اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

همكاری ایران و پاكستان برای مبارزه با تروریسم ضروری است



 

 

 

همكاری ایران و پاكستان برای مبارزه با تروریسم ضروری است

 

مشاور مطبوعاتی رییس جمهوری:

همكاری ایران و پاكستان برای مبارزه با تروریسم ضروری است

اسلام آباد- مشاور مطبوعاتی رییس جمهوری چهارشنبه شب درنشستی صمیمی با شماری از سیاستمداران،دانشگاهیان و مدیران رسانه های پاكستانی در محل سفارت كشورمان،ضمن اشاره به وقوع حوادث تلخ تروریستی درمنطقه تصریح كرد:همكاری ایران و پاكستان برای مبارزه و ریشه كنی تروریسم ضروری است.

به گزارش ایرنا،'علی اكبر جوانفكر' كه به دعوت رسمی وزیر اطلاع رسانی دولت فدرال پاكستان،عصر چهارشنبه وارد اسلام آباد شده است،با اشاره به حوادث تروریستی در منطقه،افزود:وقوع مكرر حوادث تروریستی،مساله ای جدی است؛وقتی در داخل پاكستان حادثه تروریستی رخ می دهد،به شدت متاثر می شویم و مطمئن هستیم كه وقوع چنین حوادثی در داخل خاك ایران نیز مردم و دولت پاكستان را ناراحت كرده است.

وی با بیان اینكه مبارزه با تروریسم در منطقه،نیازمند همكاری های نزدیك ایران و پاكستان است،اظهار داشت:ما باید بر مشتركات بین دو كشور تاكید كنیم،همكاری ها و ارتباطات دوجانبه را در همه زمینه ها گسترش دهیم و تنها در این صورت است كه دشمن برای دخالت در مناسبات گرم بین تهران و اسلام آباد فرصتی بدست نمی آورد.

'جوانفكر ' تاكید كرد:همكاری های ایران و پاكستان در همه زمینه ها از جمله انرژی می تواند برای سایر ملت ها الگو باشد.

وی تصریح كرد: تاكید بر مشتركات بین دو كشور و مطالبه كردن از مسوولان و دولتمردان برای افزایش ارتباطات و همكاری ها،یك ضرورت است چرا كه تاكید بر مشتركات، مسیر توسعه روابط دوجانبه را تسیهل و تسریع خواهد كرد.

مشاور مطبوعاتی رییس جمهوری كشورمان گفت:نزدیكی تهران و اسلام آباد تنها در شاخص های بیرونی آن - مانند كمك های مردم ایران به سیل زدگان پاكستانی و یا كمك های این كشور به مردم زلزله زده بم- خلاصه نمی شود، چرا كه قلب های دو ملت و دولت به یكدیگر نزدیك است.

* پیشرفت های ملت ایران،متعلق به بشریت است

'جوانفكر' در ادامه یكی از زمینه های نزدیكی بین تهران و اسلام آباد را همكاری های علمی دانست و با بیان اینكه ایران امروز در پیشرفت های علمی گام های جهشی را بر داشته است،تصریح كرد:ما پیشرفت و موفقیت های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را متعلق به مردم پاكستان می دانیم و معتقدیم كه پیشرفت و موفقیت های ملت ایران به همه بشریت تعلق دارد.

مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی با اشاره به اینكه آقای احمدی نژاد در سفرهای خارجی دستگاه 'نانواسكوپ'- یكی از موفقیت های كوچك ملت ایران در عرصه های علمی - را هدیه می دهند،اظهار داشت:ملت ایران در مناسبات خود با سایر ملت ها،دستاوردهای علمی اش را هدیه می دهد، چرا كه موفقیت های خود را متعلق به ملت ها می داند.

'جوانفكر' حضور بیگانگان در منطقه را از موانع پیشرفت ملت ها و عامل اصلی گسترش ناامنی دانست و گفت:بطور قطع وقتی بیگانگان در منطقه حضور داشته باشند، ملت های منطقه امنیت نخواهند داشت،آنها می خواهند امنیت را از ما بگیرند تا پیشرفت نكنیم.

وی افزود:بیگانگان،عقب مانده نگه داشتن ملت های منطقه را خواستار هستند،آنها می خواهند ملت های مستقل با عقب ماندن از مسیر پیشرفت،به آنها وابسته بشوند، اما اگر آنها از منطقه خارج شوند - كه باید خارج بشوند- امنیت و پیشرفت برای ملت های منطقه حاصل می شود.

وی تصریح كرد:امنیت مقدمه پیشرفت،استقلال و آگاهی است و می توانیم پیش بینی كنیم كه با رفتن بیگانگان از منطقه ، شرایط زندگی ملت ها بهبود می یابد.

'جوانفكر'افزود:بیگانگان اگر از منطقه خارج شوند،دیگر بمباران مراسم جشن های ازدواج ،خیابان ها و خانه های مسكونی مردم بی گناه را شاهد نخواهیم بود،نگرانی و اضطراب از دل های مردم بیرون می رود و صلح و آرامش بر زندگی عادی آنها جاری می شود و بطور قطع در چنین وضعیتی ارتباطات و همكاری ها بین ملت ها بیشتر شده و راه پیشرفت با سرعت بیشتری طی خواهد شد.

* كاركرد متفاوت رسانه ها در جبهه حق و باطل

مدیر عامل ایرنا در ادامه سخنان خود،كاركرد های متفاوت رسانه ها در جبهه حق و باطل را تشریح كرد و گفت:امروزه می توان كاركرد متفاوت دو جبهه حق و باطل را در صحنه های جهانی مشاهده كرد.

'جوانفكر' با تاكید بر اینكه ملت های مسلمان ایران و پاكستان در جبهه حق قرار دارند،اظهار داشت:شاخص های رسانه های جبهه حق با جبهه استكبار بسیار متفاوت است.

حبهه حق به دنبال روشنگری و تنویر افكار عمومی است اما جبهه باطل به دنبال ابهام و شبهه افكنی،ما برای عدالت تلاش می كنیم و آنها برای ظلم و زورگویی،ما برای وحدت و برادری تلاش می كنیم و رسانه های جبهه باطل،اختلاف و دشمنی را ترویج می كنند،ما همكاری و دوستی را خواستار هستیم و آنها قطع همكاری و توقف ارتباطات و پیگیر تحریم و تهدید را دنبال می كنند،ما به دنبال حقیقت هستیم و راستگویی را ملاك عمل قرارمی دهیم، اما آنها دروغگویی را ملاك عمل خود قرار می دهند.

وی تاكید كرد:ما طرفدار صلح و دوستی بین ملت ها هستیم،اما آنها به دنبال جنگ،خونریزی و لشگر كشی هستند،ما دنبال گفت و گو و تفاهم هستیم و آنها دنبال مجادله و ستیز، ما قدرت منطق را مطرح می كنیم و آنها منطق قدرت را،ما اصل را بر اعتماد و برائت قرار می دهیم و آنها اصل را بر سوء ظن و بدبینی را،ما در مسیر پیشرفت حركت می كنیم و پیشرفت را برای همه می خواهیم اما آنها دنبال عقب نگه داشتن دیگران هستند.

مشاور مطبوعاتی رییس جمهوری، نقش رسانه ها در اصلاح وضعیت بشری را مهم و تعیین كننده خواند و گفت:ما به افزایش ارتباطات بین ملت های منطقه نیازمندیم، قلب های ما به هم نزدیك است،از ناراحتی همدیگر ناراحت می شویم و از شادی همدیگر،شاد؛ ما غمخوار یكدیگر هستیم.

'جوانفكر'با اشاره به مناسبات ایران و پاكستان تاكید كرد:دلیلی برای فاصله بین دو كشور وجود ندارد، البته دشمنان تلاش می كنند كه بین ما - عناصر جبهه حق - فاصله بیاندازند.

وی هوشیاری،آگاهی و هوشیاری و آگاهی دادن را وظیفه رسانه ها دانست و تصریح كرد:ملت های منطقه هدف جنگ نرم دشمن قرار دارند و باید در این جنگ به شیوهایی مختلف از خود دفاع كنند.

مشاور مطبوعاتی رییس جمهوری و مدیر عامل ایرنا قرار است امروز ( پنجشنبه ) با 'یوسف رضا گیلانی' نخست وزیر،'محمود قریشی' وزیر خارجه،'قمر زمان كایره' وزیر اطلاع رسانی دولت فدرال و همچنین 'سلیم سیف ا‏...‏خان' رییس كمیسیون سیاست خارجی مجلس سنای پاكستان دیدار و گفت و گو كند‏.‏

جوانفكر جمعه نیز در جمع استادان، نخبگان علمی و دانشجویان دانشگاه بین الملل اسلامی پاكستان در اسلام آباد سخنرانی می كند‏.‏

مدیر عامل ایرنا همچنین قصد دارد از شبكه تلویزیونی (پی‏.‏تی‏.‏وی) و خبرگزاری دولتی (ای‏.‏پی ‏.‏پی)،شبكه تلویزیونی جیو ،روزنامه نیوز اینترنشنال و گروه مطبوعاتی نوای وقت پاكستان بازدید و با مسوولان ارشد این رسانه ها گفت و گو كند‏.‏

مشاورمطبوعاتی رییس جمهوری شنبه نیز با 'شهباز شریف'سروزیر دولتی ایالتی پنجاب در لاهور دیدار و گفت و گو خواهد كرد‏.‏

دیدار با ایرانیان مقیم اسلام آباد و لاهور از دیگر برنامه های جوانفكر در سفر به پاكستان خواهد بود‏.‏...../تحلیل:ایرنا


ویدیو مرتبط :


خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اظهارات مقام سعودی درباره نقش ایران در مبارزه با تروریسم



اخبار,اخبارسیاست خارجی,نقش ایران در مبارزه با تروریسم

 
 اخبار سیاست  خارجی  - اظهارات مقام سعودی درباره نقش ایران در مبارزه با تروریسم

واکنش ایران به ادعای اعطای امتیازات قابل توجه در مذاکرات هسته ای اخیر، اظهارات وزیر خارجه انگلیس درباره مذاکرات هسته ای ایران و 1+5، مخالفت معاون رئیس جمهور آمریکا با وضع تحریم های جدید علیه ایران و اظهارات یک مقام ارشد سعودی درباره نقش ایران در مبارزه با تروریسم، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.

به گزارش «تابناک»، در پی انتشار ادعایی در برخی منابع غربی مبنی بر اعطای امتیازاتی از سوی ایران برای تمدید مذاکرات هسته ای، امروز روزنامه «تایمز اسرائیل» واکنش ایران به این ادعاها را بازتاب داده است. این روزنامه می نویسد یک مقام ارشد ایرانی گزارش های منتشره درباره اعطای امتیازاتی قابل توجه از سوی ایران برای ادامه مذاکرات هسته ای را رد کرده است. بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران ضمن بیان این مطلب گفته شرایط تمدید مذاکرات اخیر، مشابه شرایطی بوده که در زمان تمدید قبلی وجود داشت و هیچ تعهد جدیدی در این زمینه اضافه نشده است. پیشتر منابع غربی مدعی موافقت ایران با بازرسی های سرزده و کاهش بیشتر ذخایر اورانیوم خود شده بودند.

در همین حال، وزیر خارجه انگلیس در اظهاراتی، خواستار عدم اعطای امتیازات بیش از حد از سوی گروه 1+5 به ایران شده است. «گالف تودی» از جمله مطبوعاتی است که اظهارات فیلیپ هاموند را بازتاب داده و می نویسد به گفته وی، انگلیس و دیگر کشورهای طرف مذاکره با ایران، نباید برای دستیابی به توافق و آسودگی خیال خود «امتیازاتی غیرعقلانی» به ایران بدهند. وی در این زمینه گفته: «ما باید تداوم را به آسودگی ترجیح دهیم... حفظ موضع بنیادین خود درباره غنی سازی به جای تن دادن به وسوسه اعطای امتیازات غیرمعقول برای دستیابی به توافق». وی در ادامه به کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس اطمینان داده که نگرانی های امنیتی آن ها در مذاکرات در نظر گرفته می شود.

جو بایدن، معاون رئیس جمهور آمریکا، از جمله دیگر مقامات غربی است که روز گذشته درباره موضوع مذاکرات هسته ای ایران به اظهارنظر پرداخته است. به نوشته خبرگزاری «رویترز»، بایدن اظهار داشته بخت دستیابی به توافق با ایران چندان بالا نیست؛ اما این موضوع همچنان ارزش پیگیری کردن دارد. وی که در موسسه بروکینگز سخنرانی می کرده، مخالفت خود را با وضع تحریم های جدید علیه ایران اعلام کرده و گفته در شرایطی که بخت پیشرفت مذاکرات همچنان وجود دارد، نباید با وضع تحریم های جدید ریسک شکست مذاکرات را پذیرفت. وی مدعی شده تحریم هایی که تاکنون علیه ایران وضع شده سبب کند شدن روند اقتصاد این کشور و همچنین برنامه هسته ای آن شده است.

در نهایت، در میان دیگر مطالب، روزنامه «گالف دیلی نیوز» بحرین اظهارات یک مقام سعودی را بازتاب داده که درباره نقش آفرینی ایران در مبارزه با تروریسم در منطقه سخن گفته است. به نوشته این روزنامه، یک مقام ارشد سعودی گفته کشورش تمایل دارد تا برای تشکیل جبهه ای واحد علیه تهدیدات مشترک، روابط خود را با ایران نزدیک تر کند. نیاز مدنی، وزیر دولت عربستان در امور خارجه اظهار داشته: «ایران یک کشور مهم در منطقه است و آماده گفت و گو با این کشور هستیم. این رویکرد همواره ستون فقرات سیاست خارجی عربستان سعودی را تشکیل داده است». به گفته وی، برای موفقیت گفت و گو میان دو کشور، این روند باید بر پایه اعتماد، شفافیت و اعتبار بنا شود. 


  اخبار سیاست  خار جی  - تابناک