اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

درگيري در منطقه‌ اصلا متصور نيست



 

درگيري در منطقه‌ اصلا متصور نيست

 

وزير دفاع در جمع خبرنگاران:

درگيري در منطقه‌ اصلا متصور نيست


جمهوري اسلامي توانايي خيلي از كارها را دارد/كشوري كه تهديد هسته‌اي مي‌كند به معناي اين است كه قدرت متعارف و جنگ افزارهاي متعارفش به كار نمي‌آيد.

وزير دفاع در خصوص اظهارات مقامات آمريكايي مبني بر اينكه اگر ايران خلع سلاح نشود در منطقه درگيري به وجود خواهد آمد گفت: درگيري منطقه‌اي اصلا متصور نيست. رژيم صهيونيستي نيز امروز درگير مسائل خود هستند و حتي خود آمريكايي‌ها نيز با مشكل مواجه شدند.

به گزارش خبرنگار ايلنا، سردار احمد وحيدي در حاشيه جلسه هيات دولت در جمع خبرنگاران مانور پيامبر اعظم گفت: گزارشات مفصل مانور در زمان مناسب به اطلاع مردم خواهد رسيد اما اين مانور، مانور آمادگي‌هاي رزمي است كه سلاح وتاكتيك‌هاي جديد براي تامين هر چه بيشتر از سوي سپاه پاسداران به اجراخواهد درآمد.
وزير دفاع در پاسخ به اين پرسش كه آيا ايران خود موشك‌هاي s300را خواهد ساخت گفت: ما نيازي به ساختن s300 نداريم اما در سلاح مشابه كار خواهيم كرد و در دستوركار داريم.
وي در خصوص برخي اخبار مبني بر اينكه ايران s300 را به نمايش گذاشته است گفت: آن موشك برد متوسط بود كه با توجه به اينكه 50 درصد درگيري‌هاي هوايي در برد متوسط است، يك سامانه پدافند هوايي بسيار موثر است كه تماما در داخل ساخته شده و با برد بالاي 40 كيلومتر وارتفاع 20 كيلومتر است و از قدرت بسيار بالايي نيز برخوردار است.
سردار وحيدي در خصوص اخبار اخير منتشر شده از كنگره آمريكا مبني بر اينكه ايران تا دوسال آينده مبادرت به ساخت سلاح‌هايي خواهد كرد كه آمريكا را هدف قرار خواهد داد گفت: ما چنين برنامه‌اي نديده‌ايم اما جمهوري اسلامي توانايي خيلي از كارها را دارد اما براساس سياست‌هاي خود اين كار را انجام مي‌دهد و اين گونه اخبار بيشتر به خاطر عمليات‌هاي رواني دشمن است.
وزير دفاع در خصوص تهديدات اخير اتمي آمريكا نيز گفت: اين تهديدها بيش از هر تهديدي بيان ضعف آنها است. كشوري كه تهديد هسته‌اي مي‌كند به معناي اين است كه قدرت متعارف و جنگ افزارهاي متعارفش به كار نمي‌آيد.
سردار وحيدي تصريح كرد: اگر اين اعتراف آمريكايي‌ها را مبنا قرار دهيم نشان مي‌دهد كه جمهوري اسلامي به چنان قدرتي رسيده كه آنها با جنگ افزارهاي متعارف خود نمي‌تواند ملت ايران رابه زانو در بياورد.
وزير دفاع در خصوص اظهارات مقامات آمريكايي مبني بر اينكه اگر ايران خلع سلاح نشود در منطقه درگيري به وجود خواهد آمد گفت: درگيري منطقه‌اي اصلا متصور نيست. رژيم صهيونيستي نيز امروز درگير مسائل خود هستند و حتي خود آمريكايي‌ها نيز با مشكل مواجه شدند.
وي ادامه داد: مشكلاتي كه رژيم صهيونيستي در قدس شريف و كرانه باختري مواجه است به آنها اجازه نمي‌دهد به فراتر از ساير مناطق اشغالي فكر كنند...../تحلیل:ایلنا


ویدیو مرتبط :
از منطقه ی امنت بیرون نیا! چون اصلا منطقه امنی وجود نداره

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ایران و ترکیه پل بزرگ اقتصادی منطقه هستند



رضایی در دانشگاه بورس و بازرگانی ترکیه:

ایران و ترکیه پل بزرگ اقتصادی منطقه هستند


وی گفت: اقتصاد ایران در گذشته بیشتر وابسته به دولت بود اما از چند سال پیش بدنبال کاهش حجم فعالیتهای اقتصادی دولت و فعال کردن بخش خصوصی هستیم که این امر به سیاستهای کلی اصل 44 مشهور شده است و ما این سیاستها را در مجمع تشخیص مصلحت نظام تهیه و به تصویب رهبر انقلاب اسلامی ایران رسانده ایم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در بازدید از دانشگاه بورس و بازرگانی (tob) ترکیه گفت: همکاری ایران و ترکیه مسیر توسعه اقتصادی در منطقه را هموار خواهد کرد.

به گزارش "تابناک" دکتر محسن رضایی و هیات همراه با حضور در دانشگاه بورس و بازرگانی (tob ) ترکیه با جمعی از اساتید و صاحبنظران حوزه اقتصاد دیدار و گفتگو کرد.

 

رضایی در ابتدای این دیدار گفت: روابط اقتصادی و سیاسی ایران و ترکیه رشد خوبی داشته و ظرفیتهای مناسبی جهت برقراری ارتباطات اقتصادی و سیاسی میان دو کشور وجود دارد.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: ایران و ترکیه پل بزرگ اقتصادی منطقه هستند که از جمعیت 150 میلیون نفری عبور کرده و اروپا و سایر بخشهای آسیا به آن متصل شده و این جمعیت، یک بازار بزرگ اقتصادی را در منطقه تشکیل می دهند که این خود جمعیتی بالغ بر 500 میلیون نفر را تشکیل می دهد که از هند و چین تا اروپا ادامه خواهد داشت.

بنابر این گزارش دکتر رضایی با اعلام اینکه ایران و ترکیه می توانند همانند آلمان و فرانسه در اتحادیه اروپا، نقش مهمی در خاورمیانه ایفا کنند و به نظر می رسد همکاری دو کشور عاملی برای ایجاد نظم نوین اقتصادی در منطقه خواهد بود، اظهار داشت: من از طریق مذاکره با مسئولین اقتصادی و تجاری ترکیه دریافتم که این عزیزان هم با ما هم عقیده هستند که ما نیازمند این نظم نوین اقتصادی در منطقه هستیم، بنابراین هم ما و هم شما یک مسیر توسعه ای نامحدود را پیش روی خود خواهیم داشت.

وی در ادامه خطاب به میزبانان خود با تاکید بر اینکه اگر ما و شما خوب کار کنیم، در مقابل رشد اقتصادی 3 درصدی غرب، بیش از 7 درصد رشد خواهیم داشت گفت: بنده این مطلب را از طریق مطالعه و تحقیق علمی بدست آورده ام و این گونه نیست که بر پایه احساسات شخصی بر آن تاکید کنم.


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با توجه به نقش نخبگان و دانشگاهیان گفت: البته این امر فقط برعهده دولتها نیست و شایسته است که دانشگاهیان و نخبگان و مراکز علمی و پژوهشی ایران و ترکیه برای دستیابی به این رشد و توسعه، دولتهای متبوع خود را یاری کنند.

در ادامه این دیدار یکی از مسئولان دانشگاه بورس و بازرگانی ترکیه به ارائه دیدگاه خود پرداخت و گفت: بنده با آنچه آقای رضایی بیان کردند کاملا موافقم و بر همین اساس است که با شورای ترکیه و ایران همکاری می کنم و معتقدم که بخش خصوصی ترکیه باید از فرصتهای اقتصادی موجود در ایران کمال استفاده را ببرد.

وی با تاکید برحسن همجواری دو کشور گفت: نزدیکی دو کشور با هم و دارا بودن جمعیت جوان از جمله مزایای ایران و ترکیه است که در مناسبات اقتصادی هم تاثیر بسزایی خواهد داشت.

او اضافه کرد: برای افزایش امور تجاری باید قراردادهای تجارت آزاد به امضای طرفین برسد، البته ما در حوزه اکو و D 8 ، همچنین در پروژه جاده ابریشم همکاریهای خوبی را با مسئولان ایرانی داشته ایم.

وی تاکید کرد: ترکیه همواره در صدد افزایش حجم ارتباطات تجاری با جمهوری اسلامی ایران است.

 

دکتر محسن رضایی در ادامه اظهار داشت: اقتصاد ایران در گذشته بیشتر وابسته به دولت بود اما از چند سال پیش بدنبال کاهش حجم فعالیتهای اقتصادی دولت و فعال کردن بخش خصوصی هستیم که این امر به سیاستهای کلی اصل 44 مشهور شده است و ما این سیاستها را در مجمع تشخیص مصلحت نظام تهیه و به تصویب رهبر انقلاب اسلامی ایران رسانده ایم.

وی در ادامه بیان کرد: ما در حال حاضر به دنبال آزاد سازی اقتصاد و آماده سازی محیط کسب و کار در ایران هستیم و به خصوصی سازی توجه ویژه ای داریم، حتی بنا داریم تا کارخانجات داخلی را به غیر ایرانیان هم به فروش برسانیم، مثلا کارخانه پتروشیمی رازی به یکی از برادران ترک فروخته شده است و بسیاری دیگر از کارخانجات هم در معرض فروش هستند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: برگزاری سمینارهای مشترک اقتصادی، تشکیل صندوق مشترک سرمایه گذاری و تاسیس بانک ایران و ترکیه از جمله اهداف مهمی است که باید مد نظر مسئولین دو کشور قرار گیرد.

 

در ادامه استاد دانشگاه بورس و بازرگانی ترکیه ضمن عرض تسلیت به دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به مناسبت حوادث تروریستی زاهدان گفت: ترور در هر شکل آن محکوم است و ما به شدت این حادثه تروریستی را محکوم می کنیم.

وی یادآور شد: ما اقدامات مفید ایران در مسیر خصوصی سازی را ارج می نهیم و معتقدیم که دیگر دنیا به اقتصادهای بسته چراغ سبز نشان نخواهد داد.

این استاد دانشگاه در پایان گفت: ما پیشنهادات شما را با مسئولان عالیرتبه خودمان در میان خواهیم گذاشت و امیدواریم روزی فرا رسد تا به این ایده های مهم اقتصادی جامه عمل پوشانده شود.

در پایان این نشست و مذاکرات آن، مقرر شد هیاتی از دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام برای همکاری های علمی و پژوهشی به دانشگاه بورس و بازرگانی عزیمت کند و همایش بین المللی مشترکی درباره منطقه آسیای جنوب غربی در ایران یا ترکیه برگزار گردد.