و تنها به حضور نیافتن سرپرست کاروان در این رژه اکتفا کرد.

و اما بعد، پرسش نخست این است که آقای روسای ورزش و به ویژه آقای معاون رئیس جمهور شما به چه حقی آنگاه که به هویت و ناموس ایران دست اندازی شد به حضور خود در این مراسم ادامه دادید؟ آقای سعیدلو شما می دانید و یا باید به شما یادآور شویم که چه مشقت ها برای جلوگیری از دست اندازی به آب و خاک و هویت این مرز و بوم بر مردمش رفته و چه خون ها که تقدیم این خاک نشده، آن وقت شما در برابر چنین تجاوز آشکاری تنها به اعتراضی چند دقیقه ای بسنده کردید؟ آقای معاون رئیس جمهور آیا تنها عذرخواهی شفاهی نخست وزیر چین کمونیست برای چشم پوشی شما بر دست اندازی به ناموس ایران اسلامی کفایت می کرد؟

آقایان مسئول ورزش و کمیته ملی المپیک چرا جلوی رژه کاروان ایران نگرفتید تا در ادامه به مثابه چینی ها با یک عذرخواهی موضوع را حل کنید و به میلیون ها بیننده این مراسم فضاحت و رذالت مقامات چینی برگزار کننده این مراسم را تفهیم کنید؟ ترس شما از چه بود که با این رفتارتان انگ بی غیرتی را برچسب نام ایرانیان در این مراسم کردید؟

آقایان «سعیدلو» و «علی آبادی» و دیگر دست اندرکاران این فضاحت بزرگ بهتر است بدانند که حتی اگر ایران به فرض محال قهرمان این رقابت ها هم گردد دیگر برای ملتی که در برابر دیدگان شما به ناموس و هویتشان دست اندازی شد ارزشی ندارد.

اما در پایان اشاره به چند نکته ضروری است، نخست آنکه آقایان مسئول حاضر در تور چین موظفند طرف چینی را موظف کنند تا به طور رسمی و در بیانیه ای به این اشتباه اذعان کرده و همچنین به نحوه شایسته ای در مراسم اختتامیه جبران کنند.

دوم آنکه، با تشریک مساعی مجلس، دولت و  بخش خصوصی استراتژی و برنامه مشخصی برای ایجاد وحدت رویه در برابر تحریف نام خلیج فارس و یا هر نام و نشان دیگری که به هویت ایران و ایرانی بر می گردد، طراحی گردد تا مطابق با نوع و شکل عمل طرف مقابل مشخص باشد که نماینده یا نمایندگان ایران چه واکنشی باید داشته باشند.

و سوم اینکه، مجلس شورای اسلامی باید با جدیت این موضوع را پیگیری کرده و دولت را به پاسخگویی در برابر این اقدام تاسف بار وادارد.

باید یادآور شویم که بازی های کشورهای اسلامی به واسطه استفاده از نام خلیج فارس از سوی تمامی کشورهای عربی تحریم و بازی ها لغو شد، اکنون نباید فراموش کنیم که سستی مسئولین ما در برابر چنین جعل آشکاری از سوی چینی ها و بی تفاوت گذشتن از کنار آن مسیر را برای دست اندازی های بزرگتر و جسارت های آشکار تر باز خواهد کرد، بنابر این اگر دولت هم کاهلی کند به یقین افکار عمومی و رسانه ها نباید اجازه چنین اقداماتی را بدهند..../تحلیل:تابناک


ویدیو مرتبط :
در ایران،تاریخ و هویت ملی یعنی کشک!!!!!!!!!!!!!!!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

چشم‌پوشی اتحادیه اروپا از گاز ایران



اخبار,اخبار سیات خارجی ,اتحادیه اروپا

در اسناد جدید اتحادیه اروپا برای متنوع‌سازی تامین انرژی خود نام ایران حذف شده است.

به گزارش دویچه وله، بحران کنونی میان غرب و روسیه بر سر اوکراین سبب شده که کمیسیون اروپا بیش از پیش در صدد متنوع‌سازی منابع تامین انرژی خود و کاهش وابستگی در این زمینه به روسیه باشد.
 
سایت هفته‌نامه اشپیگل مدعی است که به دو سند "اتحادیه انرژی" دست یافته که در آنها ضمن تاکید بر همکاری تنگاتنگ کشورهای عضو این اتحادیه، از تلاش برای حصول توافق با ترکمنستان و آذربایجان در همین سال جاری میلادی سخن گفته می‌شود.
 
این توافق ناظر بر تامین بخشی از گاز مورد نیاز اتحادیه اروپا از سوی دو کشور یادشده است و بخشی از بسته اتحادیه برای افزایش "توان مقاومت" وضعیت گازی اتحادیه اروپا خواهد بود که تنظیم آن در سال ۲۰۱۶ تکمیل می‌شود.
 
در ماه دسامبر گذشته اشپیگل خبر داد که اتحادیه اروپا ظرفیت خط لوله گاز از آذربایجان را افزایش دهد تا واردات گاز از این کشور به دو برابر، یعنی ۲۰ میلیارد مکعب در سال افزایش یابد. ترکیه نیز در سال‌های اخیر در تلاش بوده است که گاز ترکمنستان نیز از خاک این کشور به اروپا صادر شود. صادرات گاز ترکمنستان تا کنون به ایران و اوکراین محدود بوده است. صدور گاز به اوکراین از طریق خاک روسیه انجام می‌شود.
 
حذف نام ایران
در اسناد تازه اتحادیه اروپا که در اختیار اشپیگل قرار گرفته از جمله آمده است: «اتحادیه اروپا همه اهرم‌های سیاست خارجی خود را به کار خواهد گرفت تا به همکاری‌های استراتژیک انرژیایی لازم با کشورهای تولید‌کننده و نیز کشورهایی که کریدور انتقال انرژی را می‌سازند دست یابد.» تشدید همکاری‌ها با نروژ، کانادا و آمریکا نیز بخشی از سیاست‌های تازه اروپا در زمینه تامین انرژی است.
 
سند در این زمینه از الجزایر، ترکیه، آذربایجان، ترکمنستان، خاورمیانه و برخی کشورهای آفریقایی نام می‌برد. در نسخه قدیمی سند که اواخر ژانویه تنظیم شده بود از ایران نیز به عنوان یک طرف بالقوه استراتژیک در تامین انرژی اروپا نام برده شده بود، اما در سند جدید نام این کشور حذف شده و تنها عبارت "برخی تامین‌کنندگان بالقوه دیگر انرژی" قید شده است.
 
ایران به رغم آن که با سهم ۱۸ درصدی خود از منابع گازی جهان در صدر کشورهای دارای این منابع ایستاده است در بهره‌برداری از این منابع با مشکلاتی روبرو بوده است. بخش عمده این مشکلات تابعی از چالش‌های بین‌المللی ایران و تحریم‌های مختلف از جمله در ارتباط با مناقشه هسته‌ای بوده‌اند. مصرف بالای انرژی در ایران و تلاش پرهزینه و  غیراقتصادی برای لوله‌کشی به همه اکناف و گوشه‌های ایران نیز سهمی عمده در ناکامی ایران به صدور گاز به اروپا به شمار می‌روند.
 
در حال حاضر واردات گاز ایران همچنان بر صادرات آن می‌چربد.

انتقاد به سیاست‌های جدید اتحادیه اروپا
سیاست‌های جدید اتحادیه اروپا منتقدانی جدی هم دارد. از نظر بخشی از این منتقدان تکیه بر خط لوله‌های گاز آن هم با کشورهایی دارای سیستم‌های سیاسی مستبد و فسادزده که می‌تواند بی‌ثباتی آنها را در پی داشته باشد با ریسک‌هایی توام است. ضمن این که اتکا به گاز مایع و واردات آن با کشتی در قیاس با وابستگی به خطوط لوله گاز خطرات کمتری دارد. بنا به ارزیابی این کارشناسان با توجه به مازاد عرضه گاز مایع، تا مدت‌ها قیمت این نوع انرژی در بازار پایین خواهد ماند.
 
هواداران محیط زیست نیز بر این عقیده‌اند که به جای وابستگی به لوله‌های گاز و این نوع انرژی فسیلی، بیش از پیش باید به بهره‌برداری از انرژی‌های تجدید‌پذیر روی آورد. گرچه در سند اتحادیه اروپا گفته می‌شود که این اتحادیه تا سال ۲۰۳۰ بیست‌وهفت درصد انرژی خود را از منابع تجدیدپذیر تامین خواهد کرد و در این زمینه مقام اول را در جهان به خود اختصاص خواهد داد، اما هواداران محیط زیست معتقدند که ظرفیت‌های بهره‌برداری از این نوع انرژی بسیار بیشتر از این مقدار است و باید در دورشدن از انرژی‌های فسیلی سرعت و شتاب بیشتری نشان داد.
اخبار سیاست خارجی - عصر ایران