اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

رهبر معظم انقلاب: کسانی که مردم به آنها "سران فتنه" می گویند، بازیچه طراحان خارجی بودند



 

رهبر معظم انقلاب: کسانی که مردم به آنها

 

رهبر انقلاب عوامل اصلی فتنه سال ۸۸ را طراحان خارجی دانستند و خاطرنشان کردند: کسانی را که مردم به آنها سران فتنه می گویند، بازیچه طراحان اصلی بودند و دشمن آنها را به وسط صحنه هُِل داده بود که آنها نیز باید راه خود را از دشمن جدا می کردند که این کار را انجام ندادند و مرتکب گناه شدند.

 

به گزارش خبرگزاری مهر، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز در دیدار هزاران نفر از مردم قم، بصیرت و تشخیص صحیح شرایط، احساس تعهد ومسئولیت، و حضوربه موقع در صحنه را سه عامل اصلی موفقیت در امتحانهای الهی و زمینه ساز پیشرفت مادی و معنوی برشمردند و تأکید کردند: ملت ایران با عبور موفقیت آمیز از امتحانهای گوناگون الهی در طول ۳۲ سال گذشته، امروز مقتدرتر از هر زمان دیگر با عزم و اراده قوی و هوشیاری و یکپارچگی به راه خود برای رسیدن به قله های سعادت و کمال و حیات طیبه دنیا و آخرت ادامه خواهد داد.

حضرت آیت الله خامنه ای در این دیدار که در سالروز قیام تاریخی مردم قم در نوزدهم دی سال ۵۶، برگزار شد، این حادثه بزرگ را نشانه پیشگامی مردم قم در بصیرت، احساس مسئولیت و حضور در صحنه دانستند و افزودند: حرکت نوزدهم دی مردم قم در سال ۵۶، یک سیلی محکم به رژیم طاغوت و جبهه استکبار بود که با هدایت امام خمینی (ره)، زمینه ساز پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن سال ۵۷ شد.

ایشان با تأکید بر اینکه حساسیت بالای دشمنان نسبت به مردم و حوزه علمیه قم، به دلیل بصیرت بالا، روحیه احساس تعهد و حضور به موقع در صحنه آنان است، خاطرنشان کردند: عکس العمل دشمنان در قبال قدرت نمایی مردم، حوزه علمیه، علما و جوانان قم در جریان سفر رهبری به این شهر مقدس نیز، نشان دهنده همین روحیات والا و عظمت این حرکت و همچنین عجز و آسیب پذیری دشمنان است.

رهبر انقلاب اسلامی پیروزی انقلاب اسلامی ایران و نحوه واکنش دنیای کفر واستکبار در ۳۲ سال گذشته را نمونه دیگری از آسیب پذیری مخالفان و معاندان نظام اسلامی و عظمت حرکت ملت ایران برشمردند و افزودند: تشکیل نظام اسلامی در ایران وایستادگی در مقابل قلدرترین حکومتهای دنیا، ارائه یک راه نو برمبنای اسلام واقعی بود که این موضوع برای جبهه استکبار و ظلم، تحمل ناپذیر است و علت اصلی مخالفت ها با جمهوری اسلامی ایران نیز همین قضیه است.

حضرت آیت الله خامنه ای با یادآوری کارهای بزرگ و سربلندیهای ملت ایران در میدانهای مختلف، تأکید کردند: این ملت به برکت موفقیت در امتحانهای الهی توانسته است خود را از لحاظ معیارهای معنوی و مادی بالا بکشد که پیشرفتهای علمی و فناوری و کار و خدمت رسانی در سراسر کشور نمونه های پیشرفت مادی است.

ایشان با اشاره به کمک ها و الطاف الهی در تمام این موفقیت ها تأکید کردند: ملت ایران در میدانهای گوناگون دست قدرت الهی را دیده و حس کرده است.

رهبر انقلاب اسلامی شکست فتنه سال گذشته را نمونه ای از الطاف و دست قدرت الهی دانستند و افزودند: با لطف و عنایت خداوند متعال، مردم، بیدار و وارد صحنه شدند وتوانستند توطئه ای عظیم را خنثی کنند.

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: هنوز ابعاد فتنه سال گذشته به طور کامل شناخته نشده است و زمینه های زیادی برای تحلیل و تبیین آن وجود دارد زیرا دشمن طراحی و محاسبات دقیقی انجام داده بود.

ایشان عوامل اصلی فتنه سال ۸۸ را طراحان خارجی دانستند و خاطرنشان کردند: کسانی را که مردم به آنها سران فتنه می گویند، در واقع بازیچه طراحان اصلی بودند و دشمن آنها را به وسط صحنه هُِل داده بود که البته آنها نیز باید راه خود را از دشمن جدا می کردند که این کار را انجام ندادند و مرتکب گناه شدند.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: انسان نباید بازیچه دشمن شود و اگر غفلتی هم کرد ولی در وسط کار متوجه موضوع شد، باید بلافاصله راه خود را تغییر دهد.

حضرت آیت الله خامنه ای در تبیین زوایای فتنه سال گذشته تأکید کردند: عامل اصلی، دیگرانی بودند که طراحی کرده بودند و در طراحی و محاسبات خود به دنبال حذف جمهوری اسلامی و تغییر نظام بودند.

ایشان افزودند: طراحی اصلی دشمنان، این بود که جمهوری اسلامی و حقیقت و شعار دین از جامعه ایران برچیده شود و قاعده حکومت و دولت را به شکل مطلوب خود تشکیل دهند.

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: صحنه گردانان اصلی، حالت دیگری را نیز طراحی کرده بودند که اگر به نتیجه مطلوب خود نرسند، کشور را به آشوب بکشانند و با تقلید از انقلاب اسلامی و بوجود آوردن کاریکاتوری از آن، به اهداف خود برسند.

ایشان افزودند: اما ملت ایران با تشخیص صحیح اوضاع، احساس تعهد و حضور به موقع در صحنه، به دهان طراحان اصلی زد و بساط آنها را جمع کرد.

رهبر انقلاب اسلامی موفقیت ملت ایران در این آزمون بزرگ و پیچیده را زمینه ساز پررنگ تر شدن خط دین و انقلاب در کشور و اقتدار روزافزون نظام اسلامی دانستند و خاطرنشان کردند: اقتدار روزافزون در واقع پاداش الهی برای موفقیت در این آزمون است.

حضرت آیت الله خامنه ای همه آحاد مردم و مسئولان را به حفظ هوشیاری و تشخیص صحیح مسائل اصلی از مسائل فرعی و جابجا نکردن آنها فراخواندند و افزودند: نداشتن بصیرت و شکست در امتحان الهی موجب تنزل و انحطاط جامعه خواهد شد، همانگونه که نتیجه شکست مردم در امتحان الهی در دوران امیرالمومنین علی (ع) و شهادت آن حضرت در محراب عبادت به دست اشقی الناس، به شهادت رسیدن حضرت سیدالشهدا علیه السلام و یاران ایشان در حادثه کربلا بود.

ایشان جایگاه والای کنونی ملت ایران و موفقیتهای او در مسائل داخلی و تأثیرگذاری در منطقه و مسائل مهم جهانی را نتیجه سربلندی در امتحانهای گوناگون دانستند و خاطرنشان کردند: دشمن تلاش فراوانی انجام می دهد تا با فشارهای اقتصادی، و تبلیغات دروغین و پرحجم و ترساندن دولتها و ملتها از جمهوری اسلامی ایران، مانع از ادامه مسیر پیشرفت نظام اسلامی شود اما به نتیجه نرسیده است.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به شکست سیاستهای امریکا در قضایای فلسطین، لبنان، افغانستان و عراق افزودند: امریکاییها، جمهوری اسلامی ایران را عامل اصلی ناکامی های خود معرفی می کنند در حالیکه آنها از بیداری و سیاست صحیح ملتها شکست خورده اند.

حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: تأثیر و اقتدار جمهوری اسلامی ایران در منطقه و در میان ملتها تأثیری معنوی است زیرا نظام اسلامی موجب بیداری ملتها می شود و در چنین شرایطی است که امریکا تمام تلاش خود را به کار می بندد تا دولت کنونی عراق بر سر کار نیاید اما به دلیل بیداری مردم، این دولت سر کار می آید و امریکا هم هیچ کاری نمی تواند بکند.

ایشان خاطرنشان کردند: ملت ایران به راه پیشرفت و اقتدار خود تا رسیدن به قله ها و حیات طیبه دنیا و آخرت ادامه خواهد داد.

حضرت آیت الله خامنه ای عزم و اراده مردم و مسئولان را برای پیمودن این راه، خوب و قوی ارزیابی و تأکید کردند: شرط ادامه موفقیت آمیز مسیر پیشرفت و اقتدار، بیداری و دستکم نگرفتن دشمن است.

ایشان افزودند: همه آحاد مردم بویژه جوانان، روحانیون، دانشگاهیان و مسئولان باید هوشیاری خود را حفظ و دو چندان کنند.

رهبر انقلاب اسلامی در پایان تأکید کردند: بیداری مسئولان، خدمت به مردم و حفظ یکپارچگی در میان خود است که همچون خاری در چشم دشمن خواهد بود.

در ابتدای این دیدار حجت الاسلام والمسلمین سعیدی تولیت آستانه مقدسه حضرت معصومه سلام الله علیها، با اشاره به قیام تاریخی نوزدهم دی سال ۵۶، تأکید کرد: مردم قم همواره در صحنه بوده و نشان داده اند که پشتیبان ولایت فقیه هستند.

وی به نمایندگی از مردم استان قم و حوزه علمیه و علما از سفر اخیر رهبر انقلاب اسلامی به شهر مقدس قم تشکر و قدردانی کرد.../مهر


ویدیو مرتبط :
کلیپ سخنرانی رهبر معظم انقلاب خطاب به سران اسرائیل در اول سال 92

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

عارف: رهبر معظم انقلاب هرگز آقایان موسوی و کروبی را به عنوان «سران فتنه» نام نبرده‌اند


یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه "نباید از سخنان رهبری نیت‌خوانی کرد"، گفت: رهبر معظم انقلاب هیچوقت آقایان موسوی و کروبی را به عنوان سران فتنه نام نبرده‌اند و رأس فتنه را متوجه برخی کشورهای خارجی و معاند دانسته‎اند.

خبرگزاری ایسنا: یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه "نباید از سخنان رهبری نیت‌خوانی کرد"، گفت: رهبر معظم انقلاب هیچوقت آقایان موسوی و کروبی را به عنوان سران فتنه نام نبرده‌اند و رأس فتنه را متوجه برخی کشورهای خارجی و معاند دانسته‎اند.

 محمدرضا عارف دوشنبه در دیدار با جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران اظهار کرد: هرکس با توجه به دیدگاه و گرایش سیاسی که دارد، می‌خواهد برای آقای موسوی و کروبی حکم صادر کند که این کار درستی نیست.

وی با بیان اینکه "امروز یکی از مهمترین دغدغه مسئولان کشور، حل مشکلات دانشجویان است"، گفت: وزارت علوم که نهاد متولی امور دانشجویی است در دوره جدید با صلابت و با استفاده از خرد جمعی سعی در مرتفع کردن مشکلات دانشجویان و اساتید دانشگاه دارد. در این راه اگرچه برخی به دنبال مانع‌تراشی هستند اما مسئولان وزارت علوم در این راه به پشتوانه همراهی و حمایت شما دانشجویان ان‌شاءالله ثابت‌قدم خواهند ماند.

عارف با بیان اینکه "بحث‌های سلیقه‌ای و اختلاف نظرهایی که وجود دارد به خاطر اعتلای کشور است"، تاکید کرد: باید اختلاف نظرها در کشور را به رسمیت بشناسیم و به دیدگاه‌ها و نظرات یکدیگر احترام بگذاریم. اگر فرض همسویی و برادری را بپذیریم، دیگر اختلاف نظرهایمان به دعوا ختم نمی‌شود.

رئیس بنیاد امید ایرانیان با بیان اینکه "باید تلاش کنیم سعه صدرمان را بالا ببریم"، خطاب به دانشجویان افزود: متأسفانه روندی که در حال حاضر با آن روبه‌رو هستیم یک دور باطل است، چراکه همه برای اثبات خود دست به نفی دیگری می‌زنند. این موضوع معضل امروز جامعه ماست و شما نسل‌های سوم و چهارم انقلاب باید این رویکرد را اصلاح کنید و اخلاق‌مداری و عقلانیت را محور فعالیت‌ها و تلاش‌های خود قرار دهید.

وی همچنین تاکید کرد: دانشجو به عنوان یک نخبه و روشنفکر باید خود را از وابستگی‌های سیاسی و جناحی رها کند و در جهت رشد و پیشرفت کشور حرکت کند. اجازه ندهید از بیرون چیزی را به شما دیکته کنند. در تاریخ مبارزات 60 سال گذشته ما دانشجو همیشه پیشتاز بوده است اما متأسفانه در طول سه دهه بعد از انقلاب به دلیل مشغله بیش از حد متولیان امور و درگیر شدن در موضوعاتی مثل دفاع مقدس و ... کار فرهنگی در دانشگاه‌ها کمتر انجام شده است و به همین دلیل هم سعه صدر در دانشگاه‌های ما به شدت کاهش پیدا کرده است و دانشجویان نمی‌توانند نظرات مخالفی را که در سطح دانشگاه و از ناحیه دوستان خودشان مطرح می‌شود، تحمل کنند.

عارف در ادامه با اشاره به تأثیر دانشگاه تهران در فضای سیاسی - اجتماعی کشور، گفت: دانشجویان دانشگاه تهران مسئولیت سنگینی بر عهده دارند؛ بنابراین از مسائل حاشیه‌ای و پرداختن به دعواهای سیاسی که بین دو جناح وجود دارد پرهیز کنید و با یک تفکر صحیح به فکر آبادانی و اعتلای فرهنگ سیاسی کشور باشید.

وی همچنین در برابر پرسش یکی از دانشجویان که از وضعیت تعامل میان مجلس و دولت ابراز نگرانی کرده بود، پاسخ داد: متأسفانه مجالس اخیر از مسیری که باید در آن باشند تا حدودی خارج شده‌اند. دولت باید مجلس را همراه و یاور خود ببیند. البته منظور این نیست که اگر از دولت خطایی سر زد مجلس نادیده بگیرد؛ قطعاً مجلس باید اصلاح کند اما آنچه در مورد مجلس فعلی مشاهده می‌شود این است که برخی از نمانیدگان پیام ملت را در 24 خرداد 92 دریافت نکرده‌اند یا نمی‌خواهند این پیام را باور کنند.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه "مجلس باید به منافع ملی فکر کند نه منافع شخصی یا حتی منطقه‌ای و جناحی"، درباره حضور خود در مجلس آینده و بر عهده گرفتن رهبری جریان اصلاح‌طلب در انتخابات مجلس دهم و نیز ابراز نگرانی دانشجویان از تداوم حضور افراطیون در مجلس آینده، گفت: قطعاً شکل‌گیری یک مجلس قوی به نفع دولت و کشور خواهد بود. برنامه‌ریزی ما برای انتخابات مجلس آینده این است که با کمک همفکران خود که هم از اصلاح‌طلبان و هم از اصولگرایان معتدل و خردگرا هستند افراد برجسته‌ای را برای مجلس آینده معرفی کنیم تا مجلسی توانا، شایسته و در عین حال پرسشگر، ناظر و قوی داشته باشیم که در رأس امور باشد.

عارف با بیان اینکه "برای اینکه پیام 24 خرداد محقق شود، باید بین مجلس و دولت تعامل نزدیک و صمیمی وجود داشته باشد"، اظهار کرد: دو جریان اصلاح‌طلب و اصولگرا باید با هم تعامل داشته باشند. ائتلاف اصلاح‌طلبان و اصولگرایان خردگرا آروزی من است و امیدوارم این دو جریان به جای واگرایی به سمت همگرایی و حرکت در چارچوب مشترکات و منافع نظام پیش روند.

وی همچنین در واکنش به اظهارات یکی از دانشجویان که گفت "مقام معظم رهبری آقایان موسوی و کروبی را سران فتنه نامیدند"، تاکید کرد: نباید از سخنان رهبری نیت‌خوانی کرد. رهبر معظم انقلاب هیچوقت از این دو شخصیت به عنوان سران فتنه نام نبرده‌اند و رأس فتنه را متوجه برخی کشورهای خارجی و معاند دانسته‎اند.

رئیس بنیاد امید ایرانیان ادامه داد: هرکس از زاویه مورد نظر خود روی برخی افراد نامگذاری می‎کند؛ همانطور که عده‌ای معتقدند آقای احمدی‌نژاد از سران فتنه است. باید به این موضوع رسیدگی شود، اما رسیدگی باید توسط یک نهاد بی‌طرف انجام شود وگرنه هرکسی با توجه به دیدگاه و گرایش سیاسی که دارد می‌خواهد برای آقای موسوی و کروبی حکم صادر کند که این کار درستی نیست.

عارف تاکید کرد: مسلماً در انتخابات سال 88 تخلف صورت گرفته است اما بحث اینکه آیا در انتخابات تقلب صورت گرفته یا خیر، باید در دادگاه مشخص شود. باید دادگاهی بی‌طرف تشکیل شود و در این دادگاه سهم افراد و گروه‌ها در آن حوادث مشخص شود. هدف از تشکیل این دادگاه باید جلوگیری از تکرار این حوادث که لکه ننگنی برای انقلاب بود، باشد.

وی در پایان در پاسخ به پرسش دانشجوی سنی مذهب که پرسیده بود "چرا قانون اساسی ما اجازه نمی‌دهد ما ایرانی‌هایی که جزو اقلیت‌های مذهبی هستیم در پست و مقام‌های دولتی قرار گیریم؟، گفت: این قانون نیست و یک رویکرد است که از سوی برخی تنگ‌نظران دنبال و به آن دامن زده می‌شود وگرنه رویکرد نظام احترام به تمامی اقلیت‌هاست. ضمناً مذهب تسنن در ایران جزو اقلیت‌های مذهبی نیست و زنان و مردان سنی مذهب جزو برادران و خواهران مسلمان ما محسوب می‌شوند.