اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

علوی: برخی مجموعه ها که دستی در انتخابات دارند، به دنبال جایگزینی برای من در وزارت اطلاعات هستند



اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

ما در وزارت اطلاعات صرفا به پرونده گذشته افراد اکتفا نمی کنیم. اکنون یک شورای تعیین صلاحیت تشکیل داده و یک روحانی غیر خطی را مسؤول آن کرده ایم و به او گفته ایم که جواب در قیامت با خود او است. ما حتی افراد را برای توضیح درباره عملکرد گذشته آن‌ها دعوت می کنیم ما با آبروی افراد بازی نمی کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین علوی با بیان اینکه «کار اطلاعاتی باید در چارچوب شرع و حلال و حرام باشد»، گفت: توهین و دروغ برای وزارت اطلاعات و سایر مسئولان هم حرام است. ما نمی‌توانیم به بهانه حفظ نظام وارد حریم خلاف شرع شویم.

به گزارش «انتخاب»، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمود علوی عصر امروز در جمع فرمانداران سراسر کشور با اشاره به اینکه رهبری فرموده‌اند رای مردم حق الناس است خاطر نشان کرد: خطا در رای مردم قابل گذشت نیست.

وزیر اطلاعات تصریح کرد: ما متأسفانه به وضوح می‌بینیم مجموعه‌ای که در انتخابات دخالت دارد حالت جهت‌داری پیدا کرده و با همین ویژگی‌اش دنبال جایگزینی برای من در وزارت اطلاعات هستند که اهلا و سهلا. ما سلامت انتخابات و رضای خدا را ملاک قرار می‌دهیم و اجازه نمی‌دهیم با آبروی افراد بازی شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه حکومت در اسلام ابزاری برای اجرای امور و بهبود وضعیت مردم و تامین امنیت آن‌ها است، خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک حکومت اسلامی مسئولیت سنگینی داشته و در خدمت مردم و برای مردم است. اگر نحوه مدیریت ما به گونه ای باشد که مردم احساس کنند، سایه حکومت بر سر آن‌ها سنگینی می‌کند،‌ برخلاف مکتب اسلام عمل کرده ایم.

وزیر اطلاعات همچنین گفت:‌ برای حاکمیت فرهنگ دینی ما نمی توانیم آرامش مردم را سلب کنیم. بستر رشد فرهنگ دینی، آرامش جامعه است. امنیتی که اسلام برای جامعه می پسندد، امنیت همراه با آرامش ، شادابی و سرور است. امنیت گورستانی جامعه را به جایی نمی رساند.

وزیر اطلاعات همچنین با بیان اینکه در نظام اسلامی باید در چارچوب شرع اسلام عمل کنیم، اظهار کرد: کار اطلاعاتی هم باید در چارچوب شرع و حلال و حرام باشد. توهین و دروغ برای وزارت اطلاعات و سایر مسئولان هم حرام است . ما نمی توانیم به بهانه حفظ نظام وارد حریم خلاف شرع شویم. خود اجتهادی، برای ما حجت شرعی ایجاد نمی کند. نباید بولتن‌هایی ایجاد شود و در آن‌ها اخبار نادرست را بنویسیم. به این دلیل که از مسئولی خوشمان نمی آید و می خواهیم او را از صحنه بیرون کنیم. از راه معصیت نمی توان نظام ر ا حفظ کرد.

علوی همچنین با تاکید بر اینکه باید اخلاق را رعایت کنیم گفت:‌کشور ما با مشکلات اقتصادی زیادی مواجه است و اداره کشور در این شرایط سخت است دست فرماندارها هم برای اجرای پروژه ها بسته است، اما باید با روی گشاده رضایت مردم را جلب کنیم . طبق اطلاعات ناجا در دو ماه اول سال تجمعات صنفی 55 درصد افزایش داشته است، بنابراین امکان تبدیل این تجمعات به اعتراضات سیاسی و چالش های امنیتی وجود دارد. در این بی پولی لبخند فرمانداران و مسئولان می تواند رضایت مردم را به دست آورد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: دولت یازدهم می خواهد بستر را برای حضور همه فرزندان انقلاب فراهم کند. این دولت جناحی نیست ونمی خواهد هیچ جناحی را به حاشیه براند، بنابراین باید برای مسئولیت ها،‌ بهترین ها انتخاب شود. تا دست اصولگرایان، اصلاح طلبان و مستقلین در دست هم باشد.

علوی همچنین با بیان اینکه ما با دو تحریم جهانی و داخلی روبرو هستیم اظهار کرد: استکبار به دنبال این است که اسلام را به دوقطب شیعه و سنی تبدیل کند. در داخل کشور هم دشمن در صدد است تا جامعه را دو قطبی کند. در این فضا باید افکار نقد محترمانه شود و حرمت ها حفظ شود اما نباید یک سلسله تخریب ها و تهمت زدن ها ایجاد شود. این اقدامات با شعار سال جور در نمی آید. فرمانداران باید با مدیریت خود مانع موفقیت دشمنان شود.

وزیر اطلاعات در ادامه اظهار کرد: انتخابات با خود چالش هایی دارد که این چالش ها با مدیریت صحیح کاهش می یابد. عده ای که بنا دارند برای انتخابات نامزد شوند فکر می‌کنند اگر برشاخص های فرقه ای،‌ قومی یا منطقه ای دست بگذارند رای جمع می‌کنند که چالش های ضد امنیتی از همین جا شکل می گیرد.

وزیر اطلاعات در پایان با بیان اینکه ما باید بی طرفی خود را حفظ کرده، اما باید با چالش ها برخورد و آن‌ها را مدیریت کنیم گفت:‌ برخی نامزدها از هم اکنون سایرین را تخریب کرده یا قومیت ها را تحریک می کنند و من دستور داده ام که از همان ابتدا با این اظهار نظرها برخورد شود تا با چالش های امنیتی مواجه نشویم.

 

اخبار سیاسی - انتخاب

 


ویدیو مرتبط :
جدید ترین مستند وزارت اطلاعات

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

جوانفکر: کی وزارت اطلاعات در حوادث بعد از انتخابات دست ما بود؟/به خاطر بازداشت ملک زاده، زنش سقط جنین کرد



 

 

 

جوانفکر: کی وزارت اطلاعات در حوادث بعد از انتخابات دست ما بود؟/به خاطر بازداشت ملک زاده، زنش سقط جنین کرد

 

جوانفکر: کی وزارت اطلاعات در حوادث بعد از انتخابات دست ما بود؟/به خاطر بازداشت ملک زاده، زنش سقط جنین کرد/مطهری در تظاهرات حامیان موسوی حضور داشت

جوانفکر در مصاحبه با روزنامه اعتماد گفت: ماجرای جریان انحرافی به هفت ماه اخیر باز می‌گردد نه دو سال گذشته. من هم همین سوال را از آنها می‌پرسم؛ یکی بین آنها پیدا شود و بگوید جریان انحرافی یعنی چی؟ از چه چیزی منحرفیم؟ بله؛ ما از این دوستانمان منحرفیم، از باورها و رفتارها و برداشت‌های آنها منحرفیم. ما آنها را قبول نداریم. رفتار و منش آنها را قبول نداریم و از آنها منحرفیم، اینها درست است و اگر منظورشان از جریان انحرافی انحراف از باورهای خودشان .

گزیده ی این گفتگو در پی می آید:

*مگر نگفتند ما رمال یا جن‌گیر هستیم، چرا اثبات نکردند؟ مگر نگفتند 150 میلیون دزدی کردیم پس چی شد سندش؟

*چرا ملک‌زاده را 60 روز انفرادی بردند؟ چرا آزادش کردند؟ مشکل جسمی در انفرادی پیدا کرد. زنش سقط جنین کرد. چه کسی جواب این ظلم را می‌دهد؟*انفرادی قانونی است؟ جرم ملک‌زاده و بقیه افرادی که از طیف ما گرفتند چه شد؟ دادستان باید جواب افتراهایی که به ما زد را بدهد.

*کی وزارت اطلاعات در حوادث بعد از انتخابات دست ما بود؟ اگر بود که با درخواست استعفای مصلحی موافقت نمی‌کردیم. اژه‌ای هم وزیر اطلاعات ما نبود.

*مشایی بازجویی نشده اما دیگر نمی‌گذارند تحرک سیاسی داشته باشد. چقدر آدم بیگناه به خاطر مشایی دستگیر شده؛ برای چه؟ چون مشایی را مردم دوست دارند، تخریبش می‌کنند؟

*آقای متکی و اژه‌ای بهتر است ساکت بمانند. عزتشان در سکوت‌شان است. اگر پرده‌ها بیفتد مردم خیلی چیزها را می‌فهمند.

*رییس‌جمهور با اژه‌ای مناظره کند که چه؟ درست است رییس دولت با وزیر اطلاعاتش مناظره کند؟ آقای احمدی‌نژاد که نمی‌تواند حرف‌هایش را بزند....رییس‌جمهور سند رو نمی‌کند به خاطر منافع نظام، اما بپرسند آقای احمدی‌نژاد و آنهاچقدر دارایی و مایملک دارند؟ واقعا رسیدگی شود نه اینکه برسند به آقای x یا y ودوباره بگویند ولش کن.

*از چه می‌ترسند؟ در ستون طنز روزنامه ایران برای اینکه قافیه‌های شعر درست شود نوشته شد 140 هزار سند رو می‌کنیم؛ وحشت کردند گفتند بروید جلوی روزنامه ایران بگیرید و اجازه ندهید منتشر شود!

*با من تماس گرفتند که پذیرش استعفای مصلحی را از روی ایرنا بردار گفتم شما کی هستید؟ گفتند ما می‌گوییم‌ بردارید و نظر آقا است. گفتم نظر آقا را باید روابط‌ عمومی یا دفتر معظم له اعلام کنند و... گفتم نه همین که ما می‌گوییم! گفتم عمل نمی‌کنم. گفتند که خودت باید با دستگاه قضایی روبرو شوی و از فردای آن روز فشارها شروع شد.

*آنها به فکر ریاست‌جمهوری بعدند؛ کی احمدی‌نژاد خواست مدودف و پوتین ایرانی بشود؟ آنها هنوز نفهمیده‌اند که قافیه سیاست را باخته‌اند!

*آخر کجای اصولگرایی اجازه می‌دهد دولتی که مورد تایید رهبری و مردم است دایما برایش بحران درست کنند؟ برایش مساله درست کنند و نگذارند کار کند. این همه سوال از رییس‌جمهور و وزرا در صحن مجلس با چه هدفی مطرح شده است؟ آنها برای این رفتار بی‌سابقه چه جوابی دارند؟ آن ظلمی که به مرحوم کردان کردند برای چه بود؟

* موسوی هم قبل از انتخابات یک مقبولیت نسبی داشت که قابل انکار نیست اما ایشان در دوره تبلیغات انتخابات، رفتاری از خودش نشان داد که به ایشان ضربه سنگینی وارد کرد؛ او می‌خواست با ایجاد فضای پرالتهاب و وارد آوردن اتهامات بی‌اساس به دولت و رییس‌جمهور، افکار عمومی را به سوی خودش معطوف کند و این تنش و التهاباتی که ایجاد کرد، نه تنها برای او سودی نداشت بلکه او را به اشتباه انداخت و پس از انتخابات رفتاری را از او شاهد بودیم که نتیجه همان آدرس دادن‌های غلط بود.

*آقای اژه‌ای هم با ما نبود. یک اتفاقی در کشور افتاد که نباید می‌افتاد، آقای موسوی یک رفتاری کرد که نباید می‌کرد، مقام معظم رهبری توصیه کردند و ایشان را فرا خواندند به رعایت مصالح کشور.

*رفتارهای تحریک‌آمیز آقای موسوی باعث شد یک عده به خیابان‌ها بیایند و درگیری ایجاد کردند، در این درگیری‌ها بسیاری از بچه‌های بسیجی و پلیس کتک خوردند و زخمی شدند. مگر نشدند؟ خب این اتفاق افتاد، طبیعی است که عده‌یی بازداشت می‌شوند و ممکن است در یک جایی‌ تر و خشک با هم بسوزند.

*اصلاح‌طلبان مرتکب اشتباهات بزرگی شدند و این اشتباهات را باید در جای خودش بررسی کرد اما حاضر نیستیم به خاطر اشتباهاتشان سر اینها را ببرند و بگویند اینها شایسته هر برخوردی هستند! من چنین چیزی را نمی‌گویم! قبول دارم که در تصمیم‌گیری و رویکردهایشان اشتباه کردند که این در جای خودش قابل طرح و بررسی است، اما این بحثی را که شما فرمودید اینطور پاسخ می‌دهم که وقتی التهاب می‌شود، وقتی تشنج و آشوب می‌شود ممکن است بعضا افراد بی‌گناه هم هدف برخورد قرار ‌گیرند و عده‌یی آسیب ببینند.

*آقای مطهری به آقای احمدی‌نژاد رای داد؟ اگر به آقای احمدی‌نژاد رای داده بود در تظاهرات آقای موسوی چه‌کار می‌کرد؟ آقای مطهری به آقای احمدی‌نژاد رای نداد. آقای مطهری چهره‌ شناخته‌شده‌ای نبود اما اسم ایشان در فهرست نامزدهای حامی احمدی‌نژاد در انتخاب مجلس قرار گرفت و ایشان به مجلس راه پیدا کرد اما بعدا نمکدان را شکست و علیه آقای احمدی‌نژاد و دولت ایشان شروع به فضا‌سازی و تبلیغات مسموم کرد.../انتخاب