اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

رئیس جمهور پاسخ دهد؛ مابه التفاوت قیمت ارز کجاست؟ / چرا دولت از طرح سؤال می ترسد؟



یکی از طراحان سؤال 

رئیس جمهور پاسخ دهد؛ مابه التفاوت قیمت ارز کجاست؟ / چرا دولت از طرح سؤال می ترسد؟

دولت در 6 ماهه نخست امسال رقمی بین 8 تا 10 میلیارد دلار در بازار آزاد، ارز فروخته است اما از مابه التفاوت آن خبری نیست! اگر جزئیات این موضوع، باز شود خیلی چیزهای دیگر هم مشخص می شود. دلیل این جنگ روانی علیه مجلس هم معلوم می شود.

 



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

یک نماینده مجلس با انتقاد از جنگ روانی دولت علیه قوه مقننه گفت: نمایندگان مجلس بر پیگیری ماجرای واریز نشدن مابه التفاوت فروش ارز دولتی در بازار آزاد تاکید دارند.

عوض حیدر پور نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار عصر ایران اظهار داشت: در ابتدا شماری از نمایندگان مجلس، طرح سؤال از رئیس جمهور را امضا کردند اما پس از این به دلایلی، امضای خود را پس گرفتند. عوض حیدر پور

وی با اعلام اینکه متاسفانه معاون پارلمانی رئیس جمهور، در فهرست اسامی امضا کنندگان طرح سؤال از رئیس جمهور ابراز تشکیک کرده است گفت: این اقدام در راستای جنگ روانی و تخریب علیه مجلس صورت می گیرد. جای تعجب است که معاون پارلمانی رئیس جمهور که باید عامل تلطیف میان دو قوه باشد خود به ایجاد تنش و تخریب روابط میان دو طرف روی آورده است و در راستای تخریب مجلس گام بر می دارد.

حیدر پور اضافه کرد: معلوم نیست چرا دولتیان از حضور شخص رئیس جمهور  در مجلس و پاسخگویی وی ترس دارند و به همین دلیل دائم به دنبال ابراز تشکیک در تعداد امضاها و اعلام سخنان نادرست درباره پس گرفته شدن امضای طرح هستند ولی با این حال دوستان نماینده همچنان با قدرت بر مواضع خود برای طرح سؤال از رئیس جمهور ایستاده اند.

وی ادامه داد: تمام نمایندگانی که طرح  سؤال را امضا کرده اند و آنهایی که امضای خود را پس گرفته اند به وظیفه قانونی خود عمل کرده اند. به هر حال این نمایندگان به این جمع بندی رسیده بودند که برای آرامش بیشتر باید امضاها را پس بگیرند اما مجلس با اقتدار بر طرح سؤال ایستاده و به ایفای وظایف نمایندگی و صیانت از قانون اساسی می پردازد. طرح این سؤال درباره معیشت مردم است کمک بزرگی به دولت خواهد بود.

نماینده شهرضا با اشاره به حملات مقامات دولتی به مجلس  گفت: من هشدار می دهم به دولت که دست از حملات و تخریب ها علیه مجلس بردارد. مثلاً همین امروز روزنامه دولت تیتر اول خود را به گونه ای منتشر کرده بود که از تنش و درگیری در مجلس حکایت داشت یا اینکه در تعداد امضاها تشکیک می کنند. مجموعه اقدامات دولت در این رابطه، پسندیده نبود  و حتما در این رابطه تذکر می دهیم که این جنگ روانی را متوقف کنند و دخالت بی مورد در قوه مقننه نداشته باشند.

حیدر پور در پاسخ به سؤال دیگری درباره اینکه چرا در میان بیش از 70 امضا کننده نامه طرح سؤال از رئیس جمهور، تنها 2 نفر از کل 30 نماینده تهران دیده می شود،گفت: نمایندگان تهران، نمایندگان لیست ها هستند ولی نمایندگان شهرستانها نمایندگان مستقیم مردم هستند. هر یک از نمایندگان تهران اگر به هر منطقه ای از تهران بروند کسی آنها را نمی شناسد و با آنها سلام و علیک نمی کند اما در شهرستان ها، مردم از نمایندگان مطالبات خود را پیگیری می کنند. نمایندگان شهرستانها منتخب مردم هستند و به همین دلیل مشکلات معیشتی مردم را درک می کنند و در این زمینه پیگیری می کنند.

او در پاسخ به سؤال دیگری درباره اینکه چرا تنها بحث ارز در طرح سؤال از رئیس جمهور آمده و به دیگر مسائل اشاره ای نشده گفت: تنها بحث دلار نیست. در این طرح ما با قیمت ارز شروع کرده ایم چرا که ارز سرمایه اصلی کشور است. باید مشخص شود دولت ارز را به صرافی  ها به چه قیمتی فروخته است؟ چه مقدار فروخته است؟ ما به التفاوت قیمت فروش و قیمت ارز مرجع چقدر است و این مابه التفاوت کجاست و چرا به خزانه واریز نشده است؟ باید مشخص شود از این رانت چه کسی استفاده کرده است؟

احمدی نژاد در مجلسوی افزود: وزیر اقتصاد با حضور در مجلس شورای اسلامی گفته است که دولت ارز را با قیمت مرجع یعنی 1226 تومان به صرافی ها فروخته است که در این صورت باید گفت این  اقدام، یک خیانت است اما مطمئن هستیم دولت با قیمت مرجع ارز را به صرافی ها نفروخته است.

حیدرپور ادامه داد: دولت در 6 ماهه نخست امسال رقمی بین 8 تا 10 میلیارد دلار در بازار آزاد، ارز فروخته است اما از مابه التفاوت آن خبری نیست! اگر جزئیات این موضوع، باز شود خیلی چیزهای دیگر هم مشخص می شود. دلیل این جنگ روانی علیه مجلس هم معلوم می شود. به هر حال چوب را که بلند می کنید گربه دزد فرار می کند. به هرحال همان طور که اگر یک فعال اقتصادی یا یک صرافی تخلف بکند، محاکمه می شود و مورد رسیدگی قضایی قرار می گیرد نباید فرقی میان آنها و دولتمردان، رئیس جمهور و وزیران باشد. آنها هم باید مواخذه بشوند.

این نماینده مجلس اضافه کرد: با آگاهی از اظهارات وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی در جلسات با نمایندگان، پیش بینی می کنم تیم اقتصادی دولت محکوم است. آنها در کمیسیون های مجلس هم گرفتار بودند به همین دلیل تخریب علیه مجلس را آغاز کرده اند تا جانپاهی برای خود بیابند.

مسئله دیگر تفاوت قیمت خرید گندم داخلی و واردات آن است. در حالی که دولت هر کیلوگرم گندم داخلی را به قیمت 420 تومان به صورت تضمینی خریداری کرده است همین کالا را از خارج از کشور به قیمت هر کیلو 40 سنت وارد می کند که با احتساب ارز مرجع یا ارز مبادلاتی، معادل ریالی 40 سنت بیش از قیمتی خرید گندم داخلی است.

وی افزود: فصل الخطاب ما قانون است. حضرت امام و مقام معظم رهبری هم بر قانون مداری تاکید کرده اند دولت های نهم و دهم ، دولت های قانون گریزی هستند و ویژه خواری و رانت خواری در این دولت دیده می شود. ملت علاقمند است که اطلاعات صحیحی دراین باره دریافت کند./عصرایران

 


ویدیو مرتبط :
پاسخ دندانشکن رئیس جمهور به تخریبگران دولت

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مطهری: اگر دولت بر مکتب ایرانی پافشاری کند طرح سؤال از رئیس جمهور را پیگیری می‌كنم



 

 

 مطهری: اگر دولت بر مکتب ایرانی پافشاری کند طرح سؤال از رئیس جمهور را پیگیری می‌كنم

 

فارس- علی مطهری در نطق پیش از دستور جلسه علنی امروز مجلس از آیت الله مهدوی كنی به عنوان شاگرد و دوستی قدیمی پدرش آیت الله شهید مرتضی مطهری یاد كرد و انتخاب وی به ریاست مجلس خبرگان رهبری را تبریك گفت و ابراز امیدواری كرد: آیت الله مهدوی كنی با مشی معتدلی كه دارد مانع تندروی‌ها و كند روی‌ها و موجب بازگشت وحدت به جامعه اسلامی شود.

 

وی همچنین از آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس سابق مجلس خبرگان رهبری به جهت تفویض مسئولیت خبرگان ملت بر اساس تدبیر تقدیر كرد و گفت: بدیهی است آقای هاشمی رفسنجانی همچنان نقش ویژه در تحولات كشور خواهد داشت.

نماینده تهران در مجلس از خطر ترویج مكتب ایرانی توسط 2 تن از مقامات عالی‌رتبه كشور به عنوان نكته‌ مهمی كه مجلس باید به آن توجه كند یاد كرد و گفت: همه می‌دانیم كه نوروز یك انتخاب خوب از سوی ایرانیان بوده كه بهترین ایام سال را از نظر اعتدال طبیعت برای تفرج و تفریح و دید و بازدید انتخاب كردند.

مطهری افزود: اگر همین نوروز را به سبب تعصب نژادی به دیده افراط بنگریم و مانند آقای رحیم مشایی بگوییم نوروز یكی از شعائر الهی است و سخن از منشور نوروز به میان آوریم و از 12 رئیس جمهور و پادشاه اردن كه مورد غضب مردم خود است، برای برگزاری مراسم ویژه در تخت جمشید كه یادآور‌های جشن‌های 2500 ساله شاهنشاهی در سال 57 است، دعوت كنیم، این امر با پرهیز از تجمل گرایی در تضاد است و حكایت از خواب‌های دارد كه برای انحراف انقلاب اسلامی دیده‌اند.

وی ادامه داد: اخیرا آقای رئیس جمهور گفت كه شناخت ما از ولایت همان فهم ایرانی از اسلام است كه اگر دیگران نیز از فهم عربی یا تركی یا اندونزیایی یا مالزیایی از اسلام سخن بگویند بلای بزرگی بر سر امت اسلام می‌آید و وحدت اسلامی را مخدوش می‌كند.

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: آقای احمدی نژاد در جای دیگر گفته است كه ایرانی‌ها جا خود را برای عزت ایران می‌دهند و بسیاری از ایرانیان برای اعتلای فرهنگ این سرزمین به روی مین رفتند در حالی كه امام خمینی (ره) فرمودند همه می‌دانند كه تحمل 8 سال فشار و سختی دفاع مقدس فقط برای اسلام عزیز بوده است.

مطهری با بیان اینكه مردم ایران خون دادند تا اسلام تحقق پیدا كند، افزود: رئیس جمهور می‌گوید آنها كه با ما دشمنی می‌كنند از باز یابی هویت و روش ایرانیان می‌ترسند در حالی كه امام می‌فرمایند دشمنان ما از جمهوری نمی‌ترسند بلكه از اسلام می‌ترسند.

وی بر همین اساس هشدار داد خطر تز مكتب ایران به جای مكتب اسلام كه توسط اسفندیار رحیم مشایی مشاور و رئیس دفتر رئیس جمهور مطرح شده و توسط رئیس جمهور به دلیل ضعف بینش اسلامی و ارادت ویژه به مشایی دنبال می‌شود، كیان انقلاب اسلامی را تهدید می‌كند.

عضو كمیسیون فرهنگی مجلس گفت: تز مكتب ایران همان تزی است كه در سال‌های منتهی به انقلاب اسلامی از سوی برخی روشنفكران مطرح بود و آیت الله شهید مطهری در نامه تاریخی خود به حضرت امام (ره) نسبت به آن اعلام خطر كرد.

مطهری افزود: شهید مطهری نوشتند "ادعا می‌كنند كه ایدئولوژی ما روی فرهنگ ما اثر گذاشته و فرهنگ ما روی ایدئولوژی ما؛ لذا ایرانیت ما ایرانیت اسلامی شده است و اسلام ما اسلام ایرانی شده است و با این بیان عملا و ضمنا فرهنگ واحد به نام فرهنگ اسلامی را انكار می‌كنند ".

وی ادامه داد: جالب است كه آقای احمدی نژاد اخیراً گفته‌ است كه بحث دیگری به نام اسلام ایرانی وجود دارد كه آن را در جای دیگری تشریح خواهم كرد، در حالی كه شهید مطهری پاسخ تز مكتب ایران و چنین سخنانی را از پیش داده است.

عضو فراكسیون اصولگرایان مجلس گفت: عجیب است این حرف‌ها زمانی توسط مقامات عالی رتبه كشور بیان می‌شود كه نهضت‌های اسلامی بی سابقه در كشورهای اسلامی در جریان و درخت انقلاب اسلامی ایران به بار نشسته است.

مطهری افزود: در این شرایط لازم است بر وحدت اسلامی و مشتركات میان ما و آنها تاكید كنیم و كمترین سخنی كه بوی تعصب نژادی از آن به مشام می‌رسد بر زبان مرانیم.

وی ادامه داد: اكنون باید بر خواسته‌های مشترك مانند بازگشت به اسلام و حاكمیت ملی مردم و رهایی از یوغ استعمار غرب تاكید كنیم نه اینكه بر طبل مكتب ایرانی و منشور نوروز بكوبیم و برتری نژاد ایرانی و اسلام ایرانی و فهم ایرانی از اسلام را مطرح كنیم.

"عجیب‌تر آن است كه می‌گویند اینها مسائل فرعی است و باید رهایش كنیم، گیریم كه اینها مسائل فرعی باشد اما آیا فرعی بودن یك مسئله به معنای آن است كه رهایش كنیم یا به این معناست كه در اولویت بد قرار دارد كه باید در جای خود به آن پرداخت؟ "

نماینده تهران در مجلس گفت: چند روز پیش یكی از همكاران در مجلس اینجانب را متهم كرد كه مسائل فرعی را بر مسائل اصلی تشخیص نمی‌دهم. اما پاسخ این است كه معنی مسئله فرعی این نیست كه باید آن را كنار گذاشت بلكه باید در اولویت بعدی به آن پرداخت.

مطهری افزود: سخن من این است كه اگر گزارش مربوط به حادثه تلخ 25 بهمن ظرف 2 هفته آماده شده و در صحن علنی قرائت می‌شود كه كار درستی است، گزارش مثلاً حادثه كوی دانشگاه كه رهبر انقلاب فرمودند دل ما را خون كرد لااقل باید بعد از یك سال و نیم آماده و قرائت شود نه اینكه اساسا از دستور خارج شود.

وی اضافه كرد: ما با همین توجیه بسیاری از مسائل مهم را به بهانه فرعی بودن رها می‌كنیم و وظیفه نمایندگی خود را به درستی انجام نمی‌دهیم كه نمونه دیگر آن مسئله حجاب و پوشش امسالی است.

عضو كمیسیون فرهنگی مجلس گفت: پس از مصاحبه چند ماه پیش رئیس جمهور كه در آن وظیفه نظارت دولت در موضوع پوشش و حجاب را بر خلاف اجماع علما نفی كردند، پوشش اسلامی در جامعه رو به انحطاط نهاد و اكنون در برخی موارد پوشش درست اسلامی به صورت بلوز و شلوار در آمده كه به هیچ وجه فلسفه حجاب اسلامی را تامین نمی‌كند.

مطهری افزود: مسئله عدم پرداخت بودجه مترو نیز از نظر دولت فرعی است و اكنون سؤال ما این است پس چه موضوعی اصلی است؛ لابد باقی ماندن من و دوستانم در قدرت موضوع اصلی است.

وی اضافه كرد: مجلس نباید و نمی‌تواند در مقابل این پدیده‌ها بی تفاوت باشد و لذا به دولت هشدار می‌دهم كه اگر همچنان بر ترویج تز مكتب ایرانی پافشاری كند و نسبت به مسئله حجاب و عفاف همچنان بی تفاوت باشد ضمن حمایت از خدمات دولت، سؤال از رئیس جمهور را كه به خاطر اجرای قانون هدمندی یارانه‌ها به تاخیر انداخته‌ایم در دستور كار قرار خواهیم داد.../فارس