اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

توصیه‌های وزیر بهداشت درباره ویروس کرونا



اخبار,اخبار اجتماعی ,کورونا

 

اخبار اجتماعی - توصیه‌های وزیر بهداشت درباره ویروس کرونا

«کورونا ویروس» خانواده بزرگی از ویروس‌ها است که عامل درصد بالایی از سرماخوردگی‌های معمولی و بیماریهای خفیف تنفسی می‌باشد که همه ما آنها را تجربه کرده‌ایم

وزیر بهداشت گفت: رسانه‌ها می توانند با هماهنگی وزارت بهداشت، نقش ارزنده‌ای در افزایش اطلاعات افکار عمومی و ترویج روش‌های پیشگیری از بیماریها داشته باشند.

به گزارش مهر، دکتر سید حسن هاشمی با اشاره به اینکه، نخستین موارد ابتلابه بیماری كرونا ویروس از سال 2012 میلادی در كشور عربستان دیده شد، افزود: در صورت اطلاع‌رسانی صحیح و کسب دانش لازم، در همه زمینه‌ها می توان با  پیشگیری و مراقبت‌ها، این بیماری را کنترل نمود.

وی در ادامه توضیح داد: «کورونا ویروس» خانواده بزرگی از ویروس‌ها است که عامل درصد بالایی از سرماخوردگی‌های معمولی و بیماریهای خفیف تنفسی می‌باشد که همه ما آنها را تجربه کرده‌ایم و اغلب پس از چند روز، سیستم ایمنی بر این ویروس غلبه کرده و سلامت بازیافته می‌شود.

هاشمی افزود: ویروس عامل MERS نیز از همین خانواده است که علاوه بر علائم تنفسی، در برخی افراد باعث بروز علائم گوارشی مانند تهوع  یا اسهال نیز می‌شود؛ همان‌طور که در بسیاری از موارد، ویروس‌های دیگر نیز می‌توانند چنین ترکیبی از علامت‌ها را داشته باشند؛ به همین دلیل تشخیص نوع بیماری فقط بر عهده پزشک معالج است.

وی با تاکید بر اینکه درصد عمده‌ای از جمعیت کشور را افراد سالم تشکیل می‌دهند که سیستم ایمنی آنها در برابر این ویروس به خوبی عمل کرده و باعث بهبودی می‌شود، گفت: در افرادی که سن بالا داشته و از لحاظ جسمی ضعیف هستند یا کسانی که از بیماری مزمنی مانند دیابت پیشرفته، سرطان و بیماریهای خونی، بیماری قلبی و دیگر موارد رنج می‌برند، ویروس عامل MERS می‌تواند باعث بیماری شدید تنفسی شود.

هاشمی اذعان کرد: براساس آخرین اعلام مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در حال حاضر 804 نفر در 18 کشور جهان مبتلا به این بیماری شده‌اند که از این تعداد 312 نفر فوت کرده‌اند و بیشترین موارد مبتلایان در عربستان با 689 مبتلا و 283 مورد فوتی بوده است.

وزیر بهداشت افزود: در این مسیر هر گام بر اساس بررسی‌های سریع و دقیق علمی برداشته می‌شود و هر آن چه را که نتایج این بررسی‌ها نشان دهد، بی کم و کاست با همکارانم و مردم در میان می‌گذارم. جدا از نقش ما در حوزه درمان و اطلاع‌رسانی، نقش عمده‌ای نیز بر عهده رسانه ها و همه مردم در گوشه و کنار این سرزمین است. شاید باور نکنید که رعایت نکات بهداشتی ساده می‌تواند امکان انتقال این بیماری را به صفر نزدیک کند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: این نخستین مورد از بروز چنین بیماریهایی در سطح جهان و منطقه نیست و به یقین آخرین آن هم نخواهد بود؛ روش علمی برخورد با چنین مسائلی، اطلاع‌رسانی صحیح، به دور از بزرگ‌نمایی و همین‌طور به دور از اهمال و کوچک نشان دادن واقعیت‌ها است. امروز هم تنها مرجع دقیق اطلاع رسانی در مورد این بیماری مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت است و قطعاً رسانه‌ها با هماهنگی این مرکز می‌توانند نقش ارزنده‌ای در افزایش اطلاعات افکار عمومی و ترویج روش‌های پیشگیری از این بیماری داشته باشند.

بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، نخستین موارد ابتلابه بیماری كرونا ویروس در كشور عربستان دیده شد و عربستان در حال حاضر پایتخت بیماری كرونا در جهان است و بیشترین آمار مبتلایان و بالاترین آمار فوتی ها ناشی از این بیماری را به خود اختصاص داده است .

در حال حاضر موارد ابتلا در کشورهای ایالات متحده آمریکا، انگلستان، فرانسه، ایتالیا، یونان، هلند، عربستان، امارات متحده عربی، قطر، اردن، عمان، کویت، مصر، یمن، لبنان، تونس، مالزی و فیلیپین گزارش شده است.در کشور ما هم متأسفانه 2 خواهر هموطن در کرمان مبتلا شدند. 

اخبار اجتماعی - مهر

 


ویدیو مرتبط :
توصیه های مهم در مورد ویروس کرونا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

توصیه‌های پزشکی وزیر بهداشت به مردان



اخبار,اخبار اجتماعی ,وزیر بهداشت

دکتر هاشمی درباره چگونگی پیشرفت طرح تحول سلامت گفت: این طرح خوشبختانه با رضایت مردم در سراسر کشور ادامه دارد و بنظر می رسد با حمایت دولت و پی گیری رییس جمهور، در سال آینده نیز بهتر ادامه یابد.

وزیر بهداشت توصیه کرد: مردان هر سال برای آزمایش خون مربوط به سرطان پروستات اقدام کنند.

دکتر سید حسن هاشمی در بازدید از چادرهای معاینه مردان در بوستان خواجوی کرمانی در تهران در مصاحبه با واحد مرکزی خبر گفت: بیماری های بدخیم مربوط به پروستات، روده بزرگ و ریه ، سه بیماری مهمی است که اغلب آقایان به علت سهل انگاری در بررسی و معاینه، در مراحل دیرهنگام بیماری، مراجعه می کنند.

وی علاوه بر توصیه به معاینه و اآزمایش خون پروستات بعد از 45 سالگی، به آقایان توصیه کرد بعد از 50 سالگی، هر پنج سال و حداکثر هر ده سال برای بررسی روده بزرگ و همچنین هر سال برای بررسی بیماری های ریوی مراجعه کنند ضمن این که لازم است هر دو سال یک بار آزمایش های عمومی مربوط به خون را انجام دهند.

دکتر هاشمی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار واحد مرکزی خبر در باره چگونگی پیشرفت طرح تحول سلامت گفت: این طرح خوشبختانه با رضایت مردم در سراسر کشور ادامه دارد و بنظر می رسد با حمایت دولت و پی گیری رییس جمهور، در سال آینده نیز بهتر ادامه یابد.

وی گفت: مخالفان این طرح نیز بهتر است انتقاد کنند تا تخریب.
اخبار اجتماعی - واحد مرکزی خبر