اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

نهاوندیان مطرح کرد: پیشنهاد به کارگیری پول ملی به جای ارزهای بین المللی



نهاوندیان مطرح کرد: پیشنهاد به کارگیری پول ملی به جای ارزهای بین المللی در تعاملات تجاری

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران، نفت، گاز و پتروشیمی را زمینه های مناسبی برای توسعه روابط اقتصادی ایران و اندونزی دانست و گفت: به جای استفاده از ارزهای بین المللی در تبادلات تجاری دو کشور می توان از پول ملی استفاده کرد..

محمدنهاوندیان در مراسم بزرگداشت روز اقتصاد اندونزی دو کشور نیز ایران و اندونزی را از پتانسیل بالایی برای ارتقاء همکاری برخوردار دانست و گفت: اگر چه پتانسیل های دو کشور در زمینه همکاری های اقتصادی بسیار بالاست اما روابط اقتصادی دو کشور با این پتانسیل ها همخوانی ندارد بنابراین باید با برگزاری جلسات مشترک این روابط را در حد قابل قبولی افزایش داد.

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران افزود: ایران و اندونزی علاوه بر مشترکات فرهنگی در زمینه های سیاسی نیز در آسیا دارای مشترکات فرهنگی هستند که به نظر می رسد می تواند به ارتقاء هر چه بیشتر روابط اقتصادی و سیاسی دو کشور منجر شود.

وی تاکید: نفت، گاز و پتروشیمی زمینه های بسیار مناسبی برای همکاری اقتصادی ایران و اندونزی هستند و همکاری در این حوزه مورد علاقه دو طرف است. ضمن این که خوشبختانه طی سال های اخیر بخش خصوصی ایران در این وادی وارد شده و همین موضوع زمینه را برای توسعه روابط دو کشور فراهم می سازد.

به گفته نهاوندیان، بنگاه های کوچک و متوسط نیز از دیگر زمینه های افزایش همکاری های اقتصادی میان ایران و اندونزی به نحوی که هر دو کشور برای ارتقاء تعاملات تجاری می توانند بر این بنگاه ها تکیه کنند.

رئیس پارلمان بخش خصوصی خاطر نشان کرد: برای ارتقاء تعاملات تجاری هر دو طرف به خدمات خاص از جمله خدمات بانکی نیاز دارند که این موضوع همکاری بین بانک های دو کشور را می طلبد.

نهاوندیان ادامه داد: البته تجربه نشان می دهد که به جای استفاده از ارزهای بین المللی می توان به خوبی از پول ملی دو کشور در تبادلات بهره گرفت./مهر

 

 


ویدیو مرتبط :
دکتر نهاوندیان در کنفرانس بین المللی جهان علیه خشونت

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نهاوندیان در گفت‌وگو با ایسنا مطرح كرد: پیشنهاد تعویق اجرای هدفمندكردن یارانه‌ها در بخش تولید



 

 

پیشنهاد تعویق اجرای هدفمندكردن یارانه‌ها در بخش تولید

 

رییس اتاق بازرگانی ایران در مورد پیشنهادش مبنی بر تعویق اجرای هدفمندكردن یارانه‌ها در بخش تولیدتوضیحاتی داد.

 

به گزارش خبرنگار بازرگانی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، هرچند بعد از قانونی شدن طرح هدفمندكردن یارانه‌ها از سوی بخش خصوصی انتقاد كمتری نسبت به این طرح مطرح شد و در راس آن‌ها رییس اتاق بازرگانی ایران رسما از اجرای این طرح اعلام حمایت كرد اما نباید تذكرات و پیشنهادات او طی چند مدت اخیر را نادیده گرفت.

 

یكی از این تذكرات نهاوندیان به تعویق انداختن اجرای طرح هدفمندكردن یارانه‌ها در بخش تولید بوده كه وی در قالب پیشنهاد تاكنون چندین مرتبه آن را عنوان كرده است.

 

این بار وی در توضیح بیشتر این پیشنهاد خود به خبرنگار ایسنا گفت: این پیشنهاد من مربوط به بخش تولید كه 30 درصد مصرف در آن است، بوده،‌ آن هم در مورد برق و گاز آن كه كنتور دارد و هر لحظه نرخ آن معلوم است.

 

وی ادامه داد: در این مورد می‌توان وقتی خیال ما در بخش مصرف خانگی راحت شد، در بخش تولید عمل كنیم.

 

نهاوندیان در مورد مدت این تعویق نیز اظهار كرد: هر موقع كه این مرحله یعنی مرحله اول مربوط به مصرف خانگی تمام شد، می‌توانیم به آن بپردازیم.

 

وی تاكید كرد: در فاز اول باید به مصرف خانگی بپردازند و واحدهای تولیدی مدنظر نباشند.

 

رییس اتاق ایران همچنین عنوان كرد: در قانون هدفمندكردن یارانه‌ها تصویب شده كه این كار تدریجی و با شیب ملایم صورت بگیرد و پنج سال باید زمان ببرد. یعنی در هر سال 20 درصد این مقصود باید حاصل شود.

 

وی اضافه كرد: یكی از پیشنهادهای اتاق بازرگانی هم این بوده كه در این حركت عمدتا تولید محور حركت كنیم و نگذاریم به بخش تولید كشور فشار بیاید.

 

نهاوندیان در پایان تصریح كرد: چه اشكالی دارد كه ما 30 درصد مصرف انرژی را كه مربوط به بخش تولید است، به مرحله دوم موكول كنیم، به این ترتیب بهانه‌ای نخواهد ماند كه قیمت‌ تمام شده تولیدات داخلی به سبب بالا رفتن قیمت انرژی بالا ‌روند. این را می‌توان برای زمانی گذاشت كه این طرح در بخش خانگی تثبیت شد./ایسنا