اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

خلافکارانه ترین تونل های جهان +عکس



خلافکارانه ترین تونل های جهان +عکس

فیلم های زیادی در مورد سرقت های بزرگ ساخته شده است که در آن ها خلافکاران از تونل برای رسیدن به هدف خود استفاده می کنند.

تونل یکی از راه های عبور از داخل زمین یا کوه است اما گاهی برای کارهایی غیر از امنیت و آرامش مردم استفاده می شود. کندن تونل های مختلف یکی از روش های خلافکاران برای رسیدن به مهمترین اهدافشان است. در دنیا تا به حال افراد زیادی بوده اند که از تونل برای فرار از زندان یا سرقت مکانی استفاده کرده اند.
** سرقت 40میلیون بورو

تونل,خلافکارانه ترین تونل های جهان,سرقت

در اواسط سال 2005 یکی از جالب ترین سرقت های دنیا در برزیل رخ داد. در این سرقت عده ای مغازه ای در نزدیکی بانک مرکزی برزیل اجاره کردند و کارشان را بسیار تبلیغ می کردند به طوری که کسی به آن ها شک نمی کرد اما در اتاق پشتی مشغول کندن تونلی عظیم به میان گاوصندوق اصلی بانک بودند. آن ها توانستند پول هایی را به ارزش 40 میلیون یورو بدزدند که در سیستم بانک نبودند و از این رو نمی توانستند آن ها را پیگیری کنند. در این میان عده بسیاری دستگیر شدند اما هیچوقت سردسته آن ها دستگیر نشد.
** سرقت بانک برلین

تونل,خلافکارانه ترین تونل های جهان,سرقت

یکی از آرام ترین سرقت های دنیا در برلین رقم خورد جایی که تعدادی از سارقان زیرک تصمیم گرفتند پارکینگی را در نزدیکی بانک برلین تعمیر کنند انها کار خود را به ارامی و برای بیش از 2 یا 3 ماه ادامه دادند که در این مدت تونل خود را به میان گاو صندوق بانک نیز حفر می کردند. آن ها توانستند 10 میلیون یورو سرقت کنند و تونل را نیز آتش زدند که اثراتشان پاک شود. تونل آن ها نزدیک به 150 متر طول داشت. تعدادی از اعضای این گروه بعدها دستگیر شدند.
** تونل سارقان نادان

تونل,خلافکارانه ترین تونل های جهان,سرقت

چند سال پیش در یکی از شهرهای انگلستان دو سارق نادان یا بدشانس به جای رسیدن به جواهری سر از رستوران در آوردند. این دو سارق چند روز برای کندن یک تونل زمان گذاشته بودند که پس از آخرین شب ناگهان در میان رستوران سر برآوردند ولی دست از تلاش برنداشته و با سنگ به سراغ مغازه طلا فروشی رفتند و آن را خالی کردند اما در میان دوربین های امنیتی گیر کرده و پس از چند روز نیز دستگیر شدند.
** تونل قاچاقچیان قرن 18

تونل,خلافکارانه ترین تونل های جهان,سرقت

در انگلستان به نظر می رسد از گذشته قاچاقچیان بسیاری حضور داشته اند به طوری که آن ها تمام سطح لندن را با تونل های مختلف به هم متصل کرده اند که از طرق آن می توانستند کالاهای ممنوعه را به نقاط مختلف شهر برسانند. دراین تونل ها همیشه محافظان زیادی بوده اند که مبادا پلیس بتواند رد آن ها را بگیرد. آخرین تونل چند سال پیش زمانی که کارگران در حال کندن چاه آب بودند کشف شد.
** قاچاق از کانادا تا آمریکا

تونل,خلافکارانه ترین تونل های جهان,سرقت

همیشه در کنار آمریکا به نظر می رسد که مکزیک کالاهای قاچاق را به این کشور برساند اما چند سال پیش در عین ناباوری تونلی از کانادا آمریکا پیدا شد که نزدیک به 700 متر طول داشت و البته از نظر اندازه بسیار بزرگ و شیک ساخته شده بود. این تونل در آمریکا در پذیرایی یک خانه به بیرون می آمد و کسی را مشکوک نکرده بود اما پلیس ها به طور تصادفی به این تونل پی بردند و طی آن افراد زیادی به جرم قاچاق دستگیر شدند...../yjc.ir


ویدیو مرتبط :
عکس العمل بچه ها در تونل !

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تونل پر ماجرا بین دو قاره جهان +عکس


دولت ترکیه سرانجام پس از مدتها تأخیر تونل جنجالی که آسیا و اروپا را از زیر آب هم به یکدیگر وصل می‌کند افتتاح کرد اما چرا ماجرای این تونل طولانی شد ؟

مجله مهر: دولت ترکیه سرانجام پس از مدتها تأخیر تونل جنجالی که آسیا و اروپا را از زیر آب هم به یکدیگر وصل می‌کند افتتاح کرد اما چرا ماجرای این تونل طولانی شد ؟

ترافیک میان بخش‌های آسیایی و اروپایی استانبول و پلی که این دو بخش را به هم وصل می‌کند همیشه کلافه کننده است. مقام‌های ترکیه حالا با افتتاح تونل مرمره‌ری یا ریل مرمره در تلاش هستند که رفت و آمد در این مسیر راحت‌تر شود. پروژه‌ای که از سال ۲۰۰۴ و با حضور چشمگیر ژاپنی‌ها کلید خورد سرانجام در نودمین سالگرد تشکیل جمهوری ترکیه و با حدود ۴ سال تأخیر به صورت نمادین افتتاح شد اما هنوز تا استفاده مردم از آن زمانی طولانی باقی‌مانده است.
 



 
از ۴ میلیادر هزینه ساخت این پروژه که «پروژه قرن» نام گرفته یک میلیارد دلار آن را ژاپنی‌ها سرمایه‌گذاری کردند و حالا رجب طیب اردوغان،نخست وزیر ترکیه که سابقه شهرداری استانبول را هم دارد آن را به عنوان یکی از برگ‌ها زرین کارنامه خود معرفی کرده است. مقام‌های ترکیه امیدوار هستند که با به کارگیری رسمی این تونل ۵/۱ میلیون نفر بتوانند روزانه با استفاده از مترو میان بخش‌های آسیایی و اروپایی استانبول رفت و آمد کنند.قطاری که دو سوی تنگه بسفر را به هم وصل می‌کند در ۵۶ متری زیر آب حرکت می‌کند و نخست وزیر ترکیه مدعی شده که این تونل مستحکم‌ترین سازه ساخته شده در این کشور است.
 
 




 
قرار است پس از به کارگیری ابتدا تنها قطارهای مترو در این تونل حرکت کنند و گفته شده که از سال ۲۰۱۵ خودروها هم می‌توانند در آن حرکت کنند. زیمنس آلمان  همه سیستم‌های هدایت‌کننده و الکترونیکی تونل و شرکت BASF  مواد لازم برای بتون ویژه آن را تولید کرده‌ است. استانبول روی خط زلزله است و به همین خاطر نگرانی‌های جدی درباره امنیت این تونل وجود دارد اما مقام‌های دولت ترکیه در تلاش برای اطمینان بخشی درباره استحکام این تونل هستند. شاید به همین خاطر است که در ۱۵ روز نخست به کارگیری استفاده مردم از مرمره‌ری رایگان اعلام شده است.

۴۰ هزار قطعه باستانی

مهمترین عامل تأخیر در ساخت و ساز این تونل که ۴/۱ کیلومتر از طول ۶/۱۳ کیلومتری آن زیر آب است کشف یک بندر باستانی در هنگام حفاری‌های آن بود. در جریان عملیات ساخت و ساز در سال ۲۰۰۷ کشف بقایای این  بندر باستانی مربوط به قرن چهارم  همه چیز را دچار مشکل کرد. مهندسان پروژه در آن زمان مشغول ساخت ایستگاه قطار درمحله ینیکاپی بخش اروپایی استانبول بودند  ولی پس از تخریب آلونک های این محل مجریان طرح متوجه وجود بقایای یک بندر باستانی شدند.
 
 




 
باستان شناسان در این محل موفق شدند تا به آثار به جای مانده از بندر الوتریوس شهر قسطنطنیه، که یکی از پرکارترین بندرهای امپراتوری بیزانس بود دسترسی پیدا کنند. بیشتر از ۴۰ هزار قطعه باستانی در این محل کشف شد که صندل های چرمی، شانه های چوبی و شمعدان های متعدد از جمله کشفیاتی بودند که نحوه زندگی مردم آن دوران را نشان می‌دادند. یکی از جالب ترین کشفیات این محل یک قایق چوبی به طول ده متر است که بیش از هزار سال عمر دارد. باستان‌شناسان  علاوه بر بقایای بندرالوتریوس موفق به پیدا کردن بخشی از دیوارهای باستانی استانبول هم شدند؛ مسئله‌ای که باعث شد افتتاح تونل ۹ سال طول بکشد.