اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

شیوه بانکی ما هنوز شاهنشاهی است



  مفاسد اقتصادی,کمیته مبارزه با مفاسد اقتصادی,بانکداری اسلامی,اخبار اقتصادی,شیوه های بانکداری

 

عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی:

شیوه بانکی ما هنوز شاهنشاهی است

چه اشکالی دارد برای رسیدن به بانکداری اسلامی به بانکها کمک شود و ردیف بوجه داده شود تا ربا گرفته نشود ؛ با روند کنونی بانکها میل ندارند به سوی بانکداری اسلامی و خدمت به مردم بروند

 

اعتدال: عزت الله یوسفیان ملا عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مجلس نیوز (پایگاه خبری فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی)، گفت: علیرغم افزایش سود اوراق مشارکت ، جاذبه ای برای اوراق مشارکت وجود ندارد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مسیر بانکها در مسیر اصلی خود نیست و آنها در مسیر خدمت گذاری نیستند؛ متاسفانه بانکها به فکر زیاد کردن صفرها و کف زدن برای اعضای هیات مدیره در پایان سال و گرفتن عیدی و پاداش هستند.

 

عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی خاطرنشان کرد: اگر بانکها واقعا برای خدمت بیایند ، هیچ اشکالی ندارد که در جهت خدمت ضرر هم کنند؛ به بانکهای دنیا نگاه کنید که در جهت خدمت حتی ورشکست شده اند.

وی افزود: بانکی که هر جور دلش می خواهد قرار داد تنظیم می کند و مشتری را برای دو میلیون تومان وام بیچاره می کند ، معلوم است که خارج از مسیر خدمت به مردم است.

نماینده مردم آمل ادامه داد: هر گاه بانکهای ما به مسیر خدمت به خلق خدا برگشتند؛ اوراق مشارکت، مسائل عمرانی ، درمان و صنعت کشور پا می گیرند.

 

وی گفت: ما همه جور مساله در بانکداری کشور داریم؛ اصلا شیوه بانکی ما هنوز شاهنشاهی است و تنها یک سری اقدامات رو بنایی و اسم هایی به نام مضاربه گذاشته اند و شاید حتی اوضاع از آن زمان نیز بدتر شده است.

وی در خاتمه گفت: اگر شیوه های بانکداری در عمل و نه حرف ، به سوی بانکداری اسلامی حرکت نکند ، در آینده مشکل خواهیم داشت ، چه اشکالی دارد برای رسیدن به بانکداری اسلامی به بانکها کمک شود و ردیف بوجه داده شود تا ربا گرفته نشود ؛ با روند کنونی بانکها میل ندارند به سوی بانکداری اسلامی و خدمت به مردم بروند./اعتدال


ویدیو مرتبط :
حضور در بازار بین بانکی برای کاهش نرخ سود بانکی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آیا شیوه‌های جدید کلاهبرداری‌های بانکی را می‌شناسید؟



آیا شیوه‌های جدید کلاهبرداری‌های بانکی را می‌شناسید؟

رییس پلیس فتای استان گیلان كلاهبرداری كارت‌به‌كارت را یکی از شیوه‌های فریب و خالی‌كردن حساب بانکی دانست و درباره راهكارهای پیشگیری از آن به شهروندان هشدار داد.

سرهنگ ایرج محمدخانی در گفت‌وگو با ایسنا، با تاكید بر اینكه شهروندان و دارندگان كارت‌های عابربانك باید مراقب كلاهبرداری كارت به كارت و لو رفتن رمز اینترنتی حساب بانكی خود باشند، گفت: كلاهبرداری كارت به كارت از رایج‌ترین شیوه‌ها برای فریب و خالی‌كردن حساب عابربانك و اینترنتی است.

محمدخانی افزود: برخی افراد سودجو و فرصت‌طلب با ارسال پیامكی با این مضمون كه «در قرعه‌كشی برنده جایزه شده‌اید» یا تماس با شهروندان، صنوف، ادارات دولتی و خصوصی، شماره حساب عابربانك آنان را به شیوه‌های مختلف برای مثال خرید دوربین دیجیتال به مناسبت سالگرد ازدواج، مشاركت در امور خیریه، خریدزمین، پوشاک، لوازم‌خانگی، کالاهای پزشکی و بهداشتی برای بیمارستان‌ها و غیره، به قصد واریز وجه، دریافت كرده و بعد از مدتی به قربانی زنگ زده از او می‌خواهند حساب بانکی خود را كنترل كند در صورتی که مبلغی به حساب قربانی واریز نشده است.

وی اضافه‌كرد: در ادامه فرد کلاهبردار با اعمال شیوه‌های متقلبانه، قربانی را پای دستگاه عابربانك كشانده و با اعلام این که دارای حساب ارزی است از قربانی درخواست می‌كند، زبان دستگاه ATM را به انگلیسی تغییر داده و از عدم تسلط و آشنایی قربانی به زبان خارجی سوءاستفاده كرده و با شگرد خاصی علاوه بر تحصیل رمز اینترنتی حساب بانكی قربانی، باعث انتقال مبلغی به حسابی كه كلاهبردار آن را «كد» معرفی می‌كند، می‌شود.

رییس پلیس فتای گیلان، از شهروندان خواست به هیچ عنوان اعتنایی به این‌گونه تماس‌ها و پیامك‌ها نكنند و توجه داشته باشند برای واریز وجه به حساب عابربانك آنان نیازی به حضور در کنار دستگاه خودپرداز نیست و عنوان این موضوع که در انتقال وجه با استفاده از شبكه شتاب اشكالی رخ داده، صرفاً شگردی است كه كلاهبرداران از آن برای خالی‌كردن حساب عابربانك و تحصیل رمز اینترنتی شهروندان استفاده می‌كنند.

محمدخانی از شهروندان خواست در صورت روبه‌رو شدن با چنین مواردی مراتب را سریعا به پلیس اطلاع‌دهند كه اسرع وقت نسبت به برخورد با متهمان اقدام شود./ایسنا