اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

عارف:همواره به نقش کلیدی خاتمی به عنوان رهبر اصلاحات اعتقاد داشتم/حدادعادل: با تفکیک جنسیتی موافقم



انتخابات ریاست جمهوری,اخبار انتخابات ریاست جمهوری

عارف:همواره به نقش کلیدی خاتمی به عنوان رهبر اصلاحات اعتقاد داشتم

محمدرضا عارف راه برون رفت از مشکلات را تمسک به کار و خرد جمعی دانست و افزود: همواره خود را اصلاح‌طلب می‌دانم و با گفتمان اصلاح طلبی نیز وارد عرصه انتخابات شدم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نشست مشترک معاون اول دولت اصلاحات با اعضای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات برگزار شد. در این دیدار محمدرضا عارف به تشریح هدف خود از اعلام نامزدی در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جهوری پرداخت و بر کارآمدی گفتمان اصلاح طلبی تاکید کرد.

به گفته عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، آسیب‌های کنونی که به کشور وارد شده است  محصول عملکرد اصولگرایان طی 8 سال گذشته است.

وی همچنین به تشریح دیدگاه‌ها و برنامه‌های خود پرداخت و گفت: به تمامی وعده‌هایی که دادم عمل خواهم کرد و بارها هم اعلام کردم که پیگیر مسایل مختلف کشور و اصلاح رویه‌های نادرست خواهم بود.

عارف همچنین به نقش و جایگاه سیدمحمد خاتمی در جریان اصلاحات پرداخت و ادامه داد: همواره به نقش کلیدی و راهبری آقای خاتمی به عنوان رهبر اصلاحات اعتقاد داشتم.

کاندیدای اصلاح طلب انتخابات ریاست جمهوری همچنین با اشاره به جایگاه احزاب در کشور افزود: همواراه اعتقادم بر توسعه احزاب بوده است.

انتخابات ریاست جمهوری,اخبار انتخابات ریاست جمهوری

حدادعادل: از شکست اصولگرایان نگران نیستیم/با تفکیک جنسیتی موافقم

غلامعلی حدادعادل درباره مساله حجاب گفت: حجاب و رعایت آن در جامعه حکمی الهی است و باید رعایت شود اما حکومت‌های سکولار معتقدند نباید احکام الهی را به قانون تبدیل کنیم. آنها معتقدند دین از مسائل اجتماعی جداست.

به گزارش ایسنا، این نامزد انتخابات ریاست جمهوری شب گذشته در جمع نمازگزاران مسجد جابری منطقه پیروزی تهران اظهار کرد: نهضت امام خمینی(ره) که 51 سال پیش آمد و مردم را به قیام دینی دعوت کرد، یکی برای استقلال کشور و دیگری تاسیس حکومت دینی است.

وی با بیان اینکه "مردم با نهضت امام خمینی(ره) به استقلال رسیدند و کشور از شر بیگانگان خلاص شد"، افزود: قبل از انقلاب بیگانگان برای ما تصمیم‌گیری می‌کردند و حتی نمایندگان مجلس باید به تایید سفارت انگلیس می‌رسیدند و کشور به ایستگاهی برای اجرای مفاسد آمریکا در منطقه تبدیل شده بود ولی امروز دیگر هیچ کشوری از ایران مستقل‌تر نیست.

حدادعادل اضافه کرد: امروز گرچه آمریکایی‌ها و دشمنان انقلاب پشت سر انقلاب اسلامی حرف‌های زیادی می‌زنند ولی آنها هیچ‌گاه نمی‌گویند که امروز ایران تحت تاثیر کشور خارجی قرار می‌گیرد. آنها به ما تهمت‌های زیادی می‌زنند ولی هیچگاه ایران را کشوری وابسته نمی‌دانند.

رییس پیشین مجلس شورای اسلامی یادآور شد: زمانی که من رییس مجلس بودم، به پاکستان سفری داشتم و در جلسه‌ای که مقامات پاکستانی در آنجا بودند، حضور یافتم. یکی از سناتورهای پاکستانی در آن جلسه به بیان خاطره‌ای از امام پرداخت و گفت "زمانی نزد امام خمینی رسیدم و از او پرسیدم که انقلابی که انجام داده‌اید چه فایده‌ای برای شما داشته است و ایشان نگاهی به من کردند و گفتند فرزندم فایده این انقلاب این بود که امروز برای ایران، در تهران تصمیم‌گیری می‌شود". پس از بیان این خاطره، همه حضار در مجلس به فکر فرو رفتند.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه "قبل از انقلاب، سیاستمداران ایران اجازه نداشتند سر سوزنی از سیاست‌های اربابشان تخطی کنند"، گفت: امروز همانگونه که مقام معظم رهبری می‌فرماید، ورزا و مسئولان کشور همگی از جنس مردمند. از پیروزی انقلاب تاکنون مشاهده می‌کنیم که همه ورزا از بین مردم انتخاب شده‌اند و حتی اگر وزرای دولت فعلی را مشاهده کنیم به همین نتیجه می‌رسیم.

حدادعادل با بیان اینکه "تاسیس حکومت دینی از دیگر دستاوردهای نهضت امام خمینی(ره) است"، اظهار کرد: در شرایطی که دنیا پرونده حکومت دینی را بسته بود، امام خمینی(ره) با تاسیس حکومتی دینی، حکومت اسلامی را در ایران بنیانگذاری کرد.

وی در ادامه، با اشاره به مساله حجاب افزود: ما در این مورد معتقدیم که حجاب و رعایت آن در جامعه حکمی الهی است و باید رعایت شود اما حکومت‌های سکولار معتقدند نباید احکام الهی را به قانون تبدیل کنیم. آنها معتقدند دین از مسائل اجتماعی جداست.

در ادامه، حدادعادل با اشاره به خاطراتش در ابتدای شکل‌گیری نهضت امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: امروز 50 سال از نهضت امام(ره) می‌گذرد. در این مدت اگر حوادث کشورهای همسایه را بررسی کنیم، خواهیم دید که این حوادث تحت تاثیر انقلاب اسلامی ایران قرار گرفتند؛ چراکه اگر انقلاب اسلامی در ایران پیروز نمی‌شد، امروز افغانستان از متعلقات شوروی به حساب می‌آمد. مردم افغانستان زمانی که مجاهدت ایرانیان را دیدند، در برابر شوروی ایستادگی کردند و می‌توان گفت یکی از عوامل فروپاشی شوروی، فرسودگی در برابر جنگ با افغانستان بود.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: اگر انقلاب اسلامی اتفاق نیفتاده بود، پرونده فلسطین نیز بسته شده بود. این امام بود که با روز قدس موجب شد که فلسطین تاکنون سرجایش باقی بماند تحولات لبنان و عراق نیز به برکت انقلاب اسلامی ایران و نهضت امام خمینی(ره) به وقوع پیوسته است.

حدادعادل با بیان اینکه "امروز در داخل کشور مشکلات فراوانی داریم و این در حالی است که در همه زمینه‌ها نیز پیشرفت‌های اساسی داشته‌ایم"، اظهار کرد: ما امروز در داخل کشور مشکلات اقتصادی داریم. اوباما ادعا می‌کند که تحریم‌های فلج‌کننده علیه کشور ما اعمال کرده است. آنها می خواهند مردم از انقلاب دست بکشند و جلوی این حکومت بایستند ولی ملت ما به آنها پاسخ می‌دهد که ما حسینی هستیم و برای این اسلام خود شهدا داده‌ایم و حاضر نیستم عزت، عظمت و استقلال حکومت اسلامی خود را از دست بدهیم.

وی با بیان اینکه "مشکلات اقتصادی امروز کشور به دلیل وابستگی اقتصادمان به نفت است"، تاکید کرد: باید وابستگی اقتصاد به نفت را کاهش دهیم و به مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری به سمت اقتصاد مقاومتی و سبک زندگی اسلامی برویم.

حدادعادل افزود: سبک زندگی اسلامی ابعاد مختلفی دارد و تا زمانی که بخواهیم به سبک زندگی غربی‌ها زندگی کنیم، گرفتار آنها می‌شویم و همواره طعمه تحریم‌هایشان خواهیم بود ما اگر سبک زندگی‌مان را اسلامی کنیم، ابتدا قناعت پیشه خواهیم کرد و سپس حرص و طمع را از خود دور می‌کنیم.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به واردات خودروهای لوکس به کشور اظهار کرد: یکی از انتقاداتی که به دولت داریم این است که دولت در حالی که از اعمال تحریم‌ها خبر داشت، چرا دلار 1200 تومانی را خرج وارد کردن ماشین‌های لوکس به داخل کشور کرد؟ سبک زندگی اسلامی یعنی خودرویی را که در داخل کشور ساخته می‌شود سوار شویم. ما باید این سبک از زندگی را در پیش بگیریم.

در ادامه، حدادعادل در پاسخ به پرسش یکی از حاضران مبنی بر اینکه "در دولت شما چه برنامه‌هایی برای جانبازان،‌ ایثارگران و خانواده‌هایشان در نظر گرفته شده است؟" گفت: من برادر شهیدم و از این افراد جدا نیستم. در مجلس هفتم که من ریاست آن را بر عهده داشتم، قانون جامع خدمات ایثارگران به تصویب رسید. من امتحان خود را در زمینه حمایت از جانبازان‌، ایثارگران و خانواده‌هایشان در مجلس هفتم پس داده‌ام و همواره تلاش می‌کنیم تا از خجالت این افراد در بیاییم.

این کاندیدا انتخابات ریاست جمهوری در برابر این پرسش که "آیا در نهایت، اعضای ائتلاف پیشرفت به نفع یک نفر از این ائتلاف کناره‌گیری خواهد کرد؟" پاسخ داد: از ابتدای شکل‌گیری این ائتلاف نیت ما این بود که برای شکسته نشدن رای اصولگرایان، هر سه وارد انتخابات نشویم ولی با نزدیک شدن به انتخابات و بررسی وضع موجود و همچنین با مشورت‌هایی که در این زمینه با بزرگان انجام داده‌ایم به این نتیجه رسیدیم که حضور هر سه نفر ما در صحنه به شکست اصولگرایان منتهی نخواهد شد و طبق نظرسنجی‌ها هیچ نگرانی نیز در این مورد وجود ندارد.

وی ادامه داد: اگر وضعیت به گونه‌ دیگر تغییر کرد، ما به وظیفه خود در ائتلاف عمل خواهیم کرد. هدف ما جلوگیری از شکست اصولگرایان است که این نگرانی امروز حس نمی‌شود؛ چنانچه روزی این حس به ما دست بدهد، مطابق عهد و پیمانی که بسته‌ایم عمل خواهیم کرد.

حدادعادل درباره برنامه‌هایش در زمینه حجاب و حل مساله بدحجابی اظهار کرد: موضوع حجاب، موضوع مهمی است. من در سال 59 اولین کتاب را در انقلاب اسلامی در مورد حجاب نوشتم. من حجاب را پرچم مسلمانی و هویت جامعه اسلامی می‌دانم و معتقدم امروزه به قدری که چادر خانم‌ها معرف مسلمانی‌شان است، ریش مردان معرف این مسلمانی نیست. دشمن سعی دارد این پرچم را از دستمان بگیرد و ما نیز باید در اولین اقدام خود نسل آینده را به حجاب ترغیب کنیم؛ چراکه ریشه مبارزه با بی‌حجابی این است که اعتقاد به حجاب را در بین نسل‌های آینده ترویج دهیم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در ادامه در پاسخ به این پرسش که "چه برنامه‌ای برای اشتغال‌زایی در دولت خود دارید؟" اظهار کرد: معتقدم رفع بیکاری با ایجاد شغل ممکن می‌شود و این نیز با سرمایه‌گذاری امکان‌پذیر است. برای ایجاد اشتغال باید سرمایه‌گذاری انجام گیرد و زمانی سرمایه‌گذاری انجام می‌گیرد بازار به یک آرامشی می‌رسد.

وی ادامه داد: در حال حاضر بازار به دلیل نوسانات قیمت ارز در آرامش به سر نمی‌برد. اولین وظیفه دولت آینده این است که با تثبیت قیمت ارز آرامش را به بازار بازگردانده زمانی که آرامش به بازار برگردد سرمایه‌گذاری افزایش یافته و کارآفرینی نیز امکان می‌یابد.

در ادامه، یکی از نمازگزاران ابراز عقیده کرد: امروز مجلس چوب لای چرخ دولت می‌گذارد؛ چنانچه مجلس آینده نیز چوب لای چرخ دولت احتمالی شما بگذارد چه اقداماتی انجام خواهید داد؟

حدادعادل نیز پاسخ داد: من منکر نیستم که مجلس چوب لای چرخ دولت می‌گذارد. یکی از قول‌هایی که من به مردم می‌دهم، تعامل دولت با مجلس است. من با احمدی‌نژاد حدود سه سال همکاری داشتم. در این مدت اختلاف‌نظرهای زیادی داشتیم ولی تمام تلاش خود را می‌کردم که این اختلاف‌نظرها به بداخلاقی منتهی نشود سال گذشته من با طرح سوال از رییس‌جمهور مخالف بودم و به عنوان رییس فراکسیون اصولگرایان مخالفت خودم را با این امر مطرح کردم و به دیگر نمایندگان گفتم که این امر به مصلحت کشور نیست ولی در مقابل با اعتراضات زیادی از سوی برخی نمایندگان مواجه شدم. ما دیدیم که پس از مدتی رهبری تاکید کردند که تا به اینجا هم مجلس و هم دولت خوب عمل کرده‌اند و بهتر از است که دیگر ادامه ندهند.

وی ادامه داد: آنها به این اظهارات رهبری هیچ توجهی نکردند و گمان کردند که فقط باید طرح سوال از رییس جمهور را لغو کنند و پس از این مورد به استیضاح وزیر کار پرداختند که در جریان این استیضاح آن یکشنبه سیاه اتفاق افتاد. من هم مزاج مجلس را می‌دانم و هم با دولت‌ها کار کرده‌ام. اگر رییس‌جمهور شوم حداکثر تلاش خود را می‌کنم که بین مجلس و دولت رابطه‌ای صمیمانه برقرار کنم.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پایان در برابر این پرسش که "نظرتان در مورد تفکیک جنسیتی در دانشگاه‌ها چیست و آیا در دولت احتمالی خود برنامه‌ای در این زمینه دارید؟" پاسخ داد: من با تفکیک جنسیتی موافقم و معتقدم همانطور که بعد از انقلاب در اتوبوس‌ها تفکیک جنسیتی انجام دادیم می‌توانیم در جاهای دیگر این تفکیک را انجام دهیم. ما در ابتدای انقلاب پس از اینکه این اقدام را در اتوبوس انجام داده‌ایم مشاهده کردیم که درک این موضوع برای مردم سخت بود ولی امروز این اتفاق عادی شده است و حتی بدحجاب‌ها نیز هیچ مشکلی با این قضیه ندارند. 

انتخابات ریاست جمهوری,اخبار انتخابات ریاست جمهوری

ولایتی:باید کاری کرد دستورات و بخشنامه‌های متناقض در عرصه اقتصادی صادر نشود

علی اکبر ولایتی با اشاره به ضرورت توجه ویژه و فوری به مباحث مربوط به معیشت مردم گفت: باید ضمن اقدام فوری برای مهار گرانی و تورم در جامعه، احیای اعتماد بین مردم و دولت و توجه ویژه به صنایع و کارخانجات نیز مد نظر باشد که در این زمینه نیز اقدامات و برنامه های خوبی تدارک دیده شده است.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در جمع مردم شهرری با تسلیت سالروز شهادت امام موسی کاظم (ع) به تشریح نقش ارزنده و ویژه آن امام بزرگوار در طول 55 سال زندگی و 35 سال امامت شان برای هدایت مردم و افشای ظلم حکام عباسی پرداخت.

وی در ادامه ، سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) را تسلیت گفت و با اشاره به همت ایشان برای جهاد اکبر و اصغر گفت: حاصل تلاش های مردم و هدایت امام را می‌توان امروز در به ثمر نشستن بخشی از بیداری اسلامی در کشورهای منطقه مشاهده کرد و انقلاب اسلامی ایران، از طریق فرهنگ به اقصی نقاط دنیا رفته است و اکنون علاقمندان و حمایان انقلاب و رهبر انقلاب، بیش از هر زمان دیگری هستند.

ولایتی تلاش برای وحدت شیعه و سنی و جلوگیری از تفرقه افکنی دشمنان را یادآور شد و افزود: در اجلاس های مختلفی که برای بیداری اسلامی در کشورمان برگزار شد، توفیقات فراوانی نصیب جهان اسلام شد که ثمرات آن تا سالها باقی خواهد ماند و انشاء الله تقویت می شود.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری، بخش دیگری از سخنان خود را به بیان برنامه های خود در این عرصه اختصاص داد و افزود: برنامه ما واگذاری واقعی اقتصاد به مردم است و تبدیل آن از توزیع محور، به تولید محور.

وی با اشاره به ضرورت توجه ویژه و فوری به مباحث مربوط به معیشت مردم گفت: باید ضمن اقدام فوری برای مهار گرانی و تورم در جامعه، احیای اعتماد بین مردم و دولت و توجه ویژه به صنایع و کارخانجات نیز مد نظر باشد که در این زمینه نیز اقدامات و برنامه های خوبی تدارک دیده شده است.

ولایتی با تبیین برنامه هایی که برای دادن تنفس و بخشودگی های مالیاتی به کارخانجات و صنایع دارد، افزود: نباید صنعت را در دو خودروساز مطرح کشور خلاصه کرد و همه بخش های صنعتی در مقیاس های مختلف، در برنامه ما جانمایی شده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اهمیت توجه به کشاورزان و عرصه کشاورزی گفت: چرا بخشی از گندم تولید داخل خوراک دام می شود و از سوی دیگر با هزینه چند برابر، گندم وارد می کنیم و این موضوع در حالی است که رهبر انقلاب تاکید ویژه بر خودکفایی در محصولات مهم دارند.

وی با اشاره به مشکلات ناشی از عدم ثبات بازار ارز و مصائب مختلفی که تجار عرصه واردات و صادرات با آن دست و پنجه نرم می کنند، گفت: باید کاری کرد دستورات و بخشنامه های متناقض در عرصه اقتصادی صادر نشود تا اعتماد مردم و فعالات عرصه اقتصادی به دولت احیا شود.

خبرآنلاین/ایسنا

 

 


ویدیو مرتبط :
گزارش یک طرح تفکیک جنسیتی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

عارف: تفکیک جنسیتی بی‌حرمتی به دانشجوست/قالیباف: حرف مرد دوتاست/ حدادعادل: رئیس‌جمهور شوم به سوریه میروم



انتخابات,انتخابات ریاست جمهوری

قالیباف: حرف مرد دوتاست/ بعضی اقوام و گروههای کشور احساس می کنند سهمی در دولت ندارند

محمد باقر قالیباف در ادامه سخنانش در برنامه گفت و گوی ویژه خبری به موضوع پرداخت.

در ادامه برنامه گفت و گوی ویژه خبری مجری برنامه از محمد باقر قالیباف پرسید: سند بالادستی در برنامه های شما چه جایگاهی دارد و این نامزد انتخابات ریاست جمهوری یازدهم پاسخ داد: 

سند برنامه 1404 بالاترین سند است. برنامه توسعه سند بالادستی است. برنامه های من همه باید مطابق این اسناد بالادستی باشد. بنده معتقدم که به عنوان رئیس دولت مکلف ام از همه برنامه های بالادستی طبعیت کنم.

عدالت پیشرفت دغدغه همه است. برنامه شما برای این موضوع چیست؟

یک بحث شکلی داریم و یک بحث محتوایی. بگذارید یک مقدمه بگویم. لازمه پیشرفت این است که به عنوان رئیس دولت حق صحیح و خطا ندارم. من می توانم بگویم که چوب لای چرخ من می گذارند و نمی توانم کار کنم. با همین قانون آمده ام رئیس جمهور شده ام. این بهانه جویی است

. قانون اساسی باید همه اش را اجرا کنم. نه آنجایی که دوست دارم را اجرا کنم و آنجایی که دوست ندارم اجرا نکنم. مردم نمی پذیرند که من بگویم حاکمیت دوگانه است. سه قوه هستند. سیاست های رهبری باید پیگیری شود. این بهانه نباید باشد. پیشرفت و عدالت سه بخش دارد. یک باید رشد تکنولوژی ، رشد اقتصادی و از همه مهتر باید رشد اجتماعی داشته باشیم. 

یک وقت عدالت ما عدالت اجتماعی است. ما باید همه گروه ها و اقوام را ببینیم. امروز بعضی اقوام و گروه ها  احساس می کنندسهمی در دولت ندارند. کشاورز ما ، کارگر ما، صنعتگر ما همه باید خود را ببینند و حقوق اجتماعی داشته باشند. هرکس به مرکز نزدیک تر است برخوردار است. هر منطقه ای که در دولت حضور دارد برخوردارتر است. اولین کاری که در شهرداری کردیم این بود که فاصله بین شمال و جنوب شهر را کم کردیم.

برنامه شما در سیاست خارجی چیست؟

سیاست خارجی چه کار می خواهد بکند؟! سیاست خارجی باید منافع ملی و امنیت ملی یک کشور را در واقع هویت یک کشور را تضمین بکند. این وظیفه سیاست خارجی است. واقعا یک فرق جدی بین سیاست خارجی و دستگاه دیپلماسی داریم.

کجای دولت گفته است که رئیس دولت بگوید من این تصمیم را در سیاست خارجی می گیرم. هیچ جا قانون اجازه نداده که رئیس دولت می تواند سیاست خارجی را تغییر دهد.

رئیس دولت یکی از عناصری است که نقش اساسی دارد اما همه نقش برای او نیست. در کشورهای دیگر وزیر خارجه و دولت عوض می شود اما سیاست خارجی تغییر پیدا نمی کند. آن چیزی که ما باید به آن توجه کنیم دستگاه دیپلماسی است.

دستگاه دیپلماسی است که نباید هزینه تراشی بکند. وزارت خارجه و شورای عالی امنیت ما نباید هزینه آفرینی کنند. برای این‌ها برنامه مشخص دارم. دیپلماسی اقتصادی را هم مبنای کار قرار خواهم داد. 70 درصد نفت و گاز جهان یا در شمال کشور ماست یا در جنوب کشور ما. ما باید انسجام داخلی را در حفظ کنیم. ما یا می خواهیم تقابل کنیم ، یا مقاومت کنیم، یا رقابت کنیم و یا مذاکره کنیم.

اما پیش از این باید اول در داخل انسجام داخلی داشته باشیم. اگر هیچ دولتی مورد تحسین مردم خود قرار نگیرد مقاومت هم بکند مقاومت منفعلانه کرده است. مبارزه با آمریکا یعنی کار کار کار.

یک دیپلماسی فعال می تواند به قدرت ملی ما بیافزاید. برخی در برنامه های خود می گویند این را حل می کنیم.  هر کس بگیود من تغییرات عظیم در سیاست خارجی می دهم، یک شعار است. در 30 سال گذشته دیپلماسی ما را چه کسی اداره می کرده است. کسانی در سه دهه گذشته یا در دستگاه دیپلماسی بودند یا در شورای عالی امنیت ملی ولی وضعیت ما همینی هست که هست. ما نباید بگذاریم وضع موجود ادامه پیدا کند.

کشور نیاز دارد که با مدیریت و نیروهای جدید وضع را تغییر بدهد. من آمده ام که این تغییر جدید را به این مدیریت خسته بدهم. البته بزرگان ما و پیشکسوتان ما محترم هستند.

چقدر انتقاد پذیرید؟

ما از امام یاد گرفتیم که حرف مرد یکی نیست . دوتاست. رئیس دولت هم اشتباه می کند. وقتی فهمید اشتباه می کند باید عذرخواهی بکند و به خرد جمعی احترام بگذارد.

 

رقیب انتخاباتی من عدم مشارکت مردم است

عارف: تفکیک جنسیتی بی‌حرمتی به دانشجوست

دكتر محمدرضا عارف امروز در جمع دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به این‌که گفتمانش معیشت منزلت و عقلانیت است، خاطرنشان کرد: من بر این باورم که اگر بخواهیم برنامه‌هایمان را به نتیجه برسانیم و به توسعه برسیم، راهی جز حاکمیت عقلایت نداریم.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری در ادامه با بیان این‌که برای تحقق عدالت باید ثروت توزیع کنیم، گفت: من تصمیم دارم معاونت اقوام را در ریاست جمهوری ایجاد کنم، زیرا احساس می‌کنم که بعضی اقوام در ایران احساس می‌کنند که منزلت آنها رعایت نمی‌شود. تفکیک جنسیتی در دانشگاه‌ها و سهمیه‌بندی کردن در پذیرفتن دانشجو در واقع بی‌حرمتی به دانشجوست و منزلت دانشجویان و منزلت زنان باید رعایت شود. به گفته وی مهم‌ترین عامل تورم در کشور، بی‌انضباطی مالی و پولی دولت است و ما برنامه‌ریزی کرده‌ایم که تورم را به زیر ۱۰ درصد برسانیم و سالیانه حداقل یک میلیون شغل ایجاد کنیم.

معاون اول آقای خاتمی در دولت اصلاحات، در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات جوانان گفت: ما طرحی به عنوان طرح مسکن ماندگار داریم و همچنین در توسعه صنعت گردشگری، توسعه فناوری اطلاعات، توسعه صنعت انرژی و استفاده از موقعیت جغرافیای کشور برنامه دارم.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به این‌که مواضع راهبردی نظام این است که از فناوری هسته‌یی در زمینه صلح‌آمیز استفاده کند، تاکید کرد: من هم به این موضوع وفادارم. کارشناسان غربی می‌دانند که هدف ما از استفاده از فناوری هسته‌یی، استفاده صلح‌آمیز است. ما اگر یک قدم عقب برویم، آنها دو قدم جلو می‌آیند. ما نباید از حقوق خود کوتاه بیاییم، اما می‌توانیم اعتمادسازی کنیم. به نظر من باید مذاکرات هسته‌یی در بالاترین سطح انجام شود، زیرا طولانی شدن مذاکرات و افزایش تحریم‌ها استراتژی غرب است که ما باید با آن برخورد کنیم.

عارف همچنین افزود: ما باید رابطه خود را با کشورهای همسایه به وسیله کارشناسان زبده بهبود ببخشیم و باید از ظرفیت ایرانیان خارج از کشور در جهت تقویت رابطه با سایر کشورها استفاده کنیم و از لحاظ اقتصادی کشورهای همسایه را به خود وابسته کنیم. عارف بخش دیگری از برنامه‌های خود را اینچنین دسته‌بندی کرد: اصلاح بیمه کشور، پذیرفته شدن خانه‌داری به عنوان یک شغل، رساندن فضای ورزشی کشور به یک متر مربع، بهبود اماکن ورزشی بانوان، صادرات متخصصان به کشورهای اسلامی، جذب بیماران خارجی، کاهش هزینه‌های درمانی خانوار.

عارف در مورد رابطه قوا نیز گفت: قانون اساسی جایگاه مستقلی را برای سه قوه در نظر گرفته است و روح قانون اساسی در این باره تعامل بین قواست. نباید از جایگاه ریاست جمهوری نگاه قیم‌معابانه‌ای به سایر قوا داشت. شیوه من اینگونه است که اگر با فرد یا دستگاهی ۵۱ درصد تفاهم داشته باشم، با او دعوا نمی‌کنم، تنظیم روابط قوا از اختیارات رهبری است و اگر اختلافی با قوا پیش آمد باید برهمین اساس عمل کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این‌که تک نرخی کردن ارز بزرگترین دستاورد دولت خاتمی بود، تصریح کرد: در دولت خاتمی افزایش پلکانی قیمت سوخت به مجلس پنجم رفت که البته در صحن علنی رد شد. هدفمندی یارانه‌ها در دولت خاتمی هم دنبال می‌شد، اما وقتی که قیمت آرد افزایش یافت، مخالفان دولت فریاد وااسلاما سر دادند و به دولت فشار آوردند و دولت را مجبور کردند که عقب‌نشینی کند.

عارف همچنین در مورد جایگاه مقام معظم رهبری گفت: حرف آخر را در امور طبق قانون اساسی رهبری می‌زند. سیاست خارجی و تعیین اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام و تعیین سیاست‌های کلی نظام از شئون رهبری است و صحبت‌های رهبری برای من فصل‌الخطاب است. عارف همچنین درباره طرح گفت‌وگوی تمدن‌ها گفت: صدور انقلاب در واقع صدور گفتمان و نرم‌افزار است و گفت‌وگوی تمدن‌ها می‌تواند پیام انقلاب ما را به جهان برساند.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: من خود را یک اصلاح‌طلب می‌دانم و اصلاح‌طلبی را روش نجات کشور می‌دانم. اصلاح‌طلبی به نظر من یعنی اصلاح در قالب چارچوب‌ها و نظام. منش من همیشه حرکت در چارچوب قانون بوده است و فرضم این است که به همه دست‌اندرکاران انتخابات باید اعتماد کرد. من اگر خطایی ببینم از طریق قانون پیگیری می‌کنم اما یک مساله داخل نظام را به خارج از آن نمی‌برم.

عارف در ادامه با اشاره به وقایع سال ۸۸ گفت: به نظر من تخلف‌های آشکاری در سال ۸۸ اتفاق افتاد و کسانی که باید بی‌طرف می‌بودند، از فردی حمایت کردند و همچنین وعده‌های کاذبی داده شد. باید در یک زمان مناسب، ریشه‌ها و عوامل شکل‌گیری وقایع ۸۸ رسیدگی شود و به همه جریان‌ها اجازه داد تا از خود دفاع کنند. اصلاح‌طلبان اکنون نباید خود را به دست خود حذف کنند و به انتخابات نگاه برد- برد داشته باشند. وی در ادامه با بیان این‌که ستاره‌دار بودن دانشجویان و اساتید را در دولت خود حذف می‌کنم، گفت: من قانون اساسی کشور را مترقی‌ترین قانون اساسی جهان می‌دانم که ظرفیت‌های زیادی دارد که از ظرفیت‌های آن به خوبی استفاده نشده است. قانون اساسی اجازه تجدیدنظر در بعضی اصول را می‌دهد که باید در زمان خود انجام شود.

نامزد اصلاح‌طلب انتخابات ریاست جمهوری همچنین گفت: ما مخالف مذاکره با آمریکا نیستیم، اما باید شروط مذاکره رعایت شود. عارف در ادامه افزود: رقیب انتخاباتی من عدم مشارکت جوانان در انتخابات است و اگر جوانان در انتخابات شرکت کنند، هر نتیجه‌ای که به دست بیاید، من پیروز شده‌ام. این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در پایان با اشاره به اینکه باید شرایطی فراهم شود که دانشجویانی از کشور خارج شده‌اند، به میهن برگردند، اظهار کرد: در حال حاضر ۷۰ درصد هزینه‌های درمانی را مردم می‌پردازند و من برنامه دارم که این هزینه را به ۳۰ درصد کاهش دهم.

حدادعادل: رئیس‌جمهور شوم به سوریه میروم

نامزد ریاست‌جمهوری یازدهم گفت: مردم و دولت سوریه الگوی موفق مقاومت اسلامی هستند. غلامعلی حداد عادل نامزد ریاست‌جمهوری یازدهم در گفت‌وگو با شبکه العالم در پاسخ به این سؤال که در صورت پیروزی در انتخابات اولین سفر خارجی‌تان به کدام کشور خواهد بود، اظهار داشت: اگر رئیس‌جمهور شوم دوست دارم در صورت امکان به سوریه سفر کنم و پس از زیارت حرم حضرت زینب(س) به مردم و رئیس‌جمهور این کشور به خاطر مقاومتشان خداقوت بگویم.

این نامزد ریاست‌جمهوری یازدهم تصریح‌کرد: مردم و دولت سوریه الگوی موفق مقاومت اسلامی هستند.

خبرآنلاین/بهارنیوز/تابناک