اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

هاشمی رفسنجانی: جایگزینی برای نظام ولایت فقیه و رهبری معظم انقلاب نمی بینم



 

 

 

هاشمی رفسنجانی: جایگزینی برای نظام ولایت فقیه و رهبری معظم انقلاب نمی بینم

 

 

جمعی از شعرا، نویسندگان و هنرمندان كشور به مناسبت سالروز درگذشت قیصر امین پور با رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدار كردند.

 

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آیت الله هاشمی رفسنجانی در این دیدار قیصر امین پور را از نسل شاعرانی دانست كه بار سنگین انتقال مفاهیم و ارزش های انقلابی و اسلامی به نسل جوان كشور را با تعهد و مسئولیت به دوش كشید.

وی نقش حساس شاعران، نویسندگان و هنرمندان انقلابی و مسلمان را در قبل و بعد از انقلاب اسلامی یادآور و با اشاره به حضور این قشر متعهد و دلسوز در عرصه مبارزه با استبداد و استكبار و به خصوص جنگ تحمیلی، تصریح كرد: همان گونه كه رزمندگان دلیر اسلام در جبهه نظامی مقابل دشمن بعثی و استكبار می جنگیدند، قشر فرهیخته هنرمندان و شاعران و نویسندگان نیز به عنوان سرباز عرصه تقابل فرهنگی و تبلیغاتی، این نبرد را به خوبی هدایت و در تهییج روحیه رزمندگان و پشت جبهه نقش بسزایی ایفا كردند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به این كه فعالان عرصه فرهنگ و هنر تاكنون كمتر نگاه معطوف به قدرت داشته اند، گفت: همین خصلت شاعران و نویسندگان متعهد باعث شده است كه در آثار خود به ندرت تملّق گوی قدرت های مستبد بوده اند و اغلب هم مورد بی مهری قرار گرفته و گوشه نشین شده اند.

هاشمی رفسنجانی در بخش دیگری از سخنانش در پاسخ به سؤال برخی از حاضران پیرامون وضعیت سیاسی، اخلاقی و اعتقادی جامعه و آینده تحولات كشور، بنیان حیات و بالندگی هر جامعه ای را در حفظ اعتقادات و ارزش های اخلاقی و اسلامی و دوری از خرافات و شعارزدگی خواند و تصریح كرد: برخی عملكردها، رواج برخی خرافه گرایی ها و عرفان های كاذب باعث ایجاد تردید در اعتقادات مردم و به خصوص جوانان و نوجوانان می شود، لذا در حال حاضر وظیفه همه عقلا و روحانیون دلسوز است كه برای جلوگیری از دین گریزی جامعه به ویژه جوانان تلاش و برنامه ریزی بهتری كنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سؤالی پیرامون راه های برون رفت از برخی موانع سیاسی تأكید كرد: مردم نجیب و فداكار ایران به نظام و انقلاب خود علاقه مندند و بنده هم در حال حاضر بدیل و جایگزینی برای نظام ولایت فقیه و رهبری معظم انقلاب نمی بینم و معتقدم تنها ایشان هستند كه می توانند با تدبیر و خردمندی كه همواره از خود نشان داده اند، مشكلات به وجود آمده را به تدریج حل كنند.

در ابتدای این دیدار آقایان احمد مسجدجامعی عضو شورای شهر تهران، سهیل محمودی، ساعد باقری، عبدالجبار كاكائی، بیوك ملكی، افشین، یاسمی و جبارزاده اشعاری در رثای ائمه معصومین(ع)، امام راحل(ره)، ارزش های انقلابی و اسلامی و نیز مسائل اجتماعی ارائه كردند و سپس به طرح سؤالات خود پیرامون معضلات سیاسی، فرهنگی و اجتماعی كشور پرداخته و خواستار مساعدت فكری از سوی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام شدند..../ ایسنا


ویدیو مرتبط :
رابطه ایت الله هاشمی رفسنجانی با رهبر معظم انقلاب

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ناطق نوری: عده‌ای چوب ولایت را می‌خورند و عده‌ای هم نان ولایت / اگر کسی تا آخر انقلاب و تا پای جان به پای رهبری و انقلاب بماند این شخص هاشمی رفسنجانی است



اخبار,اخبار سیاسی ,ناطق نوری

 

اخبار سیاسی - ناطق نوری در مراسم ترحیم حجت‌الاسلام دعاگو:
عده‌ای چوب ولایت را می‌خورند و عده‌ای هم نان ولایت/دفع بی‌نهایت و جذب در حد ضرورت داریم

اگر کسی تا آخر انقلاب و تا پای جان به پای رهبری و انقلاب بماند این شخص هاشمی رفسنجانی است/دعاگو نه اهل متملق بود، نه اهل رودربایستی و نه درهیچ باندی قرار داشت. هرکجا اشتباه می دید انتقاد می کرد

رییس مجالس چهارم و پنجم با بیان اینكه روش برخی افراد به جای جذب حداكثری و دفع حداقلی،‌

به گزارش ایلنا، حجت الاسلام علی‌اكبر ناطق نوری طی سخنانی در مراسم ترحیم مرحوم دعاگو گفت: مرحوم دعاگو فردی انقلابی، مبارزی حق جو و صریح لهجه بود. ایشان یک روحانی شجاع بودند که زندگی شان از فرازهای قابل توجه و برجسته‌ای برخورداراست.


وی با اشاره به سوابق انقلابی مرحوم دعاگو اظهاركرد: کمتر افراد و کسانی می‌دانند که ایشان قبل از پیروزی انقلاب جزو انقلابیون و سخنوری شجاع و مخلص بوده و مدتی نیز در زندان شاه حضورداشت و این مسئله را هم هیچ‌گاه به رخ نکشیده است.

رییس مجالس چهارم و پنجم شورای اسلامی با اشاره به مسئله السابقون تشریح کرد: السابقون کسانی هستند که در پیروزی نهضت نقش آفرینی کرده و اگر آنها نبودند، انقلاب پیروز نمی شد. قرآن به ما می گوید کینه‌ای از آنها در دل نداشته باشید. این آموزه قرآن است حال ما چگونه با پیشکوستان و السابقون مان برخورد و رفتار كرده‌ایم.

ناطق نوری ادامه داد: متاسفانه ما ایرانی‌ها منش و روشمان این است که قدر پیشتازان و پیشکسوتان مان را نمی دانیم و در مقابلشان می ایستیم.

رییس دفتر بازرسی مقام معظم رهبری به نحوه برخورد با شیخ فضل الله نوری و آیت الله کاشانی در انقلاب مشروطه و نهضت ملی شدن نفت اشاره و خاطرنشان کرد: متاسفانه ما حافظه تاریخمان ضعیف است و از یک حادثه ده بار آسیب می‌بینیم. در ابتدای انقلاب جریان نفاق علیه رهبران و پیشتازان این انقلاب چه کردند؟ با شهید بهشتی چگونه رفتارکردند؟ با شهید بهشتی چنان رفتار کردند که ایشان در سفری که به خراسان داشت وی را به مجالس و پادگان‌ها راه نمی دادند و حتی خود من یک سخنرانی را گوش کردم که سخنران می‌گفت بهشتی به آلمان رفته و مشغول به عیاشی شده و دو هواپیما با خود به ایران آورده است. چرا ما این کارها را کردیم؟ حتی ما شاهد بودیم که علیه مقام معظم رهبری زمانی که ایشان رییس جمهور بودند چنان رفتارمی کردند که ایشان می گفت من از چشم‌های اینان می‌بیننم که از دو جلسه دیگر با آنها کار شود، به قصد قربت به سمت من شلیک می کنند

وی با اشاره به تحریف سخنان امام از سوی برخی از جریانات سیاسی، ابراز داشت: من خرده‌ای ندارم و هر که از من چیزی دارد ‌رو کند. حرف امام را تحریف می کنند. اول انقلاب عده‌ای به نزد امام آمدند و گفتند افرادی با رژیم شاه همکاری می کردند و حال می‌گویندما با شما هستیم، ما با آنها چطور باید رفتار کنیم؟ امام در آنجا گفتند که ملاک حال افراد است. این جمله برای جذب افراد بود و نه دفع. منش بهشتی جذب بی نهایت دافعه در حد ضرروت بود ولی امروز روش ما برخلاف این است. دفع بی نهایت و جذب در حد ضرورت داریم.

رییس مجالس چهارم و پنجم اضافه کرد: کسانی ژست حرف‌هایمان را می گیرند که خود سابقه‌ای ندارند. بعضی‌هایشان سن‌شان نمی کشد و بعضی‌هایشان هم ساکت بودند. عده‌ای چوب ولایت را می خورند و عده‌ای دیگری هم نان ولایت و در واقع این افراد موج سوارند.

ناطق نوری با اشاره به هجمه‌هایی که علیه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی می‌شود، ابرازداشت: وقتی که امام فریاد انقلاب زد، ما تازه طلبه شده بودیم ولی کمتر روحانی مانند هاشمی رفسنجانی می شناسم که در انقلاب اسلامی نقش آفرین باشد.قبل از انقلاب که نشریه بعثت در قم منتشر می شد اوجلوداربود. او شهر به شهر که نه کشور به کشور می‌رفت و بر روی انجمن‌های اسلامی کارمی کرد تا به امام بگروند.

رییس دفتربازرسی مقام معظم رهبری در ادامه مطلب عنوان کرد: من روزی در خانه آیت‌الله فلسفه ای حضورداشتم و آقای هاشمی آمد. مرحوم فلسفی به آقای هاشمی گفت که شما را شکنجه بدی کردند آقای هاشمی خندیدو بیان کرد من فرد مقاومی هستند و بنیه‌ام خوب است. آمده ام بگویم به فکر زندانیان زیر شکنجه باشید.

وی با بیان این که رهبر معظم انقلاب بیان کردند که هیچ کس نزدیکتر به من از هاشمی نیست، یادآور شد: یک بار دیگر مقام معظم رهبری در خطبه‌های نماز جمعه از آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تجلیل کردند و گفتند هاشمی نه تنها از این انقلاب هیچ سودی نبرده بلکه زندگی اش را در راه انقلاب داده و با این حال باز عده ای به ایشان هتاکی می کنند.

رییس مجالس چهارم و پنجم با بیان این که رهبری با هیچ کس رودربایستی ندارد، تاکید کرد: اگر آقای هاشمی کاری کرده بود رهبری ایشان را به ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب نمی کردند. یادم می آید که در زمان جنگ آقای هاشمی جانشین فرمانده کل انقلاب بود. وقتی که بحث پذیرش قطعنامه پیش می‌آید، آقای هاشمی به امام گفت اگر فکر می‌کنید پذیرش قطعنامه به شما و انقلاب ضربه می‌زند بگذارید آن را من مطرح کنم تا بعدا من مورد بازخواست قرار گیرم تا این انقلاب بماند و شما نیز ضربه نخورید.

ناطق نوری با بیان اینکه اگر کسی تا آخر انقلاب و تا پای جان به پای رهبری و انقلاب بماند این شخص هاشمی رفسنجانی است، گفت: وقتی که مقام معظم رهبری بستری بودند و آقای هاشمی به عیادتشان رفتند، آیت‌الله خامنه ای گفتند چرا شما آمده‌اید و آقای هاشمی گفت آقا این‌ها که چیزی نیست من با عشق آمده‌ام. این‌ها شعار نیست.

رییس بازرسی دفتر مقام معظم رهبری در خصوص مرحوم دعا گو نیز بیان کرد: ایشان فردی انقلابی، مبارز و شکنجه دیده بود و با صداقت، شجاع، رک وغیرتملق حرف می‌زد و برای همین برخی سخنانش را بر نمی‌تابیدند.

ناطق نوری تملق، رودربایستی و باندبازی را سه آسیب دانست که انقلاب را مانند موریانه موردضربه قرارمی‌دهد و افزود: دعاگو نه متملق بود، نه اهل رودربایستی و نه درهیچ باندی قرار داشت. هرکجا اشتباه می دید انتقاد می کرد. چه این دولت دولت اصلاحات باشد و چه در دولت قبلی. در مصاحبه آخری که در بیمارستان داشت بیان کرد من با این که از دولت آقای روحانی حمایت می کنم به این مسایل هم انتقاد دارم.
اخبار سیاسی - ایلنا