اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

واکنش سازمان غذا و دارو به وجود پارافین در روغن های خوراکی



اخبار,اخبار اجتماعی,روغن های خوراکی

رئیس اداره غذایی و آشامیدنی با منشاء دامی و دریایی سازمان غذا و دارو، تاکید کرد: تاکنون شواهدی مبنی بر وجود پارافین در انواع روغن های خوراکی مشاهده نشده است.

مهندس هومن محمد رئوفی با بیان اینکه  بازرسان سازمان غذا و دارو مبنی بر برنامه طرح PMS سطح عرضه را به صورت مستمر رصد می کنند اظهار داشت: تا کنون شواهدی مبنی بر وجود پارافین در انواع روغنهای خوراکی دریافت نشده است.

وی با تاکید بر اینکه گزارشات واصله نیز این مطالب را تایید می کند ادامه داد: اینکه وارد کنندگان روغن که دارای پروانه بهداشتی از سازمان غذا و دارو می باشند ملزم به رعایت محصولات وارداتی خود بر اساس استاندارد ملی روغن می باشند.

رئوفی در ادامه خطاب به کسانیکه ادعای رویت مصادیق خلاف ضوابط را در هر فرآورده غذایی اعم از روغن های خوراکی یا هر محصول دیگر دارند، گفت: سازمان غذا و دارو همواره از ارائه ادله و مستندات جهت بررسی و پیگیری موضوع استقبال می نماید.

وی ضمن یادآوری این مطلب که باید بین فرآورده های قاچاق و محصولاتی که دارای مجوز تولید یا واردات هستند، تمایز قائل گردید تصریح کرد: اگرچه مباحث حوزه قاچاق به ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و نهاد ریاست جمهوری مرتبط است ولی سازمان غذا و دارو همواره آمادگی خود را جهت هرگونه تعامل و همکاری در راستای برخورد با متخلفین و متقلبین با ستاد مذکور اعلام نموده است.

اخبار اجتماعی - مهر


ویدیو مرتبط :
روغن پالم / مصاحبه با رییس سازمان غذا و دارو

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پرمخاطره ترین عامل روغن های خوراکی/برنامه سازمان غذا و دارو



اخبار,اخبار اجتماعی,روغن های خوراکی

مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، میزان اسیدهای چرب ترانس را پرمخاطره ترین عامل نگران کننده در روغن های خوراکی دانست.

دکتر هدایت حسینی اظهارداشت: برنامه سازمان غذا و دارو درباره روغن های خوراکی، کاهش اسید چرب ترانس در یک برنامه ۱۰ ساله است.

وی از اسید چرب ترانس به عنوان پرمخاطره ترین عامل نگران کننده در روغن های خوراکی نام برد و گفت: با برنامه زمان بندی که سازمان غذا و دارو برای کاهش میزان اسید چرب ترانس در روغن های خوراکی دارد، توانسته است این میزان را از ۲۵ درصد در سال ۸۴ به ۹۵ درصد در سال گذشته برساند.

به گفته مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، کاهش اسید چرب ترانس از ۵ به زیر ۲ درصد در برنامه زمانبندی سال ۹۵ مورد توجه قرار گرفته است.

حسینی تاکید کرد: برنامه ای که سازمان غذا و دارو دارد، این است که روغن های خوراکی تا ۱۰ سال آینده عاری از وجود اسید چرب ترانس باشد.

وی همچنین از کاهش روند واردات روغن پالم خبر داد و گفت: سیاست وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو، سهم ۳۰ درصدی روغن پالم در صنایع غذایی است که بر همین اساس، در دو سال گذشته میزان واردات این نوع روغن به شدت کاهش یافته است.

اخبار اجتماعی - مهر