اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

حداد عادل:«عدم محاکمه موسوی و کروبی در دادگاه»تصمیم درستی بوده /9دیماه روز مبارزه ملت با فتنه بود و قهرمان آن مقام معظم رهبری هستند



حداد عادل در یزد:

نیازی به محاکمه قضایی موسوی و کروبی نیست

تصمیم «عدم محاکمه در دادگاه» تصمیم درستی بوده است/ نهم دیماه روز مبارزه ملت با فتنه بود و قهرمان آن مقام معظم رهبری هستند.

 

اخبار,اخبارجدید,اخبار 

جالب

غلامعلی حداد عادل گفت: بصیرت، وفاداری به حکومت اسلامی است.

به گزارش ایلنا از یزد، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی سه شنبه شب در همایشی که به‌ مناسبت روز دوازدهم دی ماه سالروز سفر رهبر انقلاب به یزد ترتیب داده شده بود، طی سخنانی سالروز سفر رهبر انقلاب به یزد را گرامی داشت و گفت: حضور مردم در این چنین تجمعات و استقبال از رهبری صواب دارد.

حداد عادل در ادامه سخنان خود به 9 دی ماه و حوادث سال 88 پرداخت و گفت: نهم دی ماه از چند سال گذشته وارد تقویم انقلاب شده است و به روزهایی مانند 12 بهمن، 22 بهمن، 14 خرداد، 12 فروردین و... افزوده شده است.

وی گفت: فرقی بین نهم دیماه و آن روزها وجود دارد و آن این است آن روزها یادآور مبارزه ملت با طاغوت بود و قهرمان آن امام راحل بودند ولی نهم دیماه روز مبارزه ملت با فتنه بود و قهرمان آن مقام معظم رهبری هستند.

او گفت: پس از نهم دیماه واژه هایی مانند فتنه، بصیرت و جنگ نرم وارد ادبیات ما شده است.

این نماینده مجلس سپس به روند برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال 88 پرداخت و گفت: در حالیکه نظرسنجی ها مطلبی دیگر را نشان می داد، یک کاندیدا در روز انتخابات در جمع خبرنگاران خود را پیروز انتخابات معرفی کرد و از فردای آن روز عَلَم «تقلب در انتخابات» بلند شد.

غلامعلی حداد عادل گفت: هر چه رهبری گفتند بیایید به قانون پایبند باشید آن ها حرف خود را زدند و گفتند شورای نگهبان بی‌طرف نیست در حالیکه این شورای نگهبان همان شورای نگهبان دوم خرداد بود و در آن زمان صداقت خود را نشان داده بود. ولی رهبری در آن نمازجمعه معروف گفتند نظام اسلامی اهل تقلب در انتخابات نیست و خواستار توقف اردوکشی در خیابان ها شدند.

وی افزود: بنده در آن جمع شش نفره ای که برای بررسی انتخابات تعیین شدیم، حضور داشتم و حقیقتا به دنبال حقیقت بودم که اگر تقلب نشده که اعلام کنیم و موجب افتخار نظام است، اگر هم تقلب اثبات می شد آن را اعلام کنیم چراکه موجب تقویت نظام می شد.

حدادعادل گفت: آقایان حاضر نشدند دلیل محکمه پسند ارائه کنند و یکی از حرف هایشان شمارش کلیه صندوق ها بود که امکان پذیر نبود.

وی در ادامه سخنان خود گفت: ممکن است فردی خدمات خوبی داشته باشد ولی باید دید در فتنه های گذشته چه نقشی داشته است.

او با بیان اینکه باید از رضایت یا نارضایتی دشمنان فهمید اقداممان صحیح است یا خیر گفت: امام راحل در مقطعی که می‌خواستند از پاریس به تهران سفر کنند گفته اند از مخالفت ها با سفرم به تهران فهمیدم این اقدام اقدامی صحیح است.

او به عاشورای 88 هم اشاره کرد و گفت: آن معترضین افرادی خداجو نبودند چراکه به دنبال عزاداری نبودند و حرمت عاشورا را شکستند.

وی با بیان اینکه از عاشورای 42 در تظاهرات حضور داشته است، گفت: هیچ تظاهراتی به عظمت 9 دیماه ندیده ام در عین حال که تجمعات 12 بهمن و 14 خرداد معنای دیگری داشته است. وی گفت: مردم در نهم دیماه پیام دادند تا دیگر در لندن و واشنگتن و... برای ما تصمیم گیری نکنید و ثابت کردند وقتی قرآن بر سر نیزه دیدند دست از حمایت از امیرالمومنین بر نداشتند. یکی از نشانه های بصیرت، وفاداری به حکومت اسلامی است.

وی همچنین با اشاره به انتخابات 92 نیز گفت: در این انتخابات هم باید بصیرت داشت و یک 9 دی سیاسی خلق کرد و آگاهانه رای داد.

او افزود: نباید گول شهرت ها و چهره ها را خورد. باید دعا کرد تا نتیجه انتخابات مانند گذشته به سود اسلام باشد. نماینده تهران در ادامه به پرسش برخی حاضران نیز پاسخ گفت.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر محاکمه نشدن آقایان موسوی و کروبی و امکان نامزد شدن آنان در انتخابات 92 گفت: این حرف نادرستی است. آنان در دادگاه ملت محاکمه شده اند و نیازی به محاکمه آنان نیست. و این تصمیم «عدم محاکمه در دادگاه» تصمیم درستی بوده است.

وی گفت: مبنای شورای نگهبان اثبات جرم در دادگاه نیست چراکه خیلی ها در دادگاه محکوم نشده اند ولی صلاحیت کاندیداتوری را ندارند.

حداد در پاسخ به سولی مبنی بر رای 75 درصدی دانشگاهیان به موسوی بنابر گفته نماینده ولی فقیه در دانشگاه ها، گفت: من از اظهارات ایشان اطلاعی ندارم ولی باید از هر اتفاقی که در گذشته افتاده درس گرفت.

او همچنین در پاسخ به این سوال که شما با ابطال بخشی از صندوق ها به مجلس ششم راه یافتید هم گفت: بنده در آن انتخابات نفر 33 اعلام شدم. اعتراضی هم نکردم. فقط نامه ای نوشتم و اعلام کردم رای من در حوزه ای که بنده و خانواده ام در آنجا رای دادیم، صفر اعلام شده. پس از چند روز شورای نگهبان آراء را شمرد و بنده را نفر 29 عنوان کرد.

وی گفت: این تهمت ها و فحش ها زیاد است و اگر عمری باشد خاطرات خود را خواهم نوشت.

نماینده مجلس نهم همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اعلام نظر درخصوص اقدام های عجولانه در دولت هم گفت: کار عجولانه ناصحیح است چه در دولت باشد، چه در مجلس.

این نماینده مجلس در پاسخ به این سوال که آیا پیروز انتخابات 88 تا چه حد به قانون پایبند بوده است گفت: حساب احمدی نژاد از کارها و ادعاهای موسوی جداست و پیش روی ملت قرار دارد.

حداد در پاسخ به سوالی مبنی بر پیش بینی‌اش از انتهای کار دولت دهم گفت: خدا عاقبت ایشان را ختم به خیر کند./ایلنا

 


ویدیو مرتبط :
شوخی حداد عادل با مقام معظم رهبری

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نقل‌قول بدون منبع پورمحمدی از مقام‌معظم رهبری: موسوی و كروبی بدون توبه حق بازگشت ندارند



نقل‌قول بدون منبع پورمحمدی از مقام‌معظم رهبری:

موسوی و كروبی بدون توبه حق بازگشت ندارند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب  :   مصطفی پورمحمدی بدون ذکر سند و منبعی اعلام کرد: مقام معظم رهبری بازگشت سردمداران و تریبون‌داران حوادث سال ۱۳۸۸ را بدون «توبه» به مجموعه نظام ممنوع کرده اند.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

به گزارش  «انتخاب» ؛ پورمحمدی در حالی بدون اشاره به محل و زمان این نقل قول، به ذکر این جمله از رهبری معظم انقلاب پرداخته که دفتر ایشان بارها متذکر شده که «مواضع رسمی رهبری صرفاً از سوی دفتر ایشان منتشر خواهد شد»

مصطفی پورمحمدی٬ در جمع گروهی از روحانیون شهر کرمان گفت: موضع ما در این زمینه همانند موضع مقام معظم رهبری است. ایشان فرمودند کسانی که سردمدار و تریبون دار فتنه ۸۸ بوده‌اند، تا وقتی توبه نکنند، حق بازگشت به مجموعه نظام را ندارند. واقعیت هم همین است.

یعنی کسانی حق دارند در این میدان وارد شوند، که قوانین و قواعد میدان را پذیرفته باشند. ادعای ما علیه آقایان موسوی و کروبی این است که اگر قواعد میدان انتخابات را قبول داشتید، چرا پس از شکست در انتخابات، آن ادعاها را مطرح کردید و نتایج را نپذیرفتید. اگر هم که قواعد را قبول نداشتید چرا اصلاً برای شرکت در انتخابات ثبت نام کردید؟ این مشکل اساسی فتنه‌گران است.

بخش دیگری از اظهارات پورمحمدی را در ادامه بخوانید:

* مسئله دو تابعیت بودن خاوری و علت گمارده شدن او به ریاست بانک ملی و همچنین نحوه خروج او از کشور هنوز یک مسئله حل نشده است که آیا گرین کارت، تابعیت محسوب می‌شود یا خیر؟ باید دانست که صرف دو تابعیتی بودن جرم نیست.

چه این‌که بسیاری از ایرانیان هستند که در غرب زندگی می‌کنند و در آنجا اسناد اقامتی نیز دارند، اما هنوز شهروند ایران محسوب می‌شوند و به اسلام و ایران نیز علاقه دارند. شما باید این پرسش را از کسانی بپرسید که خاوری را نصب کرده‌اند. آن‌ها قطعاً می‌دانسته‌اند که او در رفت و آمد دائم میان ایران و اروپا است و می‌دانستند که تابعیت دوگانه دارد، پس چرا او را به سمت ریاست بانک ملی گماشتند؟ البته این را هم باید گفت که خاوری خودش از کشور گریخته است و کسی در فرار او نقشی نداشته است و لااقل اسناد و مدارکی در دست نیست که نشان دهد او را فراری داده باشند.

* من چندان وارد این مسائل نمی‌شوم؛ ولی اگر واقعاً این ۳۰۰ نفر پول مملکت را برده‌اند و بر نمی‌گردانند؛ نباید پرسیده شود چه کسی به آن‌ها وام داده است؟ مگر کسی به غیر از مجموعه دولت به این‌ها وام داده است؟ اگر می‌دانستند که پول را برده و بر نمی‌گردانند، چرا به آن‌ها وام دادند؟ چگونه این اعتبارها در نظر گرفته شد؟ چه کسی از این وام گیرنده‌ها حمایت کرد؟ این‌ها سؤال اساسی است که باید به آن پاسخ داده شود.

* در مورد قتل‌های زنجیره‌ای من هیچ گاه و هیچ جایی این حرف را نزده‌ام که سعید امامی بی‌گناه است. اما چون کنه قضیه روشن نشد و پرونده نافرجام ماند، نمی‌توانیم امروزه تحلیلی جامع از آن به دست دهیم. تنها می‌دانیم که این فاجعه‌ای که رخ داد بد، زشت و ناگوار بود. هر چند بهانه‌ای نیز به دست کسانی داد که به دنبال هیاهوسالاری و جنجال سازی علیه نظام بودند و از این فرصت به دست آمده استفاده مکفی را کردند.

* نظام اداری غیرشفاف کشور، بستری مهیا برای تولید و گسترش فساد است. نظامی که بسیار پرهزینه و ناکارآمد است و در خیلی از موارد باعث بسط فرهنگ قانون گریزی و یا حتی قانون ستیزی می‌شود. در این بعد نهایت سعی خود را بر روی آموزش و فرهنگ سازی صرف کردیم. اما باید اذعان داشت که نظام اداری و ساختارهای ما دچار مشکل است. با این شرایط هر روز باید منتظر رخ دادن اختلاس سه هزار میلیارد تومانی بود و این اخطار را دفعات متعدد به سیستم بانکی کشور داده‌ایم که باید هر چه سریع‌تر ساختارها و نظام‌های خود را ایمن‌تر سازد.

* دولت باید کوچک و کم حجم باشد و به حداقل‌ها اکتفا کند. چرا که شأن دولت در جهان امروز تنها شأن نظارتی و هدایتی است و دولت دیگر نباید یک تنه وارد شئونات مدیریتی کشور نیز شود. تجربه نیز نشان داده است که هر جا دولت وارد شود، هزینه‌های زیاد و بهره‌وری اندک حاصل شده است. بنابراین باید کار ویژه‌های دولت محدود بماند و امور به دست بخش خصوصی سپرده شود.

احمدی‌نژاد کاندیدای اصلی اصولگرایان نبود

* اصول‌گرایان در سال ۱۳۸۴ به نحو متحد و یکپارچه از احمدی نژاد حمایت نکردند. چرا که او کاندیدای مستقل بود و تا امروز نیز معتقد است که هیچ گاه از همان ابتدا کاندیدای جریان اصولگرایی نبوده است.

* در دولت‌های سازندگی و اصلاحات نیز این تمایل و تلاش وجود داشت که حضور در حاکمیت ادامه باید. البته ما مدرک و سندی نداریم که نشان دهد دولت اصلاحات، قصد براندازی نظام داشته است. از این رو ما نمی‌توانیم دولت هفتم و هشتم جمهوری اسلامی را دولتی بنامیم که سرانش درصدد براندازی نظام بوده‌اند. البته بحث اصلاح طلبان افراطی که درصدد ضربه زدن به نظام بودند، جدا است.

* آقای احمدی نژاد نیز در تلاش است تا به قول خودش نهضت سوم تیر ادامه یابد و بتواند یکی از همفکرانش را در انتخابات پیش رو حمایت کند تا رای بیاورد. البته آن چیزی که مهم است، توجه به مشکلات کشور است. کسی که به عنوان رئیس جمهور آتی انتخاب می‌شود باید قدرت حل مشکلات را داشته باشد.

باید بتواند از موانع داخلی عبور کند و از شدت موانع خارجی بکاهد یا آن‌ها را بی‌اثر کند. باید دریابیم که کشور نیازمند آرامش است و البته حفظ این آرامش باید توأمان با رعایت ارزش‌ها و آرمان‌های دینی و ملی باشد. چرا که ما ملت بزرگی هستیم. من نمی‌گویم که می‌توانیم جهان را مدیریت کنیم، اما می‌توانیم نقش آفرینی کنیم و بر معادلات جهانی تأثیرگذاری داشته باشیم./انتخاب