اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

رئیس اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی:اقدام دولت به واردات مرغ در شرایط مازاد تولید داخل و نیاز به صادرات



 

 

رئیس اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی:اقدام دولت به واردات مرغ در شرایط مازاد تولید داخل و نیاز به صادرات

 

 

رئیس اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی كشور افزود: در ماه رمضان ۱۵۰ هزار تن مرغ در كشور تولید شد كه برای تنظیم بازار نیاز به صادرات است، اما همچنان دولت به واردات ادامه می دهد.

محمد یوسفی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی فارس اظهار داشت: دولت به تولید كنندگان گفته بود تا می توانید تولید كنید و نگران تنظیم بازار نباشید.

رئیس اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی كشور افزود: تولید كنندگان كشور طی ماه رمضان ۱۵۰ هزار تن مرغ تولید كردند كه خیلی بیشتر از نیاز داخل بود.

وی افزود: اما وزارت بازرگانی به جای تنظیم بازار با صادرات، اقدام به واردات كرد كه واردات ثبت سفارش های قبلی هنوز هم ادامه دارد.

یوسفی گفت: واردات بیشتر از كشور برزیل و به صورت مرغ منجمد انجام می شود.

وی ادامه داد: این در حالی است كه مركز پشتیبانی امور دام مرغ های مانده از ۸ ـ ۷ سال بیش كه دیگر به پایان تاریخ مصرف آنها نزدیك می شود را وارد بازار می كند و این نشان از فراوانی عرضه در بازار است اما دولت همچنان بر واردات اصرار دارد.

رئیس اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی كشور تصریح كرد: مرغ در بازار به قیمت ۳ هزار تومان و در كشتارگاه ها ۲ هزار و ۹۰۰ تومان عرضه می شود كه تقریباً در هر كیلوگرم ۵۰۰ تومان تولید كننده ضرر می كند...... /  خبرگزارى فارس


ویدیو مرتبط :
تولید مازاد مرغ، عامل ورشکستگی مرغداران

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رئیس سازمان غذا و دارو : اجبار به واردات ۳ میلیون دوز واکسن به خاطر مشکلات تولید داخل/ توزیع ۵۰۰ هزار دوز واکسن آنفلوآنزا تا دو هفته آینده



مشکلات تولید داخل دارو, واکسن آنفلوآنزا

رئیس سازمان غذا و دارو:
اجبار به واردات ۳ میلیون دوز واکسن به خاطر مشکلات تولید داخل/ توزیع ۵۰۰ هزار دوز واکسن آنفلوآنزا تا دو هفته آینده

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: مشکلات ایجادشده در خط تولید موسسه رازی باعث کمبود ذخیره یک نوع واکسن شد به همین دلیل مجبور شدیم آن را از خارج تأمین کنیم. تاکنون یک میلیون دوز از این واکسن وارد شده و ۲ میلیون دوز دیگر نیز تا هفته آینده وارد می‌شود.

رسول دیناروند در گفت‌وگو با  فارس، در مورد کاهش ذخیره برخی واکسن‌ها، گفت: خط تولید مؤسسه رازی با سابقه ده‌ها سال تولید واکسن، در سال‌های اخیر دچار مشکلاتی شد و ما مجبور شدیم برخی واکسن‌ها را که باید از تولید داخل تأمین می‌کردیم از خارج بخریم.

وی ادامه داد: اینکه گفته شده برخی از واکسن‌ها ذخیره یک ماهه دارند، فقط مربوط به یکی از واکسن‌های تولید داخل است که مؤسسه رازی نتوانسته به موقع به ما تحویل دهد، بنابراین ما مجبور شده‌ایم آن را از خارج از کشور تأمین کنیم و در نتیجه ذخیره‌مان کم شد.

دیناروند از عنوان کردن نام این واکسن « برای اینکه در جامعه نگرانی ایجاد نشود»، امتناع کرد و گفت:‌ به مردم این اطمینان را می‌دهیم که جای هیچگونه نگرانی نیست، چرا که این واکسن هم اکنون تأمین شده، جایگزین خارجی آن مشخص و خریداری شده است.

رئیس سازمان غذا و دارو افزود: بنابراین یک میلیون دوز از واکسن مورد نظر وارد کشور و توزیع شده است و 2 میلیون دوز دیگر نیز تا هفته آینده وارد می‌شود.

به گزارش فارس، این در حالی است که طی روزهای اخیر وزیر بهداشت در حاشیه برگزاری جلسه هیئت دولت درباره کمبود واکسن فلج اطفال اعلام کرده بود که موسسه سرم سازی رازی همیشه تولید کننده این محصول بوده اما متأسفانه امسال در تولید این واکسن دچار مشکل شد و همین امر باعث واردات این واکسن شده است.

 

چندی پیش‌تر از آن نیز در جمع خبرنگاران گفته بود که کشور ما تا پیش از این تولیدکننده واکسن بوده اما اکنون به واردکننده بدل شده و ذخایر برخی واکسن‌ها هم به کمتر از یکماه رسیده است.

توزیع 500 هزار دوز واکسن آنفلوآنزا تا دو هفته آینده 
دیناروند همچنین در مورد آخرین وضعیت واکسن آنفلوآنزا در کشور، گفت: یک میلیون دوز از این واکسن تاکنون در کشور توزیع شده و تقریباً طی دو هفته آینده 500 هزار دوز دیگر نیز توزیع می‌شود.

وی ادامه داد: برنامه توزیع این واکسن بر اساس بررسی نیاز بازار و شرکت‌های توزیع‌کننده است، چرا که این شرکت‌ها باید ابتدا ارزیابی سال گذشته را ارائه دهند.

رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: این در حالی است که سال گذشته تعدادی از واکسن‌های آنفلوآنزا تاریخ مصرفشان گذشت و مصرف نشد، بنابراین شرکتها بر اساس نیاز خود واکسن را وارد خواهند کرد و فکر می‌کنیم به زودی نیاز بازار جبران شود.
/فارس