اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

واحدهای صنایع غذایی یارانه نگرفته اند



 

 

واحدهای صنایع غذایی یارانه نگرفته اند

 

 

دبیر كل كانون انجمن های صنایع غذایی با بیان این كه میزان یارانه اختصاص یافته به صنعت غذایی شفاف نیست، گفت: مسوولان وزارت صنایع معتقدند كه ۳ هزار واحد صنعتی از خط اعتباری انرژی برخوردار شده اند؛ ولی ما از هر واحد صنایع غذایی كه سوال می كنیم، می گوید تسهیلاتی دریافت نكرده است.

به گزارش فارس، ابوالحسن خلیلی در نشست خبری با بیان این كه خط اعتباری انرژی تاثیری در بهبود وضعیت واحدهای صنعتی نخواهد داشت، تصریح كرد: این واحدها باید ما به التفاوت قبض انرژی خود را در مقایسه با دوران پیش از هدفمندی یارانه ها به صورت وام با بهره ۴ درصد بازپرداخت كنند.

وی با بیان این كه هیچ كمكی در جهت برخورداری از یارانه ها به بخش صنعت نشده است، گفت: قانون هدفمندی یارانه ها باید به صورت كامل اجرایی شود و در حالی كه قیمت حامل های انرژی واقعی می شود، فروشنده نیز باید در فاكتور خرید مصرف كننده میزان مالیات را درج كند كه این اتفاق نمی افتد. وی افزود: ما از وزارت صنعت خواستیم تا آمار مربوط به اعطای خط اعتباری انرژی به واحدهای صنایع غذایی را اعلام كند؛ ولی مسوولان این وزارتخانه اعلام كردند كه آمار محرمانه است.

وی تصریح كرد: ما از هر واحدی در مورد دریافت یارانه سوال می كنیم، عنوان می كنند كه تسهیلاتی دریافت نكرده اند.

خلیلی در پاسخ به سوالی درخصوص نظارت بر واحدهای تولید كننده آب معدنی نیز گفت: آب نوشیدنی و معدنی، ۲محصول متفاوت با یكدیگر هستند و هر واحدی كه بخواهد آب معدنی تولید كند، باید در هر فصل از آب تولیدی آن نمونه برداری شود.

دبیر انجمن صنایع غذایی، یكی از نواقص موجود در ضوابط توزیع كالا را این مساله عنوان كرد كه دولت تولید كننده را موظف به درج قیمت مصرف كننده روی كالا كرده؛ در حالی كه این موضوع بزرگ ترین اجحاف در حق مصرف كننده است.

وی ادامه داد: طبق ضوابط توزیع كالا، عرضه كننده كالا موظف است كه قیمت را روی محصول درج كند و به عنوان مثال قیمت یك بطری آب گرم با یك بطری آب خنك كه در یخچال بوده و هزینه برق برای آن صرف شده، یكی است و نباید برای هر دو محصول یك قیمت واحد قید شود.

خلیلی افزود: با درج قیمت فروش روی كالا، سود محصول صرفا نصیب فروشنده می شود؛ در حالی كه اگر درج قیمت روی كالا توسط توزیع كننده صورت گیرد، تولید كنندگان به دنبال شیوه های تشویقی برای فروش محصــول خود خواهند بود و به این ترتیب رقابت نیز بهتر خواهد شد..... /  خبرگزارى فارس


ویدیو مرتبط :
روستایی که هنوز یارانه نگرفته

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

دور جدید ثبت نام از واحدهای صنعتی برای دریافت یارانه



 

 

 

یارارنه

 

 

کلیه بنگاههای صنعتی که تجربیات موفقی دارند می توانند با مراجعه به وبگاه ستاد تحول صنایع و معادن به آدرسWWW.STSM.IR نسبت به معرفی این تجربیات اقدام کنند.

ثبت نام 2 طرح دیگر از طرحهای بسته حمایتی وزارت صنایع از بخش صنعت و معدن در راستای اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها با عنوان "آسیب پذیری بنگاهها" و "تجربیات موفق" از امروز آغاز شد.

علی نبوی مدیر برنامه انرژی ستاد تحول صنایع و معادن با اعلام این خبر گفت: رشته فعالیتهایی که با قیمتهای فعلی انرژی، سهم انرژی در ارزش ستانده (قیمت فروش) محصول آنها بیشتر از 3 درصد باشد جزو رشته های آسیب پذیر محسوب می شوند که فهرست  آنها در وبگاه ستاد تحول صنایع و معادن  به آدرس WWW.STSM.IR    قابل  مشاهده است.

بنگاههایی که در یکی از این رشته ها فعالیت می کنند، نیازی به ثبت نام در فرایند شناسایی بنگاههای آسیب پذیر ندارند و در حال حاضر تنها از بنگاههایی ثبت نام  می شود که در هیچ یک از رشته فعالیتهای مذکور قرار نمی گیرند ولی احتمال می دهند جزو بنگاههای آسیب پذیر در مقابل اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها باشند، این واحدها می توانند با مراجعه به وبگاه ستاد تحول صنایع و معادن به آدرس WWW.STSM.IR اقدام به ثبت نام نمایند.

امین کلاهدوزان مدیر برنامه مدیریت و منابع انسانی ستاد تحول صنایع و معادن هدف از اجرای پروژه "ثبت تجربیات موفق" را شناسایی و شناساندن تجربیات موفق و با ارزش واحد های صنعتی در تمامی حوزه های مدیریتی و فنی عنوان کرد و افزود:  آشنایی مدیران صنعتی با تجربیات موفق بقیه بنگاهها دارای ثمرات فراوانی همچون افزایش اعتماد به نفس مدیران در مواجهه با تنگناها و کاهش هزینه های مواجهه با این مشکلات است و ثبت این تجربیات موفق می تواند به گنجینه ارزشمندی برای  صنعت تبدیل شود.

به گفته وی، کلیه بنگاههای صنعتی که تجربیات موفقی دارند می توانند با مراجعه به وبگاه ستاد تحول صنایع و معادن به آدرسWWW.STSM.IR   نسبت به معرفی این تجربیات اقدام کنند و پس از بررسی و ارزیابی این تجربیات وزارت صنایع و معدن نسبت به مستند سازی و انتشار  این تجربیات اقدام خواهد نمود.

ثبت نام برای اخذ تسهیلات جهت تولید مولدهای برق مقیاس کوچک (CHP)  که از 18خردادماه امسال آغاز شده است و همچنان  ادامه دارد. تاکنون نیز بیش از 160 واحد صنعتی و معدنی برای اخذ تسهیلات  در این طرح ثبت نام کرده‌اند. اشخاصی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه دارند می توانند به وبگاه ستاد تحول صنایع و معادن مراجعه کنند...../تحلیل:عصرایران