اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

تلاش امارات برای ایجاد سامانه های بین المللی ضد موشکی



تلاش امارات برای ایجاد سامانه های بین المللی ضد موشکی

 

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، امارات برای به روزی سازی و پیشرفته کردن سامانه های دفاع موشکی خود و مرتبط کردن آنها با سامانه های موشکی دیگر کشورهای عربی همسایه خود برنامه ریزی می کند.

 

یک مقام ارشد اماراتی گفت که این کشور در مراحل اولیه از روند خرید و به روز سازی موشک های خود و سامانه های دفاع ضد موشکی بلند مدت خود قرار دارد.

شش کشور جنوب خلیج فارس (عربستان، کویت، قطر، بحرین، امارات و عمان) که جز صادرکنندگان عمده نفت و گاز به شمار می روند میلیاردها دلار را برای خرید به روزترین سامانه های دفاعی هزینه می کنند.

این کشورها مدعی نگرانی از تهدید نظامی ایران هستند . آنها می گویند در صورتی که اسرائیل یا آمریکا اقدام نظامی را علیه ایران انجام دهند، از واکنش نظامی ایران در برابر کشورهای جنوب خلیج فارس نگرانی دارند.

چندی پیش نیز منابع خبری از قصد عربستان برای خرید تسلیحاتی از آمریکا به مبلغ 60 میلیارد دلار خبر داده بودند.

ایران بارها تهدید کرده است در صورتی که مورد حمله نظامی قرار بگیرد، مواضع نیروهای آمریکایی در کشورهای جنوب خلیج فارس را در تیررس موشک های خود خواهد داشت.

با این حال ایران حتی اگر بخواهد پایگاه ها و مواضع نظامی آمریکایی ها در کشورهای جنوب خلیج فارس را مورد هدف قرار دهد، از موشک های دوربرد استفاده نخواهد کرد.

البته امارات به دلیل وجود مشکل جزایر سه گانه ایرانی و ادعای مالکیت بر آنها، همیشه در صف مقدم خرید سلاح به بهانه نگرانی از تنش احتمالی با ایران بر سر این جزایر است.

پیش از این نیز براساس گزارش های محرمانه وزارت امور خارجه آمریکا که توسط سایت ویکی لیکس فاش شد، سران کشورهای عربستان، اردن، بحرین، امارات و قطر خواهان حمله نظامی آمریکا به ایران شده یا با چنین اقدامی، موافقت کرده اند.

محمد مراد البلوشی فرمانده مرکز عملیات هوایی در نیروهای هوایی و پدافندهوایی امارات با اشاره به وجود تمرکز بسیار بر موشک های دور برد درمنطقه خاورمیانه گفت: ابوظبی نیازمند مسلح شدن به بیشرفته ترین سامانه های موشکی است. تمرکز بیش از اندازه بر موشک های دور برد در منطقه باعث نابودی آن می شود.

وی توضیح داد: امارات در مراحل اولیه از روند خرید و به روزسازی موشک های پاتریوت و سامانه های مقابله با موشک های دور برد است.

از سوی دیگر علی محمد صبیح الکعبی معاون رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح امارات نیز در حاشیه همایشی نظامی در ابوظبی گفت که 30 کشور موشک های دوربرد در اختیار دارند که نیمی از این تعداد در آسیا و خاورمیانه هستند.

وی افزود: تهدید موشک های دور برد، واقعیت دارد و امارات می بایست برای دفاع از مردم و منطقه در مقابله هر تهدیدی، آماده باشد.

الکعبی ادامه داد: سامانه مشترک و بین المللی دفاع ضد موشکی بهترین راه حل در مقابل هر تهدیدی است اما اجرای این ایده، زمان بر است.

این مقام نظامی اماراتی، نام کشورهای دارنده موشک های دوربرد را نبرد اما دیگر مقامات شرکت کننده در این همایش گفتند که ایران، هند، پاکستان و اسرائیل از جمله دارندگان موشک های دور برد هستند.

امارات در حال حاضر در حال پیشرفته سازی سامانه دفاع موشکی است و مرکز مشترک دفاع موشکی و هوایی را مدیریت می کند که می تواند الگویی برای دیگر کشورهای جنوب خلیج فارس باشد.

پیش بینی می شود امارات سامانه موشکی از نوع "ثاد" خریداری کند که ویژه مقابله با موشک های دور برد است . این سامانه موشکی توسط شرکت صنایع اسلحه سازی" لوکهید مارتن " آمریکا تولید می شود.

یک منبع نظامی نیز به رویترز گفت: معامله خرید این سامانه موشکی احتمالا در سال 2011 انجام می شود و دیگر کشورهای جنوب خلیج فارس نیز در فکر خرید همین سامانه موشکی هستند.

مقامات اماراتی در زمینه این قرارداد خرید اظهار نظر نکرده اند.

هم اکنون تلاش هایی برای بهبود همکاری های مشترک در زمینه راه اندازی سامانه های دفاع موشکی در میان کشورهای جنوب خلیج فارس ادامه دارد.

از سوی دیگر ریاض قهوه چی مدیرعامل موسسه تحلیل نظامی خاور نزدیک و خلیج فارس نیز گفت: دیدگاه استراتژیکی برای مالکیت سامانه دفاع موشکی مشترک وجود دارد اما هیچ کس، زمانی راتعیین نکرده است . امارات در این زمینه اقدام و دیگران از آن پشتیبانی خواهند کرد.

امارات در سال 1999 میلادی 80 فروند جنگنده های پیشرفته از نوع اف 16 خریداری کرد . این نیرو همچنین مالک38 فروند هواپیماهای نظامی میراژ 2000 و بالگردهایی از فرانسه و هوک انگلیسی است. نیروی پدافند هوایی امارات نیز مالک موشک های هوک به همراه آموزش در آمریکاست .

امارات همچنین با فرانسه درباره خرید 30 جنگنده میراژ 2000-9 توافق کرده است. این کشور بالگردهای یورو کوپتر ای اس 332 سوپر بیوما ساخت فرانسه و آپاچی های ای اچ 64 ساخت آمریکا نیز دراختیار دارد.

براساس آمارهای منتشر شده در سایت ویکی پدیا شمار افراد نیروی هوایی امارات چهار هزار نفر است .

امارات در سال های گذشته سرمایه گذاری های بسیاری را در بخش های نیروی هوایی و پدافند هوایی خود داشته است.../عصر ایران


ویدیو مرتبط :
سامانه موشکی ضد بالگرد رعد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

احتمال تولید سلاح هسته ای توسط ایران وجود دارد! / با آمریکا برای ایجاد سیستم دفاع ضد موشکی موافقیم!



رئیس ستاد مشترک ارتش روسیه:

احتمال تولید سلاح هسته ای توسط ایران وجود دارد! / با آمریکا برای ایجاد سیستم دفاع ضد موشکی موافقیم!

ژنرال نیکلای ماکاروف، رئیس ستاد مشترک ارتش روسیه گفت: "احتمال تولید سلاح هسته ای توسط ایران وجود دارد که آن تهدیدی برای روسیه و اروپا محسوب می شود."

 

 ,سلاح هسته ای,تولید سلاح هسته ای توسط ایران ,سیستم دفاع ضد موشکی,اخبار,

 

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ژنرال نیکلای ماکاروف،  رئیس ستاد مشترک ارتش روسیه گفت: "احتمال تولید سلاح هسته ای توسط ایران وجود دارد که آن تهدیدی برای روسیه و اروپا محسوب می شود."

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب به نقل از "ریانووستی" و "وست نیک"، ژنرال نیکلای ماکاروف،  رئیس ستاد مشترک ارتش روسیه در مصاحبه با کانال  تلویزیونی « راشا تودی» گفت: "خطر همیشه وجود دارد و به این دلیل  ما با دقت و توجه زیاد  پیشرفت هسته ای کشورهای زیادی را تحت نظر داریم."

 

وی افزود: " بررسی که ما به همراه آمریکائی ها به انجام رساندیم،  این نکته را مورد تأیید قرار می دهد که چنین احتمالی وجود دارد، خطر وجود دارد و ما با آمریکا در مورد ایجاد سیستم دفاع ضد  موشکی موافقیم. "

 

رئیس ستاد مشترک ارتش روسیه گفت: "تهدید همیشه وجود دارد و ما همیشه تحولات برنامه ی هسته ای بسیاری از کشورها را از نزدیک زیر نظر داریم."

 

وی اضافه کرد: "بسیاری از کشورها که ادعا می کنند سلاح هسته ای ندارند، در حقیقت این سلاح را در اختیار دارند."

ماکاروف گفت: "اگر این سلاح در دست تندوها قرار گیرد، در آن زمان تهدید بین المللی می شود."

رئیس ستاد مشترک ارتش روسیه گفت: "برای مقابله با این تهدیدات روسیه اماده ی همکاری با دیگر کشورها است"/انتخاب