اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

عقب ماندن مردان ایرانی از زنان در باروری


رییس پژوهشگاه فناوری‌های نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی – ابن سینا بر لزوم افزایش حمایت‌های بیمه‌ای از درمان ناباروری در کشور تاکید کرد.

ایسنا:دکتر محمدمهدی آخوندی با اشاره به آمار 20.2 درصدی میزان ناباروری در کل کشور، درمان‌های ناباروری در کشور را پرهزینه، خواند و گفت: این درحالیست که بیمه‌ها هیچ کمکی در این زمینه ندارند. حمایت‌های بیمه بسیار محدود و در حد نسخه یا آزمایش است. وی در این باره افزود: با وجود تمام تلاش‌ها و اقداماتی که در زمینه درمان ناباروری انجام شده است اما درمان ناباروری اصلا پوشش بیمه‌ای نیافته است. امید داریم که به این سمت حرکت شود. رییس پژوهشگاه فناوری‌های نوین علوم زیستی جهاددانشگاهی - ابن سینا، درباره متوسط هزینه‌های درمان ناباروری گفت: در مراکز ما که مراکزی نیمه دولتی است و کمترین هزینه‌ها دریافت می‌شود، بابت یک تشخیص و درمان حدود پنج میلیون تومان هزینه نیاز است. اما باید گفت که موفقیت در هر بار درمان حدود 30 درصد است و بی‌تردید تکرار درمان نیازمند هزینه است.

وی در این باره افزود: البته باید تاکید کرد با توجه به نرخ ارز، این هزینه‌ها در کشور ناچیز است. به عنوان مثال این هزینه‌ها برای بیمارانی که بابت درمان‌شان از کشورهای عربی و سایر کشورهای همجوار به ایران مراجعه می‌کنند بسیار ناچیز خواهد بود اما با توجه به سطح درآمدی مردم خودمان، این هزینه‌ها زیاد است. در سایر کشورهای منطقه هزینه یک تشخیص و درمان حداقل 10 هزاردلار (معادل30 میلیون تومان) است که در مقایسه با پنج میلیون تومان در ایران، هزینه‌های زیادی است. به گفته آخوندی، باروری نیازمند مشخصه‌هایی اصلی است؛ باید اسپرم و تخمک سالم باشند تا بتوان جنین سالم تشکیل داد. همچنین باید رحم سالم وجود داشته باشد و محیط فیزیکی وشیمیایی لازم برای رسیدن اسپرم به تخمک و انجام لقاح نیز لازم است. هرکدام از این‌ موارد خدشه‌دار شود، ضعف باروری ایجاد می شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره شیوع باروری در زنان و مردان، گفت: براساس آمار جهانی حدود 40 درصد عوامل ناباروری مردانه، 40 درصد زنانه، حدود 15 درصد عوامل مشترک است و حدود 5 درصد عوامل هم ناشناخته هستند. اما آنچه که ما اکنون می‌بینیم آن است که آمار ناباروری مردان ایرانی به مراتب بیشتر از زنان است اما برای ارایه آمار دقیق و مستند، نیازمند کاری است که اکنون در این زمینه آغاز شده است. آخوندی با اشاره به افزایش 15 درصدی میزان استفاده از وسایل پیشگیری از بارداری در کشور نسبت به 10 سال گذشته، تغییر سیاست‌های جمعیتی و اقدامات برای افزایش نرخ جمعیت کشور را مورد اشاره قرار داد و گفت: میزان استفاده از وسایل پیشگیری از بارداری حاکی از آن است که جمعیت عمومی کشور علاقه‌ای به افزایش جمعیت ندارند. بر این اساس در راستای سیاست‌های جمعیتی می‌توان از این جمعیت 20.2 درصدی خواهان فرزند استفاده کرد و کمک‌ها را تحت عنوان بیمه ناباروری و یا هر عنوان دیگری در اختیار این افراد گذاشت. این اقدامات سبب می‌شود که هم در سیاست‌های جمعیتی موفق شویم و کسانی که واقعا زندگیشان با نداشتن بچه تحت تاثیر قرار گرفته، جبران شود.


ویدیو مرتبط :
‫تاثیر حجامت بر رفع مشکل باروری مردان و بارداری زنان‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تاثیر تلفن همراه بر باروری زنان و مردان و چگونگی در امان ماندن از آثار آن



باروری مردان, تاثیر تلفن همراه بر باروری زنان, تاثیر امواج الکترو مغناطیس بر باروری

مردها نباید به هیچ عنوان گوشی موبایل خود را در جیب شلوارشان بگذارند

 

آیا تلفن همراه بر باروری زنان و مردان تاثیر دارد؟
تحقیقات تاثیر اشعه های تلفن همراه را بر باروری مردان اثبات کرده است اما تاثیر آن بر باروری خانم‌ها هنوز مشخص نیست.

 

این روزها، بیشتر ما زمان زیادی را سرگرم تلفن های همراهمان هستیم. گذشته از تاثیراتی که این مسئله بر مهارت‌های ارتباطی‌، صبر و تمرکزمان دارد، جای سوال است که این وسیله کوچک چه تاثیرات فیزیکی را می‌تواند به دنبال داشته باشد. آیا این وسیله عزیز که از خودتان جدا نمی‌کنید ممکن است در مادر شدنتان اخلال ایجاد کند؟

 

دانشمندان تحقیقات زیادی را روی تاثیرات اشعات الکترومغناطیس (EMR) بر سلامت انسان‌ها انجام داده‌اند. این اشعه ها همه جا هستند. از مقدار کم که از وسایل خانه و برقی مثل تلویزیون، لپ‌تاپ و مایکروفر تولید می‌شود تا مقدارهای بالاتر از منابعی مثل رادیولوژی پزشکی و البته موبایل عزیزمان هم این اشعهه های الکترومغناطیس را تولید می‌کند. تحقیقات به دنبال ارتباطی بین منابع مختلف اشعات الکترومغناطیس و مشکلات مختلف جسمی مثل سرطان، سردرد و ناباروری بوده‌اند.

 

مشخص است که قرارگیری طولانی‌مدت و مداوم در معرض این اشعه ها مشکلات بسیاری را برای سلامتی فرد ایجاد می‌کند اما درمورد مقدارهای پایین‌تر آن چطور؟ مثلاً دو ساعت پشت سر هم بازی کردن با موبالیتان؟

 

با اینکه تصور اینکه این چیزها می‌تواند بر باروری خانم‌ها تاثیر داشته باشد اما واقعیت این است که هنوز چیزی اثبات نشده است. و دلیل اینکه مشخص نیست این است که سطح کنونی مصرف وسایل الکتریکی بی‌سابقه بوده است. در گذشته به هیچ عنوان تا این اندازه از این وسایل استفاده نمی‌شد. و از آنجا که هیچکدام از نسل‌های قبلی این میزان استفاده را نداشته‌ و تا این حد در معرض این اشعات قرار نداشته‌اند، سال‌های زیادی برای انجام تحقیقات بر روی آن در دست نیست. ولی می‌توانید در سال‌های آتی انتظار اطلاعات زیادی از تحقیقاتی که در این راستا انجام گرفته است داشته باشید.

 

تاثیر تلفن همراه بر باروری زنان,باروری مردان,تاثیر امواج الکترو مغناطیس بر باروری

باروری آقایان بیشتر تحت‌تاثیر اشعه های تلفن‌همراه است

 

با اینکه هیچ مدرک مستندی ثابت نکرده است که اشعات ناشی از تلفن‌همراه باروری خانم‌ها را پایین می‌آورد، ولی می‌دانیم که ارتباط مشخصی بین این اشعات و پایین آمدن تعداد و تحرک اسپرم وجود دارد زیرا تحقیقات بیشتری بر روی این موضوع انجام گرفته است. مردها نباید به هیچ عنوان گوشی موبایل خود را در جیب شلوارشان بگذارند، مخصوصاً اگر گوشی را با استفاده از بلوتوث استفاده می‌کنند زیرا در این حالت اشعات بسیار نزدیک به شما خواهند بود. متخصصین در حوزه باروری باور دارند که باروری آقایان بیشتر تحت‌تاثیر اشعات تلفن‌همراه است زیرا بیضه‌های مردان مثل تخمدان‌های زنان داخل بدن قرار ندارد و درنتیجه دربرابر اشعات ضعیف الکترومغناطیس محافظت نمی‌شوند.

 

فقدان شواهد قاطع درمورد تاثیرات تلفن همراه بر باروری زنان به این معنا نیست که این اشعات هیچ تاثیری بر باروری شما نخواهند داشت. زنانی که درصدد باردار شدن هستند یا در حال حاضر باردار هستند، باید تا می‌توانند کمتر در معرض تلفن همراه خود قرار گیرند. پزشکان بسیاری توصیه می‌کنند که برای صحبت کردن با تلفن از هندزفری استفاده کنید تا کمتر در معرض این اشعات قرار گیرید.

 

در برابر امواج الکترو مغناطیس چگونه از خود محافظت کنیم؟
با ادامه یافتن تحقیقات، چیزهای بیشتری درمورد تاثیر اینگونه وسایل بر سلامتی‌مان می‌فهمیم ولی در حال حاضر بهتر است کمی هوشمندانه‌تر از این وسایل استفاده کنیم. گوشی‌های موبایل در زمان نقل و انتقال اطلاعات بالاترین میزان اشعات الکترومغناطیس را تولید می‌کنند از اینرو درصورت امکان از گوشی‌های خود با هندزفری استفاده کرده و به هیچ عنوان آن را در جیب یا روی دامن خود نگذارید.

 

بهتر است مویابلتان را در کیفتان قرار دهید تا اشعات آن دورتر باشد و تا جایی که می‌توانید مدت زمان استفاده از آن را چه برای صحبت کردن یا فعالیت‌های دیگر کاهش دهید. همچنین در زمان خواب آن را کنار خودتان قرار ندهید و ترجیحاً خاموشش کنید.

منبع : mardoman.net