اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

والدین جان‌باختگان مراسم"خاله شادونه"خواستارشدند: بررسی علل بروز حادثه و محاكمه عوامل دخیل



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

والدین جان‌باختگان مراسم"خاله شادونه"خواستارشدند: بررسی علل بروز حادثه و محاكمه عوامل دخیل

والدین کودکان جان‌ باخته در حادثه هفته گذشته "خاله شادونه" بررسی علل بروز این حادثه و محاکمه عوامل دخیل در آن را خواستار شدند.

ایسنا: منطقه زنجان، در این حادثه که پنجشنبه هفته گذشته و در پی برگزاری برنامه "خاله شادونه" در شهرستان خرم‌دره به وقوع پیوست، سه کودک بر اثر ازدحام جمعیت در هنگام خروج از سالن ورزشی 3000 نفری شهدای خرم‌دره، جان خود را از دست دادند که در پی بروز این حادثه، والدین کودکان جان‌باخته با پیگیری‌های مستمر رسیدگی سریع به این موضوع را خواستار شدند.

 

"محمد شادمهر"، پدر "بهاره" جان‌باخته شش ساله این حادثه در همین رابطه به خبرنگار ایسنا، می‌گوید: متأسفانه ناهماهنگی بین‌ بخشی و بی‌توجهی مسوولان امر، سبب بروز این فاجعه شد و تنها چیزی که تسلی‌ خاطر والدین را فراهم می‌کند، رسیدگی به پرونده تشکیل شده است.

وی تصریح می‌كند: در این حادثه مقصر اصلی صادرکنندگان مجوز هستند که بدون توجه به سابقه فرد مجوز برپایی جشن را صادر کردند و به هیچ عنوان نظارتی بر نحوه برگزاری مراسم نداشتند.

 

این شهروند خرم‌دره‌ای با بیان اینکه پس از بروز حادثه امکاناتی در اختیار نداشتیم که کودکان را به بیمارستان مجهز منتقل کنیم، ادامه می‌دهد: پس از اعزام آمبولانس به محل، مشاهده کردیم که این آمبولانس امکانات لازم را ندارد و پزشکی نیز حاضر نبود که به وضعیت افرادی هم‌چون "بهاره" که دچار مشکل شده بودند، رسیدگی كند.

 

وی با بیان اینکه چرا بودجه‌ای برای خرید آمبولانس برای شهرستان‌ها اختصاص نمی‌دهند، می‌افزاید: به همه ابهامات خانواده‌های داغ‌دار باید پاسخ داده شود.

 

شادمهر می‌گوید: فروش بلیت بیش از حد ظرفیت سالن، جای سووال است که هیچ پاسخی برای آن نداریم و نمی‌دانیم با چه منطق و مجوزی این کار انجام شد و کسی نیز مخالفتی با این موضوع نداشته و اعتراضی نکرده است.

 

وی با اشاره به اینکه نبود پزشک متخصص در بیمارستان بوعلی خرم‌دره و آیت‌الله موسوی زنجان نیز در مرگ بهاره دخیل بود، ابراز می‌كند: در حالی که بهاره تنفس داشت، اما به این بهانه که روز تعطیل است و پزشک ساعت 9 شیفت دارد، جان خود را از دست داد و این موضوع برای ما اصلاً قابل قبول نیست.

 

این شهروند خرم‌دره‌ای تصریح می‌كند: فرماندار در دیدار با خانواده‌های داغ‌دار عنوان کرد که مدیریت سالن با شخص دیگری بود، اما جای تأسف دارد که به این نکته توجه نمی‌شود که پس از صدور مجوز نظارت باید انجام شود که این کار انجام نشده است.

 

این پدر داغ‌دار به فروش بلیت بیش از حد ظرفیت اشاره می‌كند و یادآور می‌شود: چرا پیش از بروز فاجعه کسی کاری نکرد؟ در حالی که مادران حاضر در سالن عنوان می‌کنند که در زمان برگزاری مراسم مشخص بود مشکلی در کار است.

 

وی نبود عوامل نیروی انتظامی در سالن را در زمان بروز حادثه نیز مؤثر می‌كند و می‌گوید: فرماندهان انتظامی عنوان می‌کنند که آن‌ها مسوول نظم سالن نبودند و مقرر بود امنیت بیرون از محل جشن را تأمین کنند.

 

شادمهر با تأکید بر اینکه مرگ هر کودک یعنی از بین رفتن سرمایه ملی، ادامه می‌دهد: فرزند من به علت نبود امکانات جان خود را از دست داد و کسی در این زمینه پاسخ‌گو نیست.

والدین "نگار صالحی" و "مهدی مولایی" نیز با تأکید بر برخورد با مسببان این حادثه، تعجیل در رسیدگی به پرونده را خواستار شدند./ایسنا


ویدیو مرتبط :


خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تاکید رییس جمهور بر بررسی علل و عوامل حادثه منا و حوادث مشابه در مراسم حج امسال



اخبار,اخبار سیاسی , حسن روحانی

رییس جمهور بر ضرورت رسیدگی سریع نسبت به آسیب دیدگان و همچنین بررسی علل و عوامل حادثه منا و حوادث مشابه در مراسم حج امسال تاکید کرد.

متن سخنان حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی دراجلاس سران برای توسعه پایدار بدین شرح است :

در آغاز سخنانم لازم می دانم با ابراز تاسف شدید از حادثه دلخراشی که برای هزاران نفر مسلمان و از جمله ایرانیان، در منا در روز پنجشنبه رخ داد، مراتب تسلیت خود را به خانواده هایی که در سوگ درگذشتگان این مصیبت عزادار شده اند، ابراز و بر ضرورت رسیدگی سریع نسبت به آسیب دیدگان و همچنین بررسی علل و عوامل این حادثه و حوادث مشابه در مراسم حج امسال تاکید نمایم.

عالیجنابان، خانم‌ها و آقایان
مشکلات محیط زیست، به ما انسان‌های کره زمین آموخته است که همگی در یک کشتی نشسته‌ایم و بدانیم که هر آن‌چه دیگران انجام می‌دهند، بر سرنوشت ما نیز مؤثر است و نمی‌توان صرف‌نظر از این‌که دیگران چگونه زندگی می‌کنند، به امنیت و آسایش خود دل بست . بدون همکاری گسترده در سه سطح ملی، منطقه‌ای و بین‌ المللی، دست یافتن به «اهداف توسعه پایدار» بسیار دشوار است. این همکاری باید ملهم از آگاهی ناشی از سرنوشت واحد و تعهد مشترک در قبال مسئولیتهای مهم انسانی باشد.

سرنوشت مشترک، مستلزم هدف مشترک است، اما به معنای یکسان بودن مسئولیت‌های همه نیست. دست‌یابی به آرمان‌های توسعه پایدار بعد از 2015 بدون لحاظ کردن مسئولیت کشورها و سهم آن‌ها در پیدایش وضعیت فعلی محیط زیست، ناممکن بوده و به مناقشه‌ای بی‌حاصل می‌انجامد.

حضار محترم
همان طور که در «اجلاس سران تغییرات آب و هوا» گفتم ، منطقه غرب آسیا تنها با شرایط اقلیمی گرم‌تر و چالش‌های خشکسالی ممتد و گسترده مواجه نیست، بلکه با فاجعه تروریسم و خشونت افراطی نیز دست به گریبان است. به عبارتی، خشونت علیه طبیعت و انسانها، دو فاجعه بزرگ منطقه غرب آسیاست.

من دو سال پیش زمانی که از «جهان علیه خشونت و افراطی‌گری» سخن گفتم؛ هر دو فاجعه و تاثیر متقابل آن‌ها را مد نظر داشتم. تروریست‌ها در سرزمین‌های فقیر و زخم‌خورده از بحران‌های محیط زیستی؛ رشد کرده، تکثیر شده و چون ریزگردها به راحتی مرزها را در می نوردند. گروه‌های تروریستی، «اهداف توسعه پایدار» را زیر پا می‌گذارند، و تداوم این وضعیت به فقر و تخریب بیشتر محیط زیست می‌انجامد. تروریسم و خشونت، ضمن خسارت آشکار به محیط زیست، توسعه پایدار را از دستور کار کشورها خارج کرده و منابع کشورها را صرف مبارزه با نا امنی می کند.

خانم‌ها و آقایان
جمهوری اسلامی ایران پیش از این، مجدانه و عمیقاً به تحقق اهداف توسعه هزاره، یاری رسانده و مشارکت فعالی در تدوین دستور کار توسعه پس از 2015 داشته، و از این به بعد نیز همکاری سازنده‌ای برای اجرای تعهدات خود در سطوح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی خواهد داشت. دولت من به عنوان دولت محیط زیستی، سیاست‌های خود را بر اساس رویکردی متوازن میان توسعه اقتصادی و حفاظت از محیط زیست تنظیم می کند.

افزایش آشکار حساسیت های زیست محیطی در میان اقشار مختلف مردم کشورم،وارد کردن آموزشهای محیط زیستی به برنامه درسی مدارس، بازنگری جدی در سیاست های سد سازی،احیای تالاب های در خطر و تلاش شبانه روزی برای احیای دریاچه های در خطر نابودی، تنها بخش کوچکی از التزام این دولت به اهداف توسعه پایدار است.

فرایند طی‌شده در دو سال گذشته و حصول توافق هسته‌ای میان ایران و 1+5، شرایط مساعدی برای همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، از جمله در زمینه محیط زیست فراهم آورده است. ما مشتاقیم از طریق دیپلماسی فعال محیط زیستی با همسایگان خود در زمینه توسعه پایدار منطقه ای همکاری کنیم و در سایه روابط سازنده با دیگر کشورها و همکاری‌های فناورانه، انتقال دانش و مشارکت در فعالیت‌های علمی مشترک، سهم خود را در ساختن جهانی پایدارتر و مصون از تهدیدهای محیط زیستی ایفا کند. از توجه شما سپاسگزارم.

 

اخبار سیاست خارجی - ایسنا