اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

نتایج مسابقه دختر شایسته جهان اسلام/ رتبه دختر ایرانی ؟



اخبار,اخباراجتماعی,سمانه زند


اخباراجتماعی  -  نتایج مسابقه دختر شایسته جهان اسلام؛ تونس اول، نماینده ایران دوم

 مسابقه دختر شایسته مسلمان با معرفی "فاطمه بن غوفراش" از تونس به عنوان دختر شایسته سال 2014 به کار خود پایان داد.

به گزارش  خبرآنلاین،در این مسابقه که هر سر ساله برگزار می شود ، سمانه زند از ایران و بلقیس ادیبایو از نیجریه به رتبه های دوم و سوم قرار گرفتند.

در این مسابقه که در شهر یوگیاکارتا اندونزی برگزار شد، 25 دختر شایسته با میانگین سنی 18 تا 27 سال ، از 18 کشور اسلامی حضور داشتند .

این دختران علاوه بر اندونزی از کشورهایی نظیر تونس، مصر، ایران، فلسطین و همچنین بریتانیا، آمریکا و آلمان آمده بودند.

در مرحله نخست از 25 شرکت کننده، 15 دختر شایسته به مرحله دوم راه یافتند و در مرحله نهایی سه دختر از تونس، ایران و نیجریه انتخاب شدند که در پایان دختر تونسی به مقام نخست رسید.

سایت The World Muslimah Award درباره جایزه این مسابقه گفته است که ملکه زیبایی دختران مسلمان به همراه دو نفر به مکه مشرف خواهد شد . علاوه بر این یک ساعت طلا به قیمت 10 هزار دلار جایزه دریافت خواهد کرد.

 اخباراجتماعی  - خبر آنلاین


ویدیو مرتبط :
فیلم ارسالی نماینده ی ایرانی رقابت دختر شایسته جهان اسلام

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مسابقه « دختر شایسته جهان اسلام» با حضور نماینده ای از ایران!



دختر شایسته جهان اسلام ,  کشورهای اسلامی

مسابقه « دختر شایسته جهان اسلام» با حضور نماینده ای از ایران!

بیش از ۵۰۰ دختر از کشورهای اسلامی، از جمله ایران، درخواست‌های خود را برای شرکت در این مسابقه ارسال کرده بودند. پای‌بندی به آموزه‌های اسلامی یکی از ملاک‌های اصلی برای پذیرفتن داوطلبان بوده است.

رقابت‌های "دختر شایسته جهان اسلام"؛ عملی از سر تدبیر یا انفعال؟
به نقل از دویچه وله، رقابت‌های "دختر شایسته جهان اسلام" از سوی انجمن "زنان مسلمان" و با حمایت صنعت مد اندونزی برگزار می‌شود. اکا شانتی، مؤسس این انجمن هدف از راه‌اندازی چنین رقابت‌هایی را ایجاد "آلترناتیو اسلامی" در مقابل رقابت‌های دختر شایسته جهان توصیف می‌کند. جایزه نفر اول این مسابقه مبلغی در حدود ۱۶۰۰ یورو به همراه یک سفر زیارتی به مکه است.

بنا بر این گزارش، پای‌بندی به آموزش‌های اسلامی یکی از شرایط اصلی مسابقه "دختر شایسته جهان اسلام" است. داوطلبان شرکت در رقابت "دختر شایسته جهان اسلام" از کشورهایی نظیر اندونزی، نیجریه، مالزی، بنگلادش، برونئی و ایران درخواست‌هایشان را به صورت ویدئویی ارسال کرده‌ بودند که در نهایت شرکت‌کنندگان از میان ۱۰۰ ویدئوی ارسالی انتخاب شدند. بیش از ۵۰۰ دختر از کشورهای اسلامی درخواست‌های خود را برای شرکت در این مسابقه ارسال کرده بودند. پای‌بندی به آموزه‌های اسلامی یکی از ملاک‌های اصلی برای پذیرفتن داوطلبان بوده است.

 

بعد از عبادت صبحگاهی آنها به سخنرانی‌هایی در مورد سیستم مالی اسلامی، تربیت اسلامی و تفسیر قرآن گوش می‌دادند.

 

دختر شایسته جهان اسلام ,  کشورهای اسلامی

 

برای دور نهایی این مسابقه دختران باید سه روز تمام خود را از نظر معنوی آماده می‌کردند. این آمادگی شامل برخاستن از خواب در ساعت ۳ و نیم بامداد و حضور به موقع در نیایش صبحگاهی بود.

 

دختر شایسته جهان اسلام ,  کشورهای اسلامی

 

معصومه ابراهیمی‌ (نفر اول از سمت راست) ، ۲۷ ساله فارغ‌التحصیل مدیریت صنعتی و طراحی، نیز از کشور ایران در این رقابت‌ها شرکت کرده بود.

 

دختر شایسته جهان اسلام ,  کشورهای اسلامی

 

ابابیا عایشه اجیبلا، ۲۱ ساله از نیجریه شامگاه چهارشنبه (۱۹ سپتامبر/۲۸ شهریور) به عنوان "دختر شایسته جهان اسلام" معرفی شد. او پس از اعلام نتیجه به خبرگزاری فرانسه گفت: «ما می‌خواهیم نشان دهیم که یک زن مسلمان می‌تواند زیبا و با استعداد باشد و پوشش اسلامی به هیچ‌وجه مانع او نمی‌شود.»

 

دختر شایسته جهان اسلام ,  کشورهای اسلامی

 

دختر شایسته جهان اسلام ,  کشورهای اسلامی

 

دختر شایسته جهان اسلام ,  کشورهای اسلامی

 

دختر شایسته جهان اسلام ,  کشورهای اسلامی

 

مسابقه "دختر شایسته جهان اسلام" در حالی در اندونزی برگزار شد که این کشور میزبان مسابقه "دختر شایسته جهان" نیز است. به دلیل اعتراضات فراوان گروه‌های اسلامی به مسابقه "دختر شایسته جهان"، دست‌اندرکاران مجبور شدند تا محل برگزاری را از جاکارتا به بالی منتقل کنند. اکثریت ساکنان بالی هندو هستند.

منبع:rouzegareno.ir