اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

حکم دادگاه درباره ارثیه "ثریا" ملکه پیشین ایران صادر شد



اخبار,اخبار اجتماعی ,ملکه پیشین ایران

 

اخبار اجتماعی - حکم دادگاه درباره ارثیه "ثریا" ملکه پیشین ایران صادر شد

ثریا اسفندیاری بختیاری، دومین همسر محمدرضا پهلوی، آخرین شاه ایران بود. پدرش خلیل خان اسفندیاری بختیاری و مادرش اوا کارل آلمانی بودند. زندگی ثریا که به "ملکه‌ای با چشمان زمردین" معروف بود، به خاطر بچه‌دار نشـدن به جدایی کشید

دادگاه شهر کلن آلمان سرانجام 13 سال پس از مرگ ثریا اسفندیاری بختیاری، ملکه پیشین ایران، در باره بخشی از ارثیه هنگفت او تصمیم‌گیری کرد و بر اساس حکم دادگاه وطبق وصیت نامه اش ،بخشی از اموال او را به ارزش 4میلیون و پانصد هزاریورو به چند خیریه درفرانسه رسید.
 
ارثیه ملکه ثریا به سه نهاد خیریه فرانسه رسید
به گزارش شفا آنلاین به نقل ازروزنامه بن آلمان بر اساس حکم دادگاه شهر کلن آلمان حدود چهارمیلیون و نیم یورو از ارثیه ثریا اسفندیاری بختیاری به امور خیریه و سازمان‌های غیرانتفاعی در کشور فرانسه  رسید. این حکم دیروز صادر شد

 ثریا اسفندیاری بختیاری، دومین همسر محمدرضا پهلوی، آخرین شاه ایران بود. پدرش خلیل خان اسفندیاری بختیاری و مادرش اوا کارل آلمانی بودند. زندگی ثریا که به "ملکه‌ای با چشمان زمردین" معروف بود، به خاطر بچه‌دار نشـدن به جدایی کشید.
 
ثریا در سال ۲۰۰۱ میلادی در سن ۶۹ سالگی به علت سکته مغزی در پاریس درگذشت. از آن زمان سه سازمان غیرانتفاعی بر سر ارثیه ملکه پیشین ایران و برادرش بیژن که کمی پس از او درگذشت، به مبارزه برخاستند. دادگاه شهر کلن نیز دیروز با صدور  حکمی که درباره این پرونده   اعلام کرد: چهارمیلیون ونیم یورو ارثیه ملکه پیشین ایران به سه سازمان غیرانتفاعی می‌رسد. دادگاه شهر کلن درحالی مسئول رسیدگی به پرونده ثریا شده بود،که برادرش بیژن،نیز در این شهر زندگی می‌کرد. ثریا یک سال پیش از مرگ تابعیت آلمان را پذیرفته بود. او که در شهر برلین رشد یافته بود پس از مرگ در شهر مونیخ آلمان دفن شد.
 
ثریا اسفندیاری بختیاری در روز اول تیر ۱۳۱۱ در شهر فارسان چهارمحال بختیاری از مادری آلمانی بنام اوا کارل متولد شد. ثریا پس از ازدواج با محمد رضا پهلوی، شاه وقت ایران به "ملکه‌ای با چشمان زمردین" معروف شد. ملکه پیشین ایران در سال ۱۹۹۱ وصیت کرد که کلیه اموال منقول او در فرانسه پس از مرگش به حراج گذاشته شود و پول به دست آمده در اختیار سه سازمان غیرانتفاعی فرانسه قرار گیرد. بیشتر اموال و جواهرات ثریا در فرانسه بودند.

 

اخبار,اخبار اجتماعی ,ملکه پیشین ایران


سه سازمانی که ملکه پیشین ایران در این رابطه از آنها یاد کرده صلیب سرخ، یک سازمان فرانسوی حمایت از حیوانات و یک انجمن که در ارتباط با حقوق معلولان فعالیت می‌کند هستند. او اما در انتها متذکر شده بود که این وصیت‌نامه در صورتی قانونی خواهد بود که برادرش بیژن قبل از بچه‌دار شدن در پی ازدواج، دنیا را وداع گوید. پس از مرگ ثریا اختلافات شدیدی بر سر ارث او درگرفت. زنانی که مدتی با برادر او زندگی مشترک داشتند و خود از ازدواجی دیگر فرزندی داشتند، این فرزندان را از نظر اسلامی فرزند بیژن خوانده و بر این نظر بودند که وصیت‌نامه ثریا باطل است. دادگاه شهر کلن اما در صدور حکم خود اعلام کرده است که در بررسی این مورد مشخص قوانین اسلامی حاکم نیستند و ثریا خود در وصیت‌نامه‌اش متذکر شده که قوانین دولت آلمان در ارتباط با تشخیص فرزند برادرش اجرا شود.
 
به این ترتیب به نظر قاضی دادگاه شهر کلن ملکه پیشین ایران قبل از مرگ مشخص کرده که قوانین اسلامی نباید در وصیت‌نامه دخیل باشند و چون برادر ثریا اسفندیاری بختیاری هیچ‌گاه به طور رسمی ازدواج نکرده، بنابراین نمی‌تواند فرزندی که ثمره‌ی ازدواج باشد داشته باشد. به همین علت دادگاه شهر کلن وصیت‌نامه ثریا اسفندیاری بختیاری را معتبر دانسته و بر این نظر است که باید پول او را به سه موسسه غیرانتفاعی تحویل داد. به حکم دادگاه شهر کلن می‌توان به دادگاه تجدیدنظر اعتراض کرد و این دادگاه در چنین شرایطی بررسی مجدد پرونده را به عهده خواهد گرفت.

 

اخبار,اخبار اجتماعی ,ملکه پیشین ایران

 اخبار اجتماعی - شفا آنلاین

 


ویدیو مرتبط :
استفاده از AMP و نقش آن در سئو سایت ( همراه باشید با برند یک سئو ایران )

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

دادگاه اروپا حکم لغو تحریم بانک مرکزی ایران را صادر کرد



اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید


اخبار بین الملل - دادگاه اروپا حکم لغو تحریم بانک مرکزی ایران را صادر کرد

دادگاه اتحادیه اروپا امروز تحریم‌های وضع‌شده سال ۲۰۱۲ شورای اروپا علیه بانک مرکزی ایران را رد کرده و توجیهات بروکسل در این رابطه را ناکافی دانسته و اعلام کرد مسدود کردن دارایی‌های بانک مرکزی ایران باید لغو شود.

این حکم که توسط شعبه بدوی دادگاه صادر شده به معنی لغو فوری تحریم‌ بانک مرکزی ایران توسط اتحادیه اروپا نیست و قابل تجدیدنظرخواهی است.

در حکم این دادگاه تأکید شده است که قرار گرفتن نام بانک مرکزی ایران در لیست تحریم‌ها، اقدامی نادرست است و توجیهات ارائه‌شده از سوی اتحادیه اروپا، "به روشنی ناکافی" است.

بر اساس این گزارش، در ژانویه ۲۰۱۲ (بهمن ۱۳۹۰) اتحادیه اروپا تصمیم گرفت که به بهانه "نگرانی از ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته‌ای ایران" خرید نفت از ایران را قطع کند و بانک مرکزی ایران را مورد تحریم قرار دهد.

به دنبال تحریم بانک مرکزی ایران دارایی‌های این بانک نیز در اروپا مسدود شد. تحریم‌های اتحادیه اروپا به دنبال رشته‌ای از قطعنامه‌‌های شورای امنیت سازمان ملل وضع شد که محدودیت‌هایی را علیه نهادها و اشخاص درگیر در برنامه‌های هسته‌ای و موشکی ایران اعمال می‌کردند.

شورای اروپا در آن مقطع مدعی شد که یکی از دلایل تحریم بانک مرکزی ایران کمک این نهاد مالی به دور زدن تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران بوده است و همچنین بانک مرکزی ایران متهم شد که با کمک به تامین مالی دولت ایران، در پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران نقش داشته است.

دادگاه اتحادیه اروپا می‌گوید شورای اروپا برای این ادعای خود هیچ دلیل و مدرکی ارائه نکرده، به هیچ نقل و انتقال مشخصی اشاره نکرده و از این رو این تصمیم باید لغو شود.

کمی بعد از اجرایی شدن تصمیم اروپا برای تحریم بانک مرکزی ایران، اتحادیه جهانی انتقالات بین بانکی (سویفت) نیز ارائه خدمات به بانک‌های تحریم‌شده ایرانی را متوقف کرد. پیش از آن آمریکا نیز با تحریم‌های مشابهی نظام بانکی ایران را هدف گرفته بود.

شماری از بانک‌ها و شرکت‌های ایرانی در سال‌های اخیر تلاش کرده‌اند که با پیگیری قضایی تحریم‌های وضع‌شده علیه خود را لغو کنند و دادگاه‌های اروپایی در مواردی رای به لغو تحریم‌ها داده‌اند.

گفتنی است، در ماه‌های اخیر دادگاه‌های اروپا بارها تحریم‌های وضع‌شده علیه بانک‌ها و شرکت‌های ایرانی را غیرقانونی و نادرست اعلام کرده‌اند. این مسئله به چالشی برای اتحادیه اروپا بدل شده و بروکسل تلاش می‌کند تا راه گریزی برای دور زدن این احکام، بیابد.

اخبار بین الملل - باشگاه خبرنگاران