اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ميليون دلار به سازمان توسعه و تجهيز مدارس



 

 سازمان توسعه و تجهيز مدارس

 

با تصويب نمايندگان؛

معادل ريالي 250 ميليون دلار به سازمان توسعه و تجهيز مدارس اختصاص مي‌يابد


اين پيشنهاد در جهت اجراي قانون مقام‌سازي و مدارس بدون استحكام مصوب 85.1.30 به تصويب رسيد.

ايلنا:نمايندگان مجلس شوراي اسلامي تصويب كردند تا معادل ريالي 250 ميليون دلار به سازمان توسعه و تجهيز مدارس اختصاص يابد.
به گزارش خبرنگار پارلماني ايلنا اين پيشنهاد كميسيون آموزش و تحقيقات با 145 راي موافق ‏ 62 راي مخالف و 24 راي ممتنع به تصويب رسيد.
اين پيشنهاد در جهت اجراي قانون مقام‌سازي و مدارس بدون استحكام مصوب 85.1.30 به تصويب رسيد.


ویدیو مرتبط :
۲۵ میلیون دلار به توسعه صنایع الکترونیکی اختصاص یافت

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تبادل اطلاعات تجاري سازمان توسعه تجارت



معاون کمک هاي تجاري سازمان توسعه تجارت ايران از تبادل اطلاعات تجاري اين سازمان با 150 کشور جهان براي آشنايي با توانمندي هاي صادراتي يکديگر خبر داد.

 

به گزارش روز شنبه ايرنا به نقل از روابط عمومي سازمان توسعه تجارت ايران، "کيومرث کرمانشاهي" در نخستين روز برپايي کارگاه آموزشي کارشناسان اقتصادي اعزامي به سفارتخانه هاي جمهوري اسلامي ايران در خارج از کشور که در محل اين سازمان برگزار مي شود، گفت: تبادل اطلاعات بطور مستمر از طريق سيستم DHL انجام مي شود.

 

وي افزود: اولويت بندي کشورهاي هدف براي داشتن ارتباط يکي از گام هاي اساسي براي صادرات و توسعه آن است که بايد در اين جهت اقدام هاي موثري انجام داد.

کرمانشاهي، سهم تجارت ايران از کل تجارت جهاني را زير يک درصد عنوان کرد و افزود: با حمايت از بنگاه هاي کوچک و متوسط مي توان اين سهم را افزايش داد.

 

وي تصريح کرد: لازمه توسعه شرکت هاي کوچک و متوسط داشتن تشکل هاي قوي صادراتي است که با تشکيل اين شرکت ها مي توان در جهت توسعه صادرات گام برداشت.

 

معاون سازمان تجارت، صادرات را موضوع فرابخشي دانست و گفت: براي اينکه صادرات به عنوان محور توسعه پايدار تلقي شود بايد همه دستگاه ها اعم از حمل و نقل، بانک، بيمه، گمرک، استاندارد و غيره به کمک صادرات بيايند تا به هدف برسيم.

 

وي با اشاره به رشد صادرات غيرنفتي در سال هاي اخير، تصريح کرد: ميزان صادرات غيرنفتي در سال 84، هشت ميليارد دلار که در سال 87 به بيش از 20 ميليارد دلار رسيده که بايد در آينده ميزان صادرات و واردات برابر باشد تا به تراز تجاري صفر برسيم.

 

وي گفت: ميزان صادرات خدمات فني و مهندسي در سال گذشته 2/5 ميليارد دلار به 60 کشور دنيا بود که اين ميزان در شش ماهه نخست سال جاري به حدود 900 ميليون دلار رسيد که در نيمه دوم سال افزايش خواهد يافت.

 

وي افزود: بمنظور تحقق تجارت الکترونيک بيشتر برنامه هاي سازمان توسعه تجارت بصورت نرم افزاري تهيه مي شود و حدود 20 نرم افزار در اين زمينه طراحي و استفاده شد تا همه مجموعه تجاري کشور به پنجره واحد متصل شود.

 

وي با اشاره به مقوله عضويت در سازمان تجارت جهاني، تصريح کرد: سازمان تجارت جهاني مخالف با پرداخت يارانه ها است به همين منظور در کشور طرح هدفمند کردن يارانه ها مطرح شده که اجراي آن در عضويت کشور در اين سازمان موثر است.

 

کرمانشاهي يکي از رسالت هاي سازمان توسعه تجارت را تعامل و ارتباط مستمر با سازمان هاي تجاري دنيا اعم فائو، اکو و WTO دانست و افزود: در سال گذشته با سازمان اکو تفاهم نامه اي امضا کرديم که بايد با ديگر سازمان هاي تجاري نيز تعامل و تفاهم نامه هايي امضا کنيم.

 

ایرنا