اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

رییس‌جمهور: سپاه، سپاه همه مردم باشد



 سپاه پاسداران ,حسن روحانی

رییس‌جمهور: سپاه، سپاه همه مردم باشد

سرمایه دیگر سپاه پاسداران، سرمایه اجتماعی است؛ یعنی سپاه پاسداران در دل مردم، با مردم و در کنار مردم است و باید دژ مستحکم و مدافع حقوق مردم باشد.

رییس‌جمهور گفت: تمام مردم ایران وقتی سپاه پاسداران و یک فرد پاسدار را می‌بینند، باید احساس امنیت و آرامش کنند و او را دژ مستحکم و مدافع خود بدانند.

حسن روحانی در بیستمین مجمع سراسری فرماندهان و مسئولان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه "سپاه باید دژ مستحکم و سپاه همه مردم باشد"، گفت: سپاه متعلق به مسلمان یا غیرمسلمان شیعه یا غیرشیعه، ‌زن و مرد روستایی یا شهری باشد.

وی در ادامه به فرمایشی از امام علی(ع) اشاره کرد و گفت: تمام شهروندان بقا و استمرار حقوق شهروندی خود و جامعه اسلامی را باید در کنار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و بویژه سپاه ببیند چون جاذبه همه بزرگان کشور و همینطور زینت نظام با سپاه است و سپاه عمل و ایثار و ایستادگی‌اش زینت‌بخش نظام است.

رییس‌جمهور همچنین با تبریک میلاد امام رضا(ع) و فرارسیدن ایام دفاع مقدس اظهار کرد: این جلسه یادآور جبهه‌های غرب و جنوب و میانی کشور است که عزیزترین یاران انقلاب فدای عزت و استقلال این مرز و بوم بودند و این جلسه بوی همت‌ها،‌ خرازی‌ها‌،‌ باکری‌ها و کاظمی‌های و زین‌الدین‌ها را می‌دهد.

روحانی در ادامه خطاب به مسئولان سپاه گفت: شما افتخار سپاهی و پاسدار بودن را بر دوش دارید و سپاه پاسداران فرزند انقلابی است که فاصله زمانی با پیروزی انقلاب ندارد و از اول ساعات پیروزی انقلاب، پاسداری و ایستادگی و جهاد برای حراست انقلاب اسلامی شکل گرفت و بعدا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نامیده شد.

از روزهای اول انقلاب، پاسداران اسلام از جان مایه گذاشتند
وی با اشاره به اینکه از روزهای اول انقلاب، پاسداران اسلام از جان مایه گذاشتند، همه ایستادند و فداکاری کردند و هرجا احساس خطر شد سپاه پاسداران در خط مقدم دفاع از انقلاب حضور یافته است"، تصریح کرد: سپاه پاسداران در زمان ترورها،‌ ناامنی‌های گوشه و کنار ایران و توطئه‌های استکبار و در رأس آنها آمریکا، همیشه حضور داشته‌اند و ایستادگی کرده‌اند.

رییس‌جمهور با تاکید بر اینکه "سپاه پاسداران در ایران مثل یک ارتش یا نیروی نظامی در سایر کشورها نیست"، گفت: اینکه سپاه پاسداران دارای نیروی انسانی با آموزش و پشت سر گذاشتن انواع کلاس‌های علم عمومی و نظامی است و همچنین دارای سرمایه‌ای سخت‌افزاری و نرم‌افزاری نظام است، در ارتش‌های دیگر کشورهای دنیا هم وجود دارد اما سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از آغاز دارای دو سرمایه معنوی و سرمایه اجتماعی بوده است که آنرا از نیروهای مسلح کشورهای دیگر متمایز می‌کند.

روحانی در توصیف سرمایه معنوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: سپاهیان در شب عملیات قبل از آنکه به نقشه نگاه کنند، به خطوط زیارت عاشورا می‌نگریستند و قبل از آنکه رمز عملیات را بیاموزند، یا حسین(ع) یا زهرا(س) آموخته بودند، پس سرمایه معنوی به مفهوم ارتش ایدئولوژیک کشورهای شرقی نیست بلکه به معنی انگیزه‌های معنوی و دینی است که عمقش تا 1400 سال قبل و تا کنار سفره یاران پیامبر و صحرای نینوا می‌رود.

اگر قضاوت مردم به تردید بیفتد، سپاه دیگر آن سپاه مدنظر امام نخواهد بود
وی با بیان اینکه "سرمایه معنوی سپاه همان است که او را محبوب دل‌ها قرار داده است"، گفت: اگر سرمایه معنوی سپاه سایش یابد و قضاوت مردم نسبت به ایثار این بهترین نیروی وفادار انقلاب روزی به تردید بیفتد، که خدا آن روز را نیاورد، سپاه دیگر آن سپاهی نیست که امام (ره) فرمود ای کاش من یک پاسدار بودم.

روحانی در ادامه با بیان اینکه "سپاه تا امروز سرمایه معنوی خود را حفظ کرده است و تا پایان هم حفظ خواهد کرد"، تصریح کرد: سرمایه معنوی سپاه به عنوان نقطه امتیاز نیروهای مسلح ما با تمام نیروهای مسلح جهان است که این معنویت را باید به همان نحوی که در جبهه‌ها بود، حفظ کرد، چون وقتی جبهه‌های و فضای معنوی رزمندگان می‌شدیم احساس آرامش و امید به انسان منتقل می‌شد و عطر حسینی را استشمام می‌کردیم.

وی با بیان اینکه "آنچه امروز دشمنان ما را می‌ترساند، هواپیما،‌ موشک و زیردریایی و تانک نیست"، خطاب به حاضران گفت: آنچه دشمن ما را می‌هراسند انگیزه‌، معنویت، خلوص و اتصال شما با خاندان اهل بیت و اتصال جبهه‌های شما به کربلای حسینی است و این امید شما و اتصال شما به آسمان و معنویت است که دشمن ندارد و شما پاسداران باید این امتیاز را حفظ کنید و حتی آن را با توجه به تجربیات فراوانتان در طول 35 سال گذشته ارتقا ببخشید.

رییس‌جمهور ادامه داد: سرمایه دیگر سپاه پاسداران، سرمایه اجتماعی است؛ یعنی سپاه پاسداران در دل مردم، با مردم و در کنار مردم است و باید دژ مستحکم و مدافع حقوق مردم باشد.

وی با بیان اینکه "سرمایه اجتماعی بزرگترین سرمایه سپاه است"، خاطرنشان کرد: بسیج چند ده میلیون سرمایه اجتماعی شماست که به معنای اعتماد مردم به سپاه و چسبندگی مردم به این نیروی مسلح مقتدر است.

روحانی با اشاره به تاکید امام(ره) مبنی بر اینکه نیروهای مسلح باید از بازی‌های سیاسی به دور باشند، اظهار کرد: سپاه مافوق و ورای جریانات سیاسی است نه در کنار و داخل جریانات سیاسی. سپاه جایگاهی برتر دارد که جایگاه کل ملت است، پس همه مردم سپاه را باید دژ و پناه خود یابند.

رییس‌جمهور با بیان اینکه "تاکید امام (ره) به دوری سپاه از بازی‌های سیاسی، از زمان روزهای جنگ بوده است"، گفت: امام از روز اول بر این نکته تاکید کردند که سپاه پاسداران باید متعلق به کل ملت ایران باشد و اگر روزی نیاز به حضور همه داشتیم آن‌کس که می‌تواند همه مردم را به نام بسیج و زیر پرچم اسلام و کشور جذب کند، سپاه است و اگر خدای نکرده روزی حادثه‌ای پیش آید بسیج،‌ از اقلیت‌های دینی و مذهبی هم دعوت می‌کند و برای حضور در جبهه نام مقلد افراد را نمی‌پرسد و چه شیعه و سنی چه مسلمان و مسیحی همه برای دفاع از وطن به صحنه می‌آیند.

کوچه تنگ جای ایستادگی نیست
وی تاکید کرد: ما در بیابان بزرگ می‌خواهیم در برابر دشمن بیایستیم چون کوچه تنگ جای ایستادگی نیست، پس نگذارید ما را به کوچه تنگ ببرند و بگذارید در میدان باز مقاومت کنیم.

روحانی با بیان اینکه "شرایط حساسی برای ایران و منطقه وجود دارد"، افزود: اهل تعارف نیستم و حرف‌هایم از دلم بر می‌آید و معتقدم آن نیرویی که امروز در خط مقدم در برابر تمام توطئه‌ها ایستاده و باید بایستد، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.

رییس جمهور با بیان این‌که اولین قدم در شرایط فعلی شناخت تهدیدات است گفت: 31 شهریور 59 که دشمن به سرزمین ما تجاوز کرد عمده تهدید نظامی بود و سپاه پاسداران از آن زمان از نیروی امنیتی نظامی به نیروی نظامی تبدیل شد تا سال 64 که امام(ره) تشکیل سه نیروی سپاه را ابلاغ فرمودند.

روحانی با اشاره به زمانی که صدام به کویت حمله کرد،یادآورشد : در آن زمان بحث گرفتن یک کشور مطرح بود و صدام می‌خواست خطر انقلاب اسلامی را از کل منطقه دور کند و تبدیل به بزرگترین قدرت منطقه شود و در نامه‌ای به ایران نوشته بود که 800 کیلومتر مرز مشترک دریایی داریم که این نامه در شورای عالی امنیت ملی آن زمان با تفسیرهای مختلفی روبه‌رو شد و نشان از اهداف دیگر صدام داشت.

وی همچنین به حمله آمریکا به افغانستان و عراق اشاره کرد و یادآورشد: در هر دوره‌ای شکل تهدیدات متفاوت است و امروز شرایط منطقه و اوضاع سوریه متفاوت است، پس مسئله خطرناک این است که ما در محاصره و تهدید شکل تهدید را اشتباه شناسایی کنیم.

رییس جمهور با بیان این‌که اولین قدم پیروزی شناخت صحیح از تهدید،‌ ترسیم برنامه‌ درست برای مقابله،‌ اتخاذ استراتژی درست و ترسیم درست پایان کار و یا هدف نهایی با توجه به امکانات موجود است گفت: صدام به خاطر شناسایی نادرست دو بار و آمریکا بارها مرتکب خطاها شده است، هم در عراق و هم در افغانستان و ان شالله در سوریه همه عملکردش همراه با خطا باشد. /ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
‫اولین موشکهای میانبرد سپاه عملیاتی شد/سیلی سخت سپاه به تروریستهای عربستان‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ذوالنور: انتقاد از اظهارات رئیس جمهور درباره وظایف قانونی سپاه/ جریان انحرافی درپی خدشه به سپاه تا انتخابات است



اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

ذوالنور: انتقاد از اظهارات رئیس جمهور درباره وظایف قانونی سپاه/ جریان انحرافی درپی خدشه به سپاه تا انتخابات است

مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه در واکنش به سخنان رئیس جمهور مبنی بر آنچه ممنوعیت دخالت اطلاعات سپاه در انتخابات نظام پزشکی خواند، گفت: چون یکی از وظایف سپاه حفظ امنیت انتخابات است، جریان هایی که با انقلاب زاویه دارند در صدد آن هستند تا با نزدیک شدن به انتخابات با تبلیغات گسترده چهره سپاه را مخدوش کنند.

به گزارش مهر، مجتبی ذوالنور مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه به تشابه ویژگی های جریان انحرافی و جریان فتنه پرداخت و گفت: درحقیقت این دو، دو روی یک سکه هستند که دارای شباهت های بسیاری در تفکر و عمل دارند.

وی با اشاره به تلاش گروه انحرافی برای رابطه با آمریکا تصریح کرد: علاوه بر اشتراک جریان فتنه و گروه انحرافی در تلاش برای رابطه با آمریکا هر دو جریان دارای فساد مالی و اداری هستند و ولایت گریزی و ولایت ستیزی از ویژگی های دیگر مشترک این دو جریان است.

ذوالنور با اشاره به برخورد باندی و رفاقتی این دو جریان و بی توجهی به شایسته سالاری اظهار داشت: تساهل و تسامح در حوزه فرهنگ و فرهنگ ستیزی از دیگر مشخصه های مشترک این دوگروه است.

وی به جامعه هدف جریان انحرافی پرداخت و گفت: آنها بدنه دین مدار، ولایی، اصولگرا و اهل تعبد را نشانه گرفتند، بر این اساس جریان انحرافی افراد مدافع منافع انقلاب، خانواده شهدا، پاسداران و نیروهای مسلح را مورد هجمه قرار داده اند.

مشاور نماینده ولی فقیه درباره اظهارات رئیس جمهور مبنی بر اینکه اطلاعات سپاه و غیر سپاه نباید در انتخابات نظام پزشکی دخالت کند" گفت: طبیعی است کسانی که در انتخابات دنبال انحراف هستند، امروز قشر ولایتمدار و اصیل را مورد هجمه قرار دهند.

وی ادامه داد: در انتخابات نظام پزشکی برخی علیه سپاه و وزارت اطلاعات هجمه های تبلیغاتی را در بوق کرنا کردند در حالی که سپاه همانند نیروی انتظامی یکی از ضابطین قضایی است و در انتخابات نظام پزشکی به وظیفه خود عمل کرده است.

ذوالنور با اشاره به اینکه یکی از وظایف سپاه حفظ دستاورد های انقلاب است، تصریح کرد: در آستانه هر انتخاباتی شورای نگهبان یا نظام پزشکی ممکن است از هر دستگاهی استعلام کنند و بخواهند سوءپیشینه و مشکل امنیتی آن افراد را بررسی کنند، حالا وقتی سپاه به وظیفه خود در مورد استعلام ها عمل می کند علیه سپاه جوسازی می کنند.

ذوالنور حمله به سپاه را یکی از برنامه های گروه انحرافی دانست و گفت: چون یکی از وظایف سپاه حفظ امنیت انتخابات است، جریان هایی که با انقلاب زاویه دارند در صدد آن هستند تا با نزدیک شدن به انتخابات با تبلیغات گسترده چهره سپاه را مخدوش کنند. /مهر