اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

صفار هرندی: کلید خوردن زودهنگام انتخابات، جنگ داخلی را در پی دارد



صفار هرندی: کلید خوردن زودهنگام انتخابات، جنگ داخلی را در پی دارد

 

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی، تصریح كرد: عده‌ای که از هم اکنون برای انتخابات ریاست جمهوری 3 سال بعد شال و کلاه کرده‌اند، باید بدانند که نتیجه کلید زدن زودهنگام انتخابات در کشور، راه افتادن جنگ داخلی است.

 

به گزارش ایسنا، محمد حسین صفار هرندی در همایش هادیان سیاسی سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان در بندرعباس با اشاره به مقوله جنگ نرم گفت: بر خلاف تصور عده‌ای که فکر می کنند ما در مقابل جنگ نرم حالت تدافعی و انفعالی داشته و دشمنان دست برتر دارند، بنده معتقدم که جنگ نرم یک مقوله ابتکاری از طرف ما بوده و بانی آن نیز حضرت امام راحل(ره) بودند.

وی از انقلاب اسلامی ایران به عنوان یک جنگ نرم علیه استکبار جهانی یاد کرد و افزود: تمامی انقلاب های رخ داده در جهان طی چند قرن اخیر متأثر از دو انقلاب فرانسه و روسیه بودند که خدا را از صحنه حکومت حذف کردند، اما انقلاب اسلامی ایران بر خلاف سایر انقلاب‌ها معتقد بود که حکومت باید بر مبنای آیین و شریعت الهی باشد. همچنین تحولات ناشی از انقلاب اسلامی، تحولات فرهنگی بود، نه سیاسی و به همین دلیل دشمنان را دچار حیرت و سردرگمی کرد.

صفار هرندی با بیان این‌که در سال های اول انقلاب، دشمنان اقدام به مبارزه و جنگ سخت با این تحول فرهنگی صورت گرفته در ایران نمودند، گفت: شورش های مناطق مرزی در اوایل انقلاب و همچنین جنگ تحمیلی به عنوان نمونه‌های بارز جنگ سخت دشمنان در آن دوران است.

وی ادامه داد: پس از این‌که دشمن متوجه شد که با جنگ سخت، دامنه نفوذ انقلاب اسلامی در جهان گسترش پیدا کرده، به اشتباه خود پی برد و پس از پایان جنگ تحمیلی، اقدامات خود را از طریق جنگ نرم و تهاجم فرهنگی به ایران آغاز کرد. طی این سال ها که همزمان با سال های آغازین دولت سازندگی بود، با موج گسترده ای از بازگشت نویسندگان، شاعران، فیلمسازان، هنرمندان موسیقی و تئاتر و همچنین مورخان به داخل کشور شروع شد که حتی با استقبال رسمی برخی از مسوولان دولتی در فرودگاه مواجه می شدند.

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی جنگ نرم دشمنان را شریک شدن گروهی از عناصر ضد انقلاب با مسوولان حکومتی دانست و افزود: طی سال های دهه دوم انقلاب با غفلت مسوولان یا برداشت غلط آنها، عناصر نفوذی دشمن در ارکان حکومت لانه کردند. پس از این سال ها بود که مسخره کردن ارزش‌های بسیجی و انقلابی در فیلم‌ها آغاز شد و مطبوعات جولانگاه عناصر ضد انقلاب شد و حتی مدتی بعد نیز حوزه اختیارات رهبری را نشانه گرفتند.

وی محیط اقدام جنگ نرم را اندیشه و دل آدمیان دانست و با بیان این‌که برای مقابله با این جنگ باید بصیرت و بندگی خود را تقویت کنیم، خاطرنشان کرد: برخی ها فکر می کنند که جنگ نرم یعنی فتنه 88، در صورتی که فتنه سال گذشته نتیجه درو کردن محصولی بود که عناصر نفوذی دشمنان در داخل کشور، سال‌ها پیش از آن در ذهن و دل عده ای کاشته بودند.

وی ادامه داد: پس از انتخابات ریاست جمهوری 88، جریان نفوذی خیابان ها را برای نیروهای طرفدار آمریکا قرق کرد که در نهایت شکست خوردند اما بیکار ننشسته و برنامه های آینده آنها رسوخ در میان اساتید دانشگاه و حتی حوزه علمیه است.

صفار هرندی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از کسانی که فکر می کنند صدور انقلاب نیاز به خرج کردن پول های کلان دارد، گفت: قدرت نرم ما در کشوری مثل مصر به کرسی نشسته است در صورتی که هیچ پولی در این منطقه هزینه نکرده‌ایم و اگر رییس جمهور ایران به این کشور سفر کند مطمئن باشید استقبالی بسیار باشکوه تر از مردم لبنان انجام می‌شود.

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این‌که حضرت امام(ره) با محبت و ولاء دل های جهانیان را به سمت انقلاب اسلامی جذب کرد، گفت: منبع قدرت نرم ما تمسک به ولایت است.

صفار هرندی در پاسخ به سوال یکی از حضار در خصوص بودجه های اختصاص داده شده به حوزه فرهنگی در سال جاری گفت: بودجه یک هزار و 500میلیارد تومانی رقمی اعجاب آور است که هنوز آثار عینی آن مشهود نیست و شاید علت آن تمرکز دولت بر طرح هدفمندسازی یارانه ها باشد که این هزینه ها عملیاتی نشده است. اگر چنین پولی در عرصه فرهنگی به درستی هزینه شود، می توان کاری کارستان کرد.../ایسنا


ویدیو مرتبط :
صفار هرندی-رهبری

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

دختر آیت الله هاشمی: احمدی نژاد باید هر چه سریعتر برود و انتخابات زودهنگام برگزار شود/ وضعیت از زمان جنگ هم بدتر است



دختر آیت الله هاشمی: احمدی نژاد باید هر چه سریعتر برود و انتخابات زودهنگام برگزار شود/ پدرم به دنبال یک کاندیدای مناسب برای انتخابات است/ وضعیت از زمان جنگ هم بدتر است

گرچه پس از انتخابات ریاست جمهوری 88 در ایران، هاشمی به دلیل برخی مواضعش به حاشیه رانده شده و حتی در نماز جمعه نیز حضور پیدا نمی کند، اما فاطمه هاشمی می گوید که پدر او از سوی مقام معظم رهبری در مجمع تشخیص ابقاء شده و در اجلاس سران عدم تعهد در ماه اوت شانه به شانه با آیت الله خامنه ای وارد محل جلسه سران شده است.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب: روزنامه "فاینشال تایمز" چاپ آمریکا با انتشار گفت و گویی با فاطمه هاشمی رفسنجانی به اوضاع اقتصادی و انتخابات آینده ریاست جمهوری و نقش پدرش آیت الله هاشمی رفسنجانی در انتخابات آتی ریاست جمهوری ایران، اشاره ای داشته است.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب؛ فاینشال تایمز در ابتدا می نویسد: پدر فاطمه هاشمی، یکی از قدرتمندترین افراد در جمهوری اسلامی است، اما برادر و خواهر فاطمه، هفته گذشته راهی زندان شده اند.

دختر 52 ساله آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس جمهور سابق در این مصاحبه که در دفتر وی انجام شده، می گوید:  مشکلات اقتصادی  و شکاف ایجاده شده بین مردم و دولت ، کشور را در "بدترین وضعیت " از ابتدای  انقلاب 1979 تاکنون - حتی بدتر از دوران جنگ با عراق - قرار داده است.

فاطمه هاشمی با ظاهری پوشیده و حجابی اسلامی، در این گفت و گو حاضر شده و می گوید: وضعیت اقتصادی کشور بسیار نگران کننده است

وی با بیان اینکه "وضعیت به حدی نگران کننده است که شاید نیاز باشد انتخابات زودهنگام برگزار شود" می گوید: هر چه زودتر اشتباهات دولت متوقف شود بهتر است، چه از طریق تغییر آقای احمدی نژاد و یا اصلاح [سیاست] او".

وی خاطر نشان کرده است: انتخابات زودهنگام یا برکناری احمدی نژاد، به مجلس بستگی دارد. تحریم ها، مشکلاتی را برای ما به وجود آورده، اما سوء مدیریت به این مشکلات دامن زده است.

خانم هاشمی که مسئول بنیاد بیماری های خاص در ایران است می گوید: «هیچ نقشی در سیاست ایران ندارد» . او اگر چه اصرار دارد که به نمایندگی از پدرش صحبت نمی کند، اما صحبت های وی احتمالا به عنوان بیان مواضع آقای رفسنجانی تلقی می شود.

فاینشنال تایمز با اشاره به اینکه نشانه هایی از ورود مجدد آیت الله هاشمی به صحنه سیاست ایران دیده می شود، می نویسد: هاشمی رفسنجانی، این محافظه کار عملگرا که یک ستون از انقلاب اسلامی بوده ، در سالهای گذشته به شدت از سوی احمدی نژاد به مسائل مختلفی متهم شده است.

قاطمه هاشمی می گوید: رئیس جمهور با زبان رادیکال خود در روابط خارجی و سیاست های اقتصادی پوپولیستی باعث تضعیف نظام شده است.

هاشمی یادآور شد که نهادهای دیگر از جمله مجلس نیز مسوول مشکلات امروز هستند.

به نوشته این روزنامه آمریکایی، گرچه پس از انتخابات ریاست جمهوری 88 در ایران، هاشمی به دلیل برخی مواضعش به حاشیه رانده شده و حتی در نماز جمعه نیز حضور پیدا نمی کند، اما فاطمه هاشمی می گوید که پدر او از سوی مقام معظم رهبری در مجمع تشخیص ابقاء شده و در اجلاس سران عدم تعهد در ماه اوت شانه به شانه با آیت الله خامنه ای وارد محل جلسه سران شده است.

خانم هاشمی گفت که «پدر او در تلاش برای حفظ و پایداری نظام است» و اضافه کرد هاشمی به "مرد بحران" شهرت دارد، نمونه اش نقش حیاتی او در جنگ ایران و عراق.

فاینشنال تایمز به نقل از او می نویسد: بعید است که او دوباره برای ریاست جمهوری کاندیدا شود. همچنین نامزدهای خاصی را نیز در نظر ندارد.

هاشمی خاطر نشان کرد پدرش در عین حال خواستار حضور "نیروهای میانه رو و لایقی چه در اردوگاه چپ یا اردوگاه راست " است تا برای اداره کشور به کار گرفته شوند، چرا که ایران نیاز دارد توسعه اقتصادی خود را از سر گرفته و راهی "واقع بینانه" در روابط بین الملل بیابد» هر چند این موضوه به معنایتوقف برنامه هسته ای ایران نیست.

خانم هاشمی با اشاره به قیمت ها و وضعیت بهتر اقتصاد در دوران جنگ گفت: در طول جنگ با عراق مردم با اعتماد به مسئولان خود، فرزندان خود را تشویق به حضور در جبهه ها می کردند و زنان با اهدای جواهرات خود، به جبهه ها کمک می کردند.

او با سرزنش دولت احمدی نژاد می گوید: اما در حال حاضر مشکلات بسیاری وجود دارد، به جز دولت، مجلس هم مسئول مشکلات امروز مردم است.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب؛ فاطمه هاشمی در مورد خواهرش که اخیراً بازداشت شده، می گوید: فائزه هاشمی در حال حاضر در حال گذراندن حکم شش ماه زندان است ، اما می دانم که او مشغول مطالعه و ترجمه در زندان نیز است.

خانم هاشمی گفت که او خیلی کم از وضعیت برادرش مهدی اطلاع دارد، چرا که با او زمان اندکی تلفنی صحبت کرده است.

وی با آرزوی برگزاری دادگاهی منصفانه برای مهدی هاشمی، با بیان اینکه «اگر چنین شود مشخص می شود هیچ یک از اعضای این خانواده پول کشور را به سرقت نمی برد. " افزود: مطمئن باشید که اگر خانواده هاشمی فاسد بود، این مساله تاکنون فاش شده بود./انتخاب