اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

درآمد سرانه مردم بسیار بالا رفته است



 

 

درآمد سرانه مردم بسیار بالا رفته است

 

رئیس جمهور:

درآمد سرانه مردم بسیار بالا رفته است


ایران هیچ نیازی به اروپا ندارد/مسئولین ایرانی به هر كشوری سفر می‌كنند با استقبال گسترده‌ای مواجه می‌شوند/آنهایی كه در مقابل ایران قرار می‌گیرند منزوی هستند/تحریم‌ها موجب پیشرفت‌های بسیاری درایران شده است.

ایلنا:رئیس جمهور معتقد است اقتصاد ایران بسیار بزرگ و قوی است .درآمد سرانه مردم هم به طور متوسط بسیار بالا رفته وسرمایه‌گذاری در ایران به طور گسترده در حال افزایش است.
به گزارش ایلنا، محمود احمدی‌نژاد در گفت‌و‌گو با شبكه تلویزیونی «الان» امارات به سوالاتی پیرامون تحولات داخلی ، جهانی، انقلاب اسلامی و برنامه‌ریزی ایران برای دهه پیش رو پاسخ داد.
وی با بیان اینكه روابط ایران با همه كشورها دوستانه است، گفت: اروپایی ها در انتخاب مستقل هستند .اگر می خواهند تحت تاثیر آمریكا حركت و روابط خود را تنظیم كنند باید بدانند كه قدرت آمریكا در حال اضمحلال و روبه افول است در این صورت آنها هم به همراه آمریكا افول خواهند كرد اما اگر به طور مستقل با ملت و دولت بزرگ و مستقلی مانند ایران رابطه دوستانه و احترام‌آمیزی برقرار كنند به نفع خود آنها خواهد بود. ملت ایران از این رویكرد استقبال می‌كند اما اگر می خواهند دركنار آمریكا قرار بگیرند برای ما تفاوتی نمی كند.زیرا در زمان جنگ صدام علیه ایران كشورهایی مانند شوروی ، آمریكا وبسیاری از كشورهای اروپایی از او حمایت می كردند و ملت ایران در مقابل همه آنها با دست خالی و در محاصره اقتصادی ایستادگی كرد و از آن دوره با موفقیت عبور كرد. بی‌شك كسانی كه امروز در مقابل ایران باقی مانده‌اند بسیار كوچكتر از قدرت‌های آن زمان هستند.
رییس جمهور درپاسخ به اتهاماتی مبنی بر منزوی بودن ایران در جهان ،تصریح كرد:مگر همه دنیا اروپا در چند كشور اروپایی خلاصه می‌شود. در كنفرانس بازنگری ان‌پی‌تی، از سوی ایران مواضع و پیشنهاداتی مطرح شد، آمریكایی‌ها و اروپایی‌ها هم حرف‌هایی زدند ولی در نهایت بیش از 180 كشور جهان به با مواضع ایران همراهی كرده و رای دادند و این به روشنی كسانی كه منزوی هستند را مشخص می‌كند.
وی افزود:ملت ایران با همه ملت ها غیر از رژیم صهیونیستی و دولت امریكا ،رابطه بسیار صمیمی و دوستانه دارد به طوری‌كه ارتباطات و همكاری‌ها در زمینه‌های فرهنگی ،اقتصادی و سیاسی بسیار گسترده است .مسئولین ایرانی به هر كشوری سفر می‌كنند با استقبال گسترده‌ای مواجه می‌شوند اما آیا مسئولین آمریكا و برخی از كشورهای اروپایی حاضرند آزادانه در بین ملت‌ها حضور پیدا كنند ،این موضوع به روشنی كسانی كه منزوی هستند را معلوم می‌كند .در سراسر دنیا نام ایران با احترام همراه است و ملت‌ها به ایران علاقه‌مند هستند. آنهایی كه در مقابل ایران قرار می‌گیرند منزوی هستند.
احمدی‌نژاد در بخش دیگری از این مصاحبه درباره مهم‌ترین ویژگی‌های انقلاب اسلامی با بیان اینكه انقلاب اسلامی یك رویش و رنسانس جهانی است،اظهار داشت: انقلاب اسلامی مسیر حركت بشر را تغییر داد در شرایطی كه دنیای مادی همه شئون زندگی بشر را به تصرف خود درآورده بود ودر دو قطب لیبرالیسم و ماركسیسم اصولی مانند انسانیت، هویت، اخلاق، معنویت، خداپرستی و عدالت به فراموشی سپرده شده بود، انقلاب اسلامی فضا،اندیشه وراه جدیدی را دربرابر بشریت قرار داد.
رییس‌جمهور با تاكید براینكه امروز انقلاب اسلامی مهم‌ترین رویكرد ملت‌ها و تنها راه باقی مانده در برابر آنهاست،گفت: ماركسیسم شكست خورد و به تاریخ پیوست، لیبرالیسم هم در آستانه فروپاشی است بنابراین راهی جز یگانه‌پرستی، عدالت، دوستی و راه انبیاء الهی در برابر بشر باقی نمانده و این راهی است كه انقلاب اسلامی احیاء كرده است.
وی ادامه داد: امروز نه تنها ملت ایران زنده ،شاداب و مصمم‌ترین ملت دنیا است بلكه راه ایمان ،پاكی،عزت و عدالت را به روی همه بشریت باز كرده است. در گذشته ایران كشوری دست چندم ،تحت سلطه و وابسته بود اما امروز به كشوری پیشرفته ،قدرتمند و مستقل تبدیل شده است همچنین در گذشته ملت ایران ملتی تحقیر شده بود اما امروز ملتی عزیز ،صاحب نظر و موثر در تحولات جهانی به شمار می‌رود و همه این تغییرات از دستاوردهای انقلاب اسلامی است.
احمدی‌نژاد در پاسخ به سوالی درباره اولویت انقلاب اسلامی در دهه آینده خاطرنشان كرد:در دهه آینده وضعیت داخلی كشور به گونه‌ای خواهد بود كه راه انقلاب به همراه پیشرفت، عدالت و دوستی با سرعت هر چه بیشتر ادامه پیدا می‌كند. در سطح جهانی نیز علاوه بر حضور فعال برای تغییر نظام‌های ظالمانه حاكم برجهان، در مدیریت جهانی حضور فعال و اثرگذاری خواهد داشت.
ریس جمهور دربخش دیگری از این مصاحبه در پاسخ به سوالی در مورد حمله رژیم صهیونیستی به كاروان حامل كمك‌های انسانی به غزه اظهار داشت: رژیم صهیونیستی تنها برای ایجاد درگیری ،جنگ ،تجاوز و بحران ایجاد شده است. سرزمین فلسطین را اشغال و این رژیم جعلی را درست كردند تا دائماً در منطقه بحران، درگیری و جنگ ایجاد كنند.
احمدی‌نژاد با انتقاد از محاصره سه ساله غزه گفت:سه سال است مردم مظلوم غزه در محاصره آب ،غذا و دارو هستند. رژیم صهیونیستی جنگ بسیار سنگینی را علیه مردم غزه تدارك دید و اطلاعات حاكی است كه این رژیم در حال برنامه ریزی برای حمله مجدد به غزه است تشدید محاصره و جلوگیری از رسیدن كمك های انسانی به غزه هم در همین جهت انجام می‌شود.
رییس جمهور افزود:حمله به كاروان آزادی بار دیگرحقیقت ،موجودیت و اهداف این رژیم را آشكار كرد با این تفاوت كه دنیا در سه دهه گذشته درغفلت بود و در برابر جنایات آنها سكوت می‌كرد اما امروز دنیا بیدار شده و همه دولت‌ها و ملت‌ها علیه این رژیم موضع می‌گیرند. گرچه حمله رژیم صهیونیستی به كاروان آزادی براساس یك بر نامه‌ریزی بود اما در واقع آنها یك اشتباه بزرگ و تاریخی را مرتكب شدند كه مطمئنا گام بلندی در نزدیك كردن این رژیم به پایان عمرش خواهد بود.
رییس‌جمهور در پاسخ به سوالی مبنی بر واكنش كشورهای عربی در مقابل جنایت اخیر رژیم صهیونیستی اظهار داشت: از كشورهای عربی و اسلامی انتظار می‌رود به عنوان اولین اقدام با رژیم صهیونیستی قطع رابطه كرده و این رژیم را تحریم و به مردم غزه كمك كنند .باید محاصره غزه شكسته و حقوق ملت فلسطین به طور كامل اعاده شود. بی‌تردید مواضع سست و دوپهلو نمی‌تواند تاثیری در محیط سیاسی داشته باشد.
رییس جمهور در پاسخ به اینكه آیا بیانیه تهران شكل‌گیری حركت جدیدی در نظام بین الملل است،گفت:حتما همین طور است. برخی دولت‌ها كه 60 سال بر دنیا حاكم بودند تصور می‌كردند همه آینده جهان دراختیار آنهاست و همه دولت ها و ملت‌ها دقیقا همان مسیری را می‌روند كه آنها ترسیم كرده‌اند در این میان بیانیه تهران نشان داد كه جریان وجبهه جدیدی از دولت‌های مستقل با نگاهی مبتنی بر انسانیت،عدالت و دوستی به دنبال برپایی مناسبات جدیدی در جهان و نفی سلطه ،تحمیل و فشارهای استكباری است .حمایت بسیاری از كشورها از این بیانیه ،نظام یك سویه و انحصاری چند قدرت را با چالش جدی مواجه كرده و فضای جدیدی را در مناسبات جهانی به وجود آورده است.
احمدی‌نژاد در پاسخ به سوالی درباره وضعیت اقتصادی ایران، خاطرنشان كرد: دولت برنامه گسترده‌ای را برای اصلاح ساختارهای اقتصادی طراحی كرده است كه از نیمه دوم امسال به طور گسترده اجرا خواهد شد .امروز اقتصاد ایران بسیار بزرگ وقوی است .درآمد سرانه مردم هم به طور متوسط بسیار بالا رفته وسرمایه‌گذاری در ایران به طور گسترده در حال افزایش است.
رییس‌جمهور در پاسخ به سوالی مبنی براینكه زیان استفاده از انرژی هسته‌ای به مراتب از سود آن بیشتر است، اظهار داشت: این نگاه، اشتباه است .قیمت تولید برق با انرژی اتمی در مقایسه با تولید برق با سوخت فسیلی بسیار پایین‌‌تر است. بنابراین نه تنها ضرری وجود نخواهد داشت بلكه هزینه‌ها هم كاهش می‌یابد. همچنین در عرصه سیاسی مقابله ایران با دنیای غرب در موضوع هسته‌ای ،موجب اقتدار و پیشرفت كشورمان شده است.
احمدی‌نژاد با تاكید بر اینكه هزینه‌ای كه برای استقلال داده می‌شود ،سرمایه‌گذاری به حساب می‌آید تاكید كرد:هزینه‌ای كه برای پیشرفت علمی پرداخت می‌شود سرمایه‌گذاری و سود است و ملت ایران بی‌تردید تاكنون سود كرده‌ است. شاید چنین تصور شود كه ایران به دلیل حركت در این مسیر بخاطر تحریم اقتصادی ضرر كرده اما تجربه نشان داده كه تحریم‌ها موجب سرعت بیشتر كشورمان در مسیر پیشرفت و خودكفایی شده است .بی‌شك اگر منتظر می‌ماندیم تا دیگران فن‌آوری‌های نوین و پیشرفته را در اختیارمان قرار دهند چه بسا ده‌ها سال دیگر هم به پیشرفت‌ها و جایگاه امروز دست پیدا نمی‌كردیم.
رییس جمهور در پاسخ به اینكه برخی معتقدند هزینه انرژی هسته‌ای با نیاز ایران برابری نمی كند،خاطرنشان كرد: اگر این سخن به معنای هزینه اقتصادی است كه تولید نیرو با انرژی اتمی ارزان تر از تولید نیرو با نفت است پس این روند با سود همراه بوده است و اگر به معنای تحریم فن آوریهاست كه 30 سال در تحریم هستیم ولی این تحریم‌ها موجب پیشرفت‌های بسیاری درایران شده است به طوریكه امروز صاحب فن آوری‌های بزرگ هستیم اما اگر به معنای هزینه در عرصه سیاسی باشد امروز ایران مقتدرتر از حتی پنج سال قبل است، مطمئنا در عرصه سیاسی هم قوی‌تر شده‌ایم بنابراین ضرری وجود ندارد.
وی در پاسخ به سوالی درباره روابط ضعیف ایران با كشورهایی مانند آلمان و فرانسه، خاطرنشان كرد:زمانی آلمان و فرانسه جز شركای اصلی تجاری ایران بودند اما امروز چنین نیست. امروز روابط ایران با اكثر كشورهای دنیا، بسیار گسترده‌تر از كشورهای اروپایی است. امروز ایران هیچ نیازی به اروپا ندارد ضمن اینكه برای ادامه حیات خود نیاز به تكیه كردن به یك قدرت بیگانه نداریم چرا كه ایران قدرتی بزرگ است و نیازی ندارد به كسی متكی باشد.
ر احمدی نژاد در پاسخ به این سوال كه چه زمان احساس كردید می‌توانید نقش بزرگی را ایفا كنید،گفت: من قطره ای از دریای ملت ایران هستم هنگامی كه انقلاب به پیروزی رسید این باور شكل گرفت كه ملت ایران می‌تواند اقدامات بزرگی انجام دهد و این اتفاق هم افتاد و البته كارهای بزرگی هم در راه است.
رییس جمهور در پاسخ به اینكه با گذشت یك سال از انتخاب مجدد به عنوان ریاست جمهوری اسلامی ایران چه تغییراتی در ایران ایجاد شده است ،اظهار داشت:اقتصاد ایران در حال پیشرفت است.ما درابتدای انقلاب، كشوری عقب مانده با اقتصادی كاملا وابسته و ضعیف بودیم در آن زمان شش میلیون بشكه نفت تولید می شد كه 600 هزار بشكه آن در داخل كشور مصرف و بیش از پنج میلیون بشكه صادر می شد اما امروز 2 میلیون و 400 هزار بشكه صادر می شود و ایران در همه عرصه‌های سیاسی،اقتصادی ،علمی و تكنولوژی در حال پیشرفت است البته سرعت پیشرفت در یك سال اخیر بیشتر شده و درسال‌های آینده بیشتر هم خواهد شد به طوریكه ایران به زودی به یك قدرت بزرگ اقتصادی دردنیا تبدیل خواهد شد.
احمدی‌نژاد در پاسخ به سوال خبرنگار این شبكه درباره نگرانی از تشعشات نیروگاه بوشهر ،تصریح كرد: بالاترین استانداردهای ایمنی در نیروگاه بوشهر رعایت شده است و بنا براعلام كارشناسان،متخصصین و ناظرین آژانس بین المللی انرژی اتمی، مجموعه نیروگاه بوشهر از ایمنی كافی برخوردار است ضمن اینكه درحال حاضر بیش از ده میلیون نفر از مردم كشورمان در اطراف این نیروگاه و در شهرهای بوشهر، خوزستان و فارس زندگی می‌كنند و اگرمشكلی در این زمینه بود دولت ایران حساسیت لازم را نشان می‌داد. با نهایت دقت و استفاده از همه ظرفیت‌های تخصصی دنیا، ایمنی را در این مجموعه رعایت شده است و جای هیچ‌گونه نگرانی وجود ندارد. .
رییس جمهور در ادامه در پاسخ به سوالی درباره احتمال وقوع حادثه برای نیروگاه بوشهر خاطرنشان كرد: در همه جای دنیا امكان حادثه وجود دارد. بنابراین نگرانی درباره هر چیزی عمومی است اما به طورخاص درباره نیروگاه بوشهر نگرانی خاصی وجود ندارد.ضمن اینكه در دنیا بیش از 400 نیروگاه اتمی وجود دارد پس باید همه دنیا در خطر باشد و كسی نباید از انرژی اتمی استفاده كند.
احمدی نژاد افزود: معتقدیم كشورهای حاشیه خلیج فارس هم باید از نیروگاه اتمی برخوردار باشند این به نفع همه است كه از انرژی هسته‌ای به عنوان یك انرژی پاك استفاده كنند امروز به دلیل استفاده از انرژی فسیلی، تغییرات آب و هوایی خسارات سنگینی وارد كرده است. استفاده گسترده و فراوان از انرژی فسیلی موجب تولید گازهای گلخانه ای و تغییر آب و هوایی شده است درحالیكه استفاده از انرژی اتمی چنین تبعاتی را ندارد.
وی در بخش دیگری از این مصاحبه در پاسخ به سوالی درباره اعتقاد به امام زمان (عج) و تاثیر ایشان در حوادث امروز جهان ،خاطرنشان كرد:خداوند متعال پیامبران را برای هدایت بشر فرستاد. خدا به زندگی امروز بشر راضی نیست خدا انسان را نیافرید كه در جنگ ،كینه ،درگیری ،فقرو تبعیض زندگی كند. خداوند انسان را آفرید تا در صلح ،دوستی ،محبت ،عشق و پیشرفت زندگی كند. خدا انسان را آفرید تا تجلی علم، حكمت،قدرت ،رحمت ورافت خداوند باشد كه این امر در وجود پیامبران متجلی شده است .ماموریت پیامبران الهی تمام نشده زیرا باید در جهان حاكمیتی برقرار شود كه سرشار از محبت و عدالت باشد همه با هم دوست باشند و كسی بركسی برتری نداشته باشد.
احمدی‌نژاد خاطرنشان كرد:پیامبران وعده دادند كسی خواهد آمد كه این نیاز بشر را برآورده خواهد كرد. مسیحیان معتقدند حضرت عیسی(ع) می آید او در آسمان است اما بازخواهد گشت و عدالت را برپا می كند. ما مسلمانان هم معتقدیم فرزندی از فرزندان پیامبر اسلام حضرت مهدی (عج)خواهد آمد و حضرت عیسی(ع) هم او را یاری و همراهی خواهد كرد . راه زندگی امروز بشریت انتظار برای تحقق عدالت جهانی است.
رییس جمهور همچنین گفت:تلاش برای برپایی عدالت ،مقابله با ظلم و بی عدالتی و ترویج محبت ،عشق و برادری در مناسبات جهانی از نتایج اعتقاد به امام زمان(عج) و انتظار برای حاكمیت ایشان در زندگی انسان‌ها است. كسی كه منتظر امام زمان(عج) است باید پاك و صالح باشد ،سایر انسان‌ها را دوست داشته باشد ،خداپرست باشد ودر برابر بی‌عدالتی و ظلم مقاومت كند.
احمدی نژاد درباره ویژگی های مومنانی كه منتظر حضرت مهدی(عج)هستند،اظهار داشت:مومنان باید عشق به انسان‌ها و خدا را در دل خود تقویت كنند.امام زمان(عج) عاشق همه انسان‌هاست وهمه انسان‌ها را دوست دارد به دلیل اینكه برای همه انسان‌ها احترام قایل است بنابراین كسی كه می‌خواهد امام زمان (عج)بیاید باید برای همه انسان‌ها احترام قایل و همه را دوست داشته باشد. او می‌آید تا عدالت را برپا كند پس كسی كه می‌خواهد او بیاید باید در جهت عدالت حركت كند. او می‌آید تا صلح جهانی را برقرار كند پس هر كس به دنبال اوست باید تلاش كند صلح جهانی برپا شود. او می‌آید تا برابری ایجاد كند بنابراین كسی كه می‌خواهد امام زمان(عج) بیاید باید در برابر قانون و حق تابع باشد.
رییس جمهور درباره اقداماتی كه به تعجیل در ظهور امام زمان (عج)كمك خواهد كرد ،تصریح كرد:امام زمان(عج) خود را بر بشریت تحمیل نخواهد كرد او حقیقتی است كه باید انسان‌ها او را بخواهند در این صورت است كه خواهد آمد اگركسی او را دوست دارد باید كاری كند همه او را بطلبند و از او دعوت كنند كه بیاید. متاسفانه بدخواهان، مستكبران و كسانی كه ضد بشر هستند موضوع امام زمان(عج) را به صورت مغشوش و انحرافی معرفی می‌كنند. امام زمان(عج) نمی‌آید كه بجنگد او می‌آید كه جنگ را ریشه كن كند، او نمی‌آید كه خونریزی كند بلكه می‌آید تا خونریزی را ریشه كن كند، او نمی‌آید كه دشمنی ایجاد كند او می‌آید تا دشمنی را از بین ببرد. وجود او مانند پیامبرگرامی اسلام رحمت است.او می‌آید تا برادری ، صلح و محبت را تقویت كند بنابراین مومنان می‌توانند با اصلاح خود و محیطشان ،مطالبه عدالت و دعا برای امام زمان (عج) در ظهور ایشان تعجیل ایجاد كنند.
احمدی نژاد در بخش دیگری از این مصاحبه درباره نقش زنان در جامعه ایرانی خاطرنشان كرد: بیشتر زنان ایران الگو هستند. امروز آنها در علم، دانش، مدیریت، فرهنگ، هنر ودرفعالیت‌های مهم سیاسی حضور بسیار گسترده‌ای دارند. حضور زنان و دختران در بخش عمده‌ای از دانشگاه‌های ما پررنگ است و مراكز پژوهشی مهم ایران با حضور زنان اداره می‌شود. همچنین در عرصه فرهنگ و هنر حضور زنان بسیار گسترده است .زیباترین هنر دستی و صنایع دستی توسط بانوان ایرانی انجام می شود.
رییس جمهور ادامه داد:امروز در دولت ،خانم‌های متخصص و استادان دانشگاه درمدیریت سطح بالای كشور نقش ارزنده‌ای دارند. وزیر بهداشت ما یك استاد كامل دانشگاه است و در یكی از تخصصی‌ترین وزارتخانه‌ها مدیریت می‌كند. معاون علمی رییس‌جمهور یك خانم استاد دانشگاه است كه تمام مخترعان، مكتشفان و نخبگان ایرانی با او همكاری می‌كنند.معاون حقوقی رییس جمهور یك استاد دانشگاه است كه در تخصصی‌ترین موضوعات داخلی و خارجی ورود ومدیریت می‌كند. بانوان ایرانی دردانشگاه‌ها، مدارس، آموزش و پرورش وكارخانجات مدیریت‌های خوب و ارزنده‌ای را دارند.بالاتر از آن مادران ایرانی هستند كه فرزندانی شجاع، مومن و عالم را تربیت می‌كنند...../تحلیل:ایلنا


ویدیو مرتبط :
‫10 تا از ثروتمندترین کشورهای دنیا از لحاظ درآمد سرانه و قدرت خرید مردم (2016)‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

احمدی‌نژاد: درآمد سرانه در ایران بالاست ؛ کسی هم محتاج نان شب نیست



 

 

احمدی‌نژاد: درآمد سرانه در ایران بالاست ؛ کسی هم محتاج نان شب نیست

 

سایت ریاست جمهوری گفت و گوی محمود احمدی نژاد با شبکه جهانی جام جم را این گونه روایت کرد:

رییس‌جمهور لازمه ماندگاری و حضور فعال ملت ایران در صحنه های بین المللی را قدرتمند بودن بر پایه علم و پیشرفت دانست و اظهار داشت: تمامی بازی‌ های سیاسی و توطئه دشمنان به خاطر جلوگیری از پیشرفت ملت ایران است، اما اگر در نقطه مقابل دشمنان در داخل كشور منسجم، همدل و متحد بوده و در راه رسیدن به پیشرفت تلاش كنیم، آنها هرگز نمی‌توانند اقدامی علیه ایران انجام دهند.

دکتر محمود احمدی‌نژاد شنبه شب در گفتگوی زنده تلویزیونی با شبكه جهانی جام‌جم در پاسخ به این سوال كه ماهیت اصرار ایران برای دستیابی به انرژی هسته‌ای چیست و آیا واقعاً نیازی به انرژی اتمی وجود دارد، گفت: یكی از پاكترین انرژی‌های موجود در دنیا انرژی هسته‌ای است كه همه ملت‌ها باید آن را در اختیار داشته باشند و این طور نیست كه چند كشور بخواهند دستیابی به این انرژی را در انحصار خود گرفته و بقیه كشورها از داشتن آن محروم باشند.

رییس‌جمهور با اشاره به اینكه در مسیر پیشرفت علمی كشور چهارراه‌هایی وجود دارد كه باید از آنها عبور كرد، یكی از این موارد را موضوع دانش هسته‌ای برشمرد و اظهار داشت: یكی از راه‌های اصلی پیشرفت علمی، عبور از فناوری‌های گوناگون و دستیابی به آنهاست و فناوری هسته‌ای یكی از قله‌های پیشرفت و نقطه اوج در فناوری‌های موجود در دنیا به شمار می‌رود.

رییس‌جمهور تصریح كرد: اگر بخواهیم کشوری پیشرفته از لحاظ علمی باشیم، باید فناوری هسته‌ای را نیز در اختیار داشته باشیم چرا كه دستیابی به فناوری هسته‌ای در حقیقت نتیجه‌گیری از تلاش در علوم گوناگون و در حقیقت مقدمه‌ای برای رسیدن به پیشرفت بالاتر است.

دکتر احمدی‌نژاد با اشاره به كاربردهای گوناگون انرژی هسته‌ای در پزشكی، كشاورزی، صنعت و تولید نیرو و اینكه هزینه تولید برق از طریق انرژی هسته‌ای یك هشتم تولید برق از طریق نفت است، گفت: متأسفانه قدرت‌های فاسدی كه می‌خواهند در دنیا حاكم بوده و انحصارطلب هستند انرژی هسته‌ای را معادل بمب اتم تعریف كرده‌اند؛ در صورتی كه «بمب» تنها یكی از ده‌ها كاربردی است كه از انرژی هسته‌ای می‌توان داشت و در حقیقت كاربردی انحرافی و ضدانسانی است.

وی اضافه کرد: استفاده از انرژی هسته‌ای به دلیل پاك‌تر و سالم‌تر بودن برای بشر مفیدتر است و ایرادهایی كه از سوی قدرت‌طلبان مطرح می‌شود بیشتر به موضوع سیاسی است.

رییس‌جمهور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا اگر ما از ادامه فعالیت‌های هسته‌ای خود دست برداریم غرب از بهانه‌گیری و اعمال فشارها و تهدیدات علیه کشورمان دست برمی‌دارند؟ گفت: غربی‌ها كاملاً می‌دانند كه جمهوری اسلامی ایران در فعالیت‌های هسته‌ای خود به دنبال دستیابی به بمب اتم نیست چرا كه امروز بمب اتم دیگر كارآیی نداشته و هیچ‌كس قادر نیست از آن استفاده كند و در حقیقت دوره استفاده از بمب در جهان پایان یافته و این بمب ها وبال گردن صاحبانشان هستند.

دکتر احمدی‌نژاد با تاكید بر اینكه ملت ایران برای رسیدن به قله‌های علمی باید از فناوری های گوناگون از جمله بیوتكنولوژی، نانو تكنولوژی و انرژی هسته‌ای عبور كند، خاطر نشان كرد: اگر كسانی بر این اعتقاد هستند كه ما نباید به این فناوری‌ها دسترسی پیدا كنیم، معنای آن اینست كه نباید در كشور پیشرفت علمی داشته باشیم.

وی تصریح كرد: امروز برای ایران دیگر موضوع هزینه و تهدیدات در دستیابی به پیشرفت علمی ما مطرح نیست اگر می‌خواهیم ماندگار و مستقل باشیم باید پیشرفت علمی داشته باشیم و این موضوع در واقع همانند پافشاری بر استقلال كشور است.

رییس‌جمهور در پاسخ به این سوال كه آیا تحت شرایط فعلی که صحبت از اعمال تحریم‌ها و قطعنامه های دیگری علیه كشورمان است، می‌توانیم پیشرفت داشته باشیم، گفت: تلاش در این مسیر در حقیقت یک نبرد برای ماندگاری است؛ حتی اگر موضوع هسته ای نیز مطرح نبود و ما می‌خواستیم تنها در حوزه اقتصادی پیشرفت کنیم، در راه رسیدن به این پیشرفت دچار زحمت، سختی، مانع، رقیب و مخالف می‌شدیم چرا كه امروز شرایط جهان به گونه‌ای است که بسیاری تلاش می‌كنند برای فروش كالاهای خود اقتصاد و بازار سایر كشورها را نابود كنند.

دکتر احمدی‌نژاد افزود: دشمنان پیشرفت ملت ایران، هر كاری از دستشان بربیاید انجام می‌دهند و مزاحمت‌های زیادی ایجاد می‌كنند تا مانع پیشرفت كشور شود.

رییس‌جمهور در خصوص تهدیدات نظامی كشورهای غربی از جمله تهدیدات رژیم صهیونیستی علیه ایران تصریح كرد: رژیم صهیونیستی آرزو دارد تا علیه جمهوری اسلامی ایران اقدام نظامی انجام دهد اما می‌داند كه به اجرا رساندن آن موضوعی ساده نیست.

دکتر احمدی‌نژاد با بیان اینكه ملت ایران اگر بخواهد و در صحنه های بین المللی حضوری فعال باشد باید قدرتمند باشد، پایه قدرت را علم و پیشرفت دانست و اظهار داشت: همه بازی‌ها و توطئه دشمنان به خاطر اینست كه ایران پیشرفت نكند در نقطه مقابل آنان باید در داخل كشور منسجم و همدل باشیم و در راه رسیدن به پیشرفت تلاش كنیم چرا كه اگر با یكدیگر متحد باشیم دشمنان هرگز نمی‌توانند اقدامی علیه ما انجام دهند.

رییس‌جمهور همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر موضع آینده جمهوری اسلامی ایران در تعامل با 1+5 و آژانس انرژی اتمی، تصریح كرد: آنها فرصت‌های زیادی را در برابر ملت ایران از دست دادند و بی‌دلیل در مقابل این ملت قرار گرفتند. آنها اگر واقعاً دوست ملت ایران بودند حتی اگر نگاه اقتصادی و سیاسی هم به این موضوع داشتند سود بیشتری می‌بردند چرا كه ایران كشوری بزرگ و با ملتی تمدن‌ساز و مؤثر در دنیا است و هركس تاكنون با ایران دوستی کرده، سود برده است.

دکتر احمدی‌نژاد با اشاره به اینكه كسانی كه در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هستند دچار فقدان تحلیل درست بوده و مدام برای خود محدودیت ایجاد می‌كنند، خاطر نشان كرد: جمهوری اسلامی ایران بارها اعلام كرده كه آماده گفتگو و همكاری با آژانس است اما آنها همواره به دنبال موضع تقابل علیه ملت ایران بوده‌اند.

رییس‌جمهور تاكید كرد: ملت ایران ملتی بزرگ است كه در طول تاریخ و تمدن طولانی خود حوادث گوناگونی را دیده و همیشه از دل این حوادث در صحنه جهانی باقی مانده و در آینده نیز باقی خواهد ماند.

وی با بیان اینکه درباره نحوه تعامل با آژانس و 1+5 نیز در آینده باید تدبیر كنیم، گفت: آنها از تمامی اهرم‌ها علیه ملت ایران استفاده کرده و در واقع خودشان راه گفتگو با ملت ایران را سخت می‌كنند.

دکتر احمدی‌نژاد در پاسخ به سوالی مبنی بر اینكه آیا پس از چند دهه سیاست‌های خصمانه آمریكا علیه ایران زمینه‌ای برای گفتگو با دولت آمریكا وجود دارد، گفت: اینها در حقیقت یك گروه در آمریكا هستند؛ ملت ایران منعی برای گفتگو با هیچ‌كس ندارد و هركس براساس عدالت و احترام به حقوق‌شان جلو بیاید از آن استقبال می‌كند و در حقیقت این موارد، زمینه‌های تعامل و گفتگو است كه باید از سوی طرفین پذیرفته شود و گفتگوی یك‌طرفه پاسخگو نخواهد بود.

رییس‌جمهور خاطر نشان كرد: كسانی از گفتگو گریزان هستند كه منطقی غیر قابل قبول داشته باشند اما ملت ایران منطقی قابل قبول دارد و به همین خاطر تاكنون چندین بار با 1+5 گفتگو و همكاری كرده‌ایم.

دکتر احمدی‌نژاد همچنین درباره اظهارات وزیر خارجه آمریكا مبنی بر اینكه تا زمانی كه ایران مذاكره‌ای بدون پیش‌شرط را نپذیرد آمریكا به اعمال تحریم‌ها علیه این كشور ادامه خواهد داد، گفت: مذاكره بدون پیش شرط یعنی اینكه نتیجه آن مذاكره مشخص نباشد و با انجام تعامل و گفتگو طرفین به نتیجه مشترك و مطلوب برسند. اما اگر كسانی بخواهند با نتیجه مشخص كه از قبل تعیین شده وارد گفتگو شوند، قابل قبول نیست.

رییس‌جمهور در پاسخ به سوالی درباره روابط ایران با چین و روسیه، تصریح كرد: ما با چین و روسیه در حال همكاری هستیم و انتظار نداریم آنها منافع ملی خود را فدای منافع ما كنند؛ همانطور كه آنها نیز نباید انتظار داشته باشند تا ما منافع ملی خود را فدای آنها كنیم.

دکتر احمدی‌نژاد با بیان اینكه جمهوری اسلامی ایران در موضوعات گوناگون در حال همكاری با چین و روسیه است و ممكن است در جریان این همكاری ها اتفاق نظر و یا اختلاف‌نظر نیز میان كشورها وجود داشته باشد، گفت: در نگاهی كلی، سه کشور ایران، روسیه و چین در یك بلوك قرار دارند و این به معنای آن است كه ما به لحاظ همسایگی و مبانی نگاه به صحنه بین‌الملل باید همكاری بیشتری با یكدیگر داشته باشیم. البته همكاری ما با كشورهای چین و روسیه همكاری صد در صد نیست، اما منطق ما در خصوص این همكاری هم منطق صفر و صد نیست و با هم در حال همكاری هستیم.

دکتر احمدی‌نژاد خاطر نشان كرد: ما در این شبكه گسترده، منافع ملی و بین‌المللی ملت ایران نه به معنای منفعت خود، بلكه آنچه اعتقاد داریم در دنیا عدالت و نظم انسانی برقرار باشد را دنبال كرده و جلو می‌بریم.

رییس‌جمهور در پاسخ به سوالی مبنی بر ارزیابی وی از وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران در مقایسه با كشورهای دیگر جهان خاطر نشان كرد: حقوق بشر موضوعی پایه‌ای است چرا كه جهان برای تأمین حقوق انسان‌ها به پا شده و همه پیامبران برای تأمین این حقوق مبعوث شدند و همه دولت‌ها باید به دنبال حقوق مردم و ملت‌ها در سطح جهان باشند و روشن است كه ما نمی‌توانیم استاندارد خاصی در دنیا قرار داده و انتظار داشته باشیم همه از آن تبعیت كنند، چرا كه این كار مشكلات فراوانی را ایجاد می‌كند کما اینکه همین تفکر مشکلاتی را برای بشر ایجاد کرده است.

دکتر احمدی‌نژاد با طرح این سوال كه آیا امروز حقوق بشر در همه جای دنیا به طور واقعی تأمین شده است؟ گفت: در آمریكا روزانه به طور متوسط 30 نفر در درگیری‌ پلیس و مردم كشته می‌شوند. در اروپا هم مردم مشكلات فراوانی دارند و اصولاً در همه جای دنیا مشكل وجود دارد چرا كه هنوز بشر به جایی نرسیده كه مشكلات بشری بطور كامل به اتمام رسیده و همه حقوق بشر تأمین شده است ما نیز بعضاً دچار ضعف‌هایی هستیم اما معنای آن این نیست تا عده‌ای كه خودشان ضعف‌های بسیاری در موضوع حقوق بشر دارند بخواهند بر ما ایراد بگیرند؛ این منطقی اشتباه و غلط است.

دکتر احمدی‌نژاد تصریح كرد: منطق درست درباره حقوق بشر این است كه ملت‌ها به تفاهمی جهانی بر مفهوم حقوق بشر برسند حتی بر مصادیق آن نیز با توجه به ویژگی‌های مختلف جغرافیایی، فرهنگی و سیاسی باید تفاهم شود و همه كمك كنند تا حقوق بشر واقعی اعمال شود نه اینكه عده‌ای خود را مدعی حقوق بشر بدانند و آن را بهانه‌ای برای فشار به كشورهای دیگر جهان كنند.

رییس‌جمهور با اشاره به اینكه اگر مدعیان حقوق بشر حقیقتاً به دنبال حقوق انسان‌ها بودند دانشمندان و بزرگان آنها بر روی مصادیق حقوق بشر بررسی كرده و به تفاهم می‌رسیدند، گفت: آن چیزی كه از آن به عنوان منشور حقوق بشر نام برده می‌شود، بسیار مبهم بوده و تفسیرهای مختلفی می‌توان از آن ارائه كرد.

دکتر احمدی‌نژاد با اشاره به اینكه امروز آمریكا كه خود زندان های مخفی در اروپا و سایر نقاط جهان دارد و بدون محاكمه مردم را در آنجا زندانی می كند، با بهانه دفاع از حقوق بشر به وجود زندان ها در دیگر كشورها ایراد می گیرد، گفت: آمریكا و غربی ها به لحاظ اینكه تاریخی پر از ادعا و دروغ در پرونده خود دارند، اگر معدود ادعای درستی هم داشته‌ باشند اثری در ملت‌ها نداشته و مردم با آنها مقابله می‌كنند.

رییس‌جمهور در پاسخ به سوالی درباره هدفمند كردن یارانه‌ها اظهار داشت: طرح هدفمند كردن یارانه‌ها اقدام بسیار بزرگ و البته یك بخش از كل طرح تحول اقتصادی بود؛ تغییری در ساختار اقتصادی كشور در حال وقوع است و گام اول آن با هدفمند كردن یارانه‌ها برداشته شده است كه در مقایسه با دهها كشور که این طرح را انجام داده‌اند، اقدام ایران بسیار موفق و با كمترین تبعات و بیشتر دستاورد مثبت همراه بوده است.

دکتر احمدی‌نژاد با بیان اینکه به واسطه هدفمند كردن یارانه‌ها مصرف سوخت كاملاً تحت كنترل قرار گرفته است و الگوی مصرف در انرژی، معماری و مدیریت به سرعت در حال تغییر می‌باشد و اصولاً نگاه مردم به اقتصاد عوض شده است، تصریح کرد: البته این بدین معنا نیست كه در طول یك سال می‌توان به تمام نتایج قابل پیش‌بینی دست پیدا كرد؛ مهم این است كه اقتصاد كشور در ریل درستی قرار گرفته و هر چقدر در مسیر این ریل جلوتر می‌رویم، تفاوت‌ها و نتایج مثبت آن بیشتر آشكار خواهد شد.

رییس‌جمهور با اشاره به اینکه در طرح هدفمند كردن یارانه‌ها بیش از 73 میلیون نفر یارانه دریافت كردند و این بدان معناست كه كسی گرسنه نمی‌ماند و به نان شب محتاج نیست، خاطر نشان كرد: هدفمند كردن یارانه‌ها گام اول در راه ریشه‌كن كردن فقر در كشور است و به فضل الهی با اجرای گام‌های بعدی طرح تحول اقتصادی، حتما به جایی خواهیم رسید كه در كشورمان فقیری وجود نداشته باشد.

دکتر احمدی‌نژاد در پاسخ به سوالی درباره تئوری‌های اقتصادی غربی و اینكه عده‌ای از ایجاد تورم 70 درصدی در كشور به دنبال اجرای هدفمند كردن یارانه‌ها سخن می‌گفتند، اظهار داشت: فرمول‌های اقتصادی دنیا یك طرفه است و در كشور ما پاسخگو نیست، همچنان كه عده‌ای با استفاده از همین فرمول‌ها كمترین افزایش قیمت‌ به واسطه هدفمند كردن یارانه‌ها را بیش از 70 درصد اعلام می‌كردند، در حالی كه كل میزان تورم در پایان سال گذشته 12.8 درصد و اكنون به 19.3 درصد رسیده و روند نزولی هم به خود گرفته و این روند تا پایان سال و تا تك رقمی شدن نرخ تورم ادامه خواهد داشت.

رییس‌جمهور گفت: در هدفمند كردن یارانه‌ها ملت و دولت در كنار هم موضوع را به خوبی مدیریت كردند.

دکتر احمدی‌نژاد در پاسخ به سوالی درباره حمایت از بخش تولید به دنبال هدفمند كردن یارانه‌ها اظهار داشت: باید منظور از كمك دولت به بخش تولید روشن باشد؛ اگر عده‌ای این موضوع در ذهن‌شان است كه دولت به بخش تولید پول تزریق كند، چنین تصوری اشتباه است و اتفاق نخواهد افتاد. اما دولت از طریق یارانه‌ها و تسهیلات بانكی حمایت از بخش تولید را همچنان در دستور كار خود دارد.

رییس‌جمهور خاطر نشان كرد: امروز مصرف انرژی در بخش تولید به رغم بالا رفتن قیمت انرژی، افزایش یافته است، بطوریكه طی هفت ماهه امسال نسبت به گذشته در تمام تولیدات پایه و اساسی كشور افزایش تولید داشتیم و برخلاف تحلیل‌هایی كه اعلام می‌شد در طی 18 ماه پس از هدفمند كردن یارانه‌ها رشد تولید منفی خواهد شد، امروز شاهد رشد مثبت و بالا در بخش تولید هستیم.

دکتر احمدی‌نژاد در پاسخ به سوالی درباره مشكلات ایرانیان خارج از كشور و نقش شورای عالی ایرانیان در این خصوص اظهار داشت: تاسیس شورای عالی ایرانیان از اقدامات بسیار موفق دولت بود كه ارتباط خوبی با ایرانیان خارج از كشور برقرار كرد؛ منتها مشكلاتی برای این شورا پیش آمده، اما تعطیل نشده و به فعالیت‌های خود ادامه خواهد داد و امیدوارم اقدامات خود را هر چه بیشتر گسترش دهد.

رییس‌جمهور در پاسخ به سوالی درباره بازگشت ایرانیان خارج از كشور نیز اظهار داشت: هر كدام از ایرانیهایی كه وضعیت اقتصادی مناسبی در خارج از كشور ندارند، بدون تردید اگر به ایران برگردند زندگی بهتری خواهند داشت.

دکتر احمدی‌نژاد افزود: ایرانیان در هر جای دنیا كه باشند اگر برای انسانیت كار كنند و واقعاً ایرانی باشند به نفع کشور است و به عنوان عقبه فرهنگی و سیاسی ایران به شمار می‌روند.

رییس‌جمهور در پاسخ به سوالی درباره علت حضور گسترده شركت‌های خارجی به ویژه شركت‌های اروپایی و آمریكایی برغم تحریم‌های برخی دول غربی در ایران، اظهار داشت: ایران كشوری بزرگ و ثروتمند است و بهترین كشور برای سرمایه‌گذاری به‌شمار می‌رود؛ بی‌تردید كشوری 75 میلیون نفری با درآمد سرانه‌ای بالا و مردمی كه به دنبال بهترین‌ها هستند، بازار مناسبی برای سرمایه‌گذاری و حضور شركت‌های خارجی می‌باشد.

دکتر احمدی‌نژاد در پاسخ به سوال مجری شبكه جهانی جام‌جم درباره پیشرفت‌های علمی جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: ایرانیان در طول تاریخ فهم و تشخیص درستی از علم داشته‌اند و همواره اهتمام ویژه‌ای به كسب علم و دانش داشته و روی آن سرمایه‌گذاری كردند.

رییس‌جمهور گفت: ملت ایران پیشرفت علمی را ستون فقرات پیشرفت کشور می‌دانند و خوشبختانه سرعت پیشرفت علمی كشورمان افزایش یافته و یازده برابر متوسط جهانی است.

دکتر احمدی‌نژاد افزود: برای تسهیل فعالیت‌های علمی در كشور معاونت علمی، فناوری در ریاست جمهوری تشكیل شده كه موجب هماهنگی و انسجام فعالیت‌های علمی در كشور شده و سلسله اهداف كلان علمی و فناوری نیز برای كشور تعریف شده است؛ البته این موضوعات به معنای رسیدن به جایگاه مطلوب نیست و باید همچنان به فعالیت‌های خود ادامه دهیم تا به جایگاهی برسیم كه در قله علم و دانش روز جهان قرار بگیریم.

رییس‌جمهور در پاسخ به سوالی درباره موضوع فرار مغزها از ایران نیز اظهار داشت: فرار مغزها را قبول ندارم چرا كه براساس مطالعاتی كه انجام شده امروز خروج نخبگان و دانشمندان از كشور كاهش یافته و بیشتر شاهد ورود نخبگان به كشور هستیم. البته بدیهی است كه عده‌ای برای ادامه تحصیل یا فعالیت‌های تحقیقاتی به خارج از كشور سفر می‌كنند كه ایرادی به آن وارد نیست و نمی‌توان اسم آن را فرار مغزها گذاشت.

رییس جمهور تاکید کرد: دولت به دنبال آن است كه زمینه تحصیل و فعالیت‌های تمامی رشته‌های علمی را در كشور فراهم كند اما تا زمانی كه به مرجع علمی در جهان تبدیل نشده باشیم بالاخره یك عده برای تحصیل دانش روز به خارج سفر می‌كنند كه البته این موضوع هم در افق كلان به نفع بشریت و ایران است.

دکتر احمدی‌نژاد در پاسخ به سؤالی درباره تحولات منطقه و مواضع جمهوری اسلامی ایران در خصوص این تحولات اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران از نقش و تأثیر فرهنگی و سیاسی در منطقه و جهان برخوردار است و مواضع روشن و انسانی نسبت به تحولات موجود دارد؛ ما آزادی، عدالت، احترام، حق حاكمیت ملی را متعلق به همه ملت‌ها می‌دانیم، ضمن اینكه اصلاحات را هم موضوعی لازم دانسته ولی معتقد‌یم كه دولت‌ها و ملت‌ها باید آن را با تفاهم و در شرایط دوستانه انجام دهند. دخالت بیگانگان را هم در امور داخلی كشورها ممنوع می‌دانیم و این را می‌توان بهترین و زیباترین موضعی دانست كه ایران در خصوص تحولات منطقه اتخاذ كرده است.

رییس‌جمهور با بیان اینکه غربی‌ها به دنبال آن هستند كه تحولات منطقه را به نفع خود رقم بزنند و در این راستا از تمام ابزارهای رسانه‌ای و قدرت و ثروت خود استفاده می کنند، گفت: بی‌تردید در این شرایط جمهوری اسلامی ایران نیز باید فعال باشد اما تفاوت ما با غربی‌ها این است كه ایران نمی‌خواهد این تحولات به نفع ایران رقم بخورد بلكه علاقه‌مند است به نفع ملت‌ها مدیریت شود چرا كه معتقدیم اگر ملت‌ها آزاد و مستقل باشند برآیند تصمیم آنها به نفع ما خواهد بود.

وی افزود: در موضوع سوریه هم معتقدیم كه دولت و ملت سوریه باید با هم و در فضای تفاهم تصمیم بگیرند و بیگانگان حق هیچگونه دخالتی ندارند.

دکتر احمدی‌نژاد در پاسخ به سوالی درباره دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: دیپلماسی ایران بسیار فعال است و غیر از رژیم صهیونیستی و دولت آمریكا كه تمام آمریكا را فدای رژیم صهیونیستی كرده است با بقیه كشورها ارتباط دوستانه‌ای داریم.

رییس‌جمهور در پاسخ به سوالی درباره روابط ایران و انگلیس نیز گفت: ملت ایران خاطرات خوبی از انگلیس ندارند و سابقه این كشور در ایران قبل و بعد از انقلاب بد بوده است، منتها جمهوری اسلامی ایران متناسب با رفتار آنها روابط خود را تنظیم می‌كند.

دکتر احمدی‌نژاد خاطر نشان كرد: كل مبادلات ایران با انگلیس 500 میلیون دلار و با كل اروپا 24 میلیون میلیارد دلار است و این در حالی است كه كل مبادلات ایران بیش از 190 میلیارد دلار می‌باشد؛ البته ملت ایران هرگز به دنبال قطع مبادلات خود با سایر كشورها نیست و اصولا‌ً مبادلات را پایه دوستی و همكاری می‌داند، اما اگر عده‌ای بر قطع مبادلات خود اصرار داشته باشند ما هم اصراری بر حفظ آن نخواهیم داشت چراکه به قدری متقاضی برای معامله با ایران وجود دارد كه نیازی به آنها نیست. البته باید توجه داشته باشند كسی كه با ملت بزرگ ایران اینگونه برخورد می‌كند نباید در آینده متوقع باشد كه چرا ملت ایران به آنها كم‌محلی می‌كند.

رییس‌جمهور خطاب به سران برخی کشورهای غربی اظهار داشت:‌ توصیه می‌كنم ادبیات و نحوه رفتار خود را با ملت ایران اصلاح كنید و چنین خیال نكنید كه با توهین به ملت ایران می‌توانید نتیجه بگیرید، اینگونه تصور حتماً اشتباه بوده و نتیجه‌ای نخواهد داشت.

دکتر احمدی‌نژاد در پایان این مصاحبه ایرانیان مقیم خارج از كشور را سفیران ایران دانست و گفت: جامعه بشری از ایرانیان توقع دارد كه ویژگی‌های ایرانی واقعی یعنی پاكی، صداقت، محبت، خدمتگزار بودن و صمیمیت را داشته باشند.../عصرایران