اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

خبری از 5 سرباز مظلوم ایرانی نیست...


معاون امنیتی وزیر کشور گفت: تا این لحظه هیچ خبر موثقی درباره سرنوشت مرزبانان ربوده شده کشورمان نداریم و از طریق وزارت امور خارجه در تلاش هستیم اطلاعات و اخبار رسمی موثق و دقیقی دریافت کنیم.

ایسنا: علی عبداللهی در آخرین ساعات شنبه شب، با اشاره به برخی اخبار درباره سرنوشت پنج مرزبان ربوده شده کشورمان از سوی اشرار تروریست گفت: برابر اطلاعات رسیده به ما نیروی نظامی پاکستان عملیاتی علیه گروهی از اشرار محلی در خاک این کشور انجام داده است که ما به دنبال کسب اطلاعات از نحوه و نتایج این عملیات هستیم.

وی افزود: تا این لحظه هیچ خبر موثقی درباره سرنوشت مرزبانان ربوده شده کشورمان نداریم و از طریق وزارت امور خارجه در تلاش هستیم اطلاعات و اخبار رسمی موثق و دقیقی دریافت کنیم.

همچنین استاندار سیستان و بلوچستان به ایسنا گفت: تا این لحظه درباره صحت و سقم آزادی سربازان اخبار موثق و رسمی نداریم.

اوسط هاشمی اظهار کرد: تا این لحظه خبر موثقی درباره آزادی پنج سرباز گروگان‌ گرفته شده به دست ما نرسیده است.

وی افزود: مسوولان استان و همچنین مسوولان ذی‌ربط در حال رصد اخبار هستند تا به صحت و سقم این موضوع پی ببرند.

وی تاکید کرد: اعضای هیات مذاکره کننده با مقامات بلوچستان پاکستان در حال رایزنی با مسوولان این ایالت هستند تا هرچه زودتر درباره این بحث اخبار لازم را کسب کنند.

به گزارش ایسنا، تاکنون اخبار ضد و نقیضی از آزادی مرزبانان ایرانی اعلام شده است.

در آخرین خبرها از آزادی سربازان گروگان‌گرفته شده، رییس هیات مذاکره‌کننده ایرانی با مقامات ایالت بلوچستان پاکستان توضیحاتی را درباره آزادسازی پنج مرزبان گروگان گرفته شده از سوی گروهک تروریستی جیش العدل ارائه کرده است.

علی‌اصغر میرشکاری، معاون امنیتی انتظامی استانداری سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان این که خبر آزادی پنج مرزبان ربوده شده ایرانی از سوی خان وصی، سخنگوی نیروهای مرزبانی ایالت بلوچستان پاکستان اعلام شده است، به ایسنا گفت: عملیاتی که پاکستانی‌ها برای آزادی مرزبانان انجام داده‌اند را تایید می‌کنم، اما همچنان آزادی پنج مرزبان را به شکل رسمی تایید نمی‌کنم.

از سوی دیگر علی‌رغم اعلام آزادی مرزبانان از سوی نماینده ایرانشهر، نماینده مردم زابل گفت که هنوز منابع خبری در مرزبانی ایران این اخبار را تایید نکرده‌اند.

سیدباقر حسینی در گفت‌وگو با ایسنا گفت: اخباری که در مورد آزادی مرزبانان ایران مطرح شده به نقل از مسوولان پاکستانی بوده که هنوز مورد تایید نیست و در این زمینه باید هنگ مرزی خبری به ما بدهد تا آن را تایید کنیم.

این درحالی است که نماینده مردم ایرانشهر، پیش از این آزادی 5 سرباز مرزبان ایرانی که بیش از یک ماه پیش توسط گروه جیش العدل به اسارت گرفته شده بود را تایید کرده بود.

محمد سعید اربابی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: آزادی سربازان ایرانی قطعی است اما نحوه و یا جزییاتش تا ساعاتی دیگر مشخص و اعلام خواهد شد.


ویدیو مرتبط :
یک سرباز رومی در برابر 40 سرباز ایرانی در بازی Rome !!!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

میمون فضانوردایرانی مهمان نشست خبری سازمان فضایی/اعزام نخستین فضانورد ایرانی تا97



اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

میمون فضانوردایرانی مهمان نشست خبری سازمان فضایی/اعزام نخستین فضانورد ایرانی تا97

نشست خبری عصر امروز سازمان فضایی ایران یک مهمان ویژه داشت. «پیشگام»، نخستین میمون فضانورد ایرانی که روز دوشنبه به سلامت از یک سفر 16 دقیقه‌یی زیرمداری به زمین برگشت با شیطنت‌های خود شور و نشاط خاصی به نشست امروز بخشیده بود.

به گزارش خبرنگارایسنا، این میمون نر سه ساله از نژاد رزئوس که در بین محققان پژوهشکده سامانه‌های فضانوردی سازمان فضایی ایران به «آفتاب» معروف است، نخستین حیوان انسان نمای ایرانی است که مرزهای فضا را پشت سرگذاشته و با سفر تاریخی خود گشایشگر دروازه‌های فضا به روی دانشمندان کشورمان و گامی رو به جلو در طرح اعزام فضانوردان ایرانی به فضا بوده است.

دکتر محمد ابراهیمی، رییس پژوهشکده سامانه های فضانوردی سازمان فضایی ایران در نشست خبری پرتاب موفقیت‌آمیز کاوشگر پیشگام همراه با موجود زنده که عصر امروز در پژوهشکده برگزار شد، با اشاره به تدوین برنامه‌ی اعزام انسان به فضا در این پژوهشکده گفت: این برنامه به شورای عالی فضایی کشور ارایه شده است و بر اساس آن پروژه‌ی اعزام انسان به فضا در دو مرحله همراه با گام‌های مختلف طراحی شده است.

اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

وی با بیان این‌که بر اساس این برنامه، اعزام انسان به فضا در دو مرحله‌ی ارسال فضانورد به زیر مدار و مدار صورت می‌گیرد از تحقق مرحله‌ اول در آینده‌ نه چندان دور خبر داد و گفت: امیدواریم بتوانیم از سال 92 تا حداکثر پنج تا شش سال اولین فضانورد ایرانی به زیر مدار ارسال شود.

میمون فضانورد

ابراهیمی، اعزام فضانورد به مدار را کار بسیار پیچیده‌ای عنوان کرد و گفت: از جمله زیرساخت‌های لازم برای اعزام انسان به فضا داشتن پایگاه ملی پرتاب و ماهواره‌بر با قابلیت حمل ماهواره‌های چند تن وزن است. به هر حال چنان‌چه این امکانات و زیرساخت‌ها در کشور فراهم بود شاید این اهداف زودتر محقق می‌شد اما چنان‌چه در پنج سال اول بتوان این زیرساخت‌ها را در کشور فراهم کرد به راحتی می‌توان در پنج سال دوم، اولین فضانورد ایرانی را به مدار زمین ارسال کرد.

وی ادامه داد: در حال حاضر تمرکز اصلی ما بر روی اعزام اولین فضانورد ایرانی به زیر مدار کره زمین است که امکانات آن تا اندازه‌ای در کشور وجود دارد که اولین گام این هدف نیز با پرتاب موفقیت‌آمیز کاوشگر پیشگام برداشته شده است.

رییس پژوهشکده سامانه‌های فضانوردی تصریح کرد: برای اعزام فضانورد به مدار کره زمین گام‌های میانی مختلفی باید در کشور برداشته شود که از جمله‌ی آنها می‌توان به ارسال سلول زنده به فضا از طریق ماهواره‌ها، ارسال اشیا به فضا و دستیابی به فناوری‌های کاهش سرعت در فضا اشاره کرد.

اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

ابراهیمی در پاسخ به سخنان اخیر سخنگوی وزارت امور خارجه‌ی آمریکا مبنی بر این‌که پرتاب کاوشگر پیشگام برخلاف قطعنامه‌ی سازمان ملل بوده است، گفت: این قطعنامه درخصوص ارسال محموله‌های سنگین به فضا که احتمال فعالیت‌های نظامی را دارد اشاره می‌کند اما کاوشگر پیشگام اصلا با اهداف نظامی نبوده و انجام این ماموریت هیچ‌گونه افزایش توان نظامی را برای ایران به دنبال نداشته است و به طور کلی نمی‌توان با این‌گونه قطعنامه‌ها جلوی پیشرفت ملت ایران را گرفت.

میمون فضانورد

رییس پژوهشکده سامانه‌های فضانوردی درخصوص جزییات ماموریت کاوشگر پیشگام گفت: از حدود یک سال قبل موجود زنده که قرار بود به فضا پرتاب شود شناسایی شد و در قرنطینه آزمایش‌های مختلف بر روی این میمون که از نژاد رزئوس بود انجام گرفت و به طور کلی در شرایط یک فضانورد قرار گرفت. قبل و بعد از انجام ماموریت، آزمایش‌های مختلفی بر روی این میمون فضانورد انجام شد که تمام آزمایش‌ها سلامت این حیوان را تایید کردند و انجام این ماموریت هیچ‌ گونه تاثیرات سوء بر روی این موجود زنده نگذاشته است.

وی خاطرنشان کرد: مرحله بعدی این برنامه، پرتاب کاوشگر ایرانی به ارتفاع 175 کیلومتری زمین با محموله ای به وزن 500 کیلومتر است.

ابراهیمی با بیان این‌که تیم 100 نفره به طور مستقیم در پژوهشکده سامانه‌های فضانوردی سازمان فضایی ایران درگیر پروژه‌ی کاوشگر پیشگام بودند، گفت: این پروژه شامل کپسول زیستی، سامانه‌ی بازیابی و سیستم‌های الکترونیک مخابرات کاوشگر پیشگام است. هم‌چنین 300 تا 400 نفر نیز به طور غیرمستقیم با این پروژه در ارتباط بودند. البته حدود 50 تا 70 نفر نیز با پرتابگر کاوشگر پیشگام مستقر در سازمان هوافضای وزارت دفاع در ارتباط بودند./ایسنا