اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

سیدعلی خمینی: تامین معاش مردم از دغدغه های امام راحل بود/نمی توانیم بگوییم به حکومت آرمانی امام رسیده‌ایم



اخبار,اخبار سیاسی, سیدعلی خمینی

 
 اخبار سیاسی - سیدعلی خمینی: تامین معاش مردم از دغدغه های امام راحل بود/نمی توانیم بگوییم به حکومت آرمانی امام رسیده‌ایم

نوه امام راحل با تاکید بر اهداف رهبر کبیر انقلاب اسلامی برای ریشه کن کردن فقر در کشور، گفت: ایشان به همان میزان که آرمان خواه بودند، در مقام عمل هم همواره به تامین معاش مردم اصرار داشتند.

به گزارش نامه نیوز، حجت الاسلام سید علی خمینی دوشنبه شب در مسجد جامع شهر قدس افزود : ملت ما در طول دوران پس از انقلاب نشان دادند که حامی این آرمانها هستند و در این مدت به وظایف خود را به خوبی عمل کرده اند.

وی اظهار کرد : وجود فقر و فساد در جمهوری اسلامی ایران به هیچ عنوان شایسته این نظام نیست و امیدواریم خداوند توفیق حل این مشکلات را به دولتمردان عنایت فرماید.

وی که به مناسبت گرامیداشت سالگرد رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران میهمان مسوولین و مردم شهر قدس بود، گفت: این مردم بودند که به رهبر معنا دادند و انقلاب را به ثمر رساندندو امام اگر تنها بود و مردم در سراسر کشور پیرو او نبودند، این انقلاب بزرگ به ثمر نمی رسید.

حجت الاسلام سیدعلی خمینی با گرامیداشت اعیاد شعبانیه افزود : سیدالشهدا به ما آموخت که عزت فقط در مادیات خلاصه نمی شود، البته این به معنی عدم علاقه به رفاه در جامعه اسلامی نیست.

نوه امام راحل علت قیام مردم ایران بر ضد حکومت پهلوی را به خاطر پایمال شدن عزت و استقلالشان دانست و گفت: مردم ما بخاطر آب و نان قیام نکردند، اما همه دولتها وظیفه دارند در جهت حل مشکلات اقتصادی مردم تلاش کنند.

وی از چاپ 50 جلدی کتابهای امام (ره) توسط موسسه چاپ و نشر آثار ایشان خبر داد و گفت: همه اینها به این علت است که ایشان مرجع قدرتمندی بود و در دوره ای که کسی از دین سخن نمی گفت و معنویت از زندگی مردم رخت بربسته بود، ایشان شروع به احیای دین کردند.

سیدعلی خمینی با اشاره به دورانی که کمونیسم انسان را از یاد خدا غافل می کرد، گفت: زمانی که حاکمیت و تمدن غربی سعی در نابودی سنتها داشت، امام راحل بار دیگر معنویت را به میان مردم بازگرداند.

وی آنچه را که موجب ماندگاری رهبر کبیر انقلاب در دلهای مردم شد، خلوص نیت ایشان دانست و گفت: این موضوع را از عشق مردم به ایشان می توان دریافت کرد که پس از گذشت 25 سال از رحلتش، هنوز عشق ایشان در دلهای مردم جاری بوده و کم رنگ نشده است.

حجت الاسلام سیدعلی خمینی ریشه کن شدن فقر، تبعیض و فساد را به عنوان آرمان امام راحل بیان کرد و افزود: تا وقتی این مسایل در جامعه ریشه کن نشود نمی توانیم بگوییم به حکومت آرمانی امام رسیده ایم.

وی تصریح کرد: اگر از امام راحل و آرمانهایش سخن می گوییم به این دلیل است که معتقدیم، سعادت کشور در گرو آرمانهایی است که امام (ره) داشت و باید این آرمانها زنده و محقق شود.

  به گزارش ایرنا، نوه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران از استکبار ستیزی و استعمار ستیزی به عنوان آرمان همه ملت ایران یاد کرد و گفت: این وظیفه حکومتهاست که تلاش کنند جامعه را از حیث توجه به مسایل دنیوی و اخروی، به یک جامعه نمونه تبدیل کنند.
اخبار سیاسی - نامه نیوز
 


ویدیو مرتبط :
تجدید میثاق سازمان تامین اجتماعی با آرمانهای امام راحل

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اسرائیل: این بزرگترین پیروزی سیاسی از زمان حکومت (امام) خمینی است/ "غنی سازی" در توافقنامه پذیرفته شده/ ترکیه و مصر نیز خوشحال نیستند!



مذاکرات ایران با 5+1 ,برنامه هسته ای ایران

اسرائیل: این بزرگترین پیروزی سیاسی از زمان حکومت (امام) خمینی است/ "غنی سازی" در توافقنامه پذیرفته شده/ ترکیه و مصر نیز خوشحال نیستند!

به گفته لیبرمن، «دیدار مقامات ارشد کشورهای خلیج (فارس) در روز شنبه بی دلیل نبود؛ زیرا همانگونه که این توافق برای اسرائیل بیشترین مشکلات را بوجود می آورد برای کشورهای خلیج (فارس) نیز همین حکم را دارد و ترکیه و مصر نیز خوشحال نیستند».به گفته وی، «هیچ یک از کشورهای منطقه برای این توافق کف نمی زنند و خود آنها (برای رسیدن به توان هسته ای مشابه) صبر نخواهند کرد و آنها نیز حتما مدعی خواهند شد که تنها برای هدف های مسالمت جویانه برنامه اتمی خود را آغاز می کنند».

دولتمردان اسرائیل با «بد و خطرناک» توصیف کردن توافق روز یکشنبه، سوم آذر، میان ایران و پنج عضو دائم شورای امنیت و آلمان در ژنو، این تفاهم را «بزرگترین پیروزی سیاسی و دیپلماتیک برای ایران در ۳۵ سال گذشته» نامیده و گفتند: «اسرائیل حساب های خود را خواهد کرد».

مقامات ارشد اسرائیل بامداد یکشنبه در واکنش های اولیه خود، با رد این توافق، آن را «بد و خطرناک» توصیف کرده و گفتند که اسرائیل به آن متعهد نیست.

آویگدور لیبرمن وزیر امور خارجه اسرائیل گفت، این توافق «پیروزی عظیم» ایران است. وی البته تلاش کرد با عصبانی نشان دادن ترکیه، مصر و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس از این توافق، آنها را نیز همراه خود نشان دهد.

به گفته لیبرمن، «خطرات در مورد اسرائیل از امروز جدی تر شده است».

وزیر امور خارجه اسرائیل بامداد یکشنبه، ساعتی پس از امضای توافق در ژنو، در مصاحبه با رادیو اسرائیل مدعی شد: «حتی یک نکته مثبت در این توافق وجود ندارد اما این بزرگترین پیروزی دیپلماتیک و سیاسی است که از آغاز حکومتی که (امام) خمینی در ایران پایه گذاری کرد، ایران به آن دست یافته است».

لیبرمن گفت: «روشن است که این توافق برای ادامه غنی سازی اورانیوم در ایران، حق قائل شده است؛ و این امر سرآغاز مسابقه تسلیحاتی در منطقه است».

وزیر امور خارجه اسرائیل گفت: «به رسمیت شناختن غنی سازی ایران در حالی است که ایران قطعنامه های شورای امنیت را نقض کرده و بارها در گزارش های خود تاکید کرده که برنامه هسته ای ایران ممکن است ماهیت نظامی دارد».

وزیر امور خارجه اسرائیل این را نیز گفت که او مشتاقانه «در انتظار شنیدن واکنش عربستان سعودی است».

به گفته لیبرمن، «دیدار مقامات ارشد کشورهای خلیج (فارس) در روز شنبه بی دلیل نبود؛ زیرا همانگونه که این توافق برای اسرائیل بیشترین مشکلات را بوجود می آورد برای کشورهای خلیج (فارس) نیز همین حکم را دارد و ترکیه و مصر نیز خوشحال نیستند».

به گفته وی، «هیچ یک از کشورهای منطقه برای این توافق کف نمی زنند و خود آنها (برای رسیدن به توان هسته ای مشابه) صبر نخواهند کرد و آنها نیز حتما مدعی خواهند شد که تنها برای هدف های مسالمت جویانه برنامه اتمی خود را آغاز می کنند».

وزیر امور خارجه اسرائیل گفت: «عواقب این توافق بد، اسرائیل را در برابر واقعیات جدیدی قرار می دهد».

لیبرمن در پاسخ به این پرسش رادیو اسرائیل که آیا دولت نتانیاهو احساس می کند که از سوی باراک اوباما مورد خیانت قرار گرفته است، گفت آمریکا هنوز مهم ترین همپیمان اسرائیل است.

اما لیبرمن در روزهای گذشته گفته بود نظر به بحرانی که در مناسبات اسرائیل و آمریکا پدیدار شده است، اسرائیل باید در تلاش برای یافتن دوستان جدیدی در جهان باشد و از جمله به امیرنشین های خلیج فارس اشارات تلویحی کرد.

اما یووال اشتاینیتز وزیر اطلاعات و راهبردی اسرائیل در انتقاد از دولت آمریکا به خاطر «خیانتی که به اسرائیل کرده است»، روشن تر سخن گفت.

اشتاینیتز گفت: «بر خلاف قولی که (باراک) اوباما (رییس جمهوری آمریکا) به اسرائیل داده بود، او با سندی موافقت کرده است که ایران را به بمب اتمی نزدیک تر می کند».

اشتاینیتز این را نیز گفت «اصلاحاتی که در این دور از مذاکرات در توافق با ایران وارد شد، از درخواست های اسرائیل بسیار به دور است» و افزود «توافق بد و خطرناک بود و آخر سر همان طور نیز ماند و مانع از آن خواهد شد که توافق نهایی شایسته ای بدست آید».

وزیر اطلاعات اسرائیل توافق بدست آمده با ایران را با توافق با کره شمالی پس از تشدید برنامه اتمی این کشور مقایسه کرد و گفت «این توافق نیز پلکان نزدیک تر شدن ایران به بمب است».

اشتاینیتز وزیر عضو حزب حاکم لیکود و از نزدیک ترین سیاستمداران به نتانیاهو است که تمامی امور وزارتخانه او در طول چند سال به مقابله با برنامه اتمی ایران اختصاص یافته و او سفرهای متعددی به کشورهای غربی کرده بود.

به گزارش وبسایت اسرائیلی وای.نت، نفتالی بنت وزیر صنایع و تجارت اسرائیل نیز روز یکشنبه گفت خطرات علیه جهان با این توافق افزایش یافته و «اسرائیل به آن متعهد نیست».

بنت مدعی شد «اگر پنج سال دیگر یک چمدان حاوی بمب های کوچک هسته ‍ ای در قلب نیویورک یا مادرید منفجر شد، نتیجه همین قراردادی است که ساعاتی پیش در ژنو امضا شد».

بنت، رهبر یک حزب راستگرای همپیمان با دولت نتانیاهو، روز جمعه به شبکه تلویزیونی آمریکایی «پی بی اس» گفته بود گزینه نظامی اسرائیل همچنان مطرح است.

به گزارش وای.نت، یائیر لاپید وزیر دارایی و یک همپیمان مهم دیگر دولت نتانیاهو گفت «نه تنها این توافق مرا ناراحت می کند بلکه این واقعیت که دنیا به حرف اسرائیل گوش نمی دهد، نگران کننده است».

لاپید گفت: «دو هدف اسرائیل در ماه های آینده باید این باشد که توافق نهایی با ایران، برای اسرائیل و دنیا بهتر باشد و روابط نزدیک خود با آمریکا را احیا کنیم».

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل هنوز در مورد توافق بدست آمده با ایران اظهار نظر رسمی نکرده است.

اما رسانه های اسرائیل به نقل از «مقامات ارشد دفتر نخست وزیری» خبر دادند که اسرائیل «این توافق را بد می داند و معتقد است که هدف های ایران را برآورده کرده و تحریم ها علیه ایران را به طور جدی سبک تر و بخش مهمی از برنامه اتمی ایران را نیز حفظ می کند».

این «مقامات ارشد دفتر نخست وزیری اسرائیل» افزودند: «غنی سازی اورانیوم ایران ادامه می یابد؛ سانتریفوژهایش همچنان خواهند چرخید؛ تولید مواد برای بمب ادامه دارد؛ و حتی کوره (آب سنگین) اراک متوقف نمی شود».

این مقامات دفتر نخست وزیری اسرائیل گفتند: «فشار اقتصادی بر ایران می توانست موجب تنظیم یک توافق بهتر شود».

ناظران اسرائیلی و بین المللی اتفاق نظر دارند که حال با امضای توافق هسته ای میان قدرت های جهانی با ایران، تیرگی در مناسبات اسرائیل و آمریکا به اوج می رسد.

مقامات آمریکا گفته اند که باراک اوباما در ساعات آینده روز یکشنبه با نتانیاهو تلفنی سخن می گوید و همزمان، مقامات ارشد آمریکایی با همتایان اسرائیلی خود در مورد «نگرانی های اورشلیم (دولت نتانیاهو در بیت المقدس)» سخن خواهند گفت.

/انتخاب