اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

روحانی: مهدویت و انتظار مهمترین عامل امیدبخش و حرکت آفرین در جامعه اسلامی است



اخبارسیاسی,خبرهای سیاسی,روحانی

رئیس جمهوری «ظهور و انتظار» را مهمترین عامل امیدبخش و حرکت آفرین در زندگی بشریت و بویژه مسلمانان و شیعیان دانست و تاکید کرد: همه ادیان الهی به منجی و این مساله باور دارند که پایان جهان پیروزی روشن حق بر باطل و اقامه حکومت عدل است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی عصر امروز(سه شنبه) در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: مهدویت عامل نشاط، تحرک و امید جامعه اسلامی است و انتقال صحیح فرهنگ انتظار در تربیت جامعه به سوی کمال نقش اساسی دارد.


رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین تقارن سالروز عملیات فتح خرمشهر با میلاد مسعود حضرت مهدی (عج) را مبارک خواند و با اشاره به سیر جنگ تحمیلی ادامه داد: پیروزی شکوهمند و غافلگیر کننده رزمندگان اسلام در عملیات فتح خرمشهر، تبلور عزم، فداکاری و غرور ملی و عزت مردم ایران بود.


روحانی با تقدیر از پایداری و ایستادگی مردم استان خوزستان و بویژه دزفول تاکید کرد: مقاومت ملی در جریان فتح خرمشهر نشان داد که با یکپارچگی و حضور مردم در صحنه و هدایت رهبری مقتدر، هر هدفی قابل دستیابی است.


رئیس جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود به علی عسگری رئیس جدید رسانه ملی و عضو جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که صداوسیما در دوره مسئولیت وی روز به روز در ایفای مسئولیت های مهم ملی موفق باشد.


روحانی توجه به معنویت و فرهنگسازی عالمانه و موثر را ضروری خواند و افزود: انتظار می رود صدا و سیما مروج امید، وحدت، همدلی و همکاری قوا، نهادها و دستگاه ها و همینطور اقشار مختلف جامعه در مسیر تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی باشد.


رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، جذابیت های هنری در تولیدات رسانه ملی را عامل مهمی در مقابله با آثار مخرب فرهنگی و اجتماعی رسانه های بیگانه برشمرد و خاطرنشان ساخت: صدا و سیما از مهمترین ابزارها برای تحقق ماموریت ها و برنامه های شورای عالی انقلاب فرهنگی است.


در ادامه این جلسه ، بر ضرورت گسترش و تعمیق همکاری بین شورای عالی انقلاب فرهنگی و صداوسیما در راستای جهت گیری های کلان فرهنگی، تربیتی و اجتماعی تاکید شد.


همچنین وزیر ورزش و جوانان در این جلسه گزارشی تحلیلی و آسیب شناسی از مسایل ورزشی کشور به عنوان یکی از مهم ترین اولویت های ملی ارائه کرد و اعضا درباره آسیب های تهدید کننده ورزش و مسائل فرهنگی مرتبط با این حوزه، بحث و تبادل نظر کردند.


در این جلسه مقرر شد با سیاستگذاری و فرهنگ سازی، جامعه ورزشی کشور از آلودگی های مرسوم در ورزش جهان مصون شده و با برنامه ریزی، تدارکات و پشتیبانی های لازم، برای رسیدن به راه حلی مهم، مفید و موثر به منظور حاکم کردن اخلاق پهلوانی و ایجاد محیط سازنده ورزشی در کشور تلاش شود.


ویدیو مرتبط :
مهمترین آسیب جامعه اسلامی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

روحانی در دیدار با جامعه اسلامی آمریکا:متاسفانه گاهی افراط‌گرایی به نام دین و جهاد ترویج می‌شود



رئیس جمهور,سفررئیس جمهوربه آمریکا


 روحانی:متاسفانه گاهی افراط‌گرایی به نام دین و جهاد ترویج می‌شود

جمعی از رهبران و شخصیت‌های موثر در جامعه اسلامی آمریکا، سه شنبه با حضور در محل اقامت روحانی رییس‌جمهور با وی دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، حجت‌الاسلام روحانی در این دیدار، ضمن خیرمقدم به علما، بزرگان و صاحب نظران و مبلغین جامعه آمریکا از برگزارکنندگان این جلسه قدردانی کرد.

رییس‌جمهور با بیان اینکه در دنیای امروز، تبلیغ دین، هم آسان و هم سخت شده است، به افراط و تفریط برخی گروهها و جامعه اسلامی اشاره کرد و گفت: برخی در برابر تمدن جدید،آن چنان هضم و دچار خودباختگی شدند که انگار از اسلام، جز مناسک و عبادات،هیچ چیز دیگری در دنیای امروز نباید مورد بهره برداری قرار گیرد.

وی افزود: از طرف دیگر در برابر تمدن امروز، جامعه اسلامی و نسل جوان دچار افراط و تفریط شد و در سال‌های اخیر یک نوع قرائتی از اسلام در برخی از جوامع تبیین شد که گویی از اسلام، بابی جز جهاد وجود ندارد.

رییس جمهور با بیان اینکه متاسفانه در مواردی، کشتن آدم‌ها تبدیل به کار نیک شده است، تاکید کرد: ایجاد رعب و وحشت در میان جوامع، به شیوه‌ای برای ترساندن یا به تسلیم کشاندن کافر تبدیل شده است.

وی گفت: امروز در دنیای اسلام و در منطقه حساس خاورمیانه، بدترین گرفتاریها بعد از مداخلات خارجی، افراط‌گرایی، خشونت و تروریسم است. متاسفانه این افراط‌گرایی، گاهی به نام دین و جهاد ترویج شده است.

رییس جمهور با اشاره به مشکلات کنونی در جهان اسلام گفت: در آینده باید از تجربه‌ یکدیگر استفاده کنیم و مبلغین کشورها با فرهنگ‌های مختلف باید بهترین شیوه را برای ترویج دین به کار گیرند.

روحانی افزود: متاسفانه امروز اسلام هراسی در دنیا به عنوان یک شیوه مطرح شده است.

رییس جمهور در ادامه این نشست،رهبران اسلامی آمریکا را سمبلی از وحدت مسلمانان دانست و گفت: ما در شرایط کنونی نیاز به وحدت همه، هم در مسائل جزئی و هم در اصول داریم.

روحانی نقش رهبران اسلامی در جامعه آمریکا را در نزدیک کردن دو ملت مهم دانست.

رییس جمهور در ادامه این نشست به بحران سوریه اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران، معتقد است، تصمیم نهایی در هر کشوری با مردم آن کشور است که البته وظیفه همه ما این است که جلوی خونریزی را بگیریم ، هر فردی که کشته می شود باعث تاسف همه است.

وی گفت: همه باید تلاش کنیم مشکلات منطقه از جمله مسئله سوریه حل و فصل شود.

در این دیدار، برخی از رهبران و شخصیت‌های اسلامی آمریکا، ضمن قدردانی از رییس جمهور ایران برای حضور در این نشست، صمیمانه به بیان دیدگاهها و نظرات خود در خصوص مسائل مختلف پرداختند./خبرآنلاین