اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ماه رمضان مصرف بنزین و ...



 

 

 

بنزین

 

 

میانگین مصرف روزانه بنزین کشور در هفته گذشته به ۶۴ میلیون و ۸۸۵ هزار لیتر رسید که در قیاس با هفته پیش از آن روزانه سه میلیون و ۴۰۰ هزار لیتر کاهش نشان می دهد.

مصرف بنزین و گازوییل کشور در هفته گذشته (۱۶ تا ۲۲ مرداد) در قیاس با هفته پیش از آن به ترتیب ۴.۹ درصد و ۵.۶ درصد کاهش یافت.

بر اساس آمارهای رسمی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران، مجموع مصرف بنزین کشور در هفته منتهی به ۲۲ مرداد به ۴۵۴ میلیون و ۲۰۰ هزار لیتر رسید که نسبت به هفته پیش از آن (۴۷۸ میلیون لیتر) از کاهش مصرف ۲۳ میلیون و ۸۰۰ هزار لیتری (۴.۹ درصدی) حکایت دارد.

میانگین مصرف روزانه بنزین کشور در هفته گذشته به ۶۴ میلیون و ۸۸۵ هزار لیتر رسید که در قیاس با هفته پیش از آن روزانه سه میلیون و ۴۰۰ هزار لیتر کاهش نشان می دهد.

آمارهای رسمی همچنین نشان می دهد که بیشترین مقدار مصرف بنزین کشور در فاصله زمانی ۱۶ تا ۲۲ مرداد به روز شنبه (۱۶مرداد) با ۷۰ میلیون و ۵۰۰ هزار لیتر و کمترین آن با ۵۰ میلیون و ۹۰۰ هزار لیتر به روز جمعه (۲۲ مرداد) اختصاص داشته است.

همزمان با حلول ماه مبارک رمضان در پایان هفته گذشته و کاهش نسبی سفرها، پیش بینی می شود روند کاهشی مصرف بنزین در کشور در هفته های آینده ادامه داشته باشد.

مصرف نفت گاز (گازوییل) کشور نیز در هفته گذشته (۱۶ تا ۲۲ مرداد) با متوسط روزانه ۹۸ میلیون و ۵۱۴ هزار لیتر به ۶۸۹ میلیون و ۶۰۰ هزار لیتر رسید که در قیاس با هفته پیش از آن (۷۲۷ میلیون و ۹۰۰ هزار لیتر) ۳۸ میلیون و ۳۰۰ هزار لیتر (۵.۲ درصد) کاهش داشته است.

بالاترین رقم مصرف گازوییل کشور در زمان یاد شده به روز دوشنبه (۱۸ مرداد) با ۱۱۷ میلیون و ۳۰۰ هزار لیتر و کمترین آن نیز با ۷۲ میلیون و ۵۰۰ هزار لیتر به روز جمعه (۲۲ مرداد) اختصاص دارد.

در تهران نیز مجموع مصرف بنزین در هفته منتهی به جمعه (۲۲ مرداد) ۹۱ میلیون و ۱۰۰ هزار لیتر اعلام شده است که در مقایسه با هفته گذشته (۹۱ میلیون و ۵۰۰ هزار) از کاهش مصرف این فرآورده به میزان ۴۰۰ هزار لیتر حکایت دارد...../تحلیل:ایلنا


ویدیو مرتبط :
اهمیت مصرف میوه و سبزی در ماه رمضان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مصرف بیشتر مواد نشاسته ای در ماه رمضان




مصرف بیشتر مواد نشاسته ای در ماه رمضان

در ماه رمضان، مواد نشاسته ای بیشتر از ماده های قندی مصرف شود؛ چون نشاسته به تدریج وارد خون می شود.

به علت ورود تدریجی مواد نشاسته ای در خون، انسولین سریع ترشح نمی شود و قند خون افت نمی كند البته در مصرف مواد نشاسته ای مانند نان، آرد، برنج، سیب زمینی و ماكارونی نباید افراط كرد.

برخلاف چربی كه سال ها در بدن ذخیره می شود، قند حدود نصف روز در بدن باقی می ماند.

با این حال نباید در مصرف مواد شیرین به ویژه در سحر افراط كرد؛ چون قندهای ساده به سرعت جذب خون و بالا رفتن قند خون را موجب می شوند.

این امر منجر به ترشح انسولین می شود كه افت قند خون را در پی دارد. در نتیجه عوارض عصبی در فرد بروز می كند؛ چرا كه سلولهای عصبی برای تامین انرژی خود به قند و كربوهیدرات نیاز دارند.

تشنگی یكی از عوارض تغذیه ناصحیح در روزهای طولانی ماه رمضان سال جاری است و مایعات مورد نیاز بدن در فاصله افطار تا سحر باید تامین شود كه بهترین آن ها، آب است. این در حالیست كه برخی افراد هنگام افطار و شام، معده خود را با غذا پر می كنند و در نتیجه میل به نوشیدن آب ندارند.

چای باعث دفع آب بدن می شود بنابراین به مقدار زیاد در وعده سحر نباید نوشیده شود چون منجر به احساس تشنگی می شود.

یكی از عوامل مهم در احساس تشنگی مصرف نمك زیاد همراه با غذا است , غذاهای شور باعث تشنگی می شود بنابراین بویژه در وعده سحر از خوردن زیاد آن ها باید خودداری كرد.

گوشت برای دفع از بدن تبدیل به اوره می شود و دفع اوره به مقدار زیادی آب نیاز دارد بنابراین از مصرف زیاد مواد گوشتی در ماه رمضان بویژه در وعده سحر باید اجتناب كرد.

سالاد و سبزی به علت برخورداری از فیبر، مواد نشاسته ای را به تدریج وارد خون می كنند در نتیجه انسولین سریع ترشح نمی شود.

هنگام افطار می توان شیر ولرم با یك یا دو خرما و یا مقدار كمی عسل، پنیر بدون نمك و یكی دو مغز گردو مصرف كرد و حدود یك ساعت بعد شام خورد.

غذاهای پخته ، خوراكی هایی كه مواد آن ها به صورت بخارپز یا آب پز تهیه شده اند و انواع ساندویچ های پخته مانند ساندویچ مرغ، پنیر، گردو، خیار، گوجه فرنگی مفید هستند البته نباید شام را خیلی دیر مصرف كرد؛ چون مانع خوابیدن می شود.

از مصرف غذاهای سرخ كرده در افطار و سحر باید خودداری كرد؛ چون افزایش چربی نامطلوب قند خون را موجب می شود و فشار خون را افزایش می دهد.

خوردن زیاد گوشت قرمز نیز همین پیامدها را دارد. علاوه بر آن برای جلوگیری از یبوست باید مقدار كافی آب نوشید، سالاد و سبزی مصرف كرد و ورزش و پیاده روی نمود.

نزدیك زمان افطار نباید فعالیت فیزیكی انجام داد؛ چون باعث تعریق زیاد شده و احساس ضعف را به دنبال دارد. بنابراین باید یا پیش از ظهر و یا پس از افطار ورزش و پیاده روی كرد.



منبع:isna.ir

http://www.sobbekheir.com/health/nutrition/consumption-month-ramadan.html