اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

عسگراولادی: ارتباط تلاش برای 5 برابر کردن یارانه ها و فتنه جدید



اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

عسگراولادی: ارتباط تلاش برای 5 برابر کردن یارانه ها و فتنه جدید/ باید مثبت‌ و منفی‌های رئیس جمهورهای گذشته را هم نوشت

رئیس جبهه پیروان خط امام وهبری تلاش برای حفظ سبد رای شهرهای کوچک را زمینه ساز فتنه 92 دانست و گفت: بعضی ها راه‌هایی را می‌روند که رأی بدنه کشور را برای نامزدی نگه دارند به دنبال این هستند که یارانه را پنج برابر و 40 هزار تومان را 200 هزار تومان کنند، بنده می‌گویم فتنه را بپاییم.

به گزارش مهر، حبیب الله عسگراولادی که در جمع جوانان حزب موتلفه اسلامی سخن می گفت با اشاره به اینکه در ایام عزای سیدالشهدا(ع) به نتیجه رسیده است که حق سکوت درباره چیزی که می‌داند ، ندارد؛ افزود: من در توسل خود چهار پایه را یافتم که  بر اساس آن شروع به صحبت کردم.

وی پایه اول را تاریخ جمهوری اسلامی عنوان کرد و با اشاره به اینکه همراه شش رئیس‌جمهور، رئیس‌ های مجلس، نخست‌وزیرها و مسئولان کشور و در خدمت هر دو رهبر انقلاب اسلامی بوده‌است، خاطر نشان کرد: با این‌که عده‌ای رئیس‌جمهورهای گذشته را سیاه می‌کنند و یک رئیس‌جمهور را سفید، دیگر نمی‌شود تاریخ نوشت.

در تاریخ حتی باید مثبت‌ها و منفی‌های بنی‌صدر را هم نوشت. من فکر می‌کنم مثبت‌هایی دارد و تاریخ باید بنویسید، اما منفی‌هایی هم دارد و یکی از منفی‌هایش این است که در تولی به ولایت شکست خورد و نتوانست ادامه بدهد و خودش را رفته‌رفته بالاتر از مقام ولایت می‌دانست. شاید بعضی از شما ندانید که امام به من دستور دادند برو کنار بنی‌صدر و من این کار را کردم.

وی دومین مبنای مواضع اخیر خود را توجه به اساس جمهوریت و اسلامیت در نظام دانست و افزود: ما باید کاری کنیم که جمهوریت یعنی حضور قاطبه مردم امکان داشته باشد. باید جلوی تخریب و سیاه‌نمایی همدیگر را بگیریم.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی یادآور شد: وقتی دشمن در جنگ نظامی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی موفق نشود، در درون ما انفجاری ایجاد می‌کند و این انفجار درونی ما فتنه است. این انفجار درونی گسل‌هایی را که در جامعه وجود دارند، تکان می‌دهد و گسل‌های جدیدی را هم ایجاد می‌کند و در درون، بین مردم و نیز بین مردم و دولت، بین مردم و نظام و بین مردم و رهبری تزلزلی به وجود می آورد.

وی سومین ملاحظه خویش را ضرورت رقابت سالم به جای تنازع در انتخابات 92 دانست و افزود: چهارمین مطلب بنده موضوع انحراف است. دشمن وقتی از جنگ نرم خود نتیجه نگرفت و تلاش می کند تا حرکت امت را با فلش‌های انحرافی به سمت دیگری منحرف کند.

وی افزود: باید توجه داشته باشیم که مسیر حرکت به سوی انقلاب جهانی حضرت مهدی(عج) مسیر رقابت است و زمینه‌ای را فراهم کنیم که مردم خوبمان قول را استماع کنند. قول شفاف شود و بتوانند از قول، بهترینش را تبعیت کنند.

پس از بیان ابتدایی عسگراولادی تعدادی از جوانان به بیان نگاه خویش در این خصوص پرداختند. موافقین نظر رهبری در خصوص جذب حداکثری، تاثیر وحدت و انصاف در موفقیت در جنگ نرم و نیز به سوابق وقت شناسی عسگراولادی در مواجهه با دشمن و جریانهای انحرافی اشاره کردند. برخی منتقدین نیز با بازخوانی فعالیت های موسوی و کروبی در فتنه 88 ، و نیز تفاوت فهم افکار عمومی از سخنان عسگراولادی نسبت به نیت وی، اشاره کردند و پرسیدند  آیا می‌شود از تبلیغ علیه نظام، تحریک مردم و کشتار و بر هم زدن امنیت کشور گذشت و آنها را مجرم ندانست؟ یکی دیگر از جوانان نیز با اشاره به توضیحات عسگراولادی در روشنگری برای موسوی و کروبی، پرسید وقتی راه را به آنها نشان دادید و باز راه خطا رفتند، می‌شود گفت اینها مفتون هستند؟

عسگراولادی با استقبال از انتقادات جوانان و نیز تشکر از حمایتها خواستار انعکاس انتقادات شد و گفت: تقریباً 30 اشکال به بنده وارد کردید. ده، پانزده مورد مثبت هم در باره بنده تفقد کردید.  اینها نشان می‌دهد که حزب زنده است و جوانانش زنده و آینده‌نگرند.

وی جوانان موتلفه را آئینه خود دانست و تصریح کرد: آنچه بر ما دارد می‌گذرد، زیر جو سنگینی از اتهامات است و مسلماً ما نباید این جو سنگین اتهامات را در سکوتمان مؤثر بدانیم و خود‌خفقانی پیش بیاوریم. شما باید انتقاد کنید.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با تکرار اینکه قصد تطهیر کسی را ندارد، افزود: می خواهم به همان کسی که عده‌ای می‌خواهند بگویند اینها فتنه‌ساز هستند، به همان‌ها عرض کنم راه نجات شما این است که از فتنه تبرّی بجویید.

عسگراولادی با اشاره به رفتار کسانی که روزهای عاشورا، 13 آبان، 16 آذر و روز قدس رفتارهایی انجام دادند که دل مردم به درد آمد و مورد تأیید قرار گرفت، گفت: اینکه آیا فعل تأیید اینها فعل مجرمانه هست یا نیست را قوه قضائیه باید رسیدگی کند.

وی خاطر نشان کرد: فتنه در داخل کشور ما در سال 88 از اینجا شروع شد که آرا که خوانده شد، رأی مهندس موسوی در تهران، اصفهان و شیراز از رأی دکتر احمدی‌نژاد بیشتر بود. گزارش‌هایی که به ایشان شد این بود که تمام است. ایشان اعلام جشن پیروزی کرد، اما بعد رأی‌ها از بدنه کشور آمد و ایشان رأی نیاورده بود. ایشان دچار فتنه شد. اما قسمت دیگر که می‌بینیم در این باره دارند راه‌هایی را می‌روند که رأی بدنه کشور را برای نامزدی نگه دارند. به دنبال این هستند که یارانه را پنج برابر و 40 هزار تومان را 200 هزار تومان کنند. بنده می‌گویم فتنه را بپاییم، اینها فتنه‌ساز نیستند، اما آیا اینها مجرم هستند یا نیستند؟ قوه قضائیه باید بگوید.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در ادامه گفت: ما برای جهانی شدن و ابدی شدن اسلام احتیاج به سماحت و روابط عمومی مناسبی داریم. به تعبیر مرحوم آیت‌الله دکتر بهشتی احتیاج داریم به جاذبه در حد امکان، احتیاج داریم به دافعه در حد ضرورت.

یار با سابقه امام و رهبری افزود: آنچه امام خواسته‌اند این است که جو طوری باشد که دو جناح بتوانند با هم برادرانه زندگی کنند، در انتخابات شرکت کنند، هر کدام که رأی آوردند، بقیه قبول کنند، کسانی که رأی نیاورده‌اند به کسانی که رأی آورده‌اند تبریک بگویند. بیایید یک الگوی مردم‌سالاری دینی را ارائه کنیم.

وی با اشاره به ضرورت اصلاح روند فعلی ادبیات سیاسی کشور، خاطر نشان کرد: باید راهی را برویم که بتوانیم از امام زمان(عج) مجوز بگیریم. باید جواب داشته باشیم./مهر

 


ویدیو مرتبط :
بررسی تاریخچه تلاش دولت ها از اول انقلاب برای هدفمندکردن یارانه ها

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آخرین خبرها از سوریه:تلاش مخالفان مسلح برای قطع ارتباط دمشق و حلب



آخرین خبرها از سوریه:تلاش مخالفان مسلح برای قطع ارتباط دمشق و حلب / خبرگزاری رسمی سوریه از پیشروی ارتش خبر داد

به نظر می رسد نیروی نظامی دولت سوریه در شهر حلب و شمال این کشور با فشارهای زیادی روبه رو هستند زیرا آنها کم تعداد هستند و تلاش می کنند با استفاده از گلوله باران شدید و بهره گیری از سلاح سنگین و بمباران هوایی، مانع از پیشروی مخالفان مسلح شوند.مخالفان مسلح در سوریه با حمله به یک فرودگاه نظامی در شمال کشور تلاش می کنند ارتباط شهر حلب با پایتخت سوریه را قطع و این شهر را محاصره کنند.

 



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، با این اقدام ارتباط شمال - جنوب در سوریه قطع می شود و راه پشتیبانی غیرنظامی ، نظامی و تسلیحاتی دولت مرکزی سوریه از نظامیان خود در حلب بسته می شود.

برغم آن که دولت اکثر مناطق را در شمال کشور در اختیار دارد اما به نظر می رسد نیروهای نظامی دولت سوریه در شهر حلب و شمال این کشور با فشارهای زیادی روبه رو هستند زیرا آنها کم تعداد هستند و تلاش می کنند با استفاده از گلوله باران شدید و استفاده از سلاح سنگین و بمباران هوایی، مانع از پیشروی مخالفان مسلح شوند.

اعضای گروهی به نام "جبهه اسلامی آزادیبخش سوریه" گفته اند که حمله گسترده ای را با استفاده از سکوهای شلیک موشک و سه دستگاه تانک به فرودگاه نظامی "تفتناز" در استان شمالی ادلب آغاز کرده اند.

دولت سوریه از فرودگاه نظامی تفتناز برای سوخت رسانی به بالگردها و هواپیماهای جنگی استفاده می کند که مواضع مخالفان مسلح در روستاها و شهرهای ادلب را بمباران می کند. بخش مهمی از استان ادلب در کنترل مخالفان مسلح است.

یکی از مخالفان مسلح در این باره گفت: همه جنگنده های ارتش که مناطق ادلب را بمباران می کنند از این فرودگاه فراز و فرود دارند. اگر این فرودگاه را به کنترل خود درآوریم راه ارتباطی میان شهرهای حلب و ادلب (در شمال سوریه) از کنترل دولت خارج می شود.

وی که در حال گفتگوی تلفنی با رویترز از محل درگیری بود اظهار داشت: توانستیم یک فروند بالگرد ارتش و چند سکوی موشک ضد هواپیما را نابود کنیم. ما با استفاده از تانک، این پایگاه نظامی را مورد هدف قرار می دهیم.

سازمان دیده بان حقوق بشر سوریه یکی از گروه های مخالف دولت دمشق نیز ادعا کرد: ارتش سوریه آخرین پایگاه نظامی خود در نزدیکی شهر سراقب در شمال سوریه را تخلیه می کند. این اقدام باعث می شود شهر ادلب و شهرهای اطراف آن به طور کامل از کنترل حکومت مرکزی خارج شود.

این عقب نشینی پس از حملات سازماندهی شده مخالفان علیه پایگاه های ارتش در اطراف سراقب واقع در 50 کیلومتری جنوب غربی حلب صورت گرفت. در این حملات 28 نظامی ارتش سوریه کشته شدند.

شهر سراقب در یک "سه راهی" قرار دارد که سه شهر مهم دمشق (پایتخت در جنوب)، حلب (پایتخت اقتصادی در شمال) و بندر لاذقیه (یکی از سه بندر سوریه در ساحل مدیترانه و مهمترین شهر علوی های سوریه ) را به یکدیگر متصل می کند.

خبرگزاری رسمی سوریه هم با رد این خبرها می گوید که ارتش ضمن پیش روی در جبهه های مختلف توانست شماری زیادی از تروریست ها و گروه تبهکار مسلح را از پای درآورد و تعدادی دیگر را زخمی و بازداشت کند.

هم اکنون درگیری های نظامی میان ارتش و مخالفان مسلح در مناطق متعددی از سوریه ادامه دارد. اوج این درگیری ها در شهر حلب در شمال سوریه برقرار است ولی هیچ از دو طرف نتوانسته اند به پیروزی کامل در این شهر بزرگ، دست یابند و طرف مقابل را از شهر اخراج کند.

سوریه از 19 ماه پیش تاکنون شاهد ناآرامی ها و خشونت های داخلی بود که هم اکنون به جنگ داخلی شدید تبدیل شده است و هیچ چشم اندازی برای حل نظامی بحران در این کشور دیده نمی شود.

در صورت تکمیل محاصره حلب توسط مخالفان مسلح ، زمینه سقوط این شهر با موقعیت استراتژیک به دست مخالفان مسلح و خروج مناطق شمالی سوریه از کنترل دولت مرکزی این کشور به وجود می آید. با این حال دولت سوریه می گوید که بر اوضاع مسلط است و خواهد توانست تروریست ها را از حلب بیرون براند.

در همین حال انتقادات از مخالفان مسلح به دنبال اعدام دسته جمعی تعدادی از نظامیان اسیر ارتش سوریه ادامه دارد.سازمان های فعال حقوق بشر از جمله نهاد حقوق بشری سازمان ملل متحد ضمن محکومیت این حادثه ، آن را جنایت جنگی توصیف کرده اند.

انتشار فیلمی در اینترنت نشان می دهد مخالفان مسلح تعدادی از اعضای اسیر شده ارتش سوریه را پس از شکنجه، با تیرباران ، اعدام می کنند./عصرایران