اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

هشدار وزارت بهداشت نسبت به گسترش مصرف الکل در جوانان



 گسترش مصرف الکل در جوانان

هشدار وزارت بهداشت نسبت به گسترش مصرف الکل در جوانان

اگر شدت مسمومیت با "متانول" کم باشد به کوری منجر می‌شود و درصورت شدت داشتن مسمومیت، مصرف این ماده به مرگ فرد می‌انجامد. بنابراین لازم است در این زمینه اطلاع رسانی کرده تا مردم آگاه شوند.

مدیرکل دفتر سلامت اجتماعی، اعتیاد و روان وزارت بهداشت نسبت به گسترش مصرف الکل بویژه در میان جوانان هشدار داد و گسترش خدمات پیشگیری از مصرف الکل را از اولویت های وزارت بهداشت در سال جاری خواند.

دکتر عباسعلی ناصحی در گفت‌وگو با ایسنا، گسترش خدمات پیشگیری از مصرف الکل را از اولویت‌های امسال دفتر سلامت اجتماعی، اعتیاد و روان وزارت بهداشت خواند و گفت: متاسفانه گزارش‌ها حاکی از آن است که مصرف الکل به ویژه در میان جوانان در حال گسترش است. بر این اساس پرداختن به مقوله پیشگیری و آگاه کردن مردم در این زمینه، نیازمند اقدامات جدی است.

وی ضمن برشمردن عوارض مصرف الکل، نسبت به مسمومیت با "متانول" به عنوان الکل هایی که در منازل تولید می شوند، هشدار داد و گفت: بخشی از الکل‌های مصرفی در منازل تولید می‌شوند و از آنجا که این موارد به صورت غیربهداشتی تهیه می‌شوند، به جای "اتانول"، "متانول" تولید می‌شود که می‌تواند کشنده باشد.

ناصحی در این باره ادامه داد: هر چند وقت یکبار از استان های مختلف گزارشاتی درباره مسمومیت با "متانول" به دست مان می رسد. این درحالیست که مصرف "متانول" عوارض جبران ناپذیری به دنبال دارد. اگر شدت مسمومیت با "متانول" کم باشد به کوری منجر می‌شود و درصورت شدت داشتن مسمومیت، مصرف این ماده به مرگ فرد می‌انجامد. بنابراین لازم است در این زمینه اطلاع رسانی کرده تا مردم آگاه شوند.

وی با اشاره به برنامه‌های وزارت بهداشت برای گسترش خدمات پیشگیری از مصرف الکل، خاطرنشان کرد: در این زمینه با وزارت کشور نیز همکاری خوبی داریم و مقررشده با همکاری سایر دستگاه‌های مرتبط، در این زمینه کار شود. برنامه‌ها در این زمینه از قبل شروع شده و قرار است امسال گسترش یابد./ایسنا

 

 

 


ویدیو مرتبط :
هشدار نسبت به مصرف بیش از حد منابع زمین

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

هشدار وزارت بهداشت نسبت به کاهش بودجه سلامت/ 40 هزار میلیارد هزینه درمان



علت کاهش سهم هزینه های درمانی مردم,کاهش بودجه سلامت

هشدار وزارت بهداشت نسبت به کاهش بودجه سلامت/ 40 هزار میلیارد هزینه درمان

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت گفت: کاهش بودجه 40 درصدی بخش پیشگیری از بیماریها در سال 92 در مقایسه با سال 91 هشدار جدی برای بخش سلامت است که اگر به آن پرداخته نشود باید هزینه های بیشتری را در حوزه درمان داشته باشیم.

به گزارش مهر، طاهر موهبتی گفت: تحقق شاخص عدالت در سلامت و کاهش سهم هزینه های مردم از  اهداف سند چشم انداز توسعه است.

وی ادامه داد: نگاه عالمانه به سند چشم انداز توسعه در افق 1404، نشان می دهد که برخورداری مردم از سلامت، امنیت غذایی و اجتماعی، داشتن نهاد مستحکم خانواده و برخورداری از بیمه برای همه باید اتفاق بیفتد.

موهبتی اظهار کرد: امروزه سلامت دیگر به معنای فقدان بیماری نیست، بلکه رفاه در مسائل روحی و روانی و معیشتی نیز به نوعی سلامت محسوب می شود زیرا توسعه پایدار در گرو جامعه سالم و جامعه سالم در گرو انسان سالم و انسان سالم نیز یکی از ویژگیهای معنویت است که معنویت نیز در گرو معیشت است.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت گفت: هم اکنون 70 درصد هزینه های درمان از سوی خود مردم پرداخت می شود و این در حالی است که باید تا دو سال آینده بر اساس سند چشم انداز توسعه سهم مردم در پرداخت هزینه های درمانی 30 درصد باشد .

وی افزود: امروز از 56 هزار میلیارد تومان هزینه حوزه سلامت، 40 هزار میلیارد تومان در بخش درمان هزینه می شود که از این میزان 5 هزار میلیارد تومان از اعتبارات دولتی استفاده می شود و 9 هزار میلیارد تومان توسط بیمه ها پرداخت می شود./مهر