اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

عامل گرانی میوه



اخبار,اخباراقتصادی,قیمت میوه‌


 اخبار اقتصادی - مهاجران خبرداد
طرح صادرات به روسیه؛ عامل گرانی میوه

رییس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی تهران گفت:‌ شایعه صادرات میوه به روسیه باعث گرانی برخی میوه‌ها روی درخت شده است.

حسین مهاجران در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه با توجه به توافقاتی که با روسیه انجام شده شایعاتی مبنی بر صادرات میوه‌ به روسیه مطرح شده و به دنبال آن قیمت‌ برخی میوه‌ها از حالا افزایش یافته است، اظهار کرد: به عنوان مثال سیب روی درخت در آذربایجان 800 تومان بود که به 1500 تومان افزایش پیدا کرده و در دماوند که 1300 بوده به 2300 تومان رسیده است. همچنین کیوی روی درخت 800 تومان بوده که به 1600 تومان افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر هر کیلوگرم هلو انجیری در میادین به قیمت 6000 تومان به فروش می‌رسد، گفت:هلو کیلویی 2000 تا 4000 تومان، انگور بی‌دونه قرمز ارومیه 11 هزار تومان، انگور بی‌دونه سفید ارومیه 6000 تومان، انگور بی‌دونه سفید تاکستان 3500 تومان و انگور قرمز بی‌دونه تاکستان 6000 تومان به فروش می‌رسد.

مهاجران افزود: هر کیلوگرم لیمو شیرین 1500 تا 2500 تومان، شلیل شمس 3000 تا 6500 تومان و شلیل شبرنگ 4500 تا 6500 تومان در میادین به فروش می‌رسد و آلوی سیاه که مقدار آن کم شده 4000 تا 5500 تومان است.

مهاجران گفت: قیمت سیب گلاب در میادین 2500 تا 4500 تومان، سیب دماوند 2000 تا 5500 تومان، خیار رسمی 1000 تا 2500 تومان و موز 3800 تا 4200 تومان است.

رییس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی تهران با بیان اینکه هندوانه کیلویی 250 تا 550 تومان و خربزه 1200 تا 1700 تومان در میادین به فروش می‌رسد، اظهار کرد: نارنگی 5000 تا 5500 تومان، نارنگی رسمی 2500 تا 3000 تومان و انار 2000 تا 4000 تومان به فروش می‌رسد.

مهاجران در بخشی از سخنان خود درباره گران‌فروشی که در برخی از مغازه‌های میوه فروشی وجود دارد، گفت: بازرسان اتاق اصناف تهران در 50 گروه دو نفره قیمت میوه‌های سطح شهر را نظارت می‌کنند و موارد تخلفی نیز گزارش شده که بخشی مربوط به گران فروشی، برخورد نامناسب با مصرف‌کننده یا تخلفات دیگر بود که برخوردهای قانونی لازم با آن ها انجام می‌شود.


 اخبار اقتصادی - ایسنا


ویدیو مرتبط :
معضل گرانی میوه

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

معاون وزیر صنعت: پلیس عامل گرانی میوه بودˈ!



اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

معاون وزیر صنعت: پلیس عامل گرانی میوه بودˈ

ˈحسن رادمردˈ تصریح کرد: از سویی محدودت های ترافیکی و جلوگیری پلیس از آمد و شد کامیون های حمل میوه و مواد غذایی برای رفاه حال مسافران به استان های مسافرپذیر نیز در افزایش قیمت میوه موثر بود.

ایرنا نوشت: معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در توسعه بازرگانی داخلی از بازگشت روند عادی توزیع میوه با نرخ های مصوب از روز دوشنبه پنجم فروردین ماه خبر داد و گفت: تعطیلات روزهای نخست سال جدید و تعطیلی میادین بزرگ میوه و تره بار در عرضه میوه توقف کوتاه مدت ایجاد کرد و موجب افزایش قیمت شد.

ˈحسن رادمردˈ تصریح کرد: از سویی محدودت های ترافیکی و جلوگیری پلیس از آمد و شد کامیون های حمل میوه و مواد غذایی برای رفاه حال مسافران به استان های مسافرپذیر نیز در افزایش قیمت میوه موثر بود.

وی با بیان این که، تاکنون 60 هزار تن پرتقال برای ایام عید در سراسر کشور توزیع شده است، گفت: در برخی استان ها به ویژه خراسان رضوی، مازندران، فارس، اصفهان و تهران توزیع میوه همچنان ادامه دارد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت این توضیح را نیز داد که با پایان تعطیلات مرحله اول نوروز از روز دوشنبه عرضه میوه با قیمت های مناسب در میادین میوه و تره بار بزرگ و در سطح شهرها در حال انجام است.

وی تاکید کرد: در حال حاضر و با کنترل های صورت گرفته از سوی ستادهای تنظیم بازار 31 استان کشور، میوه در تمام نقاط کشور به ویژه استان های مسافرپذیر از محل ذخیره سازی در حال توزیع است.

رامرد در خصوص سایر اقلام مورد نیاز مردم نیز گفت: توزیع روغن، برنج، مواد پروتئینی و شکر نیز از پیش از ایام تعطیلات عید آغاز شده و با استانداران هماهنگی های لازم صورت گرفته شده است که اگر در استان محل خدمت خود با کمبودی مواجه شده اند سریعا مشکل رفع شود.

به گفته معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در توسعه بازرگانی داخلی در روزهای اخیر استان خراسان رضوی به دلیل افزایش زائران به این استان در تامین مرغ با کمبود مواجه شد که بالافاصله دستور تامین آن داده شد.

وی از برنامه ریزی برای تامین کالا توسط معاونت بازرگانی داخلی و مجموعه بازرگانی کشور، شرکت بازرگانی دولتی و شرکت پشتیبانی امور دام خبر داد و گفت: تامین و تدارک اقلام مورد نیاز سال 92 از جمله برنامه های پیش رو می باشد که هماهنگی های لازم در این خصوص انجام شده است.

وی همچنین بر نظارت و کنترل بازار بازرسان سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان و اصناف تاکید کرد و افزود: طرح نظارت ویژه که از نیمه اسفند ماه سال گذشته آغاز شده تا پایان تعطیلات نوروز ادامه خواهد داشت./عصرایران