اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

فقط به ایران حمله نکنید



 

 

فقط به ایران حمله نکنید

پیشنهادات تسلیحاتی گسترده آمریکا به اسرائیل: فقط به ایران حمله نکنید

جنبش مقاومت اسلامی (حماس) توانسته است تسلیحات ضد هوایی را با حمایت ایران و سوریه به نوار غزه منتقل کند.براساس گزارش منابع اسرائیلی، این سلاح می تواند بر پرواز هواپیماهای اسرائیلی بر فراز نوار غزه تاثیر بگذارد.

اسرائیل پیشنهادی از آمریکا دریافت کرده است که در مقابل حمله نکردن به ایران، تسهیلات امنیتی و تسلیحاتی گسترده ای را دریافت کند.

سایت خبری صهیونیستی "دبکا" گزارشی را منتشر کرد که براساس آن، آمریکا تسهیلات امنیتی سخاوتمندانه ای را به اسرائیل پیشنهاد داده است تا در مقابل، اسرائیل از حمله نظامی به ایران، خودداری کند.

تسهیلات آمریکا شامل سپر هسته ای این کشور برای اسرائیل، تسلیح نیروی دریایی اسرائیل به  زیردریایی های هسته ای و تجهیز نیروی هوایی اسرائیل به پیشرفته ترین جنگنده های موجود در جهان می شود.

این گزارش ادامه می دهد: بررسی نظرات سران سیاسی و نظامی اسرائیل نشان می دهد که آنها همچنان حمله نظامی به تاسیسات هسته ای ایران را در نظر دارند.

منابع آگاه در واشنگتن و قدس به سایت خبری "دبکا" گفته اند: اسرائیل به ویژه پس از راه اندازی نیروگاه اتمی بوشهر، دوباره گزینه حمله نظامی به ایران را احیا کرده و آمریکا نیز به شدت تحت فشار قرار گرفته است.

به نظر می رسد با وجود تبلیغات گسترده در مطبوعات اسرائیل و آمریکا درباره حمله نظامی به ایران اما رشد توانمندی های نظامی - تسلیحاتی ایران، بزرگ ترین عامل بازدارنده در برابر هر گونه تهدیدی است.

در همین حال اسرائیل گزارشی را منتشر کرد که براساس آن ، جنبش مقاومت اسلامی (حماس) توانسته است تسلیحات ضد هوایی را با حمایت ایران و سوریه به نوار غزه منتقل کند.

براساس گزارش منابع اسرائیلی، این سلاح می تواند بر پرواز هواپیماهای اسرائیلی بر فراز نوار غزه تاثیر بگذارد..../تحلیل:عصرایران


ویدیو مرتبط :
رویترز : لطفا به ایران حمله نکنید

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

به ایران حمله نکنید، ورشکست می شوید



هشدار یدیعوت احرونوت به دولت نتانیاهو:

به ایران حمله نکنید، ورشکست می شوید

آمارهای رسمی حاکی از آن است که با توجه به هزینه های سنگینی که اقتصاد اسرائیل پس از جنگ 33 روزه متحمل شد به هیچ وجه آسان نیست که این بار بتواند از پس هزینه های اقتصادی جنگ با ایران بر آید.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

دیپلماسی ایرانی: این روزها اسرائیل بحث حمله به ایران را در بوق و کرنا کرده است و برای رسیدن به این هدف فشارهای بسیاری را به غربی ها به ویژه امریکایی ها وارد می آورد. این مساله به گواه آن چه در ظاهر در رسانه ها عیان است اختلافاتی را میان غربی ها با اسرائیلی ها به وجود آورده است از جمله در روزهای اخیر که شاهد موضع گیری کشورهای اروپایی و امریکا علیه اسرائیل و رد تقاضاهای مکرر تلاویو برای در تنگنا قرار دادن بیشتر ایران و چراغ سبز نشان دادن به تلاویو برای عیان کردن خصومت خود با ایران هستیم. اما در صورت ارتکاب چنین خطای خطرناکی از سوی اسرائیل هزینه های چنین جنگی چقدر خواهد بود؟ آیا اصلا اسرائیلی ها فکری برای تامین هزینه های چنین جنگی که بی شک بسیار گسترده و خانمان سوز خواهد بود، کرده اند؟ اسرائیل در جنگ 33 روزه با حزب الله در سال 2006 هزینه های سنگینی را از قبل این جنگ متحمل شد و این بار هزینه های چنین جنگی می تواند به مراتب سنگین تر باشد.

به گزارش روزنامه الاخبار، چاپ لبنان، روزنامه یدیعوت احرونوت در پاسخ به این سوال می نویسد که روزی که جنگنده های اسرائیلی به سمت ایران پرواز کنند، بحران جدی برای اسرائیل آغاز خواهد شد، به خصوص در زمینه مسائل مادی و اقتصادی که احتمال دارد یک فاجعه اقتصادی و انسانی به وجود بیاید.

آمارهای رسمی حاکی از آن است که با توجه به هزینه های سنگینی که اقتصاد اسرائیل پس از جنگ 33 روزه متحمل شد به هیچ وجه آسان نیست که این بار بتواند از پس هزینه های اقتصادی جنگ با ایران بر آید.

بنا به محاسبات بانک مرکزی اسرائیل هزینه های مستقیم جنگ با حزب الله در سال 2006 در حدود 2.1 میلیارد دلار بود. ضررهایی که فعالان اقتصادی متحمل شدند نیز در حدود 0.5 درصد از تولید ناخالص داخلی اسرائیل را تشکیل داد. درباره ضررهای مستقیمی که شاخه های مختلف صنعتی و اقتصادی از آن جنگ متحمل شدند نیز باید گفت که بخش صنعت 1.3 میلیارد دلار ضرر متحمل شد و بخش بازرگانی نیز در حدود 1.2 میلیارد دلار آسیب دید و به بخش کشاورزی نیز در حدود یک صد میلیون دلار آسیب وارد آمد.

این در حالی است که آن جنگ تنها 33 روز به طول انجامید و تنها مناطق محصوری از شمال اسرائیل را که تنها 20 درصد از تولید ناخالص داخلی این رژیم در آن متمرکز است، شامل شد. در آن جنگ اسرائیل 700 سرباز خود را از دست داد و نزدیک به 8 هزار نفر نیز زخمی شدند. این همه در حالی است که اسرائیل در نهایت در آن جنگ شکست خورد. به این نکته نیز باید توجه داشت که شمار نظامیان آماده به رزم حزب الله در آن جنگ تنها 700 نفر بود و نیروی جنگجو ذخیره آن نیز به 7300 نفر می رسید. اما در مورد ایران، این کشور 550 هزار نیروی آماده به رزم در اختیار دارد که بیش از 780 برابر نیروی نظامی حزب الله است. شمار نیروهای ذخیره  آن نیز در حدود 1.8 میلیون سرباز است. این ارقام نشان می دهد که در صورتی که اسرائیل بخواهد با ایران وارد جنگ شود هزینه هایی به مراتب سنگین تر از جنگ با حزب الله متحمل خواهد شد.

در عین حال زمانی که اسرائیل با حزب الله در سال 2006 جنگید از رشد اقتصادی برخوردار بود در حالی که اسرائیل در وضعیت فعلی از رشد اقتصادی در خور توجهی برخوردار نیست. در حال حاضر دولت اسرائیل به اهداف اقتصادی ای که تعیین کرده بوده، نرسیده است و به روشنی می توان گفت که در یک بحران اقتصادی تمام عیار به سر می برد.

جدای از ابعاد محلی، پیش بینی های اقتصادی حاکی از آن است که وقوع هر گونه درگیری نظامی در منطقه باعث جهش در قیمت نفت خواهد شد، مساله ای که جامعه جهانی در وضعیت بحران اقتصادی کنونی بیش از هر چیزی به ثبات در آن نیاز دارد.

وضعیت اقتصادی اسرائیل در حال حاضر شباهت بسیاری به وضعیت بحران اقتصادی اش در دهه هفتاد دارد. زمانی که اسرائیل با مصر جنگ غفران را آغاز کرد، اقتصاد جهانی به دلیل بحران انرژی در یکی از بدترین دوران های خود به سر می برد.

آن جنگ که هیچ دستاوردی برای اسرائیل با دنبال نداشت و هزینه های سنگین اقتصادی ای را متحمل اسرائیل کرد از جمله این که رشد آن را به صفر رساند و درآمدهای دولت به طور بی سابقه ای کاهش یافت که نتیجه آن شد که دولت برای تامین نیازهای مالی خود مجبور شد که مالیات ها را چند برابر کند و بر میزان بدهی هایش به شدت بیفزاید. قطعا چنین جنگی در وضعیت فعلی آن هم با کشور نفت خیزی چون ایران هزینه های اسرائیل را بسیار بیشتر از حد تصور خواهد کرد و چه بسا آن را تا مرز یک ورشکستگی اقتصادی تمام عیار بکشاند./دیپلماسی ایرانی