اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

پخش فیلم «گشت ارشاد» از صدا و سیما؟!



گشت ارشاد,پخش فیلم پشت ارشاد,اکران فیلم پشت ارشاد,اخبار,اخبارسیاسی

 

پخش فیلم «گشت ارشاد» از صدا و سیما؟!

* عمونوروز با تشکر از دولت گفت: «با تلاش های دولت بالاخره سال در بهترین ساعت ممکن تحویل شد!»، عمونوروز با بیان اینکه همیشه این مشکل را داشته است که نصفه شب ها سخت بلیت گیرش می آمده تا بیاید و سال را تحویل کند، افزود: «در دولت های گذشته و به دلیل بی کفایتی مسئولین وقت، سال در نیمه های شب تحویل می شد که این مورد پس پیگیری های دولت حل شد!»

 

* یک خودرو خواستار شارژ شدن عیدی خویش شد! این خودرو گفت: «تموم طول سال به خودم وعده ی فروردین رو می دادم که چند لیتر بیشتر بنزین بزنم تو باک! اما دولت موتورم رو شکوند! آخه چرا بهم عیدی ندادین!» این خودرو در حالیکه برف پاکن هایش را روشن کرده بود و اشک هایش را از روی چراغ هایش پاک می کرد، گفت: «با همتون قهرم! همین کارها رو می کنین که خودرو گازی میشه! حالا که اینطور شد منم می رم CNG می کشم!»

* فیلم «گشت ارشاد» با تشکر از دوستانی که خودجوش آمدند و از اکرانش جلوگیری کردند گفت: «چندین سال پیش فیلم "آدم برفی" اکران شده بود که لطف نموده و در اصفهان پرده ی سینما را آتش کشیدند و اکران این فیلم را به دلیل اینکه اکبر عبدی لباس خانم در آن پوشیده مختل شد! بعدش در سریال "اُ مثبت" نصرالله رادش لباس خانم پرستاری را پوشید و نهایت ناز و کرشمه را به شصت هفتاد میلیون نفر نشان داد! بعدش هم همین فیلم "آدم برفی" از صدا و سیما پخش شد و همگان (و حتی همان هایی که پرده سینما را مورد عنایت قرار دادند) از دیدن این فیلم لذت بردند!»

 

این فیلم همچنین گفت: «یا مثلاً همین آقای ابوالفضل جلیلی! شونصد تا فیلمش توقیف شده بودند و مجوز اکران در سینما نمی گرفتند. اما چندین سال پیش همه ی فیلم هایش که در این چند ساله توقیف بود و در سینما مجوز اکران نمی گرفت در برنامه های نوروزی چندین سال پیش، همه با هم (هر شب یکی) اکران شدند! در ضمن خود آقای جلیلی امسال داور یکی از مسابقات تلویزیونی شده است!». فیلم "گشت ارشاد" افزود: «اصلاً چرا راه دور بریم! همین "به رنگ ارغوان" که اینقدر در موردش حرف و حدیث بود و مدتی هم توقیف بود هم همین چند روز پیش از صدا و سیما پخش شد!» این فیلم در پایان گفت: «با توجه به تجربیات گذشته، یحتمل من نیز تا چند سال دیگر از صدا و سیما پخش خواهم شد و به همین دلیل از تمام مسببین این امر از همین الآن تشکر و قدردانی می نمایم!»

 

* فیلم «خصوصی» نیز با بیان اینکه تهیه کننده و کارگردان برایش اسم بدی انتخاب کرده اند گفت: «باور کنید اینقدرها هم خصوصی نیستم! خودتون منو ببینین متوجه می شین!» این فیلم با بیان اینکه همین روزها می رود و تغییر نام می دهد از تمام تهیه کننده ها و کارگردانان خواست نام های خوبی برای فیلم هایشان انتخاب کنند تا بعداً با چنین مشکلاتی روبرو نشوند!

 

* دولت به این خوبی کجای دنیا وجود داره؟! شب می خوابی صبح بیدار می شی می بینی 28 هزار تومن به حسابت واریز شده! حالا درسته که هنوز این 28 هزار تومن قابل برداشت نشده اما تشکر می کنیم از دولت بابت این همه ولخرجی! فقط کاش زودتر این پول رو واسمون واریز می کردین تا یه دست شلوار و پیراهن و کفش نو واسه عیدمون می خریدیم و با بقیه ی 28 هزار تومن یه مسافرت هم عید می رفتیم!

 

البته گویا این 28 هزار تومن برای همه واریز نشده! به هر حال تقصیر خودشون بوده! وقتی گفتن بیاین انصراف بدین و با زبون خوش نرفتین این کار رو بکنین خب نتیجه اش همین میشه دیگه!/عصرایران


ویدیو مرتبط :
آنونس فیلم "پنجره"پخش از صدا و سیما بزودی!؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پخش فیلم تخریبی علیه روحانی در صدا و سیما



اخبار,اخبار سیاسی,من روحانی هستم

 

 اخبار سیاسی -  پخش فیلم تخریبی علیه روحانی در صدا و سیما

کلید حسن روحانی برای بازکردن قفل‌های فروبسته، «امید» است؛ امیدی که رییس‌جمهوری سعی می‌کند با احیای آن به جنگ مشکلات برجای‌مانده از هشت‌سال گذشته برود. اما در مقابل هم، افراد و جریان‌هایی وجود دارند که در مسیر کم‌رنگ‌کردن این «امید» گام بر‌می‌دارند؛ امیدی که معلوم نیست با از دست‌رفتنش چه سرنوشتی در انتظار کشور است.

«من روحانی هستم» نام فیلمی است که سازندگانش مدعی هستند زندگی حسن روحانی در پنج دهه فعالیت سیاسی او را به تصویر می‌کشد؛ فیلمی با سکانس‌های بریده‌بریده که تدوین‌کنندگانش در آن به طرح دیدگاه‌های رییس‌جمهوری ایران در برخورد با موضوعات مختلف در گذشته پرداخته‌اند. به‌نظر می‌رسد مخالفان روحانی فیلم را ابزار خوبی برای تخریب می‌دانند؛ یا فیلم می‌سازند یا تهدید به افشای فیلم خصوصی (میهمانی همسر رییس‌جمهوری) می‌کنند.

پس از نصب بیلبوردهای «صداقت آمریکایی» توسط موسسه فرهنگی‌وهنری «اوج» حالا منتقدان حسن روحانی با ساخت این فیلم، گام دیگری را در راستای تضعیف دولت تدبیروامید برداشته‌اند؛ فیلمی که البته قرار است به گفته کارگردان آن، قسمت دومی هم داشته باشد. این فیلم پس از انتشار در محافل سیاسی اکنون در حال فروش اینترنتی است.

 

«سفیرفیلم» ۱۰ اسفندماه ۹۲ اعلام کرد مستند «من روحانی هستم» از طریق «فروشگاه اینترنتی سفیرفیلم» قابل خریداری است. این درحالی است که «مهر» گزارش داده، در پی لغو نمایش این فیلم، مصطفی رضوانی معاون بخش عرضه و تعاملات سفیر‌فیلم با ابراز تاسف نسبت به لغو برنامه‌های اکران مستند «من روحانی هستم» در دانشگاه‌های امیرکبیر و علامه‌طباطبایی تهران به علت مخالفت ریاست این دو دانشگاه، از فضای بسته نقد در کشور انتقاد کرده است.

فیلم «من روحانی هستم» به کارگردانی معصومه نبوی و توسط گروه چندرسانه‌ای «شفق» ساخته شده است. از دیگر فعالیت‌های گروه شفق ساخت فیلمی به نام «دروغ یک کاندیدا» است که در زمان انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم علیه روحانی ساخته و منتشر شد.

 

این موسسه همچنین با ساخت «تماس تلفنی روحانی» به بحث تماس تلفنی اوباما با روحانی به صورت تمسخر‌آمیزی پرداخته است. فیلم «حمله گازانبری به منتقدان» هم دیگر فیلمی است که علیه رییس‌جمهوری توسط این گروه ساخته شده است. اما نکته جالب اینجاست که برخلاف شرکت‌های رسانه‌ای دیگر که به‌دنبال مطرح‌کردن خود و شهرت‌ کاری هستند در سایت گروه چند‌رسانه‌ای شفق آمده «درست است که این وب‌سایت گروه رسانه‌ای شفق است اما تا جایی که می‌توانید از آن کپی کنید و حتی به نامش هم اشاره نکنید.»

پشت پرده شفق
 نبوی، کارگردان «من روحانی هستم» درباره این فیلم گفته است: «مستند من روحانی هستم، روایتی منصفانه از زندگی آقای رییس‌جمهور از بدو تولد تا سال ۹۲ است. این فیلم به بازگویی مبارزات آقای روحانی قبل از انقلاب و فعالیت‌های ایشان پس از انقلاب در ارتش، مجلس، شورایعالی امنیت ملی و نقش ایشان در پرونده‌های مهم و حساس نظام پرداخته است.»گفتنی است در انتخابات ریاست‌جمهوری 88 فیلمی به نام «90 سیاسی» در نقد گفته‌ها و عملکردهای محمود احمدی‌نژاد، رییس دولت وقت ساخته شد که با عاملان آن، برخورد قضایی شد.

فیلم «من روحانی هستم» با معرفی حسن روحانی آغاز می‌شود و سعی شده تا اواسط آن، روحانی را فردی انقلابی و مخالف جریان اصلاح‌طلبی معرفی کند. در یکی از بخش‌های این مستند به نقش حسن روحانی در ماجرای «۹۹ نفر» پرداخته می‌شود. ماجرای این ۹۹ نفر به انتخاب و معرفی میرحسین موسوی برای بار دوم به مجلس برای تصدی پست نخست‌وزیری باز‌می‌گردد. بنابر صورتجلسه موجود مجلس، این تعداد از نمایندگان با این انتخاب مخالفت می‌کنند. در آن زمان امام‌خمینی(ره) توصیه می‌کنند میرحسین موسوی نخست‌وزیر وقت بار دیگر به مجلس معرفی شود.

در فیلم «من روحانی هستم» همچنین به سخنرانی تاریخی روحانی در مراسم ختم حاج‌مصطفی خمینی در مسجد ارگ، پنج‌دوره نمایندگی مجلس، ریاست دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی و پرونده هسته‌ای ایران پرداخته شده است.

از هاشمی تا مک‌فارلین
همچنین سکانس‌هایی از فیلم به ماجرای برکناری محمد هاشمی از ریاست صداوسیما اختصاص یافته، ماجرایی که با مخالفت حضرت امام(ره) مواجه شده و توصیه برکناری رییس شورای نظارت را مطرح می‌کنند. این فیلم ماجرا را اینگونه روایت می‌کند: «در دور اول مجلس، روحانی که رییس شورای نظارت بر صداوسیما بوده، در پی اختلاف با رییس صداوسیمای وقت آقای محمد هاشمی، اقدام به عزل محمد هاشمی کرده و این خبر به امام راحل می‌رسد و امام این کار را خلاف قانون اساسی می‌دانند. امام ناراحت شده و از طریق احمدآقا به هاشمی‌رفسنجانی که ریاست مجلس را داشته می‌گویند به روحانی بگویید استعفا دهد و روحانی از امام، وقت ملاقات می‌خواهند و امام اجازه ملاقات به روحانی نمی‌دهند.»

فیلم در ادامه، ماجراهای مک فارلین و انتخاب حسن روحانی به‌عنوان فرد مذاکره‌کننده با آمریکایی‌ها را روایت می‌کند. در ادامه «من روحانی هستم» موضوع اختلافات محسن رضایی و حسن روحانی در مورد ادامه جنگ را توضیح می‌دهد. این بخش با سکانس‌هایی از صحبت‌های حسن روحانی و محسن رضایی همراه است. حسن روحانی هم به‌عنوان فردی مطرح می‌شود که به‌دنبال پایان جنگ بوده است؛ فردی که به روایت محسن رضایی (به‌صورت غیرمستقیم) با صحبت‌های درگوشی برای اتمام جنگ رایزنی می‌کرده است.

بخش دیگری از این مستند به مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی پرداخته است؛ مذاکراتی که به تعلیق غنی‌سازی در ایران و پذیرش پروتکل الحاقی از سوی ایران می‌انجامد. رییس‌جمهوری در کارزار انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم عنوان کرده بود که او با پذیرش پروتکل الحاقی کشور را از خطر جنگ دور کرده است. فیلم «من روحانی هستم» با بازخوانی موافقتنامه سعدآباد به مخاطب می‌گوید حسن روحانی در توافق با سه‌کشور اروپایی اشتباه کرده و آنها روحانی را فریب داده‌اند. در این بخش تصویری که مشخص است به‌صورت پنهانی از محمدجواد ظریف عضو تیم مذاکره‌کننده فیلمبرداری شده پخش می‌شود.

 این شنود تصویری حاوی مکالمه‌ای از البرادعی و ظریف است که در آنجا ظریف قدرت گرفتن مخالفان دولت اصلاحات در صورت عدم توافق با ایران را به او گوشزد می‌کند. این فیلم با سکانس‌هایی از سخنان یوشکا فیشر وزیر خارجه آلمان در آن مذاکرات علیه مقامات ایرانی هم همراه است. همچنین این فیلم محمد خاتمی، رییس‌جمهوری وقت را نشان می‌دهد که می‌گوید: «البرادعی خلاف اخلاق عمل کرده است و پروتکلی که آنها با هم توافق کرده‌اند این چیزی نبوده که ایران مجبور به پذیرش آن شده است.»

نکته جالب ماجرا اما تبلیغات صداوسیما در برنامه‌های خبری‌اش است که با پخش گوشه‌هایی از «من روحانی هستم» به وجود چنین فیلمی اشاره می‌کند، رویکرد دوگانه‌ای که جای تامل دارد. آخرین برنامه زنده تلویزیونی‌ رییس‌جمهوری در رسانه ملی با یک ساعت‌و‌نیم تاخیر پخش شد. ایرنا، خبرگزاری دولت تیتر زد رییس صداوسیما مانع پخش برنامه زنده رییس‌جمهوری شد.
 اخبارسیاسی  - روزنامه شرق