اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

دولت بعدي انقلابي‌تر از دولت ما خواهد بود



 

 

 

دولت بعدي انقلابي‌تر از دولت ما خواهد بود

 

رئيس‌جمهور در جمع مديران كهگيلويه و بويراحمد:

دولت بعدي انقلابي‌تر از دولت ما خواهد بود


استاندار استان هر زمان كه خواست مي‌تواند براي اجرايي نمودن برنامه‌هاي عمراني و فرهنگي استان وارد هيات دولت شود و هر وزيري كه به استان شما نيامد خودم آن وزير را به اين استان مي‌آورم.

رئيس‌جمهور گفت: اگر اين دولت را انقلابي اعلام كنيم شك نكنيد دولت بعدي ده برابر انقلابي‌تر از دولت ما خواهد بود.
به گزارش خبرنگار ايلنا از ياسوج، محمود احمدي نژاد در نشستي با مديران كهگيلويه و بويراحمد در سالن اجتماعات جهاد كشاورزي ياسوج افزود: آنهايي كه مي‌نشيند و كميته‌اي را تشكيل مي‌دهند تا بگويند اين دولت انقلابي نيست و براي اقدامات آن مانع‌تراشي مي‌كنند بدانند كه آب در هاون مي‌كوبند.
وي با بيان اينكه موضوع كه از وضعيت كشورهاي دنيا اطلاع كافي دارم، يادآور شد: در همه جاي دنيا حتي در آمريكا و اروپا مردم از حاكمان دنيا مايوسند و تنها يك نقطه اميد دارند و آن هم ايران اسلامي است.
وي گفت: امروزه در داخل و خارج از كشور عده‌اي نمي‌فهمند كه ايران اسلامي يك مكتب، سنگر، پناهگاه، نقطه اميد، نشاط، انگيزه و پرچمي در دنياست.
رئيس‌جمهور در ادامه سخنان خود بزرگ‌ترين ماموريت مديران را خدمت به مردم عنوان و اظهارداشت: بايد دنيا را براي ظهور حضرت مهدي فراهم ‌سازيم.
احمدي نژاد عشق به مردم را عشق به خداست دانست و يادآور شد: خادم مردم بايد عاشق باشد و اگر نباشد قوه خلاقيتش شكوفا نمي‌شود.
وي در ادامه به استعدادهاي طبيعي و خدادادي كهگلويه و بويراحمد وتاكيد كرد كه صنايع بزرگ به تنهايي گره‌گشاي مشكلات استان نيست و بايد صنايع كوچك در سطح گسترده در اين استان احداث و راه اندازي شود.
وي گفت: مهندس نوذري استاندار استان هر زمان كه خواست مي‌تواند براي اجرايي نمودن برنامه‌هاي عمراني و فرهنگي استان واردهيات دولت شود و هر وزيري كه به استان شما نيامد خودم آن وزير را به اين استان مي‌آورم.
احمدي نژاد افزود: ‌سقف اعتبارات در برخي بخش‌ها براي استان نامحدود است و هرچه بخواهيد دولت شما را حمايت مي‌كند.
احمدي‌نژاد تاكيد كرد: دولت به طور كامل و در حد توان در كهگلويه و بويراحمد براي رفع نابساماني‌ها كمك خواهد كرد و در اين بين هيچ كوتاهي نخواهد كرد...../تحلیل:ایلنا


ویدیو مرتبط :
دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم - محمود کریمی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مخالفت مجلس با توزیع یارانه‌ها به اختیار دولت



به گزارش خبرنگار خانه ملت، نمایندگان مجلس در ادامه جلسه علنی چهارشنبه در بررسی ماده 8 لایحه هدفمند کردن یارانه‌ها موافقت نکردند که دولت برحسب اختیار یارانه نقدی و غیر نقدی را به خانوارهای هدف تعیین کند.

مجلس با 51 رای موافق، 120 مخالف و 12 رای ممتنع از مجموع 214 نماینده حاضر در جلسه با این پیشنهاد مخالفت کردند.

 

عیسی جعفری نماینده بهار و کبودرهنگ پیشنهاد داده بود که ماده 5 لایحه دولت جایگزین ماده 8 شود که براساس این پیشنهاد دولت مجاز بود حداکثر تا 60 درصد خالص وجوه حاصل از اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها را در قالب کمک مستقیم و بصورت پرداخت نقدی یا غیرنقدی یا واگذاری سهام از جمله سهام قابل عرضه در بورس را برحسب اختیار به خانوارهای جامعه هدف بپردازد.

 

در حالی که براساس مصوبه کمیسوین ویژه، دولت مجاز است حداکثر تا 50 درصد خالص وجوه حاصل از اجرای این قانون را بصورت پرداخت نقدی و غیر نقدی به 5 دهک در آغاز دوره اجرا و تغییر تدریجی آن به برقراری نظام جامع تامین اجتماعی در پایان دوره بپردازد.

حسن نوروزی نماینده رباط کریم در موافقت با این پیشنهاد گفت: باید پرداخت نقدی شامل 6 دهک و 7 جامعه نیز شود.

وی افزود: پرداخت یارانه باید شامل کارمندان و افرادی که ماهانه 500 تا 550 هزار تومان دریافت می‌کنند نیز بشود.

 

الیاس نادران نماینده تهران در تذکر آیین نامه‌ای گفت: شناسایی دهک‌ها برای پرداخت یارانه هیچ ارتباطی با شغل کارمندی و کارگری ندارد.

 

نادران تصریح کرد: 5 دهک از کم درآمدترین مردم شامل این طرح می‌شوند تا 7 دهک، ربطی ندارد افراد چه شغلی داشته باشند و یا حتی بیکار باشند.

 

محمدرضا فرزین سخنگوی کارگروه طرح تحول اقتصادی دولت در دفاع از این پیشنهاد گفت: براساس آمارهای مرکز آمار ایران 5 دهک یعنی نصف مردم باید مورد حمایت قرار گیرند.

 

وی افزود: این سوال مطرح است که آیا طبقه متوسط جامعه که معمولا در دهک 6 و 7 قرار دارند نباید مورد حمایت دولت قرار گیرند. آیا نباید انعطاف لازم برای دولت وجود داشته باشد.

 

فرزین ادامه داد: در لایحه دولت بحث پرداخت نقدی به دهک نیامده بلکه جامه هدف را مطرح کرده است.

 

وی گفت: نباید دست دولت را برای حمایت بیشتر از مردم در این لایحه بسته شود. در صورت بازگشت به لایحه دولت درصد بیشتری شامل حمایت دولت می‌شوند.

 

کاظم دلخوش نیز در مخالفت با بازگشت به لایحه دولت اظهار داشت: کمیسیون سقف و کف درآمد دولت حاصل از اجرای این قانون را مبنی بر 10 تا 20 هزار میلیارد تومان را مشخص کرده است.

 

وی افزود: براساس مصوبه این کمیسیون سرانه هر نفر پرداخت یارانه نقدی ماهانه 20 تا 24 هزار تومان می‌شود.

 

دلخوش توضیح داد: در مصوبه این کمیسیون اینگونه نیست که این پرداخت نقدی به دهک‌های 1، 2 و 3 یعنی افراد تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی قرار گیرد بلکه ممکن است شامل فردی که در بازار زحمت می‌کشد و در شرایط این دهک‌ها قرار دارد نیز بشود.

 

دلخوش ادامه داد: ما حامی دولت هستیم و کمیسیون ویژه مجلس می‌خواهد دولت این بخش را درست اجرا کند. لذا حواله به حضرت عباس شکم مردم را سیر نمی‌کند که بگوییم در آینده پرداخت نقدی بصورت سهام خواهد بود.

 

محمدرضا خباز نماینده کاشمر، داریوس قنبری نماینده ایلام، سیدمهدی صادق نماینده آستانه اشرفیه، محمد مهدی مفتح نماینده رزن نیز هر کدام در تذکر و اخطار قانون اساسی با استناد به اصول 20 و 48 قانون اساسی، اختصاص یارانه به 5 دهک پایین جامعه را بی‌عدالتی دانستند.

 

به اعتقاد آنها طبق قانون با همه افراد باید یکسان برخورد شود و نیمی از جامعه از نیمی دیگر جدا نشوند. همه آحاد با هم برابر هستند و از حقوق سیاسی و اقتصادی و اجتماعی یکسانی برخوردار می‌باشند. آنها در تذکرات خود گفته بودند دهک پنجم با دهک ششم به لحاظ درآمدی اختلاف چندانی ندارد و اختصاص یارانه به یک دهک و عدم اختصاص آن به دهک دیگر که فاصله درآمدی چندانی ندارند مصداق بی‌عدالتی است.

 

الیاس نادران در تذکر دیگری با استناد به ماده 113 گفت: نماینده دولت در دفاع از بازگشت به لایحه دولت گفته بود دهک‌های درآمدی سوری است و قابل شناسایی می‌باشند لذا اجازه دهید براساس گروه هدف عمل کنیم.

 

وی افزود: اما ایشان نگفته بودند منطق شناسایی جامعه هدف چیست؟

 

محمدحسن ابوترابی که ریاست جلسه علنی امروز را برعهده داشت گفت: تذکر شما وارد است.


گفتنی است بررسی ماده 8 لایحه هدفمند کردن یارانه‌ها همچنان ادامه دارد.