اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

هاشمی رفسنجانی: تصویب برجام در مجلس باعث تقویت و تداوم امید در جامعه می‌شود



اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تأکید بر اینکه مبارزه با جریان‌های ظالم و جابر حاکم بر جامعه اسلامی آن روز، هدف امام حسین(ع) بود، گفت: آن امام همام وقتی دیدند ظلم و ستم در جامعه حاکم شده و مسیر زندگی مسلمانان با آمدن معاویه و یزید عوض شده و گوش آنها بدهکار حرف، نصیحت و اندرز نیست، به مبارزه علیه آنها برخاستند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی صبح امروز در دیدار جمعی از فعالان سیاسی، اجتماعی، ورزشی، فرهنگی و اقتصادی استان البرز، با تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله حسین(ع) و یارانش، اظهار کرد: راه امام حسین(ع) مشعل هدایت امت اسلامی است که پیروی از آن، سعادت و عاقبت به خیری دو دنیا را در پی خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه خاندان ابوسفیان تصور می کردند حکومتشان ابدی و مادام العمر است، خاطر نشان کرد: امام حسین(ع) با قیام تاریخی خود، علاوه بر اینکه حکومت آنها را متلاشی کرد، حقانیت و مظلومیت خود را به دنیا ثابت و چراغ روشن و کشتی نجات امت اسلامی شد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه مبارزات نهضت روحانیت در ماه محرم و با سخنرانی‌ها و روشنگری‌های امام خمینی(ره) و شاگردانش آغاز شد، افزود: امام راحل و زُبرالحدیدهای قیام با درک دقیق، شناخت کامل و تأسی از واقعه‌ی عاشورا، در سخنرانی‌های خود در این ماه، مردم را علیه ظلم حاکمان ظالم زمان خود روشن و آگاه کردند.

هاشمی رفسنجانی به تبیین جمله معروف و تاریخی امام راحل مبنی بر «پیروزی خون بر شمشیر» پرداخت و گفت: درست است که شمشیر زود می‌برد و به نتیجه می‌رسد، اما خون، آن هم اگر در راه خدا باشد، با روشنگری و نفوذ و ماندگاری در جوامع انسانی، به تدریج صاحبان قدرت، توپ، تانک و تمام سلاح‌ها را شکست می‌دهد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، عشق مردم به اهل بیت(ع) و انقلاب اسلامی را سرمایه‌ای ارزشمند برای کشور دانست و با تحلیل روند مبارزه علیه رژیم پهلوی گفت: در شرایطی که نه حزب و نه رسانه‌ای داشتیم، با بهره‌گیری از برنامه‌های ماه‌های محرم، صفر و رمضان و رهبری داهیانه امام امت(ره) توانستیم مردم علاقه‌مند به اسلام را آگاه و روشن سازیم.

وی در بخش دیگری از سخنانشان به اوضاع کشور در مقاطع مختلف پس از پیروزی انقلاب اشاره کرد و با تأکید بر این نکته که کشور ایران دارای ظرفیت‌های بالایی در همه ابعاد است، گفت: باید با توجه به شرایط زمانی از امکانات موجود در جهت رفع مشکلات استفاده کرد و در حال حاضر مهمترین مشکل جامعه، خانواده و به خصوص جوانان تحصیلکرده، اشتغال و رکود است که باید به شکل جدی به رفع آن و برگشت رونق اقتصادی در کشور پرداخته شود.

هاشمی رفسنجانی با ارائه تحلیلی از تأثیرات منفی تحریم‌ها، خاطر نشان کرد: کشور از این تحریم‌ها که در دنیا بی‌سابقه است، با صبر ستودنی مردم وفادار، با عظمت و سربلند بیرون آمد و باید تا پایان راه برجام و باز شدن همه‌ی گره‌ها هوشیار باشیم، تا فتنه‌ای درست نشود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اولین میزبانی ایران برای همایش مقدماتی کنفرانس امنیتی مونیخ که با حضور مقامات امنیتی و دفاعی کشورهای مختلف جهان برای تقویت امنیت جوامع در تهران برگزار می‌شود، گفت: میزبانی ایران برای چنین مراسمی که در گذشته اصلاً برای حضور آن دعوت نمی‌شد، نتیجه سیاست خارجی درست و معقول است.

وی، ایران را امن‌ترین و قدرتمندترین کشور منطقه دانست و افزود: قدرت‌های جهانی به این واقعیت رسیده‌اند که بدون کمک ایران توان مقابله با تروریست‌ها و امن‌کردن منطقه را ندارند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خود به ویژگی‌های استان البرز اشاره و تصریح کرد: این استان به دلیل وجود فرهنگ‌ها و سلیقه‌های مختلف نمایی مینیاتوری از فرهنگ، زبان و قومیت‌های ایران است.

هاشمی رفسنجانی با اشاره به وجود جوانان ورزشکار صاحب عنوان و مقام در استان البرز، توجه ویژه و خاص مسؤولان این استان به ورزش و نشاط جوانان را حائز اهمیت برشمرد و گفت: با توجه به اینکه تحرک و فعالیت فیزیکی انسان‌ها به دلیل ماشینی شدن امور، به شدت کاهش یافته است، لازم است تدابیری در این زمینه اندیشیده شود، چرا که ورزش رابطه جدی با سلامت جامعه دارد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به اظهارات چند ورزشکار حاضر در مراسم که خواستار توجه بیشتر دولت به امر ورزش بودند، با تأکید بر اینکه دولت باید سیاست‌گذار بوده و امور را به مردم واگذار کند، بر آمادگی و کمک همه جانبه مردم برای حل گسترش اماکن ورزشی و تقویت روحیات جوانان، گفت: مردم ایران، سابقه‌ای درخشان در کارهای خیر دارند و به عنوان نمونه خیرین مدرسه‌ساز خیلی بیشتر از دولت مدرسه می‌سازند.

وی افزود: پیوستن به اقیانوس مردم همیشه جوابگو بوده است و برای حمایت و تقویت ورزش کشور نیز می‌توان بخشی از مالیات‌ها را به آن اختصاص داد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به گله یکی از حاضرین در خصوص عدم توجه به خواسته‌های قشر معلمان، گفت: معلمان، مفیدترین قشر جامعه برای انسان سازی هستند و اگر راضی و خوشحال باشند، نشاط کاری آنان برای آینده کشور بسیار مفید و تأثیرگذار است.

هاشمی رفسنجانی با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی برپایه مکتب اسلام و مذهب تشیّع به عنوان عصاره همه فضیلت‌های اخلاقی و فرهنگی شکل گرفته، اظهار داشت: انقلاب ما، انقلابی فرهنگی است و نباید با در مقابل خواسته‌ای صنفی و به حق فرهنگیان، برخوردهای قهری انجام داد، چرا که این قشر امتحان خود را در همه مقاطع انقلاب پس دادند.

فرمانده هشت سال دفاع مقدس با یادآوری خاطراتی از حضور معلمان در جبهه و شهادت بعضی از آنان در خطوط مقدم، گفت: جامعه فراموش نکرده است که چگونه معلمان به همراه شاگردان خویش گروه گروه به جبهه می‌رفتند و از سنگرها که کلاس درس مردانگی بود، برای تقویت روحیات رزمندگان بسیجی استفاده می‌کردند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اهمیت مسأله فرهنگ به عنوان ضرورت اساسی و پایه‌ای بنیادین در کشور و با ابراز نگرانی از بروز گرفتاری‌های جدید در این بخش، گفت: متأسفانه گاهی شاهد افزایش بی اخلاقی ها در سطوح مختلف جامعه هستیم که بیشترین صدمه را به فرهنگ وارد می‌کنند، که البته نشانه‌ی آن افزایش طلاق، اعتیاد و بزهکاری است.

هاشمی رفسنجانی در پایان اظهارات خود تصویب برجام در مجلس شورای اسلامی را باعث تقویت و تداوم امید در جامعه دانست و با یادآوری درایت‌های رهبری برای هدایت‌های سیاسی در همه‌ی مراحل مذاکرات، گفت: امیدواریم خداوند نیز به حق صاحب این ماه محبتش را از ما دریغ نکند.

در ابتدای این دیدار، آقایان منصور وحیدی، استاد دانشگاه، مدیر عامل موسسه فرهنگی ورزشی شهاب فکور و فعال سیاسی، اجتماعی، فرهنگی استان البرز بهنام محمودی، قهرمان تیم ملی والیبال مرادی، داور بین‌المللی فوتبال علی‌بخشی، عضور شورای شهر و هیأت رئیسه شورا و فراقت، خبرنگار ورزشی و فعال فرهنگی اجتماعی استان البرز به بیان دیدگاه‌ها، نظرات و مطالبات خویش در خصوص استان البرز و تقویت زیرساخت‌ها پرداختند.

 

اخبار سیاسی - ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
جنتی : بعضی ها خیال نکنند مجلس ، برجام را تصویب کرد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

هاشمی رفسنجانی: تصویب هزاران طرح بدون کارشناسی در جلسات یک ساعته سفرهای استانی باعث ناامیدی مردم شد



اخبار,اخبار سیاسی, هاشمی رفسنجانی

 
 اخبار سیاسی - هاشمی رفسنجانی: تصویب هزاران طرح بدون کارشناسی در جلسات یک ساعته سفرهای استانی باعث ناامیدی مردم شد

 رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:تبعیض‌ها، روح استعداد را در کالبد جوان جامعه می‌کشد و جوانان را برای تلاش و کوشش ناامید می‌کند.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با ابراز نگرانی نسبت به بعضی از خبرها در رسانه‌ها، به بورسیه شدن بدون قاعده چند هزار نفر در دانشگاه‌های داخل و خارج از کشور در دولت گذشته اشاره کرد و گفت: این تبعیض‌ها، روح استعداد را در کالبد جوان جامعه می‌کشد و جوانان را برای تلاش و کوشش ناامید می‌کند.

به گزارش ایرنا به نقل از مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی امروز (دوشنبه) در دیدار جمعی از مدیران ارشد صنایع تولیدی و شرکت‌های دارنده برند برتر داخلی، با اشاره به نقش تولیدگران و کارآفرینان در جوامع گفت: افراد مولد و کارآفرین، با ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی در زندگی فردی و اجتماعی انسان‌ها تأثیرگذارند.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تشریح اوضاع اقتصادی کشور و ضرورت تلاش تولیدگران گفت: امیدواریم با برنامه‌های دولت و همکاری قوای مختلف و بخش خصوصی، از شرایط فعلی بگذریم و جوانان با شغل مناسب، هم احساس استقلال فردی و هم احساس وظیفه اجتماعی کنند.

وی با بیان تاریخچه، چگونگی و چرایی ساخت شهرک‌های صنعتی و توسعه آن‌ها در دوران سازندگی گفت: هدف این کار علاوه بر رونق اشتغال، افزایش تولیدات بومی بود که اگرچه در آغاز کار خوب بود، امّا موج تعطیلی کارگاه‌های تولیدی سال‌های اخیر، شهرک‌های صنعتی را هم در نوردید.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی وجود نیروهای انسانی کارآمد را سرمایه ارزشمند انقلاب و کشور دانست و گفت: هنر مدیریتی، بکارگیری این سرمایه‌ها در خدمت تولید ملی و تقویت خودکفایی کشور است.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، نقش تولیدگران را برای رونق پایه‌های اقتصادی بسیار مهم توصیف کرد و گفت: یکی از ملزومات اقتصاد مقاومتی، اتکا به نیروهای داخلی است تا نگذارند کشور در تحریم‌های ظالمانه گرفتار رکود تورمی شود.

وی موانع برای رونق صادرات و واردات را باعث اختلال در نظم اقتصادی کشور دانست و گفت: طولانی شدن ترخیص کالا، علاوه بر ایجاد وقفه در تولید و افزایش قیمت‌ها، هزینه‌های بی دلیلی را برای کشور ایجاد می‌کند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، با بیان مصادیقی از دستاوردهای دولت سازندگی برای رفع موانع اداری در مسیر کارهای مردم، از جمله صدور یک روزه گذرنامه و یا گواهی‌نامه رانندگی، گفت: برنامه‌ریزی برای وقت مردم، جلوگیری از هدر رفتن بهترین سرمایه ملی است که در افواه ارزش طلا را دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خویش با بیان دلایل رویکردهای جهانی، به برنامه‌های بلند مدت و به تدوین برنامه‌های اوّل تا پنجم در جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت: امسال باید برنامه ششم از سوی دولت آماده و در مجلس تصویب شود تا پس از طی مراحل قانونی در مرحله اجرا قرار گیرد.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری اصول مربوط به وظایف رهبری و مجمع تشخیص مصلحت نظام در قانون اساسی، گفت: نظارت بر حسن اجرای سیاست‌های کلی که از وظایف رهبری است و به مجمع تفویض کردند، می‌طلبد تا در مراحل قانون‌گذاری و اجرا مواظبت شود که انحرافی صورت نگیرد.

ایشان انحرافات از سیاست‌های کلی در برنامه‌های اجرایی دولت سابق را باعث عقبگرد کشور از اهداف چشم انداز ۲۰ ساله نظام و برنامه‌ها دانست و گفت: تصویب هزاران طرح بدون کارشناسی در سراسر کشور که محصول جلسات یک ساعته در سفرهای استانی بود، علاوه بر هزینه‌های گزاف، به خاطر عدم اجرا باعث نا امیدی مردم شده است.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، مصرف بی رویه درآمدهای نفتی را بلایی به جان اقتصاد دانست و با اشاره به شکست طرح کارگاه‌های زود بازده، گفت: طرحی که ادعای اشتغال برای بیکاران را داشت، آنان را بیکاران بدهکار کرد.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خویش، مدیریت آب را برای عبور از خشکسالی و تقویت کشاورزی در سال‌های آینده ضروری دانست و گفت: اگر برنامه‌های علمی باشد، می‌توان مصرف فعلی آب کشور در بخش کشاورزی را به نصف رساند که هم نگرانی‌های کارشناسان و اقلیم شناسان برای خشکسالی‌ها برطرف می‌شود و هم زمین‌های بیشتری زیر کشت می‌رود.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در پاسخ به تقاضای حاضران برای استفاده از تجربیات میدانی تولیدگران در تدوین سیاست‌های کلی و قوانین گفت: کمیسیون‌های مجمع تشخیص آماده همکاری هستند و شما نیز استنادات و طرح‌های خویش را برای رونق تولید در کشور بنویسید و مطمئن باشید از همه ظرفیت‌های علمی و تجربی در جهت تقویت بنیه‌های اقتصادی کشور استفاده می‌شود.

در آغاز این دیدار چند تن از تولیدگران با ارایه گزارشی از واحدهای تولیدی خویش، به بیان مشکلات، موانع، دیدگاه‌ها، پیشنهادها و راهکارها برای رونق تولید در کشاورزی و صنعتی پرداختند که اساس اقتصاد در کشور است.
اخبارسیاسی - ایرنا