اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

علم الهدی: برخی با مامون هیچ فرقی ندارند


امام جمعه مشهد گفت: ولایت مداری عده ای در کشور مانند ولایی بودن 'مامون' در دوران امامت حضرت امام رضا (ع) است.

خبرگزاری ایرنا: امام جمعه مشهد گفت: ولایت مداری عده ای در کشور مانند ولایی بودن 'مامون' در دوران امامت حضرت امام رضا (ع) است.

آیت الله سید احمد علم الهدی همزمان با سالروز شهادت حضرت امام رضا (ع) در اجتماع سوگواران آن حضرت در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی گفت: امروز مشاهده می شود که برخی در کشور برای حضرت امیرالمومنان (ع) و حضرت امام حسین (ع) گریه می کنند و به سر و سینه می زنند اما با ولایت کنونی جامعه که در مقابل دشمنان دین خدا و جریان کفر، حاکمیت دینی تشکیل داده، کاری ندارند.

او گفت: این افراد به ظاهر ولایی، عمره به جای می گذارند و کربلا مشرف می شوند و برای حضرت امام حسین (ع) اطعام می کنند اما از نظام و انقلاب و ولایت دور هستند.

او ادامه داد: آنان برای حضرت زهرا (س) اشک می ریزند اما به اسم حمایت از حضرت فاطمه (س) وحدت مسلمانان را بر هم می زنند و به مقدسات سایر مذاهب نیز توهین می کنند.

امام جمعه مشهد با بیان اینکه ولایت مداری این عده همانند مامون عباسی است، گفت: آن زمان مامون ولایتی را می خواست که مربوط به امیرالمومنان شهید شده در 160 سال پیش باشد.

آیت الله علم الهدی گفت: حضرت امام رضا (ع) در آن دوران می فرمودند، حاکمیت دین من هستم، اما مامون ولایتی را که در حاکمیت حضرت امام رضا (ع) تبلور یابد و حاکمیت خلافت عباسی را کنار بگذارد، قبول نداشت.

او ادامه داد: مامون حتی با بزرگان اهل سنت در مورد خلافت حضرت امیرالمومنان (ع) مباحثه می کرد، خود را شیعه معرفی می کرد و می گفت، شیعه گری را از پدرم هارون یاد گرفتم اما اندیشه های حضرت امام رضا (ع) را نمی پذیرفت.

امام جمعه مشهد گفت: مامون که نمی توانست حاکمیت حضرت امام رضا (ع) را بپذیرد، سرانجام آن حضرت را در 'داره الماره' در حوالی توس مسموم و به شهادت رساند.

او ادامه داد: مامون به خاطر ترس از برملا شدن نقشه خود دستور داد کسی حق ندارد در تشییع جنازه این امام همام شرکت کند اما حدود 200 نفر از زنان نوغان مشهد با بخشیدن مهریه خود به شوهرانشان، پای برهنه پشت سر جنازه حضرت امام رضا (ع) مسافت 30 کیلومتری را طی کردند.

او گفت: بدین ترتیب با حضور مردم توس و زنان نوغان که نماد فداکاری لقب گرفته اند، مراسم تشییع پیکر مطهر حضرت امام رضا (ع) با عظمت برگزار شد و در مشهد آرام گرفت.


ویدیو مرتبط :
حسین علم الهدی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آیت‌الله علم‌الهدی: فرد حاشیه‌ساز دولت فتنه جدید نیست



آیت‌الله علم‌الهدی در دیدار با اعضای جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان از 2 راهكار جدید جریان اصلاحات برای ایجاد فتنه بزرگتر سخن گفت.

 

مجید كوهی دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان از دیدار اعضای جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان با آیت‌الله علم‌الهدی عضو مجلس خبرگان رهبری و مباحث مطرح شده در این دیدار خبر داد.

وی گفت: در این دیدار آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به كلام رهبری و برخی از بزرگان در مورد فتنه بزرگتر، تصریح كرد: عده‌ای با استفاده از این سخن صحیح در صدد ایجاد شبهه و مغلطه بوده و كسی را كه با وی مخالف هستند مخاطب این كلام قرار می‌دهند و این خود همان فتنه و توطئه است؛ چراكه موقعیت جریانات سیاسی در كشورها به‌گونه‌ای است كه هر جریانی با سوء‌استفاده از اتفاقات و موقعیت‌ها، برای جریان خود یارگیری می‌كند.

كوهی در ادامه افزود: آیت‌الله علم‌الهدی در ادامه گفت: در اینجا نیز برخی جریانات از این سخن به‌عنوان ابزاری برای كوبیدن دولت استفاده كرده‌اند و فتنه بزرگتر همان حاشیه‌ای عنوان می‌كنند كه پیرامون دولت ایجاد شده است.

به گفته دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان نماینده مردم مشهد در مجلس خبرگان ادامه داد: عده دیگری نیز كه مخالف جریان مقابله با فتنه سال گذشته بودند، می‌گویند كسانی كه در جریان این فتنه به حمایت از انقلاب و رهبری و به مبارزه علیه فتنه پرداخته بودند، عن قریب از اعتقادات خود عدول كرده و ضد رهبری و نظام در استخدام یك جریان خاص سیاسی در می‌آیند و این همان فتنه بزرگتر است.

كوهی گفت: آیت‌الله علم‌الهدی در تبیین برداشت صحیح از سخن رهبری مبنی بر فتنه بزرگتر خاطرنشان كرد: واقعیت این است كه دشمن در قضیه فتنه ضربه خورد چرا كه دشمن كسانی را كه برای مقابله با نظام به تعبیر مقام معظم رهبری هل داده بود، با شكست مواجه شده؛ فتنه بزرگتر این است كه دشمن با نفوذ در جریانات مختلف خصوصا در قالب نهادهایی كه محور اقتدار نظام است دوباره بیایند و در عرصه سیاسی قدرت را به دست گیرند و از طرف دیگر هم جریانات سركوب شده‌ای مثل كارگزاران و مشاركت را بازسازی كرده و دوباره وارد عرصه سیاسی كنند.

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه داد: آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به اینكه اگر این جریانات برای قسمت‌های مختلف نظام بخواهند كاندیدا پیشنهاد دهند، مردم به دلیل دستیاری آنان در فتنه به آنها رای نخواهند داد، افزود: بنابراین این جریانات 2 راهكار در پیش گرفته‌اند یكی آن كه از قالب نفوذ در نهادها وارد عرصه شوند كه این فتنه بزرگتر است چرا كه در پوشش بیشتر و با ادبیات دینی‌تری وارد خواهند شد و می‌دانیم كه فتنه هرچه آشكارتر باشد كوچكتر و هر چه در پوشش و لفافه باشد بزرگتر خواهد بود و خط دومی كه در پیش‌ گرفته‌اند این است كه در سران فتنه تفكیك ایجاد كنند و با به وجود آوردن یك اختلاف تاكتیكی برای مثال آقای خاتمی را از موسوی و كروبی جدا كنند و برای این كار ممكن است آقای خاتمی به عنوان اینكه منتقد به بحث تقلب و یا حتی منتقد به خود جریان فتنه است به عنوان یك فرد تواب و بازگشت كرده دوباره وارد عرصه شود؛ بنابراین فتنه بزرگتر بازسازی مجدد جریان اصلاحات به وسیله دو راهكار گفته شده است.

كوهی گفت كه عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به قسمت‌های حاشیه‌ساز دولت افزود: وی با وجود همه مشكلات و انحرافاتی كه دارد تهدیدی برای انقلاب و نظام نیست و اینكه یك عده بیایند و این را به عنوان فتنه بزرگتر تفسیر كنند غلط است و آنان در فكر اهداف شوم خود در تضعیف دولت هستند.

به گفته دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان آیت‌الله علم‌الهدی همچنین افزود: این كه یك نفر كه دارای جایگاهی در دولت است بیاید و حرف‌های نابه‌جا بزند و موضع گیری‌های نابه‌جا كند تهدیدی برای انقلاب نیست بلكه اگر اینگونه نبود و انحرافات فكری وی فاش نمی‌شد به عنوان تهدید مطرح می‌شد چرا كه با توجه به موقعیتی كه در دولت دارد بی‌شك بالا می‌آمد و امر بر ما مشتبه می‌شد و آن وقت تهدید برای نظام بود و از عنایات امام زمان بود كه این فرد با حرف‌هایی كه زده خود را رسوا كرده است و موقعیت خود را در افكار عمومی از دست داده است. البته وجود این فرد و هم‌فكرانش در قسمت‌هایی از دولت موجب شده است كه در مدیریت‌ها بعضا نوساناتی پیش بیاید و در جایی از هر لیبرالی لیبرال‌تر و در جایگاهی دیگر از هر حزب‌اللهی تندتر شود و این نوسان حاصل تاثیر یك جریان اكثریت متدین در دولت و یك جریان اقلیت كج سلیقه در آن است؛ اما این نوسان مدیریتی به اندازه یك درصد از خطری كه اصلاحات برای انقلاب دارد را نخواهد داشت.../عصر ایران