اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

نحوه صدور مدرک برای دانشجویان پولی/ درج عنوان دوره در مدرک



نحوه صدور مدرک برای دانشجویان پولی

یک مقام مسئول در وزارت علوم خبر داد:

نحوه صدور مدرک برای دانشجویان پولی/ درج عنوان دوره در مدرک

مدیر کل برنامه ریزی آموزشی وزارت علوم، به نحوه صدور مدارک دانش آموختگان پردیسهای خودگردان و دوره های مجازی دانشگاههای کشور اشاره کرد و گفت: مدرک این دانش آموختگان مانند دانش آموختگان پیام نور، نوبت دوم و غیرانتفاعی خواهد بود.

سعید قدیمی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص اعتبار مدارک دانش آموختگان پردیسهای خودگردان و مجازی دانشگاهها، اظهار داشت: به این دلیل که دوره های مجازی و پردیسهای خودگردان مصوب شورای گسترش آموزش عالی به شمار می آید، از نظر آموزش عالی این گونه مدارک کاملاً مورد تایید و قابل قبول است.

وی ادامه داد: اعتبار این گونه مدارک کاملاً مشابه مدارک دوره هایی مثل پیام نور، غیردولتی غیرانتفاعی، نوبت دوم و روزانه است که توسط شورای گسترش آموزش عالی مجوز پذیرش می گیرند.

مدیر کل برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم، همچنین در خصوص نوع مدرک صادر شده برای این دسته از دانش آموختگان دوره های مجازی و پردیسهای خودگردان دانشگاهها، گفت: نوع و عنوان دوره ای که دانشجویان پردیسهای خودگردان و دوره های مجازی در دانشگاهی گذرانده باشند، دقیقاً در مدرک پایان دوره ذکر می شود.

به گزارش مهر، چندی است که باب ارائه مجوز پردیسهای خودگردان و دوره های مجازی برای دانشگاههای کشور از سوی وزارت علوم باز شده؛ مهمترین دلیل ارائه مجوز برای راه اندازی این دوره های همراه با دریافت شهریه کمک به دانشگاهها برای کسب یک راه درآمدی و جذب بیشتر دانشجو است.

در اکثر این پردیسها که به گفته مدیر کل گسترش وزارت علوم تقریباً تعدادشان به عدد 35 رسیده، دانشجویان تحصیلات تکمیلی پذیرش می شوند و تحصیل می کنند./مهر

 

 

 


ویدیو مرتبط :
بازهم صدور مدرک جعلی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آیین‌نامه انضباطی دانشجویان دانشگاه آزاد اصلاح شد: تغییر نحوه صدور و اجرای احكام دانشجویی



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

آیین‌نامه انضباطی دانشجویان دانشگاه آزاد اصلاح شد: تغییر نحوه صدور و اجرای احكام دانشجویی

معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی از بازنگری آیین‌نامه انضباطی دانشجویان این دانشگاه خبر داد و گفت: این آیین‌نامه پس از تصویب به واحدهای دانشگاه آزاد ابلاغ می‌شود.

محمود رضا اسفندیار در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به بازنگری آیین‌نامه انضباطی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی پس از سه سال، گفت: با توجه به گذشت بیش از سه سال از تدوین آیین‌نامه انضباطی و مطرح شدن برخی سئوالات توسط مناطق و واحدهای دانشگاهی، این حوزه با هدف ارائه راه‌حل‌های سازنده در جهت كاهش تخلفات و جرائم و تفكیك جزئی‌تر تخلفات و ایجاد تناسب میان تخلفات و تنبیهات و در نتیجه وحدت رویه در احكام صادره، نسبت به بازنگری آیین‌نامه انضباطی اقدام كرده است.

وی با بیان اینكه در بازنگری آیین‌نامه جدید موارد اختلاف در آیین‌نامه انضباطی دانشجویی وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی مورد بررسی قرار گرفت و لحاظ شده است، اظهاركرد: نظرات و پیشنهادهای تعدادی از واحدها و مناطق دانشگاهی در این بازنگری دریافت شده است.

تشدید یا تخفیف آرا در برخی موارد تخلف

وی با بیان اینكه در این آیین‌نامه، با توجه به تجربیات كسب شده تغییراتی در ذكر موارد تخلف و آرای صادره همچنین تشدید و یا تخفیف آراء داده شده است، تصریح كرد: بر این اساس با در نظر گرفتن آیین‌نامه انضباطی وزارت علوم، در صورتی كه درج نمره 0.25 دلیل افت معدل باشد و موجب مشروطی و یا عدم امكان فارغ‌التحصیلی دانشجو شود، در هر دوره از زمان تحصیل برای بار اول حكم تعلیق نمره، صادر می‌شود و نمره اصلی برگه و یا نمره قبولی اخذ شده در كارنامه درج می‌شود در صورت تكرار تقلب علاوه بر صدور حكم جدید، حكم تعلیقی نیز به اجرا درخواهد آمد، صدور این حكم تنها در حیطه اختیار كمیته انضباطی مركزی دانشگاه است.

صدور احكام انضباطی تنها از طریق كمیته‌های انضباطی انجام می‌شود

اسفندیار با تاكید بر اینكه صدور احكام انضباطی در خصوص دانشجویان تنها از طریق كمیته‌های انضباطی انجام می‌شود، خاطرنشان كرد: سایر نهادها یا مسئولان دانشگاه جز در مقام اجرای احكام صادر شده از سوی كمیته انضباطی مجاز به صدور یا اجرای مفاد هیچ یك از تنبیهات انضباطی نیستند.

وی با بیان اینكه پرونده انضباطی ابتدا در كمیته بدوی طرح و با صدور حكم انضباطی، رسیدگی بدوی مختومه می‌شود، اظهاركرد: دانشجو حق اعتراض داشته و در هر حال حكم انضباطی كمیته بدوی پس از تایید یا تخفیف در كمیته تجدیدنظر قابل اجراست.

وی افزود: چنانچه كمیته بدوی پیشنهاد صدور حكمی خارج از حیطه اختیارات خود توسط كمیته تجدیدنظر را داشته باشد، حكم كمیته تجدیدنظر قابل اعتراض بوده و كمیته مركزی نسبت به تجدیدنظر اقدام می‌كند.

نحوه اجرای حكم در صورت اصلاح تخلف دانشجو

معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: همچنین در صورت احتمال تصحیح رفتار، عدم تكرار تخلف، كمیته انضباطی دانشجویی (اعم از بدوی و تجدیدنظر) بنا به تشخیص خود می‌تواند اجرای تمام یا بخشی از حكم را پس از اخذ تعهد كتبی به حالت تعلیق درآورد و با توجه به تنبه و اصلاح رفتار دانشجوی متخلف پس از صدور حكم قطعی، در پایان تحصیل دانشجو، كمیته انضباطی می‌تواند نسبت به امحاء آثار تنبیهاتی كه جنبه قضایی نداشته باشند، اقدام كند.

وی با تاكید بر اینكه اتخاذ شیوه‌های تربیتی و تذكرآمیز در كنار صدور احكام مناسب و موثر، نیازمند ظرافت خاصی است، خاطرنشان كرد: كمیته‌های انضباطی واحد و منطقه در موارد ضروری از جمله تخلفات اخلاقی،‌ با دعوت از مسئول مركز مشاوره دانشجویی واحد یا یكی از واحدهای دانشگاهی منطقه، ضمن بهره‌مندی از نظرات مشورتی آن مركز، كلیه حساسیت‌های لازم در زمینه روحیات فردی و مسائل خانوادگی و اجتماعی را معمول داشته و به تبعات مختلف احكام صادره توجه داشته باشند.

برخوردها توام با حفظ آبرو و حیثیت اجتماعی دانشجو باشد

اسفندیار در خاتمه، گفت: در هر حال كمیته انضباطی به عنوان نهادی حساس در دانشگاه باید ضمن انجام مسئولیت خود در رسیدگی به تخطی دانشجویان از منش دانشجویی و اخلاق متعالی، وظایف اساسی دانشگاه در راستای رشد استعدادهای دانشجویان و تقویت روحیه استقلال و اعتماد به نفس در آنان را مد نظر داشته و از هر گونه برخوردی كه موجبات تحقیر و توهین به دانشجو را فراهم می‌كند، اجتناب كند، بنابراین باید برخوردها توام با حفظ آبرو و حیثیت اجتماعی دانشجو باشد كه اولین مراحل با تذكر و ارشاد آغاز شود و زمینه اجتناب از تخلف و میل به اصلاح را در فرد خاطی و محیط ایجاد كند./ایسنا