اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

قواعد جدید آمریکا برای صادرات هواپیماهای بدون سرنشین



اخبار,اخباربین الملل,قواعد جدید آمریکا برای صادرات هواپیماهای بدون سرنشین

بر اساس اطلاعات سایت آمازون، علاقه‌مندان می‌توانند با قیمتی حدود ۱۵۰ دلار یک نمونه ارزان از این پرنده‌های هدایت‌شونده را بخرند اما حرفه‌ای‌ترین محصول شرکت هابی‌فیلیپ از سازندگان این پهپادها، حدود ۸ هزار دلار قیمت دارد.

دولت آمریکا برای صادرات هواپیماهای بدون سرنشین نظامی و تجاری (پهپاد) قواعد جدیدی وضع کرده است.
 
به گزارش بی بی سی، مطابق این قوانین تقاضای خرید هواپیماهای بدون سرنشین باید از طریق دولت‌ها ارایه شود و خریداران برای موارد کاربرد آن باید اطمینان آمریکا را جلب کنند و در قرارداد خود برای شروط مالکیت و استفاده از این پرنده‌های هدایت شونده تعهد دهند.
 
وزارت خارجه آمریکا، روز سه‌شنبه (۱۷ فوریه - ۲۸ بهمن) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد "آمریکا پیشتاز صنعت تولید هواپیماهای بدون سرنشین در جهان است و با توجه به افزایش کاربرد این نوع هواپیماها توسط کشورها، آمریکا احساس می‌کند در قبال خرید، تحویل و استفاده از آنها مسئولیت دارد؛ بر این اساس، قوانین جدید ناظر به هواپیماهای بدون سرنشین نظامی و تجاری تولید آمریکاست."
 
در بیانیه وزارت خارجه آمده که مقررات جدید در ادامه بازبینی قوانین صادرات این نوع هواپیماها است و هم‌گام با سیاست های این کشور برای رایزنی با دیگر ممالک بر سر وضع قوانین بین المللی برای خرید و فروش و استفاده از پهپادهاست.
 
رئوس قوانین جدید که در بیانیه وزارت خارجه به آنها اشاره شده است عبارتند از:
   - خرید و فروش و تحویل سیستم‌های حساس، باید از طریق برنامه‌های تسلیحاتی میان دولت‌ها صورت گیرد.

  -  هرگونه تقاضا برای خرید و تحویل باید توسط اداره امنیت فناوری دفاعی و نهادهای مرتبط با در دسترس قرار دادن چنین فناوری‌های به کشورهای خارجی، بررسی شود.

  -  خریداران در قرارداد خود باید به دولت آمریکا در زمینه موارد استفاده و مالکیت این سیستم‌ها تعهد دهند .

  -  تمامی قراردادهای خرید و تحویل این سیستم‌ها باید موارد استفاده و محدودیت‌های مالکیت آنها را شامل شود .
 
از جنگ علیه داعش تا هدیه کریسمس
علاوه بر افزایش تقاضای خرید و استفاده نظامی و تجاری از پهپادها در سطح جهانی، افزایش خرید این نوع پرنده‌های بدون سرنشین در میان شهروندان آمریکایی‌ها برای کریسمس سال گذشته، اداره هوانوردی این کشور را وادار کرد برای صاحبان آنها، یک مجموعه توصیه ایمنی منتشر کند.
 
پهپادهای حرفه‌ای و غیرحرفه‌ای یکی از محبوب‌ترین کالاهایی هستند که شهروندان آمریکایی در ایام سال نو میلادی ۲۰۱۵ به عنوان هدیه خریدند.
 
بر اساس اطلاعات سایت آمازون، علاقه‌مندان می‌توانند با قیمتی حدود ۱۵۰ دلار یک نمونه ارزان از این پرنده‌های هدایت‌شونده را بخرند اما حرفه‌ای‌ترین محصول شرکت هابی‌فیلیپ از سازندگان این پهپادها، حدود ۸ هزار دلار قیمت دارد.
 
اداره هوانوردی آمریکا اکنون برای صاحبان این پهپادها توصیه‌های ایمنی منتشر کرده و از آنها خواسته پرنده‌های هدایت‌شونده خود را نزدیک هواپیماهای مسافری یا در مکان‌های شلوغ نزدیک به سطح زمین و در حال مستی به پرواز درنیاورند.


 اخبار  بین الملل - عصر  ایران 


ویدیو مرتبط :
هواپیماهای بدون سرنشین

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

Strategy Page مدعی شد: توافق بی سر و صدای ایران و آمریکا بر سر هواپیماهای بدون سرنشین خود در آسمان عراق



اخبار,اخبارسیاست خارجی,هواپیماهای بدون سرنشین ایران در عراق


اخبار سیاست خارجی - Strategy Page مدعی شد:
توافق بی سر و صدای ایران و آمریکا بر سر هواپیماهای بدون سرنشین خود در آسمان عراق

هواپیماهای بدون سرنشین ایران از اواخر ماه ژوئن و با مجوز دولت عراق در آسمان این کشور پرواز می کنند. گاهی اوقات بین پنجاه هواپیمای بدون سرنشین ایران و امریکا و گاهی اوقات بیشتر در اسمان عراق به پرواز در می آیند.

استراتژی پیج نوشت: ایران و آمریکا بدون آنکه دست دوستی به یکدیگر دهند، سعی در تنظیم قوانین و مقرراتی بری استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین خود در عراق دارند.

به گزارش انتخاب ، هواپیماهای بدون سرنشین ایران از اواخر ماه ژوئن و با مجوز دولت عراق در آسمان این کشور پرواز می کنند. گاهی اوقات بین پنجاه هواپیمای بدون سرنشین ایران و امریکا و گاهی اوقات بیشتر در اسمان عراق به پرواز در می آیند.

درحالیکه عراق سرزمین وسیعی به شمار می آید، گاهی هواپیماهای بدون سرنشین دو کشور تصاویری از منطقه ای مشابه در زمان مشابه می گیرند. با این حال هیچگونه برخوردی بین دو کشور در این حوزه وجود نداشته است.

ظاهرا تهران و واشنگتن بی سر و صدا بر روی فعالیت جداگانه هواپیماهای بدون سرنشین خود در حمایت از دولت عراق در مقابل تروریست های داعش به توافق رسیده اند. با این حال مشخص نیست که در این حوزه اطلاعاتی بین دو کشور تبادل می شود یا خیر.

روابط دو کشور در حوزه هواپیماهای بدون سرنشین همیشه صمیمانه نبوده است. در سال 2009، دو اف 16 امریکا هواپیمای بدون سرنشین ایران را در عراق پس از یک ساعت  تعقیب و گریز ساقط کردند.

در سال 2012، ایران تلافی کرد و هواپیمای بدون سرنشین آمریکا توسط دو سوخو ایران شناسایی و مورد تعقیب قرار گرفت. در نهایت یکی از هواپیمای بدون سرنشین واشنگتن به دام تهران افتاد.


اخبار سیاست خارجی - انتخاب