اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

تلاش اعضای ائتلاف 2+1 برای عبور از بن‌بست



سایت تخفیف,سایت نت برگ

 

تلاش اعضای ائتلاف 2+1 برای عبور از بن‌بست

پس از انتقادهای صورت گرفته به ائتلاف 2+1، اعضای این ائتلاف برای مشروعیت بخشی به فعالیت های انتخاباتی و سیاسی خود و تحکیم جایگاه خود در عرصه سیاسی کشور، در صدد اصلاح سیاست های کنونی خود برآمده و به دنبال نزدیک شدن به جریان ها و چهره های شاخص اصول گرا و نیز نهادهای تاثیرگذار روحانی و مردمی هستند

به گزارش نامه، سایت خبری تعامل، امروز در خبری با عنوان «گزینه تکمیلی ائتلاف کیست؟ ترکیب ائتلاف اصولگرایان تغییر می‌کند» خبر از قطعی شدن مصطفی پورمحمدی به عنوان ضلع چهارم ائتلاف اصول گرایان داد. هرچند صحت این خبر از سوی هیچ یک از اضلاع اصولگرایان تایید نشده است؛ به نظر می رسد، پس از انتقادهای صورت گرفته به این ائتلاف، اعضای ائتلاف 2+1 برای مشروعیت بخشی به فعالیت های انتخاباتی و سیاسی خود و تحکیم جایگاه خود در عرصه سیاسی کشور، در صدد اصلاح سیاست های کنونی خود برآمده و به دنبال نزدیک شدن به جریان‌ها و چهره های شاخص اصول گرا و نیز نهادهای تاثیرگذار روحانی و مردمی هستند.

پس از انتشار خبر ائتلاف 1+2، اعتراض های متعددی به نحوه شکل گیری آن از سوی گروه‌های شاخص اصولگرایی همچون حزب موتلفه اسلامی و جامعه روحانیت مبارز صورت گرفت و در واقع این اعتراض‌ها بر این اساس بود که این ائتلاف با مکانیزم فراگیر تشکیل نشده و شکننده خواهد بود و موجب تفرقه میان اصولگرایان خواهد شد.

در یکی از اولین واکنش ها، روح الله حسینیان از اعضای شورای مرکزی جبهه پایداری در گفت و گویی اعلام کرد: از آقای حداد عادل انتظار داشتیم ابتدا با جبهه پایداری مشورت می‌کردند سپس ائتلاف سه نفره را اعلام می کردند.

وی همچنین در اظهار نظری جالب در برابر این پرسش که آیا ممکن است غلامعلی حدادعادل از گزینه‌های جبهه پایداری برای انتخابات ریاست جمهوری حذف شود؟"، پاسخ داد: هر چیزی ممکن است.

از سوی دیگر، حداد عادل، قالیباف و ولایتی طی روزهای گذشته دیداری با آیت الله مهدوی کنی انجام دادند که خبری از جزئیات آن در دست نیست ولی گویا در دیدار این سه نفر با عسگراولادی دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری، عسگراولادی از «جزیره ای عمل کردن» ائتلاف 1+2 انتقاد کرده و گفته است که کاش از دیگر چهره های تاثیرگذار اصولگرا نیز برای چنین ائتلافی دعوت می شد.

با وجود اینکه اعضای این ائتلاف سه نفره با دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری دیدار کردند، کمال الدین سجادی سخنگوی این جبهه گفت: هنوز هیچ ‌یک از نامزدهای احتمالی به صورت رسمی اعلام نکرده‌اند که در انتخابات شرکت می‌کنند؛ همچنین سازوکار ائتلاف 2+1 هنوز برای ما مشخص نیست.

سیدکمال‌الدین سجادی سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری  درباره بررسی ائتلاف 1+2 در جبهه پیروان اظهار داشت: 1+2 فعلاً در دستور کار ما قرار نگرفت و در جریان این ائتلاف نیستیم./نامه نیوز

 


ویدیو مرتبط :
مستند عبور از بن بست - قسمت دوم - اگر با خدا نجنگیم

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

عبور ایران از بن بست تحریم های نفتی



اخبار ,اخبار اقتصادی , تحریم های نفتی

 

اخبار اقتصادی - عبور ایران از بن بست تحریم های نفتی

منایع امریکایی با استفاده از داده های مختلف درباره نفت ایران گزارش داده اند که واردات نفت خام هند از ایران در ماه های اول سال جاری میلادی به میزان قابل توجهی افزایش یافته است. این در حالی است که دولت "اوباما" اظهار داشته که صادرات نفت خود را کاهش داده است.

لغو بخشی از تحریم های وضع شده خارجی سبب شده تا صادرات نفت ایران افزایش یابد. این موضوع تهدیدی علیه تحریم های وضع شده از سوی امریکا علیه ایران است و اصول آن را نقض کند.

به گزارش "تدبیر"، نشریه "گلف تایمز" با انتشار گزارشی درباره تاثیر افزایش صادرات نفت ایران بر چارچوب تحریم های وضع شده امریکا علیه آن کشور می نویسد:"آژانس بین المللی انرژی ذر پاریس در گزارش تازه ای که درباره وضعیت تولید نفت ایران منتشر کرده نشان داده که در میزان صادرات نفت آن کشور در سال جاری میلادی به میزان 28 ذرصد افزایش یافته است.

در صورتی که میزان صادرات نفت ایران تا پایان ماه جولای افزایش یابد می تواند باعث در هم شکسته شدن چارچوب تحریم های وضع شده بین المللی علیه ایران شود. در همین باره چهارشنبه گذشته کنگره امریکا با برگزاری نشستی متشکل از نمایندگان امریکایی گمانه زنی هایی را درباره احتمال نقض تحریم های وضع شده علیه ایران از سوی آن کشور مطرح کردند. پیش از برگزاری جلسه کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان امریکا "آموس هوک اشتاین" معاون دستیار وزیر امور خارجه امریکا در امور دیپلماسی انرژی مدعی شد که میزان تولید نفت ایران از 1 میلیون بشکه در روز به 1.1 میلیون بشکه افزایش یافت."

"گلف تایمز" در ادامه به دلایل افزایش تولید نفت ایران می پردازد و در این باره می نویسد:"منایع امریکایی با استفاده از داده های مختلف درباره نفت ایران گزارش داده اند که واردات نفت خام هند از ایران در ماه های اول سال جاری میلادی به میزان قابل توجهی افزایش یافته است. این در حالی است که دولت "اوباما" اظهار داشته که صادرات نفت خود را کاهش داده است."

"گلف تایمز" در ادامه اشاره می کند که افزایش واردات نفت چین از ایران نیز یکی دیگر از عواملی بوده که نگرانی مقام های امریکایی از نقض چارچوب تحریم های وضع شده را افزایش داده است.

"گلف تایمز" در ادامه می نویسد:"ریچارد مالینسون" یکی از تحلیلگران انرژی در لندن معتقد است که ایران به طور میانگین 1.3 میلیون بشکه نفت خام در روز در نیمه نخست سال جاری فروخته است که بیش از 1.06 میلیون بشکه نفت فروخته شده در روز در سال گذشته میلادی بوده است. او در ادامه خاطر نشان می سازد که قطعا در صورت به توافق رسیدن امریکا با ایران در مذاکرات هسته ای ناکارآمدی تحریم های وضع شده از سوی آن کشور علیه ایران مشخص خواهد شد.

"مارک دوبوویتز" تحلیلگر بنیاد "دفاع از دموکراسی" در واشنگتن نیز معتقد است در صورت توافق نهایی هسته ای ایران و کشورهای عضو گروه 1+5 تولید نفت ایران افرایش خواهد یافت. او در ادامه اشاره می کند که این موضوع "اعتماد به نفس" ایران را افزایش می دهد. 

اخبار اقتصادی - تدبیر