اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

پای وزیر احمدی نژاد هم به پرونده اختلاس بیمه کشیده شد



استاندار تهران , اخبار سیاسی

 

مرتضی تمدن، استاندار تهران در واكنش به اتهامات وارد شده به این نهاد دولتی درباره اختلاس بیمه ایران ، با بیان اینکه "روحم از پرونده بیمه ایران خبر نداشته"، گفت: مواردی که این پرونده در دادگاه مطرح شده، مربوط به سال‌های 84 تا 86 بوده که در آن مقطع بنده در مجلس بوده‌ام و اطلاعی در این خصوص ندارم.

به گزارش سرویس سیاسی "انتخاب"؛ کامران دانشجو، وزیر علوم تحقیقات و فناوری ایران از شهریور سال ۱۳۸۴ تا آبان سال ۱۳۸۷ استاندار تهران بوده است.

یک روز پیش در دادگاه رسیدگی به پرونده اختلاس شرکت بیمه ایران یکی از متهمان که از او به عنوان کارمند بازنشسته استانداری تهران یاد شده و متهم به دریافت "تعرفه مازاد از معدن‌داران" و همچنین مشارکت در "اختلاس یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومانی" است، گفت که دریافت این مبالغ از معدن‌داران "رویه‌ای" بوده است که "استاندار وقت، معاونش و مدیرکلش" از آن باخبر بوده‌اند.

وکیل مدافع او نیز گفته است که استانداران فعلی و پیشین تهران از این امر مطلع بوده‌اند.

روحم هم خبر ندارد

اظهارات تمدن در حالی منتشر شد كه در جلسه روز شنبه رسیدگی به اتهامات متهمان پرونده اختلاس بیمه ایران، قاضی سیامك خراسانی از استاندار تهران خواسته بود به جای مصاحبه با رسانه‌ها در دادگاه حاضر شده و توضیح دهد.

مرتضی تمدن در نشست خبری خود كه در استانداری تهران برگزار شد درباره نقش استانداری تهران در پرونده اختلاس بیمه و استانداری گفت: بنده تا این لحظه از این موضوع بی‌اطلاع بودم که رابطه این مواردی که در دادگاه بیمه مطرح شد چه بوده است و منتظریم مقام قضایی مطرح کند بین این مورد در استانداری و بیمه ایران چه رابطه‌ای وجود دارد. این پرونده به عنوان بیمه مطرح شده و حال به استانداری رسیده است.

تمدن بیان داشت: در مدت مدیریت و مسئولیت بنده در استانداری تهران هرگز موضوعی به نام بیمه و یاكسی درگیر پرونده بیمه ایران شده باشد به یاد ندارم و روح‌مان هم از پرونده بیمه ایران خبر ندارد.

استاندار تهران گفت: مواردی که این پرونده در دادگاه مطرح شده است، تغییر کاربری اراضی در لواسان است که مربوط به سال‌های 84 تا 86 بوده که در آن مقطع بنده در مجلس بوده‌ام و اطلاعی در این خصوص ندارم.

استاندار تهران گفت: زمانی که این موضوع مطرح شد رسما بعضی از مدارک را از استانداری خواستند که کارشناسان استانداری مدارک را به مراکز استانداری ارسال کردند.

وی افزود: شورای عالی شهرسازی برای تغییر کاربری در لواسان اقدام کرده بود و به استانداری برای اجرا ابلاغ شد‌ که تاکنون این مصوبه اجرایی نشده است.اظهار‌نظری در این خصوص نداریم چرا که در زمان ما نبوده است.

وی به بخش دوم این پرونده که درباره دریافت مبلغ 500 میلیون تومان از محل تغییر کاربری در یکی از فرمانداری‌ها بوده است گفت: از لحاظ زمانی این موضوع مربوط به سال 86 تا نیمه نخست سال 87 است و در آن زمان بنده در معاونت وزارت صنایع بوده‌ام و نمی‌دانم موضوع این 500 میلیون تومان چه بوده است.

تمدن درباره اینكه پولی از اداره اتباع و امور خارجه خرج امور جاری استانداری تهران شده است گفت: این موضوع یک روال بوده و براساس مصوبه شورای شهر و تایید وزارت کشور وقت بوده است. که درصدی از پولی که از اتباع خارجی دریافت می‌شده در همان امور استفاده شود. آنچه که مربوط به زمان بنده می‌شود این است که بودجه اتباع به صورت صد درصد به خزانه پرداخت شده است.

وی گفت: زمانی که در استانداری مستقر شدم و گزارشی را دیوان محاسبات اعلام کرد رسما اعلام کردیم که بودجه اتباع صد در صد به خزانه واریز شود و این پول به مجموعه استانداری ورود پیدا نکند.

استاندار تهران درباره اظهارات سرپرست سابق معاونت استانداری استان تهران مبنی بر اینکه مبلغی از طریق منابع شن و ماسه به استانداری پرداخت شده است گفت: هنگامی که این موضوع را بررسی کردیم مشخص شد در یک زمان طولانی و طی سال‌های گذشته قسمتی از این منابع را خرج امور استانداری تهران می‌کردیم و به هر دلیلی در زمان‌های گذشته این موضوع تبدیل به روال عادی شده بود.

وی ادامه داد: چند ماهی که از حضور من در استانداری گذشت در بررسی‌هایی که انجام دادیم به این موضوع پرداختیم که وجوه ناشی از شن و ماسه را در مسیر اعتبارات استانداری نباید قرار داد. در این زمان 5 ماه از مدیریت بنده گذشته بود.

استاندار تهران ادامه داد: در تاریخ 25 فروردین 1388 بخشنامه‌ای تنظیم و به تمامی فرمانداران و بخشداران ارسال شد که از وجوه حاصل از شن و ماسه استفاده نشود و مستقیما به حساب خزانه واریز شود.

تمدن همچنین گفت: تنها مواردی که در آن پرونده مطرح شد که بخشی از پول شن و ماسه به حساب استانداری واریز شده مربوط به اوایل حضور بنده بوده که جلوی این اقدام گرفته شد.

وی به انتشار برخی از اخبار دادگاه اختلاس بیمه در سایت‌ها اشاره کرد و گفت: این روزها در برخی از سایت‌ها کم لطفی کرده‌اند که خلاف آنچه که در صحن دادگاه مطرح شده بود انعکاس دادند. همه ما وظیفه داریم حقیقت و واقعیت آن را آنطور که هست ببینیم.

بر اساس اظهارات تمدن، نعمت الله تركی معاونت برنامه‌ریزی استانداری تهران به عنوان نماینده استانداری در دادگاه اخیر اختلاس بیمه ایران حاضر شده بود.

اعلام بی‌خبری استاندار تهران از پرونده بیمه ایران در حالی مطرح است كه از ماه‌ها قبل و هنگامی كه سازمان بازرسی كل كشور بحث تخلفات استانداری در بیمه ایران را مطرح كرده بود تمدن در واكنشی زودهنگام گفته بود این تخلف در دوره استانداران سابق رخ داده است. البته بعدها رئیس سازمان بازرسی اعلام كرد كه بخشی از این تخلف مربوط به دوره مدیریت تمدن بوده است.../انتخاب


ویدیو مرتبط :
پای علی دایی به پرونده اختلاص بیمه باز شد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

جعبه سیاه پرونده اختلاس بیمه: 1.5 میلیارد به حساب "م.ر" رئیس سابق دیوان محاسبات ریختم/یکبار پسر احمدی نژاد را به دفتر من آوردند



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

هشتمین دادگاه اختلاس از بیمه؛

متهم اختلاس: 1.5 میلیارد به حساب شخصی "م.ر" رئیس سابق دیوان محاسبات ریختم

جعبه سیاه پرونده اختلاس در جریان دفاعیات خود جزئیاتی از پرداختهای میلیاردی به برخی مسئولین را فاش و از ارتباط آقای خاص با برخی مقامات و مدیران پرده برداشت.

به گزارش خبرنگار مهر، در ابتدای جلسه قاضی مدیر خراسانی با تفهیم اتهام به (د.س) از وی خواست به دفاع از خود بپردازد. وی نیز پس از حضور در جایگاه اظهار داشت: قبل از اینکه به دفاع از کیفرخواست بپردازم باید در مورد شکایت از (ج. الف) - آقای خاص - توضیحاتی را بدهم. سال 86 با (ج. الف) آشنا شده و او مرا پیش آقای (م. ر) رئیس وقت دیوان محاسبات کشور برد. (ج. الف) خود را از نزدیکان ( م. ر) معرفی می کرد. در آن زمان من با شرکتی یک مشکل حقوقی داشتم که برای حل آن از (ج. الف) کمک خواستم. او هم یک بار بابت حل این مشکل 500 میلیون تومان و بار دیگر یک میلیارد و 500 میلیون تومان گرفت تا توسط آقای (ش) این مشکل را حل کند اما کاری نکرد.

وی ادامه داد: برای دریافت وام از بانک ملت 150 درصد مبلغ درخواستی وثیقه گذاشتم اما بانک از من وثیقه نقدی خواست. زمانیکه برای حل این مشکل با (ج. الف) تماس گرفتم او با کمک آقای (م. ر) پرونده ای در مجتمع اقتصادی برای من تشکیل داد. از آن زمان آنها من را تهدید به زندان و افشاگری در روزنامه ها کرده و به این خاطر از من پول می گرفتند. یک روز آقای ... از مسئولان مجتمع اقتصادی مرا به دفترش دعوت کرد و مدعی شد آقای (م. ر) برای حل مشکل من با او تماس گرفته است. می دانستم این کارها نقشه ای است برای پول گرفتن از من و قرار نیست مشکلم حل شود.

 

قاضی: با آوردن اسامی برخی افراد اتهاماتی را به آنها وارد می کنید در این رابطه دلایلی دارید؟

متهم: آقای (ج. الف) مدعی بود مثل پسر آقای (م. ر) است. هر روز با رئیس سابق دیوان محاسبات کشور تماس می گرفت و کارهای بیرون از اداره وی را انجام می داد. گاهی نیز او را به مجلس می فرستاد تا با استیضاح کنندگان یک وزیر صحبت کند. آن یک میلیارد و 500 میلیون تومان را نیز به حساب شخصی (م. ر) ریختم.

 

قاضی: این پول بابت چه بود؟

متهم: ( ج.الف) مدعی بود که آقای (م. ر) این پول را لازم دارد حتی یک بار همسر آقای (م. ر) به خانه ما آمد. (ج. الف) وقتی دید نقدینگی من تمام شد خواست ملک ولنجک را به او بدهم. قرار بود آن را به آقای ... بدهم تا مشکلات اقتصادی ام را حل کند اما آقای ... گفت: اینها دارند تو را دور می زنند. اگر می خواهی این موضوع ثابت شود به آقای (م. ر) نامه ای بنویس و برای پرداخت اقساط تسهیلات تقاضای مهلت کن. من این نامه را نوشتم اما کاری برایم انجام نشد. زمانی که به سازمان بازرسی رفتم چکهایی که به آقایان (ج. الف) و (م.ر) داده بودم به سازمان بازرسی دادم.

 

جعبه سیاه پرونده اختلاس ادامه داد: آقای (ش) که مدعی بود معاون و دوست آقای (م. ر) است وقتی دید من به (ج. الف) پول می دهم علت آن را پرسید. من هم موضوع اخاذی ها را به وی گفتم که قرار شد او با آقای (م. ر) ماجرا را در میان بگذارد. یک روز به همراه آقای (ش) به ریاست جمهوری رفته و جلسه ای با آقای (م. ر) داشتیم. در آنجا من کپی چکهایی که به (ج. الف) داده بودم را نشانش دادم و گفتم حتی همسر شما به خانه ما آمده است. زمانی که فرزندان آقای (م. ر) از دبی می آمدند (ج. الف) با ماشین من به استقبال آنها می رفت. حتی یک روز آقای (م. ر) نیاز به اجاق گاز داشت که من از طریق برادرم یک اجاق گاز تهیه کرده و آن را در خانه آقای (م. ر) در پاسداران نصب کردم. در این جلسه آقای (م. ر) منکر دریافت پولها شد.

وی ادامه داد: چند روز بعد آقای (ش) با من تماس گرفت و گفت: آقای (م. ر) می خواهد تو را ببیند من هم به دفترش رفتم. آقای (م. ر) خیلی عصبانی بود و گفت چرا چکها را به سازمان بازرسی کل کشور دادید. بعد هم با آقای (م. ت) و ( ی. د) تماس گرفته و آنها را به دفترش احظار کرد. وقتی آقای (ش) رفت ( م. ر) چند چک سفید و کپی را به من داد و خواست روی آنها اسامی از جمله (الف.ر.م) که در دولت حضور داشت را بنویسم در این زمان آقایان (م. ت) و (ی . د) به دفتر من آمدند و آقای (م. ر) دستور داد که سریع (ج. الف) را پیدا کنند.

 

قاضی: جمعا چه میزان پول به (ج. الف) دادید؟

متهم: بیش از 12 میلیارد تومان چک دادم 2 میلیارد تومان به صورت نقدی از من گرفت همچنین یک دستگاه خودروی لنکروز را به اسم آقای (م. ت) از من گرفت. ساختمان ولنجک که به او دادم نیز حدود 6 میلیارد تومان ارزش داشت.

قاضی: از سال 86 تا 87 که با (ج. الف) ارتباط داشته و به وی پول دادید آیا مشکلی برایت حل شد؟

متهم: (ج.الف) و (م. ر) هیچ کاری برای من انجام ندادند.

قاضی: (ج. الف) مدعی است که با شما معامله کرده است این موضوع صحت دارد .

متهم: نه هیچ معامله ای انجام نشده است. وی تناقضات بسیاری دارد در ابتدا مدعی شد من 25 میلیارد تومان از او تخمه خریدم بعد گفت این 25 میلیارد تومان را به صورت نقد از وی قرض کردم حالا هم مسئله ملک سعید آباد را مطرح می کند این ملک مربوط به قبل از آشنایی من با جابر بوده است. کارمند من (ج. الف) را با اسلحه دیده بود و من از او می ترسیدم حتی او با اسلحه وارد خانه ای در اختیاریه شده و موضوع سرقت مدارکش از سوی من صحت ندارد.

 

قاضی: خودتان وی را همراه با مقامات و مسئولین دیده اید؟

متهم: زمانی که تلفنی با آقای (م. ر) صحبت می کرد مشخص بود حتی دو بار من با وی حرف زدم. تلفنی با آقای (ب) هم صحبت می کرد. حتی یک بار پسر آقای احمدی نژاد را به دفتر من آورد. آقای (م. ت) نیز قبل از اینکه به سمت دولتی برسد نیز به دفتر ما می آمد که سرانجام نیز با حمایتهای (م. ر) و (ج. الف) پست دولتی گرفت. این افراد را به دفترم می آورد تا نشان دهد با مقامات در ارتباط است.

 

قاضی: بابت یک و نیم میلیاردی که به آقای (م. ر) دادید سند دارید؟

متهم: بله. چک آن مشخص بود. قبل از دستگیری مسئله را به حفاظت قوه قضائیه و سازمان بازرسی گفتم. در زندان نیز از آقای (م. ر) به علت مشارکت در کلاهبرداری شکایت کردم. اما تا الان به آن رسیدگی نشده است. اگر (م. ر) نبود من یک ریال هم به (ج. الف) نمی دادم. یک بار که به دفتر آقای (م. ر) رفته بودم او با مدیرعامل وقت بانک ملت تماس گرفت و گفت چرا کاری که به تو گفتم انجام ندادی نمی دانم مدیرعامل بانک چه گفت اما وی عصبانی شد و بعد از قطع کردن تلفن به آقای (ش) گفت آقای (د) پررو شده است باید وی را از این سمت بردارم./مهر